2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1232004 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı worns

kaan ayhan'ı alsak, merkez orta sahada salih-emirhan ikilisine güvensek sol stoperde de emrecan,

acaba yabancı kaleci işine mi girsek sonra da  :D

çok geç tabi böyle hesap kitap için ama ben çok samimi olarak ersin'den korkuyorum. adam istikrarlı olarak kötü performans vermeyi sürdürüyor ortalamaya bile yaklaşamıyor. asıl birileri takımı yakacak diye korkuyorsanız ersin'den korkun. emre de çok genç, kaldırabilir mi? mert desen geçen sene öyle maçlar oynadı ki ersin'i aradık sağolsun. toparlanır diye umuyordum ama hoca oynatmıyor bile hazırlık maçlarında.

umarım bir kaleci çıkar da yanıltır beni. yine en umutlu olduğum emre bilgin.

Çevrimdışı sEuL

5m falan zaten o paralara kesinlikle olmamalı.

Sen Kaan'i kaca alabilecegimizi dusunuyorsun?  :lol:

20 maca cikmis 2. ligden oyuncuya potansiyeli var diye 2M Euro + pay verdik. Sassuolo zaten tok satici rolunde, Kaan'i 2-3'e falan birakacaklarini hic sanmiyorum. Milli takim oyuncusu ve daha 27 yasinda, Almanya'da piyasasida var - kapiyi en az 5-6M'dan acarlar, actiklari konusuluyor.

Çevrimdışı levitate

maçı izleyemedim ama üçlü işini neredeyse 5 sene önce oturtmuş, aynı oyuncularla yıllardır oynayan, bizden 10-15 gün önce hazırlanmaya başlamış, epl'nin en ters ve en savunmacı takımlarından birine karşı yenildik diye niye böyle kıyamet koparılıyor anlamış değilim

skor ya da uçan kaçan oyun görmek isteseydik gs gibi adını bilmediğimiz takımlarla oynayabilirdik, onun yerine ciddi rakipler seçmeye çalışmışlar. hem bilic ve şenol hoca zamanında da berbat hazırlık maçlarımız vardı ama sezon başlayınca neler yaptığımız ortada

lig başlar işler kötü gider o zaman kazma kürek girişilir, şuanlık eksik gedik görmeye çalışıyoruz sonuçta
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

bu arada berkay vardar süre aldığı kısıtlı anlarda hep olumlu anlamda takımdan ayrıştı. ben bugün de beğendim. ispanya'ya götürülmeyebilir deniyordu o aşamayı da geçti belli ki hoca da olumlu düşünüyor. bakarsınız necip-welinton'u geçer rotasyonda.

Çevrimdışı levitate

Emirhan İlkhan en çok 8 numarada rahat ediyorum demişti ama sanki orası için fazla yumuşak kalacak.
Muhtemelen Muleka'nın pozisyonunda değişmeli oynarlar diye düşünüyorum.
8'de rahat etmesi için arkasında iki orta saha daha olmalı, şu dizilişte anca ya forvet arkası ya da kanatlardan birisi olarak oynayabilir

ilk çıktığı rize maçında ön üçlünün solundaydı mesela
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

Sen Kaan'i kaca alabilecegimizi dusunuyorsun?  :lol:

20 maca cikmis 2. ligden oyuncuya potansiyeli var diye 2M Euro + pay verdik. Sassuolo zaten tok satici rolunde, Kaan'i 2-3'e falan birakacaklarini hic sanmiyorum. Milli takim oyuncusu ve daha 27 yasinda, Almanya'da piyasasida var - kapiyi en az 5-6M'dan acarlar, actiklari konusuluyor.

genelde de 11 oynatıyorlar. baktım jablonec'le hazırlık maçı oynamışlar as takım, kaan yine 11'de bir hafta önce. ucuza vermezler malesef. dediğin gibi yerli-yabancı muhabbetini de biliyorlar.

Çevrimiçi Samet Demir

maçı izleyemedim ama üçlü işini neredeyse 5 sene önce oturtmuş, aynı oyuncularla yıllardır oynayan, bizden 10-15 gün önce hazırlanmaya başlamış, epl'nin en ters ve en savunmacı takımlarından birine karşı yenildik diye niye böyle kıyamet koparılıyor anlamış değilim

skor ya da uçan kaçan oyun görmek isteseydik gs gibi adını bilmediğimiz takımlarla oynayabilirdik, onun yerine ciddi rakipler seçmeye çalışmışlar. hem bilic ve şenol hoca zamanında da berbat hazırlık maçlarımız vardı ama sezon başlayınca neler yaptığımız ortada

lig başlar işler kötü gider o zaman kazma kürek girişilir, şuanlık eksik gedik görmeye çalışıyoruz sonuçta
Stoperde necip-welliton-Rosier
Sol kanatta umut sağ da boyd ile oynadık.
Saçma sapan 1 Ersin golü yedik.

Ama hoca tü kaka :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı KadirA

Yine kendi takımını gömen tayfa gelmiş :)

Öncelikle, böyle uçup kaçan, su kadar transfer lazım diyenlere iki çift lafım var.

Birincisi; sen en az her maç 3 yerli bulundurmak zorundasın. Emrecani, Salihi, Necipi, Umutu gömerken biraz da bunu hesaba katin.

Ikincisi; oynadığın takım ortalama üstü bir PL takımı, daha kötü takımlar CL'de hazır kadromuzu 4lü sistemde 5lediler, 0 çektik. Bugün ilk 20dk gösterdiğin oyunu 3dk gösteremedin.

Üçüncüsü; öyle kafana göre transfer yap, ona 2 milyon ona 4 milyon verme devri geçti. Dövizin hali ortada, akıllı olmak lazım biraz. Efsane kadro kurdu denilen FB, kötü Kiev'de pozisyona giremedi, her bölgede yedeğin yedeği var adamların, yedeğin yedeğine 2 milyon para ödüyorlar, sonuç? Transfer yapmak çözüm mü, işte değil. Bunu anlamak lazım. Senin yedeğin yedeği Berisha, Pelkas ayarında olamaz, olursa orada problem çıkar, nitekim yıllardır bu transfer politikasıyla bir başarıları da yok.

Dördüncüsü; eğer güzel bir sistem otutturmak istiyorsak, bunu altyapıdan geleni tecrübeli oyuncuların yanına koyarak, geçen sene birşey veremeyip kiralık gönderilen oyuncudan verim alarak yaparsın. Her bölgeye 2 tane 3 tane as oyuncu alamazsın. Bunu neden anlatıyorum, çünkü sana Umut da lazım, Necip de lazım. Umut defansif bir oyun istenildiği zaman kenardan gelip sana destek verebilecek, Necip de 3 yerli kuralında senin elini rahatlatır. Bugün oynayan Oğuzhan da öyle, Emirhan Deilbas da öyle. Rakiplerin gibi her bölgeye aynı seviye 3 er adam yerleştirdiğinde olmaz o iş.

Elbette transferler gelecektir; Emrecan güzel bir izlenim verdi, Saiss var. Salih gibi bir alternatif oyuncuyu yerli veya yabancı piyasada almaya kalksan en az 3milyon bonservis tonla da maaş verirsin. Elimizdekilerin değerini bilelim, göklere çıkarmadan haklarını verelim.

Bir çift sözüm de Oğuzhan'a, 3.ligden gelip, Wolves gibi bir takıma karşı ayakta duran, bir iki birşeyler yapmaya çalışan birkaç oyuncudan biriydi. Helal olsun.

Wolves gibi bir takıma, bu stoper Hattı olmadı, hücumda iyiydik ilk 20 dk, saçma sapan goller yiyince, takımın morali direk çöktü. Burada kalecinin önemini anlıyoruz, kaleci tek adamdır, ayrı bir takımdır sahada, sen görevini layıkıyla yapmazsan öndekiler City gibi oynasın bi anlamı yok. Ersini çok severim, altyapıdan çıktı, kötü de kaleci değil, daha da gelişebilir, ama geçen 2-3 yılda Beşiktaş'in kalecisi isen, bu hataları yapamazsın. Emre yapsın, başımın üstüne, ama o da 2-3 yıl oynadıktan sonra, o da Beşiktaş seviyesinde bir kaleci olmaktan çıkar. Ersin çandır, ciğerdir, ama gelen 3-5 milyon herhangi bir teklifle yollarımızı ayırmalıyız, bizi yurtdışında temsil etsin öyle gururlanalım. Belki PLde yapmaz belki çok üst seviyede kalecilik yapmaz ama orta sıra takımlarda Fransada Ispanyada gayet de güzel kaleci olur. Emre oynasın, bir de onun potansiyelini görelim, şimdiye kadar çok olumlu.

Her altyapıdan çıkaracağımız oyun Chelsea yapacak Barça yapacak diye birşey yok. Herhangi bir altyapı oyuncusundan kazanacağın 1M € bile çok değerli. Kulüp böyle böyle döner, rayına girer, sistem otutturur.

Çevrimiçi Necmi

kaan ayhan'ı alsak, merkez orta sahada salih-emirhan ikilisine güvensek sol stoperde de emrecan,

acaba yabancı kaleci işine mi girsek sonra da  :D

çok geç tabi böyle hesap kitap için ama ben çok samimi olarak ersin'den korkuyorum. adam istikrarlı olarak kötü performans vermeyi sürdürüyor ortalamaya bile yaklaşamıyor. asıl birileri takımı yakacak diye korkuyorsanız ersin'den korkun. emre de çok genç, kaldırabilir mi? mert desen geçen sene öyle maçlar oynadı ki ersin'i aradık sağolsun. toparlanır diye umuyordum ama hoca oynatmıyor bile hazırlık maçlarında.

umarım bir kaleci çıkar da yanıltır beni. yine en umutlu olduğum emre bilgin.
🤪

Çevrimiçi Samet Demir

Koray günter ve mert çetin de olabilir. Verona da 8 stoper var şuan. Bizde ikiside sırıtmaz.

Sol bek içinde Miguel Trauco ve ya Faouzi Ghoulam olabilir ikiside boşta şuan.

Ucuz yollu Yanis Hamache fa olabilir. Ghezzal çağırsın koşa koşa gelirler.

[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2022, 23:18:45 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Orhan_

Ersin 1 gol yedirdi bir de asistini heba ettiler. Ustune 2. gol oncesi sanirim baskidaki adama top atip atak yememize vesile oldu. Cok kisa sure icinde becerdi bunlari. Ersin keske cok iyi olsa da senelerce kaleyi dusunmesek ama maalesef bizi cok cok zor duruma dusuruyor. Oynadigi sure icinde zerre guven vermiyor. El mahkum kalede yavastan Emreyi oncelik haline getirmeliyiz.

Çevrimdışı Nazım Ar

8'de rahat etmesi için arkasında iki orta saha daha olmalı, şu dizilişte anca ya forvet arkası ya da kanatlardan birisi olarak oynayabilir

ilk çıktığı rize maçında ön üçlünün solundaydı mesela

Çalışma ile fiziken oraları kaldırabilecek duruma gelebilir ama işin savunma kısmı için elzem olan pozisyon bilgisi  tecrübe ile kazanabileceği bir şey. Gedson için de aynı şey geçerli, onun fiziği daha hazır ama ciddi savunma pratiği yok anın akışına göre basıyor.

Çevrimdışı levitate

zaten her yeni hoca geldiğinde böyle şeyler yaşıyoruz ya :D

bilic, şenol güneş, avcı, sergen hepsinin ilk ayları böyle geçti

sonuçlar alındıkça sakinleşir herkes
bipbipbupbup

Çevrimdışı KadirA

Üstüne bir de, Rıdvan'i beğenmiyorduk. Bizim bu beğenmeme hastalığımız fena. UEFA finali oynayan, iki sistem takımı da Rıdvan'i istedi. Sen CL'de sıfır cekiyosun, UEFA'da gruplardan zor çıkan bir takimsin, ama UEFAnın iki finalist takımı Rıdvan'i istiyor, ama Rıdvan tü kaka. Biraz dönüp kendimize de özeleştiri yapmamız lazım. Rıdvan da mükemmel bir topçu değil, ama adam RANGERS yaptı. Tarihinde kaç tane altyapıdan oyuncu gönderdin? Kaç tane yerli oyuncudan para kazanabildin? Biraz el insaf. Ersin'e de böyle yaklaşmayalım, evet mükemmel bir kaleci değil, ama itin *ötüne sokulacak bir kaleci de değil. Gayet ortalama seviyelerde yurtdışına pazarlayabilecegimiz bir kaleci.

Çevrimdışı TURKahvesi

aslında gömme değil bu fiyatı çok fazla o para harcanacaksa daha iyisine gidilir diye düşünülüyor yoksa necipin stoper oynadığı yerde bulunmaz nimet olur

aynen  :ok:

Çevrimdışı tuncaboylu

Yabanci sinirinin bulundugu bir ligde Welinton’u takimda tutmak ahmaklik olur. Yasli ilerlemis, yavas, hava toplarinda zayif, kolay calim yiyen bir futbolcuyu neden tutalim? Tayfur Bingol takasinda kullanirlar umarim. Badra Cisse oynasa hic bir sey kaybetmeyiz, en azindan yaptigi hatalardan tecrube edinir.
Yerli oyuncu verip yabancı oyuncu almak, bu ligde sadece bize mahsus bir yetenek.

Bu Saiss'in sakatlığı da can sıkmaya başladı. Bir ara sakatlık ciddi haberleri çıktı, umarım değildir.

Çevrimdışı levitate

Çalışma ile fiziken oraları kaldırabilecek duruma gelebilir ama işin savunma kısmı için elzem olan pozisyon bilgisi  tecrübe ile kazanabileceği bir şey. Gedson için de aynı şey geçerli, onun fiziği daha hazır ama ciddi savunma pratiği yok anın akışına göre basıyor.

zaten bunun farkında, sürekli fizik çalışıyor

socrates dergi haziran ayında onu bir yere konuk etti, kaydını yayınlamadılar ama bir soruya cevap olarak hocanın ondan savunma kısmını geliştirmesini istediğini ve iki taraflı oynamayı öğrenmesi gerektiğini falan söylemiş

gedson daha ofansif bir tip, savunma işini josef çekecekti normalde ama sakatlandı işte :ı belki mecbur kalınca bu şeyleri öğrenebilir
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Yerli oyuncu verip yabancı oyuncu almak, bu ligde sadece bize mahsus bir yetenek.

Bu Saiss'in sakatlığı da can sıkmaya başladı. Bir ara sakatlık ciddi haberleri çıktı, umarım değildir.
Josef gibi olacak diye çok korkuyorum. İnşallah öyle birşey olmaz.

Çevrimiçi Necmi

Ersin 1 gol yedirdi bir de asistini heba ettiler. Ustune 2. gol oncesi sanirim baskidaki adama top atip atak yememize vesile oldu. Cok kisa sure icinde becerdi bunlari. Ersin keske cok iyi olsa da senelerce kaleyi dusunmesek ama maalesef bizi cok cok zor duruma dusuruyor. Oynadigi sure icinde zerre guven vermiyor. El mahkum kalede yavastan Emreyi oncelik haline getirmeliyiz.
oynadığı süre boyu sadece yediğimiz golde değil sürekli baskıdaki adamlara attı topu şanslıyızki biri gol oldu böyle kaleci stoper öğütücü olur anca pozisyon vermiyoruz doğru dürüst stoperlere sövülüyor bakılsın kaç pozisyon vermişiz kaç gol yenmiş bir çok gol pozisyon vermeden yeniyor adamın çeldiği topların tamamı eksiksiz tamamı ceza sahası içine büyük çoğunluktada rakibe asist oluyor

Çevrimiçi Necmi

ne sakatlığı ya hiç antrenman videolarına bakmıyormusunuz sakat adamın antrenmanda ne işi olur birde ciddiymiş üstelik 😀

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Saiss'in sakatlığı son milli maçta darbeye bağlı bir sakatlık.
Tam iyileşmeden risk edilmek istenmiyor, önemli bir şeyi olmadığını düşünüyorum.

Çevrimdışı worns

oynadığı süre boyu sadece yediğimiz golde değil sürekli baskıdaki adamlara attı topu şanslıyızki biri gol oldu böyle kaleci stoper öğütücü olur anca pozisyon vermiyoruz doğru dürüst stoperlere sövülüyor bakılsın kaç pozisyon vermişiz kaç gol yenmiş bir çok gol pozisyon vermeden yeniyor adamın çeldiği topların tamamı eksiksiz tamamı ceza sahası içine büyük çoğunluktada rakibe asist oluyor

her zaman olduğundan kötü görünüyor savunmamız. geçen sene defans hakkında bir tane olumlu yorum okuyamazsın.  savunmamız korkunç performans gösterdi denilmiştir. sezon geneli en az pozisyon veren takım kim? beşiktaş. daha ne diyelim işte. teknik kulübe de durumu görüp analiz ediyordur. bakalım bir aksiyon gelecek mi? şu ana kadar gördüğüm emre bilgin'in rolünü arttırma çabası içinde oldukları. çocuk her maç oynuyor.

Çevrimiçi Necmi

Bir pozisyonda uzaktan vurulan şutta kalenin üstünden giden topa elini bile kaldırmadı ligdede kaldırmıyordu kaleyi tutarsa gol tutmazsa aut ersinin rakibe kazandırdığı korner yok 😂

Çevrimdışı Sezgin1903

Gedson dan beklenti ne hücumda topu alıp geçiş sağlamak ama gedson neyapiyor Boyd ve rosierin beline gelip onların yapamadigini yapıyor eee ayıp ediyor tabi eleştiriyide doğru yapamıyor uz.Serbest vuruş atan adam Salih den sıra gelmiyor sesini çıkarmıyor çok profesyonel ve iyi oyuncu

Çevrimdışı COB

Hazırlık maçını fazla önemsemeye gerek yok. Deneme-yanılma maçları bunlar ve hoca da doğal olarak birşeyler deniyor. Biz nezaman sezon öncesi hazırlık maçlarında kötü oynasak, ligde daha iyi sonuçlar alıyorduk.

Rosier'in sağ stoper oynaması, olası bir kırmızı kart durumunda o bölgede idare edip edemeyeceğinin denemesi. Kimse Rosier'i as sağ stoper olarak görmüyor.

Bu takıma en az 3 oyuncu daha gelecek ve şimdiye kadar yapılan transferlere bakarsak, herşeyin bir plan dahilinde yapıldığı açık.

Etiketler: