2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1223708 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Emirhan, o.sahaya değilde ghezzal yerine oynasa daha etkili oluruz.
3 lü orta saha olmalı aynen

Çevrimdışı DieForYou1903

Bu sene küme düşmezsek iyi.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı Talisca1903

Abi hazırlık kampının son günü yüksek sıcaklık ve oyuncularda yorgunluk var az rahat olun bu takım rüzgar gibi girecek lige yaşlanın arkanıza.
bu oyunla hiçbir yere giremez raşiti wegoyu bitirdi gedsonuda bitirecek

Çevrimdışı worns

kafaca da çok kopuk oyuncular, yenen gol bi acayip. sol koridor bomboş kaldı durdu. bi welinton vardı sağa sola koşturan.

Çevrimdışı Nazım Ar

Ben müneccim değilim. Sadece bu kadar erken yorum yapmanın doğru olamadığını düşünüyorum. Bekleyip görmek lazım. Daha tam kadro sahada maçımız yok.

Lig başlıyor ve en fazla 2 3 yeni oyuncu alınacak ki çoğu savunmaya veya kanat beke düşünülüyor. Takım bu kadar hazırlık maçlarında gol atamadı,  oyun kuramadı hatta düzenli karambol yaratıp şut bile çekemedi. Duran top organizasyonu göremedik, çalışılmış hücumlar göremedik. Bunu eleştirmek için teknik adam olmaya gerek var mı? Sağ stoper ve sol kanat alınca sihirli değnek değmeyeceğini bilmek için müneccim olmaya gerek var mı hocam?

Kötüyüz işte, iyiye de gitmiyoruz. Ligde göremeyeceğimiz gençler oyuna girene ve top sürme aksiyonlarına girene kadar heyecan bile yaratamıyoruz.

Söylemeyince daha iyiye gideceksek söylemeyelim.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

bu takım böyle devam ederse maalesef bir yol olmaz, ne oynadığımız belli değil sahada ne yapacağını bilmeyen oyuncular vb..

hazırlık maçı kendimizi deniyoruz diye avutmayın kaçıncı hazırlık maçı olacak bu, hazırlık maçının amacı takımın hazır olup olmadığını görmek ligin başlamasına 2 haftadan az süre var ortada hazır hiçbir şey yok
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

ismael hocadan umutluydum ama olmayacak gibi, korkum şu iyi olan oyuncularımızı da bu şekilde kaybedeceğiz
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

defanstan  iyi çıkamamak nedir.defansın görevi topu kapmak ortasahaya vermek.ayağı düzgün stoper işini fazla abartıyoruz.
Abi Welinton 5 metre yanındaki Necip'e pas atıyor, şiddetinibayarlayamadığı için Necip tac çizgisinde ancak yakalıyor.

Durum çok fena.

Çevrimiçi mayguntr

Cenk oyunda mi? Spiker ikinci yari girdi dedi ama ismini duymadim.

Çevrimdışı Talisca1903

Lig başlıyor ve en fazla 2 3 yeni oyuncu alınacak ki çoğu savunmaya veya kanat beke düşünülüyor. Takım bu kadar hazırlık maçlarında gol atamadı,  oyun kuramadı hatta düzenli karambol yaratıp şut bile çekemedi. Duran top organizasyonu göremedik, çalışılmış hücumlar göremedik. Bunu eleştirmek için teknik adam olmaya gerek var mı? Sağ stoper ve sol kanat alınca sihirli değnek değmeyeceğini bilmek için müneccim olmaya gerek var mı hocam?

Kötüyüz işte, iyiye de gitmiyoruz. Ligde göremeyeceğimiz gençler oyuna girene ve top sürme aksiyonlarına girene kadar heyecan bile yaratamıyoruz.

Söylemeyince daha iyiye gideceksek söylemeyelim.
yahu şu an hiç transfer yapmasın 42 31 4141 yapsan 2 tane 8in var gedson&emirhan sağlam sağ kanadın var o kulenin kafasına illaki kondurur topu neyin inadı bu mu modern futbol defanstan şişir santrafora

Çevrimdışı BlackEagle16

Gelsin Şenol Güneş herkes rahatlasın
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Biz ne sisteme ne alt yapı oyuncusuna hiç bişeyi beğenmeyen bir güruhuz
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Şimdi enseyi de karatmamak lazım belki de, çünkü rakip bir İspanyol takımı ve zamanında UEFA Kupası finali oynamıştı.

Çevrimdışı Talisca1903

o olmazsa bile bir hoca gelsin nedir bu valerien inadı maurinhomu lucescu yada pepmi nedir yani

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sene küme düşmezsek iyi.
Sen kafanda küme düşmüşsün zaten. Beşiktaş düşse ne olacak  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

Biz ne sisteme ne alt yapı oyuncusuna hiç bişeyi beğenmeyen bir güruhuz
niye oynasın diyorum ısrarla emirhan ortada başka şey mi yazıyoruz bu sistemde asıl yeri yok çocuğun oynayamayacak

Çevrimdışı kahyaoglueren

Herkes bitse de gitsek modundaydı bu maçta.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Taraftar ne istese işin sonunda salatalık çıkıyor kutudan. Bence çok istekte bulunmamak lazım  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Nazım Ar

Şimdi enseyi de karatmamak lazım belki de, çünkü rakip bir İspanyol takımı ve zamanında UEFA Kupası finali oynamıştı.

Salı sallanır, çarşamba çarşafa dolanır, perşembe perişanlıktır... :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Olumlu yorum yaptığında kıyamet kopacak :D  Hazırlık yapıyoruz işte ne güzel. Kaybede kaybede öğreneceğiz.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

olumlu gördüğümüz şeyleri yazalım şuraya ben de yok

Çevrimdışı autopsy

Bazıları için hoca niye bu kadar kutsal çözemiyorum. Bazı oyuncular için söylenmeyen kalmıyor bir şey yok ama bilmem kaçıncı maçı olan hocanın hücum setlerinin yetersiz olduğu söylenince garip bir savunma  psikolojisi var insanlarda. Şu kadar maç içerisinde adam akıllı hücum seyrettiğimiz toplam 60 dakika olmamıştır. Kusura bakmayın da bu sadece stoperlerle falan açıklanamaz. Bir şeylerin oturması elbette zaman alabilir ama maçların belli bölümlerinde ışık veren şeyler görmek istiyor insanlar. Bunda bir gariplik olmasa gerek.

Çevrimdışı DieForYou1903

Sen kafanda küme düşmüşsün zaten. Beşiktaş düşse ne olacak  :ebebe:

Beşiktaş hiçbir zaman küme düşmez benim yaptığım basit bir hicivdi.Ciddiye alman baya komiğime gitti açıkcası.  :)

Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Valerien hocam sivarsa kapi gibi Riza Calimbay var. Ayni paraya seve seve gelir calisir. Senol Günes'in devri gecti artik.

Çevrimdışı Talisca1903

Bazıları için hoca niye bu kadar kutsal çözemiyorum. Bazı oyuncular için söylenmeyen kalmıyor bir şey yok ama bilmem kaçıncı maçı olan hocanın hücum setlerinin yetersiz olduğu söylenince garip bir savunma  psikolojisi var insanlarda. Şu kadar maç içerisinde adam akıllı hücum seyrettiğimiz toplam 60 dakika olmamıştır. Kusura bakmayın da bu sadece stoperlerle falan açıklanamaz. Bir şeylerin oturması elbette zaman alabilir ama maçların belli bölümlerinde ışık veren şeyler görmek istiyor insanlar. Bunda bir gariplik olmasa gerek.
o zaman ben sebebini söyleyeyim Şenol Güneş gelmesinde ne olursa olsun  Beşiktaş puan kaybetsin yarışamasın önemli değil yeter ki Şenol Güneş gelmesin
tamam gelmesin kardeşim Şenol Güneş vallahi bak gelmesin ama bir hoca gelsin şu takıma uygun yazık olacak
[ Son Düzenleme: 26 Temmuz 2022, 21:49:49 Talisca1903 ]

Etiketler: