2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1232773 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Şu sol kanat beke Alioski çekin hiç mi olmadı Styles getirin Umut çekilecek gibi değil hoca en sonunda 40'ta stopere çekti adamı Rosier'i attı sola.
Stoperde Rosier de iyi değildi yanlız. Takımda 4 aksayan bölge var şuan. 2 Stoper 1 bekler ve kaleci. Rosier sağ bek pozisyonunu kurtarıyor çünkü.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

İlerde basan ve tam saha pres ile oynaması en tehlikeli takımlardan biriyle oynuyoruz. Muhtemelen bu yüzden planlandı. Oturmuş savunma hattıyla ligin içinden geçeriz endişe etmeyin. Beni tek korkutan ersin. Top ona gelince, jaws müziği çınlıyor kulaklarımda resmen. Ayrıca boyd,necip ve roiser berbat ötesi. Saiss ve emrecan acilen hazır hale gelmeli, ayrıca sağ stoperede sivok tarzı, baskı anında topu soğukkanlı oyuna sokabilen bir stoper şart.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı worns

Bu sene neden şampiyon olamadığımızın özetini izledik. Gol atamayan forvet, ilk şutu içeri alan kaleci. Bu nedenle takımın direnci bozuluyor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buna katılıyorum malesef. takım iyi giderken durduk yere gol yiyen kaleci bu seviye takımlar için can sıkar. yine aynı hikayeyi izledik. beşiktaş seviye takımların kalecisi aksine işler kötü giderken bile çıkıp kahraman olmalıdır sezonda 2-3 kere. biz onu geçtik zaten aramıyoruz öyle bir şey ortalama performans göstersin yeter diyoruz ama malesef. insanlar iyi kaleci izlemeye izlemeye ne talep etmeleri gerektiğini bile unuttular galiba.

Çevrimiçi Necmi

bence oturmuş halimizle bile savunma yapmak gereken bir rakip demek istedim. ben önde baskı futbolu denemek için wolves seçmezdim. yani bir şekilde resmi maçta wolves ile eşleşmiş olsak da böyle oynamamalıyız, başka bir şey denemeliyiz, geride kapanmalıyız gibi bir şey dmeek istiyorum. açık alanı her durumda cezalandırırlar.

ama sezon öncesi maçında da bizim savunma futbolu denemiyor olmamız normal. keza avrupa kupalarında yokuz, ligde de zaten böyle bir rakiple karşılaşmayacağız. haliyle wolves'a özelleşmiş bir taktiğe ihtiyacımız yok. bence onun için yanlış rakip.

ha ama hazırlık maçı tabi. o kadar da bir önemi yok skorun. seni olduğundan da kötü gösterebilecek bir rakip. fakat bunu olumlu kullanıp daha ciddi reaksiyon verirsek lehimize olur.
bazı arkadaşların ersinin kaleci olmadığını anlaması için seçilmiş iyi rakip bence bu maç ersinden kurtulacaksak on gol yiyelim bence bu maçın en büyük kazancı bence

Çevrimdışı Talisca1903

çok net transfere ihtiyaç var stoper orta saha kanat bek

Çevrimdışı sEuL

Emirhan girdikten sonra orta sahamiz kolay gecilmeye baslandi. Ondeki oyuncularin yorgunlugundan dolayida olabilir tabi.

Çevrimdışı worns

emre bilgin giriyor, iyi test.

Çevrimiçi Necmi

Kalede ersin olsa ikinci hamleyi yapamayacağı için direkten dönen topu yerdik

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Necip'in özeti 60. dakikadaki hareket.
Bu herifteki futbol beyni bu kadar.

Çevrimdışı worns

Emirhan girdikten sonra orta sahamiz kolay gecilmeye baslandi. Ondeki oyuncularin yorgunlugundan dolayida olabilir tabi.

tüm takım çöktü gibi.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Necip'in özeti 60. dakikadaki hareket.
Bu herifteki futbol beyni bu kadar.

Ne yapmaya çalıştığını anlamadım. 39 derece ateşle mi oynuyor acaba? Rakipten 4 futbolcu bomboş bizim ceza sahamıza koşarken Necip 10 metre arkalarından ağır adamlarla takip ediyordu.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı DieForYou1903

Necipten müthiş bir pas geldi.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimiçi Samet Ç

Tüm takım çöktü umarım bir daha bu savunma hattını bir arada izlemeyiz.

Çevrimiçi tolga1903

Neyse asla muhattap olmayacağımız rakip stili karşıdaki çok takılmamak lazım 3 4 gömlek üstümüz hem lig hem takım olarak. Yalnız ufaktan bu ghezzal kullanımı umut welinton necip gibi isimler tartışılmaya başlanır laf söyleyene hemen reaksiyon göstermeyin bir zahmet artık olmuyor yani giresun deplasmanında da olmadı bugünkü rakibin gücünden değil bu olmama durumu. Ersincim sen de toparlan kardeşim arkanda biri genç biri tecrübeli oyuncu var 3.cu seçenek bulursun kendini hoş olmaz hiç.

Çevrimiçi Samet Ç

Welinton ve Necip'i birebirde herkes geçiyor

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ne yapmaya çalıştığını anlamadım. 39 derece ateşle mi oynuyor acaba? Rakipten 4 futbolcu bomboş bizim ceza sahamıza koşarken Necip 10 metre arkalarından ağır adamlarla takip ediyordu.

Adamın genetik kodlaması version 1.0
Birisi topa koşuyorsa sen de koş. Bu kadar.

Bu arada 63. dakikadaki pası da özetin kalanı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu arada Emirhan oyunda hiç yok.
Umarım Rıdvan mevzusundan falan etkilenmemiştir. Mücadele dahi etmiyor şu an.

Çevrimdışı Orhan_

Bu oyunun  galiba en sıkıntı yanı presimiz kırılır kırılmaz tehlikeli pozisyonlar veriyoruz. Ha bizim ligde bu kadar sık görmeyiz bu durumu ama bir çözüm lazım.

Çevrimiçi tolga1903

Bu oyunun  galiba en sıkıntı yanı presimiz kırılır kırılmaz tehlikeli pozisyonlar veriyoruz. Ha bizim ligde bu kadar sık görmeyiz bu durumu ama bir çözüm lazım.

Çözümü yok abi bunun. 7 kişiyle pres yaptığında rakip çıkabiliyorsa o pozisyonu vereceksin ligde maksimum 6 7 maçta görürüz bunu ama o da yeter bize muhtemelen. Ben presten çıkan rakipten ziyade o pres sonucunda istediğine varabiliyor musun topu kapınca oradayım ve bununla ilgili daha bir şey görmedim.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Cevabı pozisyon almayı bilen hızlı stoper. Bekliyoruz.

Çevrimdışı worns

ben emirhan'ın ikili orta sahanın biri olabileceğinden fena kuşkuluyum. salih'i daha önde görüyorum. hoca ispanya kampından sonra duruma göre merkeze oyuncu da talep edebilir. elimizde seçenekler var fakat fizik kaliteleri bu taktikte merkezi tutmayı başarabilecek seviyede değil, umarım mesafe alırlar.

Çevrimiçi 38life

Valerien hocanın arka üçlü konusundaki bu rahatlığını anlamlandıramıyorum. Umarım bu maç bazı şeyleri fark etmesine sebep olur.

Çevrimdışı Nazım Ar

Emirhanın olmaması Emirhanın suçu değil bu sistemde ortasaha yok. Organize atak yok kaos futbolu oynamaya çalışıyoruz. Callum Stylesı araştırırken izlediğim kadarıyla 3. Lige düşen Barnsleyin oynadığı futbolu oynamaya çalışıyoruz birebir.

Presle topu kapmak ok bunu zaten yapan çok takım var da sonrası muamma Salih iyi pas atacak da hücum yapacağız.

Çevrimdışı worns

ya bruno lage daha taktik verip durma daha yeter. yendiniz rölantide bitirin gidelim işte  :)

Çevrimdışı worns

Emirhanın olmaması Emirhanın suçu değil bu sistemde ortasaha yok. Organize atak yok kaos futbolu oynamaya çalışıyoruz. Callum Stylesı araştırırken izlediğim kadarıyla 3. Lige düşen Barnsleyin oynadığı futbolu oynamaya çalışıyoruz birebir.

Presle topu kapmak ok bunu zaten yapan çok takım var da sonrası muamma Salih iyi pas atacak da hücum yapacağız.

ya işte eleştiri olur tartışma olur, ben de hocadan da sistemden de o kadar emin değilim. ama şu yorumlara karşın savunmak zorundayım. çünkü yazdığınız doğru değil.

1. dünyada her gördüğünüz 3lü aynı sistem değil
2. barnsley geçen sene değil ondan önceki sene bizim oyunumuza yakın bir oyun oynuyordu diye yorumlanabilir. o zaman hocası valerien ismael'di.
3. barnsley'in başında valerien ismael varken de küme düşmesi bekleniyordu. zaten düşük bütçeli bir takımdı.

şimdi git bak bakayım o sene barnsley kaçıncı olmuş küme düşmesi beklenirken.

önce bi doğruları söyleyelim, düzgün bilgilerle ortaya tez koyalım da sonra fikir de üretiriz, tartışma da olur.

Etiketler: