2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1231996 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

oynarsa da bu sistemde oynar kaan bence sağ stoper olarak. 4lüde hiç beğenmiyorum kendisini. ciddi ciddi almış mıyız? ceyhun kazancı italya'da diyorlardı ama.
Büyük oranda anlaşmışız. Son dakika bir şey olmazsa yakında kokusu çıkar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Hadi onlarda sakatlanirsa? Bence 33 yapalim :S
aslında aklıma geldide oda çok fazla olur diye yazmadım

Çevrimiçi Necmi

Büyük oranda anlaşmışız. Son dakika bir şey olmazsa yakında kokusu çıkar  :tabe:
ona beş m verirlerse suratlarına tükürürüm diyeceğimde şu taraftarın istemediği oyuncularda hep tutuyor diye sesimi çıkaramıyorum 🙄

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kaan Ayhan neden bu kadar gömülüyor anlamıyorum.
3 lü defansta çok rahat sağ stoper oynar. Ayrıca pas alış-verişi de gayet iyidir.
Elimizi de yerli anlamında çok rahatlatır.
10 üzerinden 9 oynamaz ama her zaman en az 7 alırsın.
Bu sene sadece süper ligdeyiz ve fazlasıyla yeter.

Çevrimdışı beno1903

Ersin, Montero, Welington, Necip, Salih, Nkodou, Boyd, Hasic, Karaman bunlar hemen satılmalı, satamıyorsak eli ayağı tutanları yedeğe tutmayanları direk kadro dışı olması lazım. Acilen 1 stoper 1 sol bek 1 defansif ortasaha 1 de golcü kanat lazım.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ona beş m verirlerse suratlarına tükürürüm diyeceğimde şu taraftarın istemediği oyuncularda hep tutuyor diye sesimi çıkaramıyorum 🙄

Yok o kadar değil. Tamam oyuncu bizim eksiğimizi kapatır ama 5m luk ooyuncu değil.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kaan Ayhan'ı istemeyen o kadar kişi yok bence. İsteyen daha çok  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

Nasıl anlatayım paşam? Sen yaz istersen bana ben aynen senin istediğin gibi anlatayım düşüncelerimi. :)

çok açık ne demek istediğim "küme düşen barnsley" demezsin yani.  :lol: kibar olup yanlış anlatıyorsun diyorum bak, yalan söylüyorsun insanları yanıltmaya çalışıyorsun demiyorum.

konuyu tartışmayı bırakıp gereksiz "şov" muhabbetiyle tat kaçırmaya çalışan sensin bir de üstüne üstlük. gerek yok dostum. basit konular. forum burası, kim kime neyin şovunu yapacak. takımı izleyip tartışıyoruz işte. fikirler çatışır . kişiselleştirmeye gerek yok.

Çevrimdışı worns

ben bu sene yerli sınırı meselesi ve 3lü oynamamız nedeniyle geçen sene itiraz ettiğim kadar itiraz etmeyeceğim. en azından kenar beklere rahat rahat yabancı alırız. o da ortalama performans verir.

Çevrimiçi Necmi

3 lü defansta çok rahat sağ stoper oynar. Ayrıca pas alış-verişi de gayet iyidir.
aslında gömme değil bu fiyatı çok fazla o para harcanacaksa daha iyisine gidilir diye düşünülüyor yoksa necipin stoper oynadığı yerde bulunmaz nimet olur

Çevrimdışı DieForYou1903

Ersin,Welinton,Necip,Montero,Umut,N'koudou,Hasic,Boyd'un ilk 11 oynamadığı her maçı kazanma şansımız %90nın üzerindedir.

Yedek olarak bile görmek istemediğim oyuncular ama mecburuz.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimiçi Samet Demir

Biraz totem yapiyim. Belki bir yonetici forumu okuyup transfer etmek aklina gelir.

Ustun fizik gucu, agresifligi, lider karakteri ile hem stopper, hem orta sahada isimize cok yarayabilecek bir oyuncu ve bedava.
Ne yapacağız bu adamı alıp. İlk yarı şampiyonluk kutlamasına mı çıkacağız. :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

aslında gömme değil bu fiyatı çok fazla o para harcanacaksa daha iyisine gidilir diye düşünülüyor yoksa necipin stoper oynadığı yerde bulunmaz nimet olur

5m falansa ben de istemem.
O paralara çıkacaksak sağlam yabancı bir sağ stoper al, yerli konusunu başka pozisyonda çöz derim.

Çevrimdışı XiaoHan

Gedson yeni Lens olur, Salihle falan yazık olacak o kadar bonservis verilip alınmış oyuncu.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimiçi Samet Demir

Kaanı bende istemiyorum fakat yerli oyuncu olması adına elimizi epey rahatlatır. 3 lü içinde ideal. Benim gönlüm Koray Günterden yana.

Emrecan-Sais-Kaan ile 3 yerli tamamlanır. Sol kanata da sağlam tempolu bir kanat alırsak hücum gücümüz de epey rahatlar.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Kaan Ayhan'ı istemeyen o kadar kişi yok bence. İsteyen daha çok  :D
necipi sahaya sürerek herkese istetmeyi başardılar diyorsun 😂

Çevrimdışı BlackEagle16

işin kötüsüde yeterli desteği vermezsen hiç bir hocada sistemde başarılı olamaz renkli basın şimdiden hoplamaya başladı beşiktaşı gördükçe nifak tohumları sokmaya çalışıyorlar serdardan gaz vermeye çalıştılar taraftar yemedi şimdi üçlü savunmadan gaz vermeye çalışıyorlar aslında dertleri kampta bile diri olan beşiktaşın korkutucu olması ersini yağlayıp ballıyorlar kaleci değişikliğine gitmeyelim diye
İşin üzücü yanıda bunların gazına gelen taraftarların olması
Destek şart başarı gayrete muhtaç. Bu hoca çok gayretli başarılı olacak ben inanıyorum. Yeterki istediği sistemine uygun sağ stoper be sol bek transferini tamamlayalım
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı worns

necipi sahaya sürerek herkese istetmeyi başardılar diyorsun 😂

hakikaten kaan ayhan'ı bugün açıklarlarsa çok az itiraz gelebilir.  :D bunun için wolves ile maç ayarlamış olabilirler. geçen sene kaan tartışması sırasında onun oynadığı kadar necip'te oynar deniliyordu. şu an bilmem deniliyor mudur? 😂

Çevrimiçi Necmi

Gedson yeni Lens olur, Salihle falan yazık olacak o kadar bonservis verilip alınmış oyuncu.
salih şu anda gedsondan daha iyi performans veriyor gedsonuda hazırlık maçlarında sürekli faulle oynatmama yoluna gittiler faul yapmadan durduramıyorlar ikisi oynarken merkez orta saha hiç düşmedi şu an ligdeki en iyi merkeze sahibiz
Kıskananlar çatlasın 😉

Çevrimdışı Nazım Ar

çok açık ne demek istediğim "küme düşen barnsley" demezsin yani.  :lol: kibar olup yanlış anlatıyorsun diyorum bak, yalan söylüyorsun insanları yanıltmaya çalışıyorsun demiyorum.

konuyu tartışmayı bırakıp gereksiz "şov" muhabbetiyle tat kaçırmaya çalışan sensin bir de üstüne üstlük. gerek yok dostum. basit konular. forum burası, kim kime neyin şovunu yapacak. takımı izleyip tartışıyoruz işte. fikirler çatışır . kişiselleştirmeye gerek yok.

Aynen kardeşim ben illuminatinin ajanıyım yalan söyleyip insanları yanıltmaya çalışıyorum :)

Beni alıntılayıp kafana göre yanlış biliyorsun diyeceksin, sonra da gıyabımda başkalarına mesaj yazarken atıfta bulunacaksın, o zaman kişiselleşir.

Uzatmamak için daha fazla bu son cevabım kalanını özelden yazarsın varsa.

Çevrimdışı sEuL

Gerek milli takim gerekse Sassuolo’da izledigim maclarda kendisini hic begenmedim. Yerini kolay kaybetmesi, kademeye girmekte zorlanmasi , savunma arkasina rahat adam kacirmasi ve bazen cok kolay calim yemesi… Ustune menajeri az pazarlamaya calismadi kendisini ozellikle bu sezon, Fb, Gs, Ts ve bizle - isminin gecmedigi takim yok. Kaan’i alan takimda bonuslarla birlikte 5-6 kesin bayilacak. Italya’ya nazaran Tr liginde iyi performans gosterebilir mi? Evet. Ama konusulan rakamlara deger mi? Bence degmez.

Çevrimiçi Necmi

Destek şart başarı gayrete muhtaç. Bu hoca çok gayretli başarılı olacak ben inanıyorum. Yeterki istediği sistemine uygun sağ stoper be sol bek transferini tamamlayalım
işde böyle olmalı destek var ama eksiklerde ifade edilmeli bana göre transfersiz şu kadro lige yeter ama risk almak doğru değil dediğin gibi bir stoper ve orta sahanın soluna çift taraflı bir eleman şart ama bu bek olmamalı olursada hücumcu bek olmalı rosier tarzı

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Emirhan İlkhan en çok 8 numarada rahat ediyorum demişti ama sanki orası için fazla yumuşak kalacak.
Muhtemelen Muleka'nın pozisyonunda değişmeli oynarlar diye düşünüyorum.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gerek milli takim gerekse Sassuolo’da izledigim maclarda kendisini hic begenmedim. Yerini kolay kaybetmesi, kademeye girmekte zorlanmasi , savunma arkasina rahat adam kacirmasi ve bazen cok kolay calim yemesi… Ustune menajeri az pazarlamaya calismadi kendisini ozellikle bu sezon, Fb, Gs, Ts ve bizle - isminin gecmedigi takim yok. Kaan’i alan takimda bonuslarla birlikte 5-6 kesin bayilacak. Italya’ya nazaran Tr liginde iyi performans gosterebilir mi? Evet. Ama konusulan rakamlara deger mi? Bence degmez.

5m falan zaten o paralara kesinlikle olmamalı.

Çevrimdışı Nazım Ar

Kaanın bahsedildiği gibi kötü oyuncu olduğunu düşünmüyorum ama 4 5 milyonlar konuşuluyorsa  maliyeti fazla. yerli ayağına o maliyetlere girilmesine karşıyım. Kaan gelip kuş kondurmayacak sonuçta.

Etiketler: