2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1214764 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

Yorumlara bakıyorum, belli ki gurur vs. gibi saçma duygular Beşiktaş'ın menfaatinden daha önemli taraftar için de. E o zaman boşa ses çıkarmaya gerek yok. Böyle taraftara böyle yönetim. Her şey yerli yerinde, olması gerektiği gibi.

Çevrimdışı Nazım Ar

Yönetimi savunna amaçlı  emirhan kötülemeleri başlamış.herşey tekrardan yoluna girmeye başladı

Höh, hem yönetimi hem Emirhan'ı eleştirebiliriz değil mi?

Çevrimdışı autopsy

Emirhan'ı suçlamak da, Sergen örneği vermek de pek sağlıklı değil. Romantizm başa bela her zaman.  İki dönem arasında öylesine büyük farklılıklar var ki. O dönemde amatör ruh diye bir şey vardı. Sadece Beşiktaş'ta değil diğer kulüplerde de isterlerse 3 katını versinler ben buradan ayrılmam diyebilecek amatör ruhlu(!) profesyoneller vardı. Dünya her yönüyle çok değişti. Her şey daha endüstriyel, rekabet çok daha fazla. Dahası yeni kuşak böyle yetiştirilmiyor. Sadece futbolda değil her sektörde bu böyle. Bizim dönemlerimizde işe yeni giren birisinin beklentileriyle şimdi işe yeni girenlerin beklentileri o kadar farklı ki. Böyle büyütüldüler diye gençleri suçlamamak lazım. Yeni kuşak her şeyi daha hızlı elde etmek istiyor, özgüvenleri bizlerden daha yüksek. Yeni dünya düzeni bu. O yüzden 25 yıl öncesinin kafasıyla altyapı yönetilemez. Adam ışığı verdiği anda sözleşmeyi koyacaksın önüne. Belki 1 milyon vermeyeceksin ama 300-400 bin vereceksin. Patlayacağı daha Ocak ayında belli adamla görüşmelere Mayıs'ta başlarsan sonu bu olur. Eskiden senin altyapını tanıyan çok takım da yoktu ayrıca . Sadece Türk takımları bilirdi. Beşiktaş'lı adam da kalkıp Fener'e, GS'ye gitmezdi zaten kolay kolay Sergen örneğindeki gibi. Şimdi git İrlanda liginin bilmem ne takımının scout'una sor Emirhan'ı yıllardır biliyordur. Dönemin şartlarına uyamazsan patlarsın.

Çevrimdışı celiker1

Yönetimi savunna amaçlı  emirhan kötülemeleri başlamış.herşey tekrardan yoluna girmeye başladı
Yönetim iki gündür alıyor nasibini zaten,dahada alacaktır.Her röportajlarında Beşiktas'ta şampiyonluk yaşamak istiyoruz,Beşiktaş'ın çocuğuyuz deyipte sezon başlarken,heleki yerli kuralından doları sıkıntı yaşarken, tüm planlamalar ona göre  yapılmışken"Yangından mal kaçırırcasına" gidenlerede iki laf edelim yani.Yeteneğinden ve fiyatından ziyade  bir çok kişiyide yerli kuralından dolayı bir kat daha sıkıntıya düşeceğimizden dolayı kızdırdı bu sezon başlarken bir anda gidecek olması.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Delibaş çok yetenekli değil bence, lakin altyapıda 2-3 tane daha çok yetenekli oyuncu var. Onların da 2'si aynı menajer Emirhanla, geç kalırsan adam seni köşeye sıkıştırır bu işler böyle. :tabe:
Hani menajer Beşiktaşlı deniliyordu. Menajerin takımı olmaz. Kendi çıkarlarının peşnde koşuyor hepsi. Zamanında yönetim ilk geldiğinde altyapı menajer yuvası oldu diye kızıyorduk. Sonra birdenbire şampiyonluk gelince hepsi unutuldu. Bu konuda en başta yönetim hatalı. Ozkaynak yatırımı konusunda da çok başarısızlar. Buradan dönüş olmamalı bence. Benim açımdan yönetime olan güven bitmiştir. Bu dakikadan sonra uzatmaları oynuyorlar. Herhangi bir sıkıntıda da giderler.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağrı Öz

Üç beş sayfa önce yönetimin hatalarını tek tek yazdık. Emirhan'ı eleştirmeye icazet var mı?

Sanal düşmanlıklar yaratıp bu kadar tarafgir olmanın bir izahı yok. Emirhan hakkında bir şeyler yazılırsa yönetime yönelen öfkenin dozajı düşebilir diye düşünmek için ciddi takıntılı olmak lazım. Bu kadar takıntılı olmak için ne lazım onu da bilmiyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Becerebildikleri tek şey algı yönetimi zaten.

Çocuğa senelik 30 bin Euro veriyorlar, 600 bin Euro verene gitti diye suçluyorlar.

Çevrimdışı 38life

"Boşverin gitsin, yenilemeyin, Burası Beşiktaş, Kimse Beşiktaştan büyük değildir, falan filan..."

Sen eşşek olduktan sonra semer vuran çok olur.

https://twitter.com/1903altyapi1903/status/1553455741058650117?s=20&t=WueS21WP1SgR-Jxm0pmqWw

Çevrimdışı BlackEagle16

EMirhan ilkhan için herkes yok çakılır dibi görür gibi kelimeler kullanmış bakıyorum da başlamışsınız çocuğu kötülemeye ama bunları yazarkende başına belirtseydiniz TEMENNİMİZ diye!! Çocuk Gayette profesyonel şekilde yaz sezonunu geçirdi herkes yatarken çalıştı azmetti kendini geliştirdi hallettiği başarı lütfen kötüleşmeyi bırakın adama saygı duyun 17 yaşından çok büyük oldunlukta herket etti!
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi umutow

Yapardı tabiki, ortaya bir iddia attılar herkes onu yedi ya yazık ettiler çocuğa yönetim kendini aklamak için her şeye başvurdu yazık gerçekten. Ben Emirhan olsam şu 6 ay da yaşanan her şeyi tek tek anlatırım rezil eder öyle giderim.
Abi sende biliyorsan bildiklerini anlat. Bosuna gizem yaratma

Çevrimiçi Mehmet57

Bari o parayi iyi bir 8e gomelim, o zaman uzulmem.

Çevrimiçi gokhans

Bizim en büyük şanssızlığımız, Beşiktaş’ı, kendi şirketlerini yönetir gibi yönetmeyen ve futboldan anlamayan başkanların yönetmesi. Çebi denizcilikte, yıllık 50milyon euro ticaret hacmi ve müşteri portföyüne sahip bir broker’ın, süreli sözleşmesinin bitmesine 1 ay kala, piyasa şartlarının çok altında bir maaş teklif sunarmıydı? Gitmek isteyen gider, burası çebi denizcilik dermiydi? Altyapıya dadanan kötü niyetli menajerlerin kol gezmesi gibi, denizcilik şirketi ve limanlarında işçi sendikalarının yayılmasına izin verirmiydi? Beşiktaş’ın ihtiyacı, sahiplenecek, kendi şirketi gibi beşiktaş’ı yönetecek bir başkan. Kendi şirketindeymiş gibi victor ruiz ve dorukhan gibi 2önemli oyuncunun bedava kaçmasına göz yummayan, kulübün menfaatleri için çırpınacak bir başkan.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Okan1903

ayni seyi dusunuyorum. ridvan ve bundan min. 9 milyon geldi. cok iyi adam bulabilirler. ama becerebilirler mi

Çevrimdışı GreenBook

Sözleşmeyi yapanların içi rahattır umarım
Profesyonel yönetilme biçimine ihtiyacı var bu harika kulübün

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Dorukhan suçlu, Rıdvan suçlu şimdi de Emirhan suçlu.

Geçiniz bunları, yönetmeyi beceremiyorsunuz.
Lütfen gidin₁ artık!

Çevrimiçi levitate

fırsat transferi bekleyeceklerine harbiden adam gibi birini bulsunlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat

Özbe öz altyapıı çocuğumuz ruiz de suçlu .yönetici olarak çocuklara beşiktaşın çocuğu diye güveniyorsanız o aşılamayı tam yapamadığınız içinde suçlusunuz.ilk fırsatta seni satıp gitmeyi siz öğretmiş olmalısınız.nasıl sen eski başkanının altını oymuşsan bu çocuklarda senin altını oymuş.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Abi sende biliyorsan bildiklerini anlat. Bosuna gizem yaratma

Aynen @can1903 sen bildiklerini anlat, en azından doğrusu ne bilelim.

Çevrimiçi levitate

[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2022, 20:46:51 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı beno1903

Her sene 2-3 oyuncudan 10-15m gelir sağlayacaksak herkesin lehine olur altyapı prestijimiz yükselir oyuncuların belki fiyatları yükselir bu iyi bir şey böyle bir seri sürüme geçersek iyi olur. Yönetim bu sistemi yapabilecekmi sistemden gelen para nasıl harcanacak bu yönetimin işi göreceğiz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

https://twitter.com/scopfive/status/1553748229384294400

https://twitter.com/scopfive/status/1553752085417566208

Kimse kusura bakmasın, yanlışta anlamasın ama bu çocuklar asgari ücret ile çalışan işçiler değil.
Şu rakamlarla takımda kalan varsa kulübe direk başkan yapsınlar. Böyle saçma bir sözleşme olur mu?

Ondan sonra bu çocuklar niye gidiyor?

Durdukları hata.

Çevrimdışı tuncaboylu

Özbe öz altyapıı çocuğumuz ruiz de suçlu .yönetici olarak çocuklara beşiktaşın çocuğu diye güveniyorsanız o aşılamayı tam yapamadığınız içinde suçlusunuz.ilk fırsatta seni satıp gitmeyi siz öğretmiş olmalısınız.nasıl sen eski başkanının altını oymuşsan bu çocuklarda senin altını oymuş.
Abi çocuğa 20 kat fazla para vermişler, hem de Serie A takımı.

Çocuğu eleştirenlere %50 fazla maaş teklif etsen, hemen hepsi iş değiştirir.

Çevrimiçi murat

Seneye asgari ücret altında kalınca acaba asgari ücrete tamamlanıyormu?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Güzel soru.
Ayrıca şaka değil ciddi soruyorum akbil falan veriyorlar mı acaba?

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir de senede 10 maaş alıyorlarmış, mevsimlik işçi gibi.

Etiketler: