2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1229839 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı BlackEagle16

Boyd bence takımda kalacak, hoca tuttu heralde onu.

Ben Welintonun ayrilacagini düşünüyorum. Rizedeki stoper gelirse, Montero da gider.
Boydun besini tuttuysa hoca ben hiç birşey göremiyorum kendisinde.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı kahyaoglueren

ne yedeği sakatlık problemi olmasa tahtaya ilk yazılan isim olur coştumu tutulamıyor
Zaten oynadığı sürede yuksek aksiyon ve başarı oranına sahip bir oyuncu. Sıkıntısı oynadığı süre az ve maaşı çok yüksek.

Toplam garanti maaş bütçesini 20 milyon civarinda tutmak belki biraz daha indirmek istiyoruz anlaşılan.

Çevrimdışı BlackEagle16

O zaman her yabancıya verelim en az 2 milyon maas, çözüm mü sence?
Abi 2 milyon olacak diye bir şart yok bak mesela muleka geçen sene yaptıkları ortada krndinisini çalışma izni çıksa İngiliz klübüne kaptırıyorduk. Bu adamın takip edildiğinide gösterir 2 milyon mu verdik.? Bence keny riskli geldiği yer geçmişi. Ha gelirse tam destek umarım çok başarılı olur ama ben bu şansı kendi öz kaynağımıza vermeyi yeğerlerim. Gerekirse badra cisse gibi alt yapıya yapsınlar yabancı transfer akedemi işlemezse batmaya mahkum bir gemiyiz abi. Bakma şu son süreçte maaş skakalasını aşşağı çektikte can çekişiyoruz.

Çevrimiçi Necmi

Kenan ile kıyaslanamaz bence. Kenan'a göre daha atletik ve patlayıcılığı olan bir oyuncu. Ayrıca son anda Süper Lig'e çıkamayan Bandırma'nın hücumu üzerine kurduğu bir oyuncuydu. Bandırma başkanı Beşiktaşlı olmasa kesinlikle oyuncuyu kolay kolay alamazdık.
memleketimden renkli çıkmaz zaten😏

Çevrimdışı Nazım Ar

Kenan forvet degil. 4 yıl gecti hala bunu göremiyor muyuz  :ebebe: Gerci Şenol hoca bile anlamamıştı, Enesler Umut Bozoklar dururken Kenan oynadı milli takımda.

Yok bence futbolcu da değil ama Keny i sadece o sebeple alıyorsak o kadarını yapıyor :)

Çevrimiçi Necmi

Abi 2 milyon olacak diye bir şart yok bak mesela muleka geçen sene yaptıkları ortada krndinisini çalışma izni çıksa İngiliz klübüne kaptırıyorduk. Bu adamın takip edildiğinide gösterir 2 milyon mu verdik.? Bence keny riskli geldiği yer geçmişi. Ha gelirse tam destek umarım çok başarılı olur ama ben bu şansı kendi öz kaynağımıza vermeyi yeğerlerim. Gerekirse badra cisse gibi alt yapıya yapsınlar yabancı transfer akedemi işlemezse batmaya mahkum bir gemiyiz abi. Bakma şu son süreçte maaş skakalasını aşşağı çektikte can çekişiyoruz.
biz mulekayı afrikada oynarken istemişiz taliscayı 17 yaşındayken istedik 7 m dediler alamadık portekizliler aldı
17 yaşındaki oyuncuya 7 m versek taraftarın o yönetime ne yapacağını burda yazamam 😂

Çevrimdışı BlackEagle16

Zaten oynadığı sürede yuksek aksiyon ve başarı oranına sahip bir oyuncu. Sıkıntısı oynadığı süre az ve maaşı çok yüksek.

Toplam garanti maaş bütçesini 20 milyon civarinda tutmak belki biraz daha indirmek istiyoruz anlaşılan.
Bizim en büyük gerçeğimiz bu 20 milyon 3 aşşağı beş yukarı bunlar çok aşılmadan bi limite oturup her sene sadece sürdürülebilir değil kar eden bir kimya ya bürünmemiz lazım. Sadece maaşla oyuncu satışıyla olmaz Beşiktaş başarı ile beslenen kulüptür. Şampiyonluk dışında bir başarı söz konusu değildir. Bizim hemen hemen tüme yakın şampiyonluk kadrolarımız kısıtlı birbirine inanan bir futbolcu gurubuyla oldu.

Çevrimdışı KadirA

Tamam bak o zaman söyle anlatayım, Nkoudoun sadece bir yıllık maaşı 1.8 milyon. Keny'nin muhtemelen 3-4 yıllık maliyeti bonservisiyle beraber, Nkoudounun bir yıllık maasini gecmeyecek muhtemelen. Nkoudnun bonservisine verilen parayı saymıyorum bile. Sence hangisi daha büyük risk? Zaten altyapı da olacak, altyapında yoksa da varsa da, genc yabancı da alacaksın, 1-2 milyona, sonra tecrübelenecek gidecek güzel bir rakama.

Çevrimdışı tuncaboylu

Videosunu izledim demin.

Son vuruş sıkıntısı bariz, öyle komik goller kaçırmış ki çok saç baş yoldurur.

Çevrimdışı BlackEagle16

biz mulekayı afrikada oynarken istemişiz taliscayı 17 yaşındayken istedik 7 m dediler alamadık portekizliler aldı
17 yaşındaki oyuncuya 7 m versek taraftarın o yönetime ne yapacağını burda yazamam 😂
😂 evet abi nitekim talisca biraz gevşek arkadaş 7 verip biz alsaydık bizde pişmezdi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben soru işaretli yabancıya karşıyım abi yabancı geliyorsa net isim olacak gelişim denenecek topçu Beşiktaş akademisinden gelecek !
Ben de oyuncuların geçmişine para verilmesine karşıyım. Eski takımında ne verdiğinden çok bizim sistem içerisinde ne verebileceği önemli.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı BlackEagle16

Tamam bak o zaman söyle anlatayım, Nkoudoun sadece bir yıllık maaşı 1.8 milyon. Keny'nin muhtemelen 3-4 yıllık maliyeti bonservisiyle beraber, Nkoudounun bir yıllık maasini gecmeyecek muhtemelen. Nkoudnun bonservisine verilen parayı saymıyorum bile. Sence hangisi daha büyük risk? Zaten altyapı da olacak, altyapında yoksa da varsa da, genc yabancı da alacaksın, 1-2 milyona, sonra tecrübelenecek gidecek güzel bir rakama.
Bu yüzden rezerv lig çok iyi bir düşünce oldu umarım planlı bir şekilde katılır büyük bir oyuncu test alanını değerlendiririz

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizim en büyük gerçeğimiz bu 20 milyon 3 aşşağı beş yukarı bunlar çok aşılmadan bi limite oturup her sene sadece sürdürülebilir değil kar eden bir kimya ya bürünmemiz lazım. Sadece maaşla oyuncu satışıyla olmaz Beşiktaş başarı ile beslenen kulüptür. Şampiyonluk dışında bir başarı söz konusu değildir. Bizim hemen hemen tüme yakın şampiyonluk kadrolarımız kısıtlı birbirine inanan bir futbolcu gurubuyla oldu.
20 milyon işin sadece Ghezzal, Weghorst ve Saiss garanti 8 alıyor. Geri kalan herkes 500 bin alsa bile 20'yi geçersin, ki daha teknik heyeti falaj saymadım.

Çevrimdışı BlackEagle16

Videosunu izledim demin.

Son vuruş sıkıntısı bariz, öyle komik goller kaçırmış ki çok saç baş yoldurur.
Ben canlıda izlemiştim geçen sene abi bi kaç boş kale kaçırmışlığını çok iyi hatırlıyorum hafızamda 😂

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sol bek için Ricardo Mangas nasıl olur?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı BlackEagle16

Bizim en acilinden sağ stopere saiss gibi Sistemi bilen sisteme uyan tartışmasız bir transfer yapmamız lazım. Sol içinde callum hocanın istediği denenebilir bir arkadaş

Çevrimdışı KadirA

20 milyon işin sadece Ghezzal, Weghorst ve Saiss garanti 8 alıyor. Geri kalan herkes 500 bin alsa bile 20'yi geçersin, ki daha teknik heyeti falaj saymadım.

Abi sen niye bu kadar negatifsin  :bandit:

Liste cikarayim istersen, senelik maaslarini. 19-20 milyon civarındayız suan, teknik ekip haric. Neredeyse 3te1ine düştü bütçe suan, bari bundan memnun olalım.

Çevrimiçi Necmi

kim 500 bin alıyor cenk bile o paraya anlaşılmadı diye biliyorum emrecan 2.5-3 gibi anlaşıldı sanırım

Çevrimiçi Mehmet57

3lu defans icin ideal oyuncu. Free, Ismael’in eski ogrencisi. Orta sahaya girisleri ile oyunu yonlendirebilecek oyuncu.

Çevrimdışı BlackEagle16

kim 500 bin alıyor cenk bile o paraya anlaşılmadı diye biliyorum emrecan 2.5-3 gibi anlaşıldı sanırım
Emrecan 2.5-3 derken abi ?

Çevrimdışı BlackEagle16

3lu defans icin ideal oyuncu. Free, Ismael’in eski ogrencisi. Orta sahaya girisleri ile oyunu yonlendirebilecek oyuncu.

Bozoere neden ciddi bir girişim yapmıyoruz acaba ?

Çevrimdışı celiker1

1.90 boyunda,hızlı,güçlü,hücum hattının her yerinde oynayabilen,900 bin euro bonservis,tahmini 300-500 bin euro maaş ile oynayacak Keny potansiyeline yatırım yapılabilecek oyuncudur.En önemlisi ligimize uygunluğu ile uygun bonservis ve maaşından dolayı zarar etmeden rahatça elimizden çıkarabileceğimiz oyuncudur.Doğru transferdir👋
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı BlackEagle16

m tl diye biliyorum
Harika rakamlar emrede potansiyel var umarım Level atlar en önemlisi nereye geldiği ne yapmak istediğini bilen bir olgunluğu var ayağı temiz fiziği düzgün maşallah

Çevrimiçi Samet Demir

Şu adama baskı oluşturmak lazım.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: