2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1230904 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

maçı izleyemedim gece geldim  maçı açtım ama sahada beşiktaşımı göremedim nerde benim beşiktaşım.bnce transfer filan yapmasınlar işi ehline bıraksınlar.ersini sanki biraz toparlansında satalım diye düşünüyorlar ama  oradan kazanacaklarını düşündükleri paradan daha fazla para ve itibar kaybettirecekler.olmuyorsa zorlamanın lüzumu yok.hoca ersini birinci kaleci olarak düşünmüyordur sanırım.şu an elimizde iki tane 2. kaleci bir tanede henüz kaleci olmayan ersin var.bize 1.kaleci lazım.hazır fabri kulüpsüzmüş bedavaya çeksek eldekilerden iyi kalecilik yapar.

Çevrimdışı sEuL

Vida kimse ile anlaşmadı kimseyi alamazsak ona geri dönelim kaan adı filan geçiyor yabancı kaliteli sağ stoper beklerken kaan gelecek yoksa vida daha iyi olur.

Bizden uzak baska her yere yakin olmasi dilegi ile.

Çevrimdışı Orhan_

ersin konusunda hiç zorlama herkes maçı izledi 😂

Belli ki kendi izlememis :).

Çevrimdışı Orhan_

maçı izleyemedim gece geldim  maçı açtım ama sahada beşiktaşımı göremedim nerde benim beşiktaşım.bnce transfer filan yapmasınlar işi ehline bıraksınlar.ersini sanki biraz toparlansında satalım diye düşünüyorlar ama  oradan kazanacaklarını düşündükleri paradan daha fazla para ve itibar kaybettirecekler.olmuyorsa zorlamanın lüzumu yok.hoca ersini birinci kaleci olarak düşünmüyordur sanırım.şu an elimizde iki tane 2. kaleci bir tanede henüz kaleci olmayan ersin var.bize 1.kaleci lazım.hazır fabri kulüpsüzmüş bedavaya çeksek eldekilerden iyi kalecilik yapar.

Biz Ersin'i kaleci olarak degil de stoper ya da pivot santrfor diye satiliga cikarsak daha fazla musterimiz olur. Neyse bu isin sakasini yapmak bile dert oluyor bazen.

Çevrimiçi Necmi

net hepsinden iyi stoper uygun maaşla gelsin vida
ben anladım sen toplayıcıgillerdesin 😂 evindede ne işe yaradığını bilmediğin eskiden kalma bir sürü şey vardır 🤣🤣🤣
Espiri yapıyorum alınma sakın

Çevrimdışı BJKTÜRK23

zamaninda ugruna adam vurdugumuz rakitskyi adana demire gitmis sbdddhd

Savaş yüzünden boşta kaldı. Bize istiyordum. Başakşehir de istiyordu. Çok iyi transfer yapmışlar. Seneye 3 büyükler kuyruk olur almak için.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Necmi

Biz Ersin'i kaleci olarak degil de stoper ya da pivot santrfor diye satiliga cikarsak daha fazla musterimiz olur. Neyse bu isin sakasini yapmak bile dert oluyor bazen.
zorlama bence bu gezegende ersine forma verecek bizden başka kimse olmaz belki uzaydan birileri gelir burda güzel bir spor yapıyorlar bizde gezegenimizde yapalım derseler futboldan henüz anlamadıkları için kaktırabiliriz tabi futbolu öğrendikleri anda bize savaş açabilirler öylede bir risk var en iyisi aramızda para toplayalım verelim futbolu bıraksın kapzımallık falan yapsın ama kavun karpuz işine girmesin malı telef eder sonra yine futbola döner 🥺🥺

Çevrimiçi Necmi

Az önce israildeki hapoel berişvamı ne maçın özetini izledim kalede fabri vardı düşündüm ersin olsaydı 3-1 kandığımız minimum 3-1 kaybederdik taraftarda savunmaya sövüyor ersin be yapsın diyordu 😂

Çevrimiçi Necmi

Maçta spiker ersin topu çıkardı diye bağırınca kafamı şaşkınlıkla çevirdim nasıl çıkardı diye ersin yanlış yere atlamış top ters tarafta ayağına çarpıp çıkmış 😂

Çevrimdışı tuncaboylu

rıdvanı altıya satmadık dörde sattık gerisi opsiyon beş bile olursa başarılı kabul ederim bence 4.5 da kalır
Bu opsiyon maddelerini de hiç bir muhabir paylaşmadı, sanki Lozan'ın gizli maddeleri.

Çevrimdışı tuncaboylu

ne alaka anlamadım volkan şen'i bile almışlar :D

hocalarını beğeniyorum, italyanın taktik kültürü bizim ligin çok üstündedir. oranın vasat-vasat altı adamları bile burada etki yaratabiliyor. montella da kötü günlerini burada unutuyor. farioli hoca oldu burada. pirlo bile iş yapabilir, şaşırmam.
Menajerlerin oyun parkı olmuşlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Belli ki kendi izlememis :).
Gördüm golleri, ilk golü Dünya kupası finalinde Fransa kalecisi de yedi. Her kalecinin başına gelebilecek bir olay.

İkinci golde Welinton'a beşlik atıp içinden geçmişler, penaltı yaptırabilecek fırsat bile bulamamış garibim.

Üçüncü gol de dünyadan habersiz defansın arasına atılan topla olmuş, Ersin'lik bir şey yok.

Eğer Saiss ve Emrecan çok iyi çıkmazlarsa, biz her maç başka kaleci harcarız.

Çevrimdışı BlackEagle16

Gördüm golleri, ilk golü Dünya kupası finalinde Fransa kalecisi de yedi. Her kalecinin başına gelebilecek bir olay.

İkinci golde Welinton'a beşlik atıp içinden geçmişler, penaltı yaptırabilecek fırsat bile bulamamış garibim.

Üçüncü gol de dünyadan habersiz defansın arasına atılan topla olmuş, Ersin'lik bir şey yok.

Abi işte her kalecinin başına gelebilecek olaylar bütünü bizim tek kalecide toplanıyor sıkıntı orda
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Utku ve Mert’i neden hiç denemedi hoca hazırlık maçlarındaki acaba ?
Mert istediği pas oyununuda yapabilecek bi kaleci oda kötü ama en azından ayaklarına hakim. Dünkü zeminde berbattı kabul etmek lazım bu zeminlerde kaleciyle oynanmaz.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Umutcan Kaya

fb Berke ile yolları ayırmıştı şuan boşta mı acaba ersin ve utkuyu gönderip mert,berke,emre üçlüsü yapsak nasıl olur
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Akil Emre

Hala pas şiddetini ayarlayamayan ve oynadığı her maçta bariz hata yapan necip’in banko sahada olması bence yeter artık. 2 yıldır defans hattı bas bas iyi değilim diye bağırıyor, oyun planından alakasız hala marcelonun yerini dolduramadık, yönetim a class bir stoper takıma kazandırmalı , rıdvanın yerini doldurmalı ve rosieri yedeklemelidir.

Çevrimdışı Orhan_

Cidden sadece goller değil yemediklerinde de yaptığı hataları, oyun aklını vs tartışacaktım ama gerek yok. Canı gönülden söylüyorum umarım sen haklısındır ve bu sene kaleci problemi yaşamayız.

Çevrimiçi Necmi

Abi işte her kalecinin başına gelebilecek olaylar bütünü bizim tek kalecide toplanıyor sıkıntı orda
hahahha

Çevrimiçi Samet Demir

@can1903 kardeşim son durum nedir. Dünkü maçtan sonra epey gerildik. Ferahlamamız lazım

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

yani bu kadar savunmayı ve stoperlere laf söylemeyi sadece gollere bakarakmı yaptın izlemediğin kısmıda söyleyeyim emrecan oyuna girdikten sonra onun tarafında tek top onu geçip kaleye gitmedi tabi on küsur dakikada hiç birşey görünmez ama izleyen herkese nihayet  sahada bir stoper var dedirtti
Takım sahada tek kale oynuyordu maçın ilk 15 dakikasında saydığın kötü stoperler atak bile yaptırmadı taki kalemize gelen ilk atak ve ikinci atak gol olana kadar sonra takımın gardı düştü her topu stoperler önlese kalede kaleciye ne gerek var

Çevrimdışı Nazım Ar

Sakin kafayla endişelerimi bir kez daha belirteyim, isterse hocamız 3 lü oynar isterse 5 li oynar 2-3-5 de oynasa destekleriz. Pres mi yapacaksın, kralını yap biz de tribünden pres yaparız. Arka taraf eksik olabilir, kaleci hata yapabilir 3 değil 5 gol de yiyebiliriz buna da ok.

Eleştiri noktası topu alınca yaptıklarımız, topu kapınca pas verecek adam arıyoruz sahada, halbuki o adamın belli olması lazım. Tamam arkamız eksik ama Wout, Muleka, Ghezzal, Gedson, Rosier sahada. Bunlara ilk 11 e göz kırpan Salihi de ekleyebiliriz. Bu adamlar oynamayacak mı sezonun kalanında, bu arkadaşlara verilen görev nedir? Bütün hücum planımız yeni alınacak sol kanat ve Fassnatch ta mı yani? Kanattan bindirip Wouta top mu kesecekler? Öyle ise bu transferlerin gecikmemesi gerekmez miydi?

Yoksa Saiss mi mesela bizim ana hücum planımız? Gelince Pique gibi güdümlü pas atıp her maç asist mi yapacak? Yoksa ortasahamız Ghezzal ile etkileşime girip üçgenlerle mi ilerleyeceğiz? Yoksa Gedsonun dün sol ayağıyla 30 metreden yuvarladığı uzak şutların gol olmasını mı umuyoruz?

Topu kap, rakibi dengesiz yakala, bir şekilde gol atarsın planı bana istikrarlı şampiyonluğa oynayan, her maçın önceliği o maçı kazanmak olan bir takımın planıymış gibi gelmiyor. Sanki sezon içinde bir maç 4-0 kazanıp sonraki maç 2 tane kırmızı yiyecekmişiz ve puan kaybedecekmişiz hissini atamıyorum izlediğim maçlardan. Keyif verici bir futbol zaten değil ama burası tartışılır zevkler ve renkler. Başarı daha önemli tabii.

İnşallah bütün bunlar oturur ve lige fırtına gibi gireriz. Önemli olan takımın başarısı.

Çevrimdışı Karabay

hahahha
Abi yanlış hatırlıyorsam düzelt. Senin "Beşiktaş'ın kontratlı oyuncusuna çöp diyemezsin, sözleşmesi bitsin istediğini söyle" şeklinde diğer üyelere yazdığın yüzlerce mesajını hatırlıyorum. Şimdi ise Beşiktaş' ın kontratlı oyuncusuna çöp dediğin yüzlerce mesajını okuyorum.

Ersin'in iyi kaleci olmadığını kabul ettik tamam ama bunu kabul etmek kurulan defans hattının kalitesini artıracak mı ve oynatılmaya çalışılan oyuna ekstra bir fayda sağlayacak mı.

Çevrimdışı tuncaboylu

yani bu kadar savunmayı ve stoperlere laf söylemeyi sadece gollere bakarakmı yaptın izlemediğin kısmıda söyleyeyim emrecan oyuna girdikten sonra onun tarafında tek top onu geçip kaleye gitmedi tabi on küsur dakikada hiç birşey görünmez ama izleyen herkese nihayet  sahada bir stoper var dedirtti
Takım sahada tek kale oynuyordu maçın ilk 15 dakikasında saydığın kötü stoperler atak bile yaptırmadı taki kalemize gelen ilk atak ve ikinci atak gol olana kadar sonra takımın gardı düştü her topu stoperler önlese kalede kaleciye ne gerek var
Emrecan iyiyse ne güzel, çünkü en büyük umudumuz o savunmaya dair.

Takımın gardı hazırlık maçında bile bir gol yiyince düşüyorsa, o zaman bu sezon hiç umutlanmayalım şampiyonluk için. Belli ki baskıyı kaldıramaz bunlar.

Elimizdeki ekibin kaleciden çok daha ciddi sorunları var anlamına gelir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hocanın sistemine saygı duyuyorum, ama eldeki maddi imkanlarla bu sisteme uygun kadro kurulacak gibi durmuyor. Sezona en az 5 stoper ile başlamak gerekir, bizde 2.5 tane var.

Pres yapmak için üçlü oynama şartı varmış gibi bir kural mı var, bunun kralını dörtlü ile de yaptırabilirsiniz. Gegenpress için 3'lü oynamaya gerek yok.

Çevrimiçi Samet Demir

Emrecan iyiyse ne güzel, çünkü en büyük umudumuz o savunmaya dair.

Takımın gardı hazırlık maçında bile bir gol yiyince düşüyorsa, o zaman bu sezon hiç umutlanmayalım şampiyonluk için. Belli ki baskıyı kaldıramaz bunlar.

Elimizdeki ekibin kaleciden çok daha ciddi sorunları var anlamına gelir.
Bu hocanın çözmesi problem abi. Keainlikle büyük sorun. Gol yiyene kadar olan oyunumuzu sürdüremedik. Başı kesik tavuk gibi olduk.

Ben dünkü maçta hocaya çok kızmıyorum. Sezon içerisinde oluşabilecek ekstrem durumlarda ne gibi aksiyon alacağını görmüş oldu. İyide ders aldı.

1. Umut sol bek için yetersiz
2. Rosier stoperde olmuyor.
3.Necip ve Wellitonun ikiside sahada olursa bu gibi skorlar kaçınılmaz oluyor.
4. Eksik ve yetersiz bölge için yönetime baskı oluşturmak için şans doğdu kendisine.

En az elzem olarak 2 transfer şart. Sol bek ve sağ stoper. Bu ikisi alındıktan sonra kanat ve 8 numaraya takviye yapılarak hocanın elini kuvvetlendirmek lazım.

Mümkünse isteyeni varsa Rıdvanda olduğu gibi Ersini satmamız gerekiyor. Yoksa bu sene oda bizde fazlasıyla yıpranacağız. Market değeride düşmüş olacak.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: