2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1223126 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Kadro tam Senor hocama göre bu arada :D At Weghorst'un kafasina taktigi ile 70 puani garanti.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yemin ediyorum, son 5 yılda izlediğim en kötü oynadığımız hazırlık maçlarından bir olabilir.

Haftaya lig başlıyor, 2 maç kaybedince görürüz neyi öğreneceğimizi.
Ben iyi veya kötü demiyorum şu anda. Siz de haklı olabilirisiniz başkası da. Ben şu anda ortada kalıp bardağın dolu tarafına bakıyorum. Sonuçta yedeklerin form durumunu da görmek lazım.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı BlackEagle16

esasen ismael forumda kimsenin favori hocası değildi onu çok iyi hatırlıyorum. savunuyor sanılan insanlar sadece şu an hoca gömmek için erken, zaten türkiye'de sistem oturtmaya çalışan yabancı hocaya bir alerji var, adama anlamsız bir karşıt rüzgar yaratılacak, onun payandası olup güruh kafasıyla hareket etmeye gerek yok diyor. yoksa rasyonel değerlendirmeler yapılır ben sürekli italyan ekolü öneren biriydim önder karaveli döneminde ve orta avrupa referanslı birinin uyum sorunu yaşayabileceğini düşünüyordum. ismael'in oyununu olgunlaştırma sürecinde karşılaşabileceği kimi sorunları öngörüp tartışabiliriz ama bunların bu forumda konuşulan ezbere 3lü 4lü muhabbetleriyle bir ilgisi yok.

bir karar alındı. bir felsefe doğrultusunda kadro kuruluyor. daha tam kurulmadı bile. takım fiziksel kapasitesini yukarı çekmeye çalışıyor. benim avusturya kampında gördüğüm çok olumlu şeyler vardı. ispanya'da ise kimi olumsuzluklar var. muhabirler olsun hoca olsun, hava sıcaklığı ve kümülatif yorgunluğun, takımın temposunu düşürdüğünü söylediler. bakıp göreceğiz.
Bende hoca savunucusu değilim fakat ben bu takımın taraftarı destekçisiyim. Bir karar alındıysa buna yönelik destek olmak gerekir. Bencede hocaya karşı sert rüzgarlar esecek bizde desteklemezsek ilk yarıyı zor görür ve kaybolan Beşiktaş’ın 1 yılı olur.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Hocanın bu sene ne yapacağını bilmiyorum ama hiçbir zaman elit kategorisinde yer alamayacağı kesin, fazla özenti fazla izlemiş kendi oyunu yok, ezbere oynatmaya çalışıyor kendinden bir şeyler katmıyor, skor değişirse veya oyun kitlenirse nasıl reaksiyon alacağı konusunda fikri yok ezbere ilerlemeye çalışıyor fakat yanlış her maçın ayrı bir hikayesi vardır bazen bazı şeylerden vazgeçmek gerekir ki başarıyı elde edebilesin, bunları sadece bu mac özelinde söylemiyorum
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Hocanin oynatmak istedigi sistemin en önemli aktörleri stoperler ve kanat bekler. Simdiye kadar hiçbir maça bu pozisyonların ideal oyuncularıyla çıkmadik. Sol bekte boydu sağ stoperde rosieri sol stoperde berkayı deniyoruz. Ağır bir kamp dönemi gecirdi takım. Oyuncular yeni sisteme uyum sağlamaya calışıyor. Bazı yerlere transfer gelecek. Biraz sabır yaa. En azından 3-5 resmi maça çıkalım. Işık görmezseniz atarsınız Senol Gunes cıglıkları. Kaldı  ki onun son iki sezon oynattığı futbolu da biliyoruz. Ver Q7 ye ver Caner'e mac başı 50 orta kessinler ceza sahasına.

Çevrimdışı Nazım Ar

Futbol bilmeyi kendi tekeline alan arkadaşları çok ciddiye almıyorum ben çok da umurumda değil onların fikirleri. Barnsley zaten Beşiktaş için rol model olabilecek bir kulüp değil. Daha ziyade kendi liginin ağır toplarından olan West Bromwich sezonunda neler yaptığına bakmak lazım hocanın. Orada da ne sebeple sıkıntılar yaşadığı ayan beyan biliniyor. Uzun zamandır yazmıyordum, biraz yazayım dedim de kendi istedikleri oyuncuları vs kafasına göre gömüp, hocaya dair en ufak eleştiri de siz şucusunuz bucusunuz demeye çalışılan bir ortamda bir şey yazmanın manasız olduğunu bir kez daha gördüm. Ben olmayan futbol bilgimle susar kenara çekilirim. Zamanında Avcı geldiğinde anlatmaya çalışmıştık. O zaman da Oğuzhan'ın regista olabileceğini iddia eden futbol profesörlerine denk gelmiştik. Hadi kalın sağlıcakla.

Öyle demeyin, ben mesela joga bonito ile "profesyonel düzeyde" ilgileniyorum, o yüzden küstahça yorumlar yapıp başkalarının düşüncelerine saldırabilir, olmayan aklımla aklımca sizlerle dalga geçebilirim, k0çümseyebilirim. Yoksa benim yüzümden mi ayrılıyorsunuz :(

Çevrimdışı Talisca1903

İkinci yarının başında Rosier'in boşalttığı alana Necip girip orta yaptı, belki bu sene 1 gol buluruz o organizasyonla.
modern futbol dedikleri  doldur boşaltın makyajlısı

Çevrimdışı BlackEagle16

Bu Maçta kim iyi diyebilir. ? Ama böyle bir hava oluşturulursa haftaya sampdoria maçında futbolcuları ıslıklamaya başlarız.

Çevrimdışı tuncaboylu

ben takımı yeterli gördüm ligde kalırız.
:) :)

Biz isyan ediyorsak, Kayserispor taraftarı ne yapsın? Adamlar Amedspor'a yeniliyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu Maçta kim iyi diyebilir. ? Ama böyle bir hava oluşturulursa haftaya sampdoria maçında futbolcuları ıslıklamaya başlarız.
Bu havanın oluşmasına çanak açanlar belli. İçlerinde yönetimin yalakaları da var. Kimsenin adamı olmamak lazım. Hocayı sevmezsin seversin orasını bilmem. Ama daha resmi maç oynamadan hocayı göndermeye çalışıyorsan. Niyetini sorgularım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

Cümleten iyi akşamlar yorumları hep okurum bugün gördüğüm futbolcular bu oyunu istemiyorlar rosie sinir krizi geçiriyor forvetler koşmaktan pozisyon bulamıyor bu futbol değil kaos futbolda değil dan dun topa vur gitsin hocadan bende umutluydum ama olmayacak gibi inşaallah yanılırım takımın aktif dinlenme yapması lazım oda yok organize bir atak yok

Çevrimdışı Nazım Ar

:) :)

Biz isyan ediyorsak, Kayserispor taraftarı ne yapsın? Adamlar Amedspor'a yeniliyor.

Onu da Kayserisporlular düşünsün abi :)

Çevrimdışı BlackEagle16

Bu havanın oluşmasına çanak açanlar belli. İçlerinde yönetimin yalakaları da var. Kimsenin adamı olmamak lazım. Hocayı sevmezsin seversin orasını bilmem. Ama daha resmi maç oynamadan hocayı göndermeye çalışıyorsan. Niyetini sorgularım.
Benim hoca gitsin söylemlerimde sitem olduğu besbelli ama gerçekten bu ortamda hocanın başarılı olma şansı sıfır. Net söylüyorum. Sampdoria maçıda bu ayarda geçerse hoca ilk haftadan başlayan tepkiler ile Beşiktaş’ın 1 senesi daha harap olacak. Çok tehlikeli gördüm herkes hocaya antipatik herkes sisteme antipatik çok üzüldüm.

Çevrimdışı Talisca1903

Kadro tam Senor hocama göre bu arada :D At Weghorst'un kafasina taktigi ile 70 puani garanti.
öylemi oynatıyor diyorsun Şenol Güneş hocam zorla savunduruyorsunuz adamı oynattığı bu değil başka yerden eleştir ama oyundan değil zira orta kafa gol oynatıyor demek braz hakkaniyetten uzak bir yorum

Çevrimdışı Talisca1903

Benim hoca gitsin söylemlerimde sitem olduğu besbelli ama gerçekten bu ortamda hocanın başarılı olma şansı sıfır. Net söylüyorum. Sampdoria maçıda bu ayarda geçerse hoca ilk haftadan başlayan tepkiler ile Beşiktaş’ın 1 senesi daha harap olacak. Çok tehlikeli gördüm herkes hocaya antipatik herkes sisteme antipatik çok üzüldüm.
güzel kardeşim ne sistemi var mı bir sistem koca Beşiktaş Altay gibi mi oynayacağız ki o kadarda oynayamıyoruz 2 pas yapamıyoruz

Çevrimiçi Samet Ç

Ortalık yangın yerine dönmüş yine hocayıda göndermiş taraftar

Çevrimiçi Savaş

Futbolcularla ilgili bir konu yok burda. Teker teker baktığında hepsi kaliteli isimler. Özellikle kemik 11 kadro gerçekten kaliteli isimler.

Burada sıkıntı oynanan futbol. Geçen sene girdiğimiz kadar pozisyona bile giremiyoruz. Santrfora adam gibi top bile gelmedi. Topu dağıtacak uzaktan vuracak al ver yapacak Gedson havadan giden topları seyrediyor.

Bu takım 2 farklı ülkede kamp yaptı ve dönüyor. Hazırlık kampı bitti diyebiliriz. Hazır mi şimdi bu takım?

İlk kamp yükleme olur taktik için ikinci kampta çalışır diyordum ama büyük hayal kırıklığım var şu an. Ortada taktik yok çünkü.

Mevzu taktik maktik yok bam bam bam oldu resmen

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BlackEagle16

öylemi oynatıyor diyorsun Şenol Güneş hocam zorla savunduruyorsunuz adamı oynattığı bu değil başka yerden eleştir ama oyundan değil zira orta kafa gol oynatıyor demek braz hakkaniyetten uzak bir yorum
Konuş abi savun Şenol hocayı yedirme. Çünkü onun yeri hazırlanıyor görüyorum hissediyorum.

Çevrimdışı GökhanG

Ben yeniliklere açık bir insanım klasik formasyonlardansa 3-5-2 beni çok heycanlandırmıştı ama..Bugün itibarıyla valerian ismael bir destekçisini kaybetti.. Gerçekten ben bu kadroda hiç ışık görmüyorum ne ofansif ne defansif hiç iyi bir izlenim yok daha kötüsü gelecek adına bi parıltı da yok.. baktığın zaman kalabalık orta saha oynuyoruz ama kaç maçtır 5 pas üst üste yaptığımızı hatırlamıyorum,set hücumu zaten hak getire
Kontra atağa uygun oyuncularımız da yok.. neresinden tutsan elinde kalıyor. Ve en kötüsü bence futbolcular bile bu sistemden bişey olmayacağının farkında gibi oynuyor..
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bende hoca savunucusu değilim fakat ben bu takımın taraftarı destekçisiyim. Bir karar alındıysa buna yönelik destek olmak gerekir. Bencede hocaya karşı sert rüzgarlar esecek bizde desteklemezsek ilk yarıyı zor görür ve kaybolan Beşiktaş’ın 1 yılı olur.
Kötü oyunu eleştiriyoruz diye hoca düşmanı ilan ediliyoruz.

Hocanın arkasında duracak dirayette bir yönetim varsa, 2 sene de sabredelim.

Biz iki sene ikinci olmasına rağmen Milne ile 3. sene devam eden Seba ile büyüdük.

Genç bir iskelet ve inandığı bir sisteme sadık hoca ile uzun vadeli bir planlama var mı? O zaman sesimizi keser, otururuz. Ama herkes biliyor ki, 8 haftada liderin 10 puan arkasına düşersek, yönetim bu hocayı kovar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş'ın iyiliğini istiyormuş gibi görünüp kötü gitmesini bekleyip mağarasından çıkıp bilmişlik taslayan bir güruh var. Bu güruh yüzünden başımıza çok şey gelecek. Destek olmak çok zor. Beklemek daha zor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi murat

geçen seneden hiç ders almadık.ortasahayı kaybedersen maçı da sezonu da haybedersin.bu ortasaha ile dominant oyun oynayamayız.tamam dominant olmayalım diyelim hızlı çıkalım onu da yapamayız.sistemle filan alakası yok.
3 lü sistemi kötü uygularsan aslında o beşli olur yani ortasahadan iki adam kaybedersin.iyi uygularsan  ortasahan  1 fazla oynar .çok iyi oynarsan hücumda da 1 fazla olursun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ortalık yangın yerine dönmüş yine hocayıda göndermiş taraftar
Hazırlık maçı skorları birdenbire çok önemli oldu. Kupa falan kaybettik de haberimiz yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

Öyle demeyin, ben mesela joga bonito ile "profesyonel düzeyde" ilgileniyorum, o yüzden küstahça yorumlar yapıp başkalarının düşüncelerine saldırabilir, olmayan aklımla aklımca sizlerle dalga geçebilirim, k0çümseyebilirim. Yoksa benim yüzümden mi ayrılıyorsunuz :(

senin hocam kusura bakma da takımla bile ilgili bir şey yazma derdin yok. şurada aklınca bana saldırmaya kalkmışsın ama yazdığımı bile anlamamışsın. ben senin bu saldırı çabana da sinirlenmem rahat ol, niye kızgın olduğunu da biliyorum geçen gün yanlış aktardığın bir şeyi düzelttim, onu da kabullenemedin, takıldın durdun. :) şu yazdıklarında benden yaptığın alıntılar vs seni daha da komik göstermek dışında bir işe yaramıyor, iç dünyada bir şey yazdım sanıyorsundur belki, sanma.

Çevrimdışı BlackEagle16

Futbolcularla ilgili bir konu yok burda. Teker teker baktığında hepsi kaliteli isimler. Özellikle kemik 11 kadro gerçekten kaliteli isimler.

Burada sıkıntı oynanan futbol. Geçen sene girdiğimiz kadar pozisyona bile giremiyoruz. Santrfora adam gibi top bile gelmedi. Topu dağıtacak uzaktan vuracak al ver yapacak Gedson havadan giden topları seyrediyor.

Bu takım 2 farklı ülkede kamp yaptı ve dönüyor. Hazırlık kampı bitti diyebiliriz. Hazır mi şimdi bu takım?

İlk kamp yükleme olur taktik için ikinci kampta çalışır diyordum ama büyük hayal kırıklığım var şu an. Ortada taktik yok çünkü.

Mevzu taktik maktik yok bam bam bam oldu resmen

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende salladım beyaz bayrağı abi haklısınız . En ufak yol alamamış takım getirin bana Şenol Güneş bayrağımı ! Yav abi daha bi resmî maç oynamadık bu stoper tandemiyle ne oynarsan oyna kimle oynarsan oyna bi yol alamıyacağımız besbelli. Ama Görüyorumki takkmı tam bir şekilde izlemeye dahi tahammülümüz yok.

Etiketler: