2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1223663 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı XiaoHan

Geçen sene başı şampiyonluğu zehir ettiklerine benzer tutum şaşırtmadı tabi, kovduğu adama verdiği tazminat çifte kupalı şampiyon hocasına teklif ettiğinden fazla olunca geçen sezona hoca kriziyle girmiştik.
Enteresan olan henüz Emirhanı itibarsızlaştırma paragöz ilan etme operasyonlarının başlamaması gerçi eli kulağındadır bakalım neler çıkacak hakkında olan olmayan.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı KadirA

Yarin sabah ilk is, Emirhan cagirip, 5 yıllık sözleşmeyi eline verip, düzgün bir maas verip, imzalamaktır. Bu rezillik nedir!

Çevrimdışı BlackEagle16

anlaşma fotosunda bir tarafta başkan diğer tarafta emre kocadağ vardı gerinerek poz veriyorlardı bir genç oyuncuya imza attırmayı başardılar diye ceyhunla sürecin bir ilgisi yok yani
Bu işin Aslı varsa gidecekler hatalarını telafi edecekler yoksa bu işi yapamadık diyip yenilerine yol verecekler. Bu fırsatı Fikret orman kaçırmaz bence.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı levitate

yarın sezon açılışı falan var bir de fena rezillik
bipbipbupbup

Çevrimdışı BlackEagle16

Geçen sene başı şampiyonluğu zehir ettiklerine benzer tutum şaşırtmadı tabi, kovduğu adama verdiği tazminat çifte kupalı şampiyon hocasına teklif ettiğinden fazla olunca geçen sezona hoca kriziyle girmiştik.
Enteresan olan henüz Emirhanı itibarsızlaştırma paragöz ilan etme operasyonlarının başlamaması gerçi eli kulağındadır bakalım neler çıkacak hakkında olan olmayan.
Tamda dediğin gibi oldu !

Çevrimdışı BlackEagle16

yarın sezon açılışı falan var bir de fena rezillik
Sezona bomba gibi giriyoruz. Bakalım ne zaman nerede patlayacağız!

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

İyi bari seneye kiralayacağımız veteran forvetin maaşı çıktı. (!)
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Necmi

Bu işin Aslı varsa gidecekler hatalarını telafi edecekler yoksa bu işi yapamadık diyip yenilerine yol verecekler. Bu fırsatı Fikret orman kaçırmaz bence.
fikret orman başkan olsaydı böyle birşey yaşanmazdı zaten

Çevrimdışı Orhan_

Bu satış gerçekleşmezse bile yönetim bi zahmet istifasını sunsun. Bunun kabul edilebilir bir yanı yok.

Çevrimdışı sEuL

Çevrimdışı autopsy

anlaşma fotosunda bir tarafta başkan diğer tarafta emre kocadağ vardı gerinerek poz veriyorlardı bir genç oyuncuya imza attırmayı başardılar diye ceyhunla sürecin bir ilgisi yok yani

Tabi canım sportif direktörün böyle bir konuyla nasıl bir ilgisi olabilir ki ?

Çevrimdışı BlackEagle16

fikret orman başkan olsaydı böyle birşey yaşanmazdı zaten
ABi kesinlikle yaşanmazdı ! Gerçekten bu akşam yıkıldım. Zaten bu şartlarda çocuk iyi performans sergilerse devre arası bile tutman imkansız. Beşiktaş’ın itibarını geri verecek adamlar gelsin abi.

Çevrimiçi Necmi

Beceriksiz, vizyonsuz, akılsız bir yönetimde, beşiktaş’ın geleceği resmen heba oluyor. Arda güler denen vitaminsiz beslemeyi kulübü, muhabirleri ve medyadaki lobisi ile öyle bir pr yaptıki, barcelona, r.madrid izliyor, 40milyon değeri var deniyor. Bizde modern futbolda, arda’nın çok daha kompaktı ve kanıtlamışı varken pr falan hak getire, elimizde bile tutamıyoruz. Emeği geçen herkese lanet olsun…
ardanında serbest kalma maddesi 5m miş

Çevrimdışı Orhan_

10 bin tl nedir ya şaka gibi. Ciddi aptal olmak lazım... Başkan diye orada oturan şahsın tüm sorumluluğu alıp bu durumu çözmesi akabinde de istifasını verip bir daha ortalıkta görünmemesi lazım. Yoksa o tribünler içinden geçer bunların.

Çevrimdışı BlackEagle16

Hocaya inanmıştım. Oradan bi burukluk saplandı içime. Bu olayla beraber yeni sezona dair en ufak bir umudum kalmadı komple baştan sıfırdan a san z ye yenilenme zamanı bu sezon. Maalesef sıktı bu iş.

Çevrimdışı Savaş

Hadi diyelim şu parayı Emirhan koydurdu sözleşmeye sen de kabul etmek zorunda kaldın. Yine sen suçlusun!

Bunca sene sözleşme yenilemek için ne bekledin? 10 bin TL maaş teklif ederken hiç mi utanmadın?

Bu kadar kolay mı ya? Bu kadar vizyonsuz olunabilir mi arkadaş? Koca Beşiktaş'ı kimler yönetiyor aloooo?

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

Ortadoğu coğrafyasında plan olmaz.
Rüzgar ne taraftan eserse
Şaşmaz

Çevrimdışı BlackEagle16

ardanında serbest kalma maddesi 5m miş
Sanki 15 lerden bahsediyorlardı abi ?

Çevrimiçi Necmi

Tabi canım sportif direktörün böyle bir konuyla nasıl bir ilgisi olabilir ki ?
anlamadım dalgamı geçiyorsun serbest kalma rakamını sd neden belirlesin zaten süreç biliniyor pazarlığı bunlar yürüttü imzadada poz verdiler ceyhun kendi götürdüğü anlaşmalarda imzada bulundu hep emirhanda ne süreçte adını duydum ne imzada gördüm

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

İşin komik kısmı da şu; eğer hiç sözleşme yenileyip serbest kalma maddesi koymamış olsak bu çocuk şu haliyle 8-10 milyondan aşağı etmez. (seneye serbest kalırdı belki ama o zaman tercihi Torino mu olurdu acaba)

Kimbilir, belki de 10 milyonluk adamı 4.5'a kapatmak için menajer ile Torino aralarında anlaşmıştır...
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Necmi

Sanki 15 lerden bahsediyorlardı abi ?
şu anda beş veren götürür 1500 dakika oynarsa 20 m ye çıkacakmış

Çevrimiçi murat

Asgari ücret verselermiş.şaşırmadım hiç.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Etiketler: