2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1211174 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Kaç yabancımız oldu Ali ile?

Yerli yabancı kotasını çözemezsek takımı İngiltere'ye taşırız abi. Şartlar oluşmuş gibi duruyor (:

Çevrimdışı Orhan_

1) Welinton
2) Montero
3) Rosier
4) Saiss
5) Masuaki
6) Atiba
7) Tyler Boyd
8) N'Koudu
9) Josef
10) Ghezzal
11) Gedson Fernandes
12) Wout Weghorst
13) Muleka
14) Dele Alli
15) Stoper?
16) Dembele / Luca?????

+1 - Badra Cisse
+2 - Ajdin Hasic
+3 - Besar Gudjufi

Yabanci stoper ve bir tane daha kanat transferi olursa (Dembele) - Montero ve Tyler ile yollari ayirip 14 yabancida kalabiliriz.

Sanırım Hasic yolcu.

Çevrimiçi sEuL

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1562431750772428802

Gecmiste zorluk cikarmamis ve Sivas'a ve Rize'ye kiralik olarak gidip gikini cikarmamisti. Hatta bir sezon transfer donemi kapandiktan sonra takimda istenmedigi soylenmisti ve ortada kalmisti cocuk. Geldiginde biraz umutluydum ama Besiktas'in oyuncusu degil maalesef, umarim yine zorluk cikarmadan basarili olabilecegi bir takima gider.

Çevrimdışı Orhan_

Şimdi Dele iyi bi performans ortaya koyarsa ve biz yarıda bu topçuyu 6m'e alırsak sonra gelecek sene Avrupa'dan bi kulüp tekrar isterse transferde satış rekoru kırar mıyız?

Çevrimiçi annoca

insanoğlu nankördür bir nankörlük yapayım, lucas moura yerine cengiz ünderi tercih ederim. biri ingiltere de beğenilmedi diğeri ise ingilterenin zirve takımlarında yıllarca ilk 11 oynadı evet biliyorum ama yerli meselesi çok can sıkıyor.

Çevrimdışı BlackEagle16

Şimdi Dele iyi bi performans ortaya koyarsa ve biz yarıda bu topçuyu 6m'e alırsak sonra gelecek sene Avrupa'dan bi kulüp tekrar isterse transferde satış rekoru kırar mıyız?
Dur hele bir önce gelsin iyi bir performans ile bizi şampiyonluğa taşısında alım satım işleri kolay olur ondan sonra. Ki iyi bir performans sergilerse ben kalmak isteyeceğini hiç düşünmüyorum. Tsnin sörloth konusunun bir benzeri olabilir.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

insanoğlu nankördür bir nankörlük yapayım, lucas moura yerine cengiz ünderi tercih ederim. biri ingiltere de beğenilmedi diğeri ise ingilterenin zirve takımlarında yıllarca ilk 11 oynadı evet biliyorum ama yerli meselesi çok can sıkıyor.
Kıstas o ligler değil bizim ligimizdir. Seninle aynı görüşteyim. Cengiz gelirse neler yaptığı ve yapabileceği az çok belli ilken diğer arkadaş bizim lig için belirsiz. Kariyer tartışılmaz ama elde bir olgu var ve Mevcut yabancı sınırında Cengiz’i tek geçerim.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı beno1903

Ben sana söyleyeyim ne olcağını. Oynayacak ama kalmak istemicek.

Çevrimdışı beno1903

Hava alanında karşılamak lazım geezeri

Çevrimdışı sozkul

Yalnız, kız tavlamaya ve kebab yemeye geliyorsa yandık.

Çevrimdışı Necmi

arada çıkıp birazda futbol oynarsa sorun yok

Çevrimdışı Savaş

O konuda ben rahatım abi, eğer bu kafadaysa hocanın forma vereceğini düşünmüyorum. Takıma uymazsa keser gibi geliyor. Risk transferi bu, göreceğiz. Ya düşeş ya hepyek :)

Bu tarz adamlara bu yaşta bu paraların verilmesine ben uyarım. Vereceksen bu paraları böyle adamlara vereceksin. Olur da iki oynamaya kalksa bile 10-15 arasında piyasası olur en kötü. Championship takımları bile bu parayı veriyor artık İngiltere'de. En kötü oralardan talep gelir bence.

Bana kalsa kötü performans verse bile devre arası 6 milyonu verir alırım bonservisi.

Çevrimdışı Orhan_

Abi bu dediklerin zaten yabancı bekar oyuncu için pakete dahil aktiviteler. Bunlar saha içini etkilemezse sıkıntı yok.

Çevrimdışı Orhan_

arada çıkıp birazda futbol oynarsa sorun yok

Maçtan maça araya en az 1 gün bırakırsa iyi olur.

Çevrimdışı Orhan_

Ben sana söyleyeyim ne olcağını. Oynayacak ama kalmak istemicek.

Tekrar talibi çıkarsa kalmak istemeyebilir. Ben soruyu "alırsak" diye sordum. İhtimallerden bir tanesi.

Çevrimiçi mayguntr

Ingilterede kiz mi kalmadi, londrada tcden daha iyi kebapcilar var :D

Çevrimdışı sozkul

Ingilterede kiz mi kalmadi, londrada tcden daha iyi kebapcilar var :D

kız konusu tartışmalı ama kebabçı mevzusuna katılmıyorum.

Çevrimdışı DieForYou1903

Sırada stoper ve kanat var.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı Okan1903

adama ozel belgesel hazirlamislar daha 5 saat once fragmani koyulmus. sizce bu adami gondermeyi dusunurler mi?

https://twitter.com/SpursOfficial/status/1562370412402462720

Çevrimiçi Umutcan Kaya

performansı düşüş yaşayan tüm yabancıları alacağız gibi
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı aunt minnie

Dele Alli varsa takım 4-2-3-1’e dönmek zorunda.Valerien bu trasferi istedi mi merak ediyorum.

Çevrimiçi mayguntr

Dele Alli varsa takım 4-2-3-1’e dönmek zorunda.Valerien bu trasferi istedi mi merak ediyorum.
3-5-1-2'nin 1'ini oynar. 3-4-3'un kanatini oynar, 4-1-4-1 'in ortasahinda box-box oynar. 4'lu defanslarin hepsinde kanat oynar. Uzerine sistem kurmayiz zaten boyle bir oyuncuya, lazim oldugunda kullaniriz supriz yapsin diye, he form tutarsa zaten ilk yazdigim rotasyonlarin hepsinde oynar.

Çevrimdışı murat

3-5-1-2'nin 1'ini oynar. 3-4-3'un kanatini oynar, 4-1-4-1 'in ortasahinda box-box oynar. 4'lu defanslarin hepsinde kanat oynar. Uzerine sistem kurmayiz zaten boyle bir oyuncuya, lazim oldugunda kullaniriz supriz yapsin diye, he form tutarsa zaten ilk yazdigim rotasyonlarin hepsinde oynar.
3-5-1-2 ye izin varsa bence öyle çıkalım.

Etiketler: