boyd ve nkoudou bu güne kadar varmıydıda giderse eksik olacak
Biz yerli eksiğizde kimin yerlisi iyi salih bugüne kadar iyiydi ligde ne verecek belli değil eyvallah yeni alacağın oyuncunun ne vereceği bellimi elde birşey verme ihtimali olan biri yerine ne olduğu belirsiz birinimi mukayese edeceğiz bir oyuncudan birşey bekliyorsan önce ona güvenmeyi öğreneceksin salih hakkındaki bu olumsuzluk nedir çözemiyorum almışsın yarım devre oynatmadan takıma ısınmadan kiraya göndermişsin geri gelmiş hazırlık maçlarında gayet iyi performans göstermiş ne istiyorsunuz salihden fener oynatmayı beceremedi diyemi bu tavır onlar kimi alsa çarşafa doluyorlar salih ben on numara oynayamam diyor orda zorladılar bizde geldiğinde aynı haltı yedik elmadan armut hoşafı yapmaya çalıştık şimdi gerçek yerinde gayette iyi oynuyor bu şansı hak etmiyormu josef ölmedi bizde gömmedik şu kadroda josef yedek olur üstelik
Sizin kafanızdaki takımı düşünmek değilki renklilerle sidik yarışı yapmak bu takımın yerli olursa stopere ihtiyacı olur yabancı stopere ihtiyacı yok üç maç için oyuncu transfer edilmez bana genç düşmanı diyordunuz ben kötüye kötü iyiye iyi derim yaşı beni ilgilendirmez benim gördüğüm weli berkay sağ tarafı götürür dörtlü oynarsak saiss emrecan sol tarafı götürür üçlü oynarsak yapabilirsek sağ tarafa bir yerli alınabilir orta sahada ben yerli salih ve kartala şans veririm diğer tarafta gedson josef var salihde gedsonda yaratıcı oyuncu insanlar tutturmuş on numara diye artık onmu kaldı değişin artık genç insanlarsınız yenilikçi olun biz ya 3.4.3 yada 4.3.3 oynayacağız her iki oyundada bizim kanata ihtiyacımız yok iki sistemdede iki hızlı beke ihtiyaç var tesadüfe bak ligin en iyi hücumcu bekleride bizde siz istiyorsunuz saiss gibi bir sağ stoper alalım tmm da alırsak sıçarız hep birlikte birinin süpürücü olması gerekiyor welide gayet iyi bu konuda bırakın artık kaleci hatalarını stoperlere kesmeyi dünyanın en iyi stoperleri bile maç içinde top kaçırır kaleciler o yüzden var beşiktaş taraftarı yıllardır birilerinin yanlışını başkalarına özellikle sevmedikleri insanlara yükleme huyundan vaz geçemedi fikirlerinizi beşiktaşı düşünerek verin onu bunu kayırarak hayali kahramanlar yaratarak değil bak sana ders alacağın bir şey söyleyeyim orta sahaya oziyi koyduk rezildi onun yüzünden taraftar ilk atibayı yemeye çalıştı sonra olcayı yedi sonrada taliscaya burda demediklerini bırakmadılar sırf oziye laf etmemek için sonra yıllarca maaş ödemek zorunda kaldık şimdide stoper öğütüyoruz ersin yüzünden adamların arkasında kaleci yok atak olunca perdeleyelimmi yoksa kalecinin arkasınamı koşalım ikileminde davranıyorlar bırakın başkalarının saçma sapan fikirlerini maçları kendi gözünüzle izleyin ve kendi fikrinizi söyleyin şenolu getirmeye uğraşanlar hoca dörtlüye dönünce apışıp kaldılar
Ben bu kadar güçlü beşiktaşı son yıllarda sadece biliçde gördüm bu hoca iyi ne istediğini biliyor başarılı olur olamaz o ayrı ama şansı hak ediyor salihde şansı hak ediyor olasılıkla adammı çizilir bize ne renklilerden bizim beşiktaş gerçeklerimiz var fener on yıldır milyon tane oyuncu aldı hani nerdeler bıkmadınızmı her sene aynı şeyleri söylemekten ben beşiktaşa bakarım sahada kafamdaki savaşan beşiktaşı görürsem ne renkliler nede sahadaki isimler umrumda olmaz şimdide hazırlık maçlarında ben uzun zamandır ligde görmediğim hırsı gördüm bu bana yeter biz inanırsak bu takımı durdurulamaz yaparız
Abi o kadar yazı yazmışsın kimden bahsettiğini bilmiyorum çünkü hiçbirini üzerime alınmadım. Bi nitelik olarak eksik olmak var bir de nicelik olarak. Sol kanatta kalite anlamında baya bi eksiğiz Nkoudou sakatlanıyor boyd da bizim seviyemizde oyuncu değil onları göndermesen de oraya adam almak lazım ama maddi anlamda ikisinin de kontrattan cikmadan kulfet olur bunu söylüyorum. Ghezzalın da yedeği yok, sayısal olarak da yok, nkoudou yu saga çekerim muleka zaten solda gibi bir planlama sağlıklı değil mesela. Seninle aynı fikirde olmayanlar takımı düşünmüyor bi sen takimi düşünüyorsun, Welinton geldiğinden bu yana ne kazandırmış, montero bile bana göre ondan daha yetenekli, aldığı bir tane maç yok, savunmada şov yaptı diyeceğin 2 3 maç sayamazsın. Welinton Berkay sağı götürürmüş sen Berkay in sag stoper oynadığı kaç maç izledin? Çocuk zaten kariyerinde 6 kere stoper oynamış yahu. Tutturmuşsun bi ersin de ersin bütün savunma cok iyi ersin kötü. Ersin kötü iyi demiyorum formu bayağı düştü ama önünde geçen seneki adam kovalamayan vidayla sakat welintonla zatem oynamaman gerekir. Söylediğin şeyle benim anlattığım şeyin alakası yok oguzhan ne alaka atiba ne alaka Beşiktaş taraftarı şöyleymiş böyleymiş Beşiktaş taraftari her sene orası burası yamalı takım izliyor, şampiyon olduğunda bile olağanüstü şeyler oluyor kalp krizleri, oyuncu sakarlıkları, sanki real madridiz de şımarıklık yapıyoruz. Welinton sakar işte , hangi parametrede ligin en iyisi hatta ilk 2 3 stoperi arasına girer. Hadi biz bilmiyoruz Avrupa da mı bilmiyor rakibinin ligin en iyi stoperlerini 15 falan verip alıyorlar bizde welintonu alanyaya maaşını ödeyip anca geri yollarsın. Vasatlığa alıştırıp durmayın, minimum bir stoper, bir yerli 8 salihle rotasyona girsin diye bir tane de yabancı orta saha şart. Nkoudou yla boyd un sözleşmelerden çıkabiliyorsan oraya da takviye şart. Ozi falan ne alaka anlamadım zaten konuyla bi alakası yok ben iyi teklif gelirse Ersin de satılsın Emre oynasın taraftarıyım zaten. Banane oymuş buymuş. Rosier geldiği sezondan beri yedeği yok, kiradan adam çağırdık geçen sene, bu sezon da farksız cok güçlü kadroymuş. Her zaman güçlü kadrolar şampiyon olmuyor tosicle ismaille beckle de şampiyon olduk ŞLde oynadık eyvallah da niye vasata tamam olalım? As beklerimiz iyi zaten ama 343 ü umut meraşla oynadığın an taktik çözülüyor, adamlar kör değil nunu görebiliyor. Bu haliyle salih gedson josef oynarsın ama birine bisey oldu mu atiba gel bizi kurtara başlarsın. Bu eziyeti çekmeye ne gerek var? Bu takımın bu tarih itibarıyla kimse gitmese dahi halen sağ stoper, orta saha ve kanada ihtiyacı var. Iki kere iki dört. Salih veya Emrecana bisey olsa sahaya 3. Yerliyi atarken 50 saat düşünecek hoca sen son zamanlardaki en güçlü kadro diyorsun yahu.