Hocanın kutsallığı felan yok bi hoca seçildi sisteme önem verildi ona göre transferler yapıldı yapılıyor siz hemen jerşryden vazgeçme sevdasındasınız
esasen ismael forumda kimsenin favori hocası değildi onu çok iyi hatırlıyorum. savunuyor sanılan insanlar sadece şu an hoca gömmek için erken, zaten türkiye'de sistem oturtmaya çalışan yabancı hocaya bir alerji var, adama anlamsız bir karşıt rüzgar yaratılacak, onun payandası olup güruh kafasıyla hareket etmeye gerek yok diyor. yoksa rasyonel değerlendirmeler yapılır ben sürekli italyan ekolü öneren biriydim önder karaveli döneminde ve orta avrupa referanslı birinin uyum sorunu yaşayabileceğini düşünüyordum. ismael'in oyununu olgunlaştırma sürecinde karşılaşabileceği kimi sorunları öngörüp tartışabiliriz ama bunların bu forumda konuşulan ezbere 3lü 4lü muhabbetleriyle bir ilgisi yok.
bir karar alındı. bir felsefe doğrultusunda kadro kuruluyor. daha tam kurulmadı bile. takım fiziksel kapasitesini yukarı çekmeye çalışıyor. benim avusturya kampında gördüğüm çok olumlu şeyler vardı. ispanya'da ise kimi olumsuzluklar var. muhabirler olsun hoca olsun, hava sıcaklığı ve kümülatif yorgunluğun, takımın temposunu düşürdüğünü söylediler. bakıp göreceğiz.