2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1231028 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı TURKahvesi

Sol koridor için Kerim Çalhanoğlu için düşünceleriniz neler arkadaşlar.

Çevrimiçi Necmi

Emrecan iyiyse ne güzel, çünkü en büyük umudumuz o savunmaya dair.

Takımın gardı hazırlık maçında bile bir gol yiyince düşüyorsa, o zaman bu sezon hiç umutlanmayalım şampiyonluk için. Belli ki baskıyı kaldıramaz bunlar.

Elimizdeki ekibin kaleciden çok daha ciddi sorunları var anlamına gelir.
kaleye gelen her topu içeri alan kalecin varsa her takımın gardı düşer kaleci iyidir hata yapar takım onu çıkartmak için azimle saldırır ama seninki her topu yiyorsa her oyuncu neden mücadele ediyoruzki der bu dünyanın en iyi takımları için de geçerli bir durum senin savunman tuhaf suçu stoperlere atman dünyada stoperi top kaçırmayan bir takım varmı dünyanın en iyi takımlarıda bizim kadar pozisyon veriyor bizde pozisyon yokken kaleci asist yapıyor geçen fabrinin maçlarının özetlerini izledim kaleye vurulan tutamadığı bütün topları ya kornere ya taça çeldi korner yada taçı geçtim bu bütün topları ceza sahası içine üstelik rakibe çeliyor diyeceksin sert gelen şutu çelerken nasıl kontrol etsin ama işde edemiyorsan kaleci olmayacaksın çemişgezek spor kalesinde bile kabul edilmez bu adam kıçına başına bacağına çarparsa anca top kurtarıyor başka türlü kaleyi tutan her top gol oluyor bir kaleci yüksekten gelen topa elini kaldırıp hamle yapmazmı en azından topa dokunup üstten kornere bırakır bizimki ya donup kalıyor yada dizlerini kırıyor otur tekrar bütün maçlarını izle ben bu zamana kadar bir beşiktaş oyuncusuna kötü oyuncu demedim en fazla beşiktaşa olmaz dedim ilk defa bırak kötüyü kötü olacak kadar bile kaleci değil diyorum kaleye sen geçsen seni geçtim kalenin ortasına sopa diksek yediğimiz golde düşme olur ama artma olmaz çünkü illaki biri ikisi o direğe çarpıp gol olmaz işde bu kadar kötü şu anda taraftarın gazabına uğramamasının tek nedeni genç evlat olması ama bu sene o kontenjanı kullanamaz

Çevrimiçi Necmi

Sol koridor için Kerim Çalhanoğlu için düşünceleriniz neler arkadaşlar.
hiç izlemedim ama dışardanda 19 yaşındaki çocuk beşiktaş a takımına alınacaksa herkesin peşinde koştuğu biri olmalı yoksa kendi alt yapındakini dene eğer deneme yapacaksan

Çevrimiçi Necmi

Hala pas şiddetini ayarlayamayan ve oynadığı her maçta bariz hata yapan necip’in banko sahada olması bence yeter artık. 2 yıldır defans hattı bas bas iyi değilim diye bağırıyor, oyun planından alakasız hala marcelonun yerini dolduramadık, yönetim a class bir stoper takıma kazandırmalı , rıdvanın yerini doldurmalı ve rosieri yedeklemelidir.
rosierde sorun yedeklemeyse bence kenan gayet iyi yedekliyor yedeklemeyi bırak kesecek seviyede oynuyor neden bunu görmek istemiyorsunuz kenan kötü bir forvet oldu diye sağ bektede kötümü olmak zorunda kaç maç rosier yerine oynadı bence mükemmel bile oynadı bu opsiyon varken neden yedeğe oyuncu alalım oraya harcanacak para diğer mevkilerde açık kısımlara bir tık daha iyi oyuncu alınmasını sağlar

Çevrimdışı TURKahvesi

hiç izlemedim ama dışardanda 19 yaşındaki çocuk beşiktaş a takımına alınacaksa herkesin peşinde koştuğu biri olmalı yoksa kendi alt yapındakini dene eğer deneme yapacaksan
bu da bir bakış açısı doğrudur Necmi abi.

Çevrimiçi murat

Gördüm golleri, ilk golü Dünya kupası finalinde Fransa kalecisi de yedi. Her kalecinin başına gelebilecek bir olay.

İkinci golde Welinton'a beşlik atıp içinden geçmişler, penaltı yaptırabilecek fırsat bile bulamamış garibim.

Üçüncü gol de dünyadan habersiz defansın arasına atılan topla olmuş, Ersin'lik bir şey yok.

Eğer Saiss ve Emrecan çok iyi çıkmazlarsa, biz her maç başka kaleci harcarız.
buradan anladığım hepimiz ersin kadar kalecilik yapabiliriz.

Çevrimiçi murat

Abi işte her kalecinin başına gelebilecek olaylar bütünü bizim tek kalecide toplanıyor sıkıntı orda
ahahaha
1. golü fransanın kalecisi de yedi ikinciyi golü halı sahada bende yedim,3 golü ben bile yemedi kaleden kovdular :lol:

Çevrimdışı DieForYou1903

Ligin başlamasına 10 gün kaldı sol bek yok stoper yok orta saha yok kanat oyuncusu yok.Sağ bek yedeği yok.Boyd,N'koudou,Necip,Welinton,Ersin,Umut bol bol bu sene bunları izleyeceğiz.Allah yardımcımız olsun.Bu arada ben oynadığımız oyundan memnun değilim ghezzal,gedson bütün oyuncular köreliyor bu sistemde hoca 4lü sisteme dönmezse önce kendi sonunu sonra başkanın başını yer.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ligin başlamasına 10 gün kaldı sol bek yok stoper yok orta saha yok kanat oyuncusu yok.Sağ bek yedeği yok.Boyd,N'koudou,Necip,Welinton,Ersin,Umut bol bol bu sene bunları izleyeceğiz.Allah yardımcımız olsun.Bu arada ben oynadığımız oyundan memnun değilim ghezzal,gedson bütün oyuncular köreliyor bu sistemde hoca 4lü sisteme dönmezse önce kendi sonunu sonra başkanın başını yer.
Her şeyin tek sorumlusu üçlü sistem. Dörtlüye dönünce her şey düzelecek evet  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı DieForYou1903

Her şeyin tek sorumlusu üçlü sistem. Dörtlüye dönünce her şey düzelecek evet  :D

3-4-1-2'de ghezzalın forvetin arkasında köreldiğini göremiyorsanız diyecek bir şeyim yok  :)
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2022, 14:56:50 DieForYou1903 ]

Çevrimiçi Necmi

dediğin gibi olursa evet allah yardımcımız olsun ama dediğin gibi olmazsa allah senin yardımcın olsun 😂
Senin gibi yorum yapan biri ya hayatı boyunca kısmetsiz olmuş hiç bir şeyi yolunda gitmemiş bir olmalıki herşeye bu kadar olumsuz baksın yada beşiktaş forumunu trollemeye gelen bir renkli olmalı sen sanırım kısmetsiz bir beşiktaşlısın tabi üçüncü bir olasılıkta var 😉

Çevrimiçi Necmi

3-4-1-2'de ghezzalın forvetin arkasında köreldiğini göremiyorsanız diyecek bir şeyim yok  :)
bir oyuncu o işi başaramıyor diye sistem değişmez
Sen bir işverensin seri üretim bir iş yapıyorsun ama elemanlardan biri yavaş kalıyor bütün sistemi bozuyor ne yaparsın bütün sistemi değiştirip onamı uydurursun yoksa onun yerine sisteme uyanımı bulursun olaya böyle bakmak lazım biz beşiktaş taraftarıyız ghezzal taraftarı değiliz sonuçta dörtlü sistemde her sene şampiyon olmuyoruzki geçen sezon 22 yıllık tarihimizin en kötü sezonunu dörtlü sistemle yaşadık değişimleri kabul edemeyen ona uyum sağlayamayan insanlar dar kafalı insanlardır dünya sürekli gelişiyor değişiyo var olabilmek için gelişimi durduramazsın ona uymak zorundasın

Çevrimdışı DieForYou1903

dediğin gibi olursa evet allah yardımcımız olsun ama dediğin gibi olmazsa allah senin yardımcın olsun 😂
Senin gibi yorum yapan biri ya hayatı boyunca kısmetsiz olmuş hiç bir şeyi yolunda gitmemiş bir olmalıki herşeye bu kadar olumsuz baksın yada beşiktaş forumunu trollemeye gelen bir renkli olmalı sen sanırım kısmetsiz bir beşiktaşlısın tabi üçüncü bir olasılıkta var 😉

Ben pesimist değilim :)

Bu hayatta herşeyim yolunda gitti çok şükür yazılımcı olmak istedim oldum evden çalışmak istedim covid-19'dan sonra evden çalışma başladım öyle devam ediyorum.Bir kız bir erkek çocuk istedim Allah bana nasip etti.Bu hayatta ne istediysem oldu çok şükür.Troll filan bilmem ben biz dededen Beşiktaşlıyız.Üçüncü olasılığı bende merak ettim nedir acaba ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

kaleye gelen her topu içeri alan kalecin varsa her takımın gardı düşer kaleci iyidir hata yapar takım onu çıkartmak için azimle saldırır ama seninki her topu yiyorsa her oyuncu neden mücadele ediyoruzki der bu dünyanın en iyi takımları için de geçerli bir durum senin savunman tuhaf suçu stoperlere atman dünyada stoperi top kaçırmayan bir takım varmı dünyanın en iyi takımlarıda bizim kadar pozisyon veriyor bizde pozisyon yokken kaleci asist yapıyor geçen fabrinin maçlarının özetlerini izledim kaleye vurulan tutamadığı bütün topları ya kornere ya taça çeldi korner yada taçı geçtim bu bütün topları ceza sahası içine üstelik rakibe çeliyor diyeceksin sert gelen şutu çelerken nasıl kontrol etsin ama işde edemiyorsan kaleci olmayacaksın çemişgezek spor kalesinde bile kabul edilmez bu adam kıçına başına bacağına çarparsa anca top kurtarıyor başka türlü kaleyi tutan her top gol oluyor bir kaleci yüksekten gelen topa elini kaldırıp hamle yapmazmı en azından topa dokunup üstten kornere bırakır bizimki ya donup kalıyor yada dizlerini kırıyor otur tekrar bütün maçlarını izle ben bu zamana kadar bir beşiktaş oyuncusuna kötü oyuncu demedim en fazla beşiktaşa olmaz dedim ilk defa bırak kötüyü kötü olacak kadar bile kaleci değil diyorum kaleye sen geçsen seni geçtim kalenin ortasına sopa diksek yediğimiz golde düşme olur ama artma olmaz çünkü illaki biri ikisi o direğe çarpıp gol olmaz işde bu kadar kötü şu anda taraftarın gazabına uğramamasının tek nedeni genç evlat olması ama bu sene o kontenjanı kullanamaz

Ya abi rakibin xg'si 3.84 burdan 5 6 gol yemememiz mucize normalde kötü işte defans, oyuncu olarak kötüler yavaşlar hava toplarında vasat altılar herhangi bir özellikleri bizde oynamaya elverişli değil sen de bunu kabul et. Saiss ve emrecan değiştirir mi değiştirebilir elbette sağ stopere de mumkuse stoper orijinli olmayan ama rosier gibi kısa boylu olmayan fizikli defansif orta saha da oynayabilen birini bulurlarsa çok iyi olur 3 tane topla ilişkisi çok da matah olmayan stoperden hücumda rol alsın diye bekleyince hayal kırıklığına uğruyoruz. Şu sol bek işinin de acilen çözülmesi lazım sen ersin'e kaleci değil diyorsun kendince nedenlerin var benim için de umut meraş sol bek değil bugün feshetsek ortalama bir anadolu takımının yedek sol beki anca olur bu adamın şu takımda oynaması için bir tane nedeni yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Adam kaçırmayan stoper yok da, adamın içinden geçmişler diyorum. O beşliği yiyip, üstüne hamle de yapamayan bir stoperin oynadığı takımda, (diğer stoper de Necip bu arada); sorun kaleciden önce başka yerlerdedir.

Fabri Beşiktaş'a gelmiş en iyi kalecilerden biridir, tadı damağımda. Yeni bir Fabri bulacaksan, bugün paketleyiyorum Ersin'i.

Fabri'den önce iyi kim geldi kalene? 20 sene önce Cordoba. Ondan önce kim geldi? 25 sene önce Mrmic. Ondan önce? Ben hatırlamıyorum, belki Zalad.

Çevrimiçi tolga1903

İşte planlama, harika.

Bırak abi iyi oldu yabancı alsınlar da şu heriften bi kurtulalım önce. Yerli stopere de kaan alırlar muhtemelen daha eli yüzü düzgün kadro olur sol bek şu an bizim bu sistemde en önemli olaylarımızdan biri tayfur umut diye rotasyon mu olur gözünü seviyim bide 2 milyon euro istiyomus çakallar 30 yaşındaki adama

Çevrimiçi sefaköykartali

Ghezzal in kendisi forvet arkasında daha rahatım diyor, bizimkiler de yok yok oynayamıyorsun diyor. Komik harbiden.

Çevrimdışı BlackEagle16

Ghezzal in kendisi forvet arkasında daha rahatım diyor, bizimkiler de yok yok oynayamıyorsun diyor. Komik harbiden.
:)))
Bizim taraftarın şu sezon başı gerginliği medya dolduruşuna gelmesi hayret olay. Bi yaşlanın arkanıza şu takım şıkır şükür olucak Allah’ın izniyle sıkı çalıştık karşılığını alıcaz. Şu stoper tandemi bi otursun tamamlansın çok keyif veren takım olacağız ben inanıyorum.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı murat baltacı

Lig başlıyor ve biz hala kale ve savunmayı oturtamadik bide üçlü oynayacağız bide geçen sezon en sıkıntılı mevkimizdi defans planlama burda sekteye uğradı bence.

Hoca merte şans vermiyor emrede çok genç ersinin hali ortada o zaman ligi altüst edip bir Altay bulacaklar madem yabancı alamıyoruz. Necip wenilton montero bu adamların stoperde olmayacağı belli niye ısrarla stoper transferi bekletiliyor. Oraya bir net bouzer denayer amartey tarzı birde potansiyel oyuncu alınmalı hem rotasyon hemde sakatlık durumuna karşı ideal üçlü Emrecan sais boazer oldu diyelim saisin sakatlık riski var emrecan genç potansiyel falan ama ne oynayacağı belli değil bide üçlü savunmada karta daha yatkın oynayacaklar ve bu üçlüden biri olmazsa wenilton necip montero orayı baltalar.

Hocanında ghezali yerinde oynatması lazım forvet arkasına Salih yada Emirhanı kullanmalı taş yerinde ağırdır.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı beno1903

https://twitter.com/korayceliker/status/1551179663979995137

Napalım düzelir diye dua mı edelim. Kardeşim 5 stoperin var 5 i de ayaksız. Kalecin var 10m diyosun kolsuz.

Çevrimdışı Okan1903

yahu dun oynadigimiz oturmus, cok iyi bir takim. sakin. bizim en degerli oyuncumuz adamlarin kadrosunda deger olarak ondorduncu. O da kiralik.

adamlar 2-3 oyuncularini satsa sirf o para ile bizim takimdan iyisini kurarlar.

buna ek olarak eksiklerden dolayi alakasiz bir defans hatti ile oynadik. sacma sapan kaleci hatasindan gol yedik.

bizde ki en buyuk sorun sadece bir gol bile yiyince mental olarak dusmemiz. Esas bunu cozmemiz lazim. yahu 2 hatta 3 gol bile geride olsak ne olacak. maclar doner. neden hemen birakiyoruz? Anlamiyorum.

Stoper konusunda risk almamaliyiz. Tartisilmaz bir adam bulmamiz gerekiyor. Hatta iki tane bile alinabilir. gerekirse ortaya almasinlar.

Kaan Ayhan falan aman diyim. Necipten kotu.

Etiketler: