2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1220199 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı XiaoHan

Ölü taklidi yapınca kurtulacaklarmı zannediyolar yada sözleşme iyileştirmesi falan mı yapmaya çalışıyolar klasik başkan güzellemeleriyle başkan son anda devreye girdi haberleriyle mi yırtacaklar. Emirhan kalıp a.n.ç. paçayı kurtaracaksa Emirhan git kardeşim 1 sn düşünme git kurtar Beşiktaşımızın geleceğini.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi levitate

https://twitter.com/SafakSina1903/status/1553308527485140992
boş haber, gaz alma çabası

hani ciddi olsa uzatıp tutmayı başarsalar bile büyük başarısızlık, böyle koz verilmez
bipbipbupbup

Çevrimiçi annoca

Gedson içinde 10 milyona serbest kalma haberi var doğru mudur

Çevrimdışı Türkay

herkese merhaba, yeri burası değil ancak en aktif konu burası olduğu için buraya yazıyorum.

Bugün Beşiktaş'ı ziyaret etmeyi düşünüyorum akşamki maç öncesi. Daha önce hiç gelme fırsatım olmamıştı. Kulüp ve taraftarlar için kültleşmiş gezmeyi önerdiğiniz yerler neresidir, akaretlerde falan? (şairler parkı, ağaçlı yol gibi)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı celiker1

Oncelikle bu her yönetime ders olsun ki 5 yıllık sözleşmeyi imzalamadan kimseyi A takım ile maça çıkarmasınlar.Çıkardıysanda ve çocuk A takımda düzenli forma giyecek kapasitedeyse o çocukla 500 bin euro bandlarında ortalama bir sözleşme yapacaksın.Gecti artık 10 bine 20 bine oynatırımlar.Ki bu çocuklar faydalı olacak şekilde A takımda yer bulabiliyorlarsada şu futbol borsasında 500 bin euroda hakları.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2022, 12:58:50 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi gokhans

Paralel yapı nedir?
- Devlet yada kurumların içine sızıp, yönetimine geçen, kişisel yada farklı hedef, menfaatler için, ele geçirdiği kurumun gücünü ve olanaklarını kullanan, gelceği ve yarınlarını, itibarını harcayan yapıya, paralel yapı denir. (Victor ruiz, ahmet gülay, fatih, koray, rıdvan, güven, dorukhan, serdar, emirhan, sonrasında ersin, emirhan delibaş, berkay ve niceleride kaybedilecek. Bana göre zaten amaçlarıda bu)
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı celiker1

herkese merhaba, yeri burası değil ancak en aktif konu burası olduğu için buraya yazıyorum.

Bugün Beşiktaş'ı ziyaret etmeyi düşünüyorum akşamki maç öncesi. Daha önce hiç gelme fırsatım olmamıştı. Kulüp ve taraftarlar için kültleşmiş gezmeyi önerdiğiniz yerler neresidir, akaretlerde falan? (şairler parkı, ağaçlı yol gibi)
Ağaçlı yol Beşiktaş semtinden stada ulaşman gereken semt ile stad arasındaki ortalama 5 dakika yürüme mesafesi olan Dolmabahçe sarayının önündeki yol.Şairler parkıda Akaratler yokuşunda,eski klüp bunamızın karşışinda bulunan bir park.Öğlen saati Beşiktaş balıkçılar çarşısı-Kartal heykeli civarında yemek yiyip,kullanıyorsan alkol alıp akşam saatine doğru Akaretler'den Şairler parkına çıkıp orada ortamı görüp,Şairler parkının üstünde bulunan okulun yokuşundan ağaçlı yola inerek stada ulaşmanı tavsiye ederim
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2022, 12:56:39 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Önce teşhisi doğru yapmak lazım. Bu çocuklar menajer oyuncağı falan değil.
Sen adam gibi sözleşme önersen menajerlerin diyebilecek çok sözü olmaz.

Ama sen tutar da aylık 12b teklif edersen, çocuğa zaten menajerin vasıtasıyla nereye gidersen git mesajını veriyorsun.

Futbolun gerçeği menajerdir ama bu noktada menajerlerde %1 dahi hata görmüyorum.

Çünkü bu yolu beceriksiz yönetim açıyor. Düzgün sözleşme şartları sunulsa zaten menajer yolu kapanacak.

Çevrimdışı celiker1

Artık devir eski devir değil.Yaşı kaç olursa olsun o çocuk o sahaya çıktıysa ve kendi hatalarından dolayı o çocuğa düzgün sızleşme imzalatmadıysan bu çocuk para dolu çanta ile gelen her sözleşmeyi imzalar.Ben olsam bende imzalarım.Neden mi?Ne malum ilk maçta ayağımın kırılmayacağı,kronik bir sakatlığın başlangıcı olacak yırtılma yaşamayacağım.Kimse kusura bakmasın ònce marsı keserim!Onun için inandığın gence bugününün şartlarında 500 bin euroluk sòzleşmeyi imzalatacaksın.Hemde Emirhan ile daha Antalya super kupa donusunun ilk gunu 6 ocakta yapacaksin,Ridvan ile Sergen'in ilk maciydi galuba 2 sene once Goztepe macindan sonra yapacaksin,Ersin ile sampiyon oldugumuz sezona baslamadan yapacaksin.Al misal iste hazirlik maclarinda net belli etti diger Emirhan.Bu cocugun yoksa su an 5 yillik sozlesmesi cagiracaksin 300 bin eurodan kapiyi acip oynadigi mac sayisina gore artan 5 yillik sizlesme yapacaksin
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2022, 13:10:46 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı XiaoHan

Mesela kenana yıllık bonusları hariç 900bin euro verip takımın geleceği denilen Emirhana yarısını bile vermezsen sana istedikleri kadar iyi insan desinler
🦅🤍🖤🦅

Çevrimiçi COB

Sözleşmeyi revize etmek ayrı dert.  Hoş, Emirhan için hiçbirimiz bunu kafaya takmayız ama olur da maaşı 700-800 binlere çıkarsa, ilk baş kaldıracak Ersin olur. Serdar Saatçi de bu durumu kendi avantajına çevirmek isteyecektir. Geriden gelen Emre Bilgin, Emirhan Delibaş ve Badra Cisse gibileri de bunu örnek alacak. Yani nerden baksan bak, yönetimin amatörlüğü.

Halen bu haberlerin kaos ortamı oluşturmak için yapıldığını düşünüyorum. Inanmak istemiyorum birtürlü.

Bugün ki hazırlık maçı da bu olaylardan sonra çok gergin geçecek.

Çevrimdışı DieForYou1903

boş haber, gaz alma çabası

hani ciddi olsa uzatıp tutmayı başarsalar bile büyük başarısızlık, böyle koz verilmez

anlaşamadık diye taraftarın gazını alacaklar.Oyuncu gitmek istedi filan.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimiçi levitate

Sözleşmeyi revize etmek ayrı dert.  Hoş, Emirhan için hiçbirimiz bunu kafaya takmayız ama olur da maaşı 700-800 binlere çıkarsa, ilk baş kaldıracak Ersin olur. Serdar Saatçi de bu durumu kendi avantajına çevirmek isteyecektir. Geriden gelen Emre Bilgin, Emirhan Delibaş ve Badra Cisse gibileri de bunu örnek alacak. Yani nerden baksan bak, yönetimin amatörlüğü.

Halen bu haberlerin kaos ortamı oluşturmak için yapıldığını düşünüyorum. Inanmak istemiyorum birtürlü.

Bugün ki hazırlık maçı da bu olaylardan sonra çok gergin geçecek.

zaten hepsi beş kuruş para alıyor net kazan kaldırırlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı DieForYou1903

O 4.5 milyon €nun içinde bir de menejer payı varmış 3.8 filan kalacak bize.Allahım biz sana ne günah işledik başımıza bunları gönderdin ?
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetim kalırsa bu yaptıklarından sonra taraftarın konuşmaya hakkı yok.

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1553325037922443264

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi COB

Özel çalışmalarını Sırbistan'da yapmasını garipsemiştim doğrusu. Şimdi puzzle'ın parçaları birbirine bağlanmaya başladı.

Eğer Torino kulübü bizim sözleşmeli oyuncumuza Belgrad'ta test yapmışsa, UEFA'ya şikayet edilmeli.

Yönetimin uyuması ayrıyetten sinir etti.

Çevrimdışı can1903

Sizce yönetim kurulundan hangi isimler statta olacak?  :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Etiketler: