2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1214997 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Kisa surede basarili olacagini sanmiyorum Emirhan’in. Cok yetenkli cocuk, ama gelistirmesi gerektigi bir cok yonu varken bu adim cok erken. Alti ustu 10 maca cikmissin Besiktas ile, neyin acelesi bu. Burda durup kendi gelistirse yine o adimi atabilirdi.

Saglik olsun, yonetime de ders olur ki bundan sonra sacma maddeler koymazlar sozlesmelere.

Iyi bi 8 ve yerli rotasyonu icin Emre Demir kiralansin Barca’dan.

Çevrimiçi Necmi

Şimdi çok duyduğumuz bir şeyi söyleyeceğim, özellikle lig başlarken çok duyulur;
"Bu tempoyu 90 dakikaya yayabilirlerse....."

Bu eleştiriyi hemen hemen her yorumcudan duyarız. Şimdi birisi de çıksa desi ki "bu tempoyu dokson dokokoyo...", ağzına küreği yer. Takım fiziken ciddi bir seviyeye çıkmış. Yapılacak son 2 transferle ligin en iyi oynayan takımı olacağımıza inancım çok yükseldi.
  Buradan 4lüye döndük vs. diye kendine pay çıkaracak insanlar olacak. Hayır kardeşim biz 4lü oynadığımız vakitlerde bile bu kadar düzgün pres hiç yapamadık. Bu kadar çalışılmış alan daraltmalar hiç yapamadık. Şok presler bu kadar bariz çalışılmış değildi. Sampdoria, italyan takımı, adamlar 4-5-1 gibi ağır defansif oynuyorlar ve tekrarlayalım italyan takımı. Buna rağmen presle 1 gol attık 1 tane muhteşem kaçırdık 1 tane de penaltıya yaklaştık. Set oyunumuz da gelecek 2 adamla beraber iyice gelişir. Buradan hala plan yok taktik yok diyenlere hayretlerimi sunuyorum.
gerçek maç olsa adamlar dokuz kişi kalırdı bunun sebebide yaptığımız pres ne yapacaklarını şaşırdılar üstelik takım yorgun bariz belli bu prese ligde dayanabilecek takım yok savunma yeteneği yüksek bir takımı sinirlendirdik savunmasınıda defalarca deldik takım daha uyum sorununuda atlatmadı üstelik

Çevrimiçi Necmi

Kisa surede basarili olacagini sanmiyorum Emirhan’in. Cok yetenkli cocuk, ama gelistirmesi gerektigi bir cok yonu varken bu adim cok erken. Alti ustu 10 maca cikmissin Besiktas ile, neyin acelesi bu. Burda durup kendi gelistirse yine o adimi atabilirdi.

Saglik olsun, yonetime de ders olur ki bundan sonra sacma maddeler koymazlar sozlesmelere.

Iyi bi 8 ve yerli rotasyonu icin Emre Demir kiralansin Barca’dan.
ders olmaz üstelik mutludurlar kasaya 4.5 keş girdiği için geleceği varmış gelecekte büyük para kazandırırmış senin umrunda peki yönetimin umrundamı sence gelecekte başka yönetim yirmi kazanacağına ben şimdi 4.5 kazanayım der sende başkan olsan sende aynısını söylersin

Çevrimdışı levitate

Hiçbir oyuncu için büyük konuşmam ama Emirhan için konuşacağım, çünkü görünen köy klavuz istemez.

Emirhan İtalya'da tek senede silinip gidecek. Bir oyuncu menajer oyuncağı olursa ne oluru net bir şekilde göreceğiz.
dün de yazdım tam almanya/fransa topçusu fena döverler serie a'da

hatta maçta sampdoriadan birisi omuz attı iki metre uçtu faul bekledi mesela
bipbipbupbup

Çevrimdışı Savaş

Ben Torino'nun Emirhan'ı seneye kiralık göndereceğini düşünüyorum. Yoksa sıkıntı yaşar orada. Fizik gücü hala zayıf çünkü.

Sonucta yapacak bisey yok. Oyuncu da gitmek istiyor. İstemeseydi belki yönetimin basiretsizliği hallolabilirdi ama olmadı.

Demir Ege, Emirhan ve Kartal için harekete gecseler bari şimdiden.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı levitate

Ben Torino'nun Emirhan'ı seneye kiralık göndereceğini düşünüyorum. Yoksa sıkıntı yaşar orada. Fizik gücü hala zayıf çünkü.

Sonucta yapacak bisey yok. Oyuncu da gitmek istiyor. İstemeseydi belki yönetimin basiretsizliği hallolabilirdi ama olmadı.

emirhan delibaş diyorsan onun sözleşmeyi uzatmışlardı galiba
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

Delibaş çok yetenekli değil bence, lakin altyapıda 2-3 tane daha çok yetenekli oyuncu var. Onların da 2'si aynı menajer Emirhanla, geç kalırsan adam seni köşeye sıkıştırır bu işler böyle. :tabe:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

bize ne başka takımın oyuncusu olduğunda onumu dert edeceğiz bizemi sorduda derdi bizim olacak bizden giden birinin futbol hayatı bitse umrumda olmaz en azından taraftar artık şu bizim çocuk lafını bırakır demekki bizim çocuk değilmiş bunlar menfaatleri nerdeyse oranın çocuğu oluyorlar bizim olan tek şey beşiktaştır tek önemli olanda beşiktaşın menfaatidir gerisi boş iş

Çevrimiçi Necmi

bütün yaz fizik gücünü yükseltmek için boşa antrenman yapmamış beşiktaşta kalmayı düşünse yaparmıydı acaba diyorum

Çevrimdışı can1903

bütün yaz fizik gücünü yükseltmek için boşa antrenman yapmamış beşiktaşta kalmayı düşünse yaparmıydı acaba diyorum
Yapardı tabiki, ortaya bir iddia attılar herkes onu yedi ya yazık ettiler çocuğa yönetim kendini aklamak için her şeye başvurdu yazık gerçekten. Ben Emirhan olsam şu 6 ay da yaşanan her şeyi tek tek anlatırım rezil eder öyle giderim.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı levitate

bize ne başka takımın oyuncusu olduğunda onumu dert edeceğiz bizemi sorduda derdi bizim olacak bizden giden birinin futbol hayatı bitse umrumda olmaz en azından taraftar artık şu bizim çocuk lafını bırakır demekki bizim çocuk değilmiş bunlar menfaatleri nerdeyse oranın çocuğu oluyorlar bizim olan tek şey beşiktaştır tek önemli olanda beşiktaşın menfaatidir gerisi boş iş

valla ben olsam ben de giderdim abi çok kızmıyorum
bipbipbupbup

Çevrimdışı Orhan_

90 dakikadan bağımsız olarak, Sampdoria maçının lig için ölçü olmayacağı çok önemli bir faktör var.

Türkiye'de Sampdoria gibi kalecisi aut atışı kullanırken 18 üzerindeki stoperine pas veren Anadolu takımları olamayacak. Onlardan öyle top kazanıp pozisyon bulma ihtimalimiz yok.

Kapalı savunmaya karşı, top bizdeyken neler yapabildiğimizin cevabı hala elimizde yok. Bunlara karşı ne gibi bir çözüm var bir kaç maç sonra göreceğiz.

Mutlaka kapalı savunmaları açmanın da varyasyonları ve set oyununu geliştirmemiz gerek. İçeride bir kule olması-Ghezzal Rosier etkinliği yanına sol tarafa gelecek iyi bir oyuncu ile bazı şeyler düşündüğümüzden kolay olabilir (Nkudu sakat olmasa).  Görmemiz gerektiği konusu en büyük gerçeklik. Ama umutsuz değilim ben.
Beni maç ile ilgili en çok heveslendiren şey oynadığımız takım italyan takımı ve defans yapmayı standart bir tsl ligi takımından daha iyi biliyorlar.

Çevrimiçi tolga1903

Dert edeceğiz çünkü yüklü bonservisle gönderdiğimiz oyuncular çok parlak performanslar gösteremedi ve bu ölçüdür bir kulübün oyuncuları için. İkisi de çok başarılı olsun gittiği yerlerden daha da iyi yerlere gitsinler ki biz de böylelikle iyi yetiştirici ve kaliteli pazar olarak görülelim bu yönetim sonsuza kadar kalmayacak elbet yerlerine gelen 15 20'de kazanır yeter ki biz iyi oyuncuları çıkaralım ve oyuncularımıza talep olsun. Beşiktaş kulübünün bu borç yükü altında başka bir çıkış modeli yok yetiştirip satacağız ama değeriyle satacağız peşkeş çeker gibi değil.

Çevrimiçi tolga1903

Güçlenir elbet bugün hangi oyuncu o yaşlarda tam fizik gücüne ulaşabilmiş ki emirhan hemen ulaşsın dün alphonso davis'i izledim eleman zebellah gibi ilk geldiginde böyle miydi bizim istediğimiz dönemde sadece hızı vardı fizik güç kazanılır çocukta serie a oynayacak yetenek ve zekâ var adem ljajic top oynadı orda yıllarca bu da oynar merakla bekliyorum çocuğun performansını umarım kendini gösterir de pazarımız artar

Çevrimdışı Savaş

Almanya/Fransa da ağır gelir. En güzeli Hollanda aslında.

Tempolu, orta sert, ofansif bi lig. Keşke imkan olsa da gençlerin hepsini Hollandaya kiralık gonderebilsek bir iki sene.

Çevrimdışı Savaş

Valla abi işin aslı iki taraflı görünüyor. Ama yine de bizim yönetimin basiretsizligi diyorum ben. Erken öngörüp 5 senelik anlaşmayı imzalayacaksın.

Öngörüsü olmayan kişi yönetici de olmasın bi zahmet. Bi farkı olmalı bu adamların. Yoksa ben de yaparım böyle yöneticilik. 

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Başarılı olmalarını isteriz tabii ki kulübün reklamı açısından. Ama işler yolunda gitmezse de arkamızda taraftar ve camia var demesinler. O iş bitti artık takımın sana ihtiyacı varken sadece kendi kariyerini düşündüğün için.

Çevrimdışı murat baltacı

bir sene daha oynayıp helede şampiyon olursak sezon sonu bedava gitmesi varken daha yüksek diyata imza parası alarak neden şimdi gitsin niyeti bu olmasa sözleşme yenilerdi sözleşme yenilemeyen hiç bir oyuncunun niyeti iyi değildir ben yönetimin yerine olsam oynatmam sözleşme yenilemeyeni başka kulüp için pirimmi kastırayım  şu an kulübeye oturt seneye kendine ikinci ligde takım bulamaz bu performansla koştura koştura gelir sözleşme yapalım diye
Aynı görüşteyim larinede aynısı yapılmalıydı kim kimden büyük oyuncu kafa tutuyorsa kulüp alasını tutmalı aslolan Beşiktaş.

Emirhan olayından sonra alt yapıda bir deprem olmalı tekrarı yaşanmaması için kimler hesap verecekse vermeli kimler gidecekse gitmeli oyuncuların çıkması iyi bir şey ama bir tarafta Necip on yıldır burada diğer tarafta daha a takım görmeden kendini kurtarma çabası normal değil başka işler var bu çocuklar 16-17 yaşında kendi iradeleriyle bu işlere giremezler.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı MaDJeR

Delibaş çok yetenekli değil bence, lakin altyapıda 2-3 tane daha çok yetenekli oyuncu var. Onların da 2'si aynı menajer Emirhanla, geç kalırsan adam seni köşeye sıkıştırır bu işler böyle. :tabe:

Bizimkiler akıllanmaz onları da kaptırır ,  şart koyacaksın bundan sonra benim istemediğim menajerlerle çalışan hiç bir oyuncuyu alt yapımda barındırmayacağım diye. Hiç biri imza atamayacak bundan sonra , ek olarak o menajerde bakalım oyuncu kaçırabiliyor mu bir daha .

Çevrimdışı Ripley

Emirhanın 4,5 milyona okutulması iyi olabilir para ederken satmadığımız oyuncular elde patladı maalesef geçmişte Fernandesten zarar etmiştik, Rıdvandan da iyi para geldi biz anca böyle oyuncu satarız bu yönetimle. Oyuncu gitmek isteyip de tutarsan geriye gidiyorlar. Bu arada oyuncuya neden 10 bin tl maaş verildiğine isyan ediyorlar bazı taraftarlar 17 yaşında ki çocuğa 1 milyon tl mi versinler? Sergen ilk kez bizde forma giymeye başlarken kaç tl maaş alıyordu Metin Ali Feyyaz döneminde? Hem de Sergen bu Beşiktaşın gelmiş geçmiş en yetenekli futbolcusu hatta Türkiyenin! Araştırın bakalım ne kadar maaşı varmış Feyyaza göre?

Çevrimdışı murat baltacı

Hiçbir oyuncu için büyük konuşmam ama Emirhan için konuşacağım, çünkü görünen köy klavuz istemez.

Emirhan İtalya'da tek senede silinip gidecek. Bir oyuncu menajer oyuncağı olursa ne oluru net bir şekilde göreceğiz.
Bu şekilde gittikten sonra beter olsun hiç üzülmem millet başarılı olsun adımız duyulur falan diyor gerek yok kardeşim senin elinde iyi oyuncu varsa herkes gelir ederini verir zaten iyi oyuncun yoksa atinc gibi bir kere satarsın Emirhan Rıdvan bitmiştir gözümde ilerde doğuştan Beşiktaşlıyim camianın evladiyim falan deyip dönmek isterlerse muhattap bile almayacaksin..
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi murat

Yönetimi savunna amaçlı  emirhan kötülemeleri başlamış.herşey tekrardan yoluna girmeye başladı

Çevrimdışı murat baltacı

Hatta Emirhan olayından sonra Ersin serdar kim varsa sözleşme uzatmayan bonservisini ver eline gitsin kalanlarda ya sözleşme uzatır a takıma çıkar yada yok olur gider koca kulüp çoluk çocuğun oyuncağı olamaz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı 38life

Emirhanın 4,5 milyona okutulması iyi olabilir para ederken satmadığımız oyuncular elde patladı maalesef geçmişte Fernandesten zarar etmiştik, Rıdvandan da iyi para geldi biz anca böyle oyuncu satarız bu yönetimle. Oyuncu gitmek isteyip de tutarsan geriye gidiyorlar. Bu arada oyuncuya neden 10 bin tl maaş verildiğine isyan ediyorlar bazı taraftarlar 17 yaşında ki çocuğa 1 milyon tl mi versinler? Sergen ilk kez bizde forma giymeye başlarken kaç tl maaş alıyordu Metin Ali Feyyaz döneminde? Hem de Sergen bu Beşiktaşın gelmiş geçmiş en yetenekli futbolcusu hatta Türkiyenin! Araştırın bakalım ne kadar maaşı varmış Feyyaza göre?

10 bin ile 1 milyon arasında başka rakam olmadığını öğrenmiş olduk bugün. Ya rabbi şükür, her gün yeni şeyler öğreniyoruz.

Etiketler: