2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1207955 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı DieForYou1903

Beşiktaş, Torino’nun teklifini kabul etti. Prosedürler tamamlanıyor.(Sercan Dikme)

Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı XiaoHan

Everton ile 1 senesi kaldi. Buyuk ihtimalle alamayiz, ama Masuaku ve Kouyate gibi senelerdir bizde en cok gormek istedigim oyunculardan biri. Ideal 8 olurdu bizim icin.

Mübarekte fırıncı küreği gibi ayak var transfer etsek şampiyonluğa direk +1 eklesinler yormasınlar takımı
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı can1903

Yabancı 8, herkesin beğeneceği tarz biri.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TURKahvesi

Jose Sosa tarzı oyuncu olsun kafi.

Çevrimdışı Mehmet57

Fuleli, tempolu, fizik guclu, dikine giden bir 8 olsun. Gedson ile ligi donemine ederler.

Prime bir Moussa Sissoko gibi :D

Çevrimdışı MaDJeR

İsim olarak yıldız birisi mi ?

Çevrimdışı Orhan_

Ağzından bal damlıyor  :icool:

Çevrimdışı TURKahvesi

Can bu 8 numara maaşı 1 m. euroluk ise o zaman genç bakıyorlar.

Çevrimdışı beno1903

10 numaraya kaçan fiziksel olarak iyi 8 lazım Barkley ve Amiri uyuyor Bakayoko olursa çok defansif kalır orta saha skor konusunda sadece ileri üçlüye kalırız.

Daha çok josef ve atiba yerine düşündüm.

Çevrimdışı Nazım Ar

Jose Sosa tarzı oyuncu olsun kafi.

Seedorf kalitesinde olsun yeter :)

Çevrimdışı Talisca1903

haydi bakalım atakan keskin ve yeni 8 orta sahan iyi olacak eze eze gideceğiz bu sene

Çevrimiçi gokhans

Xeka boştaymış, emre can’da tekliflere açıkmış.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı DieForYou1903

Kartal kayraya da İtalya liginden bir teklif varmış.2 milyon € civarıymış teklif.(Twitter'da bir Beşiktaş sayfasından bilgi.)
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2022, 16:35:17 DieForYou1903 ]

Çevrimdışı DieForYou1903

Emirhan gidecekse gitmeli önümüze bakmalıyız bu saatten sonra kalsa bile kafa olarak bize çok verimli olacağını düşünmüyorum.B.Leverkusen de kendisine talip olmuş almanya ligi kendisi için daha hayırlı olur.Ersin'de Rıdvan gittikten sonra psikolojik olarak çöktü zaten kalecilik meziyetleri yeterli seviyede değildi iyice dibi gördü ona da keşke 3-5 bir şey gelse de yollarımızı ayırsak.İsmael hoca onu yedeğe çekmez takımdayken gitmesi daha hayırlı olur ama teklif gelmiyor herhalde.Beşiktaş kalecisinden çok uzak bir profil çiziyor kendisini hiç geliştiremiyor geliştiremediği gibi geriye gidiyor.Umarım sözleşme uzatma gibi bir hata yapmayız en azından kendisiyle.

Emirhan gittiğini varsayarsak 2 tane 8 numara lazım bize(1 yabancı,1 Yerli olabilir).Kartala'da teklif varmış o da giderse 1 tane 6 numara iyi olur.Ersin teklif yoksa rezerv ligde süre oynasın AS kaleci olarak Emreyi görelim.

Çevrimdışı Okan1903

Nadiem Amiri yi alacağız bence. iyi adam ama biraz yumuşak kalacak sanki

Çevrimdışı murat

Kartal kayraya da İtalya liginden bir teklif varmış.2 milyon € civarıymış teklif.(Twitter'da bir Beşiktaş sayfasından bilgi.)
2 milyon iyi para.nasıl ki emirhana 4.5 az diyorsak kartala için bu para yeterli .emirhan 20 yaşında bu futbolu oynuyor olsaydı 4.5 iyi paraydı 25 yaşındaboynasaydı o oyunu para etmezdi.17 yaş
ında oynuyorsa 10+ eder.her altyapı oyuncusuna 200-300 kontrat verilmez bazısını serbest bırakırsın bazısına 50 bin verirsin emirhan gibiyse 300 hatta 500 verirsin performansa yayarak.alt yapıda toplasan zaten geleceği parlak görülen 6-7 tane oyuncu var bunları da erkenden menejerini sözleşmesini vs ayarlayacaksın.

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaş, Torino’nun teklifini kabul etti. Prosedürler tamamlanıyor.(Sercan Dikme)
Teklifleri neymiş?

Çevrimdışı levitate

Teklifleri neymiş?

yırtık 5 tl

edit: %50 pay veriyoruz onu unuttuk
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2022, 17:45:42 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Altyapı çıkışlı olduğu için UEFA’da yerli Türkiyede yabancı sayılıyor.
14+3 kuralından faydalanıyor, 8+3 de 8 in içinde sayılıyor
üç yıl bizim alt yapıda oynamadan uefa içinde alt yapı olarak kabul edilmiyor cisse bildiğim kadarıyla bir yıldır bizde
21 yaş altı üç yıl alt yapında bulunursa alt yapı oyuncusu olarak hak kullanabiliyorsun benim bildiğim bu

Çevrimiçi Necmi

anç ilgileniyorsa %50 pay geçmiş olsun :D
10 mtl teklifle yola çıkmışız anç pazarlık ettiğine göre 30 mtl +%50 payla bu işden alnının akıyla çıkar
Hiç pazarlık etmese karlı kapatacağızda başkanın huyu bu yapacak birşey yok

Çevrimiçi Necmi

Teklifleri neymiş?
ben bilmek istemiyorum
4.5 verip alacak kulüp teklif yaptıysa bu bizim lehimize olmaz sonuçta 5 teklif edecek değildir herhalde

Çevrimdışı DieForYou1903

Orta sahamız zayıf en az 2 takviye gerekiyor kartal giderse 3 olur bu rakam.

Souza (3 Ay sonra geri dönecek.)
Atiba (40 yaşında - Hazırlık maçlarında bir kez bile izleyemedik hoca kendisini fazla düşünmüyor.Fizik olarak bizim tempoyu kaldıramaz zaten ama yinede şans verilir sonradan girer.)
Emirhan (Gitti)

Kartal
Berkay
Gedson
Salih

4 tane oyuncu ile koca bir sezon bitmez.4-3-3 oynadığında zaman 3 orta saha 3'ü oyunda olacak.Rezerv lig,Türkiye kupası,Lig olmaz yani.Ayrıca kalite olarak beni tatmin etmiyor bir çoğumuzu tatmin etmiyordur.Tek güven veren gedson.Salihi bu sene baya beğendim yalnız orta sahada yerli olarak onu yazarım ama yine de yetmez.
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2022, 18:16:43 DieForYou1903 ]

Çevrimdışı Nazım Ar

ben bilmek istemiyorum
4.5 verip alacak kulüp teklif yaptıysa bu bizim lehimize olmaz sonuçta 5 teklif edecek değildir herhalde

5,5 ama taksitli ödeyelim gibi bir şey olabilir.

Etiketler: