2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1223461 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı worns

Sen kafanda küme düşmüşsün zaten. Beşiktaş düşse ne olacak  :ebebe:

çok takılmamak lazım. erkenden asmaya, gömmeye bayılırız biz. yeri geliyor anadilinde cümle kuramayan adamlar, kendi alanlarında üst düzey eğitim almış, zirve denilebilecek kurumlarda profesyonel olarak çalışmış insanlara ders vermeye, futbol öğretmeye, yargı dağıtmaya kalkıyor. oyuncunun ismini googleda aratıp bu oyuncu alınır mı diye eleştiri döşemeye kalkanlar vs. biraz komik bir ortam ama anlayışla karşılayalım. futbol taraftarı böyledir. zaten çoğunluk üç gün sonra ne söylediğini bile hatırlamaz. tam da onun için taraftar ağzına bakıp onun suyuna gitmeye kalkan yönetimler genellikle takımlarını batırırlar. :) bizim yönetimin böyle yapacağını sanmam, endişelenecek bir şey yok. futbolla ilgisi profesyonel seviyede olan herkes henüz takımı değerlendirmek için erken olduğunu bilir.

Çevrimdışı BlackEagle16

Bazıları için hoca niye bu kadar kutsal çözemiyorum. Bazı oyuncular için söylenmeyen kalmıyor bir şey yok ama bilmem kaçıncı maçı olan hocanın hücum setlerinin yetersiz olduğu söylenince garip bir savunma  psikolojisi var insanlarda. Şu kadar maç içerisinde adam akıllı hücum seyrettiğimiz toplam 60 dakika olmamıştır. Kusura bakmayın da bu sadece stoperlerle falan açıklanamaz. Bir şeylerin oturması elbette zaman alabilir ama maçların belli bölümlerinde ışık veren şeyler görmek istiyor insanlar. Bunda bir gariplik olmasa gerek.
Hocanın kutsallığı felan yok bi hoca seçildi sisteme önem verildi ona göre transferler yapıldı yapılıyor siz hemen jerşryden vazgeçme sevdasındasınız
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Gelsin Şenol Güneş herkes rahatlasın
Şenol kendi gelmeyecek ismael kendi elleriyle hediye edecek böyle giderse, sonra yaa ismaeli yediler olacak sözde
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Nazım Ar

Bazıları için hoca niye bu kadar kutsal çözemiyorum. Bazı oyuncular için söylenmeyen kalmıyor bir şey yok ama bilmem kaçıncı maçı olan hocanın hücum setlerinin yetersiz olduğu söylenince garip bir savunma  psikolojisi var insanlarda. Şu kadar maç içerisinde adam akıllı hücum seyrettiğimiz toplam 60 dakika olmamıştır. Kusura bakmayın da bu sadece stoperlerle falan açıklanamaz. Bir şeylerin oturması elbette zaman alabilir ama maçların belli bölümlerinde ışık veren şeyler görmek istiyor insanlar. Bunda bir gariplik olmasa gerek.

Olur mu hocam ama "modern futbol", lakin "epl temposu", şimdi "gegenpress", fakat "chaos football" of course! Bazı şeyleri hocanın Barnsley'deki en az 40 maçını izlemeden anlayamazsınız. :)

Çevrimdışı autopsy

Hocanın kutsallığı felan yok bi hoca seçildi sisteme önem verildi ona göre transferler yapıldı yapılıyor siz hemen jerşryden vazgeçme sevdasındasınız

Biz kimiz ?

Çevrimdışı Talisca1903

rosier çıldırdı tekme atmaya başladı gönderelim gitsin raşitde josef de sisteme uymuyor gönderelim gitsin

Çevrimdışı Savaş

Arkadaşlar bu kaçıncı hazırlık maçı. Allah aşkına bu maçların hepsinde bir tane organize atak gördünüz mü? Ben göremedim çünkü.

Tamam kaos futbolunu severim ben ama bu kaos futbolu da değil. Bu başka bişey yani.

Ligde kapanan takımlara karşı nasıl oynayacağız ben çok merak ediyorum çünkü bu oyun anlayışı kapanan takımlara uygun değil. Kendisi kapanan, rakibi geride karşılayan takıma uygun bir oyun anlayışı bu. Ama iyi de biz de Barnsley veya West Brom değiliz afedersin. O kadar da değil.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BlackEagle16

rosier çıldırdı tekme atmaya başladı gönderelim gitsin raşitde josef de sisteme uymuyor gönderelim gitsin
Hepsini gönderelim gitsin abi

Çevrimdışı caner.eryigit

Hoca böyle devam ederse kendini yer kusura bakmasın.
Bu oyuncular la da bu sistem Olmaz.

Çevrimdışı BlackEagle16

Arkadaşlar bu kaçıncı hazırlık maçı. Allah aşkına bu maçların hepsinde bir tane organize atak gördünüz mü? Ben göremedim çünkü.

Tamam kaos futbolunu severim ben ama bu kaos futbolu da değil. Bu başka bişey yani.

Ligde kapanan takımlara karşı nasıl oynayacağız ben çok merak ediyorum çünkü bu oyun anlayışı kapanan takımlara uygun değil. Kendisi kapanan, rakibi geride karşılayan takıma uygun bir oyun anlayışı bu. Ama iyi de biz de Barnsley veya West Brom değiliz afedersin. O kadar da değil.

Bu sistemlere bu hocayada olmaZ defedelim gitsin hepsini

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şu zeminde hazırlık maçı ayarlayanın da gözlerinden öpmek lazım.
Zemin bildiğin beton.

Bu arada sözleşme feshetmeye çalıştığımız Nkodou'nun oyuna girişini anlamadım.
Zemin, sıcaklık, antrenman yorgunluğu tamam ama hocanın en kötü maçı bu oldu.
Hoca bir an önce kendisine bir A planı oluşturup onun üzerine ısrar etmeli. Şu an kim nerede oynuyor belli değil.

Çevrimdışı autopsy

Olur mu hocam ama "modern futbol", lakin "epl temposu", şimdi "gegenpress", fakat "chaos football" of course! Bazı şeyleri hocanın Barnsley'deki en az 40 maçını izlemeden anlayamazsınız. :)

Futbol bilmeyi kendi tekeline alan arkadaşları çok ciddiye almıyorum ben çok da umurumda değil onların fikirleri. Barnsley zaten Beşiktaş için rol model olabilecek bir kulüp değil. Daha ziyade kendi liginin ağır toplarından olan West Bromwich sezonunda neler yaptığına bakmak lazım hocanın. Orada da ne sebeple sıkıntılar yaşadığı ayan beyan biliniyor. Uzun zamandır yazmıyordum, biraz yazayım dedim de kendi istedikleri oyuncuları vs kafasına göre gömüp, hocaya dair en ufak eleştiri de siz şucusunuz bucusunuz demeye çalışılan bir ortamda bir şey yazmanın manasız olduğunu bir kez daha gördüm. Ben olmayan futbol bilgimle susar kenara çekilirim. Zamanında Avcı geldiğinde anlatmaya çalışmıştık. O zaman da Oğuzhan'ın regista olabileceğini iddia eden futbol profesörlerine denk gelmiştik. Hadi kalın sağlıcakla.

Çevrimdışı Talisca1903

kadro kötü değil şu an transferi durdursan kadroya uygun hocayla şampiyonluğa oynar tek bir orta saha transferiyle defans felan almaya gerek yok sol bekde alma eksik kalsın

Çevrimiçi COB

Takıma yükleme yapıldığı belli ve bunun meyvelerini sezon başında fizik olarak alacağız. Oyun olarak şimdiden birşey söylemek zor.

Ikinci yarı izleyebildiğim kadarıyla, orta saha'ya daha fazla sorumluluk almak düşüyor. Top defans-kanat-forvet arasında gidip geliyor ve merkez orta saha oyuncularımız sanki sistemde kayboluyorlar. Emirhan oyuna girdikten sonra darbeli matkap gibi rakip ortasahasını deldi.

Eksiklerimiz var ve aşağı yukarı 3 transfer daha yapacağız, yanlız alacağımız 3 oyuncu da efektif ve ekstra katkı vermek zorunda. Sadece Ghezzal'a yük bindiremeyiz.

Umarım oyuncuların birbirine alışması fazla sürmez.

Çevrimdışı BlackEagle16

Hoca böyle devam ederse kendini yer kusura bakmasın.
Bu oyuncular la da bu sistem Olmaz.
Biran önce vazgeçmemiz lazım bu akşam başkanın gerekli aksiyonu alması lazım bence

Çevrimiçi murat

ben takımı yeterli gördüm ligde kalırız.

Çevrimdışı BlackEagle16

Çevrimdışı Talisca1903

Futbol bilmeyi kendi tekeline alan arkadaşları çok ciddiye almıyorum ben çok da umurumda değil onların fikirleri. Barnsley zaten Beşiktaş için rol model olabilecek bir kulüp değil. Daha ziyade kendi liginin ağır toplarından olan West Bromwich sezonunda neler yaptığına bakmak lazım hocanın. Orada da ne sebeple sıkıntılar yaşadığı ayan beyan biliniyor. Uzun zamandır yazmıyordum, biraz yazayım dedim de kendi istedikleri oyuncuları vs kafasına göre gömüp, hocaya dair en ufak eleştiri de siz şucusunuz bucusunuz demeye çalışılan bir ortamda bir şey yazmanın manasız olduğunu bir kez daha gördüm. Ben olmayan futbol bilgimle susar kenara çekilirim. Zamanında Avcı geldiğinde anlatmaya çalışmıştık. O zaman da Oğuzhan'ın regista olabileceğini iddia eden futbol profesörlerine denk gelmiştik. Hadi kalın sağlıcakla.
hocam tek orta saha al josefin yerine başka transfer yapma uygun hocayla bu kadro yarışır gönderme alma kimseyi

Çevrimdışı worns

esasen ismael forumda kimsenin favori hocası değildi onu çok iyi hatırlıyorum. savunuyor sanılan insanlar sadece şu an hoca gömmek için erken, zaten türkiye'de sistem oturtmaya çalışan yabancı hocaya bir alerji var, adama anlamsız bir karşıt rüzgar yaratılacak, onun payandası olup güruh kafasıyla hareket etmeye gerek yok diyor. yoksa rasyonel değerlendirmeler yapılır ben sürekli italyan ekolü öneren biriydim önder karaveli döneminde ve orta avrupa referanslı birinin uyum sorunu yaşayabileceğini düşünüyordum. ismael'in oyununu olgunlaştırma sürecinde karşılaşabileceği kimi sorunları öngörüp tartışabiliriz ama bunların bu forumda konuşulan ezbere 3lü 4lü muhabbetleriyle bir ilgisi yok.

bir karar alındı. bir felsefe doğrultusunda kadro kuruluyor. daha tam kurulmadı bile. takım fiziksel kapasitesini yukarı çekmeye çalışıyor. benim avusturya kampında gördüğüm çok olumlu şeyler vardı. ispanya'da ise kimi olumsuzluklar var. muhabirler olsun hoca olsun, hava sıcaklığı ve kümülatif yorgunluğun, takımın temposunu düşürdüğünü söylediler. bakıp göreceğiz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Olumlu yorum yaptığında kıyamet kopacak :D  Hazırlık yapıyoruz işte ne güzel. Kaybede kaybede öğreneceğiz.
Yemin ediyorum, son 5 yılda izlediğim en kötü oynadığımız hazırlık maçlarından bir olabilir.

Haftaya lig başlıyor, 2 maç kaybedince görürüz neyi öğreneceğimizi.

Çevrimdışı DieForYou1903

hocanın oynattığı futbol o kadar vasat ki gedson bile necip gibi gelmeye başladı gözüme.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimiçi murat

kao futbolu değil yetersizlik futbolu.

Çevrimdışı tuncaboylu

İkinci yarının başında Rosier'in boşalttığı alana Necip girip orta yaptı, belki bu sene 1 gol buluruz o organizasyonla.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Daha deneme yapıyoruz. Taktik çalışma kısmını bu maçta yapmadık bence. Bazı mevkilere bazı oyuncular olur mu? Sadece bunu denediğimizi söyleyebilirim takımla ilgili. Neredeyse önde pres bile yapmadık bu maç.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: