2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1232507 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

dörtlü oynarkende her pozisyon gol oluyordu ne yapalım beşli altılımı oynayalım kalede ersine top gelmesin diye
bu futbolcularla olmaz diyoruz 4 lüde en azından biraz toparlama şansımız var raşit bile kayboldu gitti oyunda inada devam yani

Çevrimdışı worns

Salih hiç fena oynamıyor. Bizim için yeni bir transfer sayılabilir.

muhtemelen 11'e yerleşecek. oyun kalitesini yükseltmiş görünüyor. umarım düşmez, çok ihtiyacımız olan bir pozisyon.

Çevrimdışı Sezgin1903

Ne sağ ne sol ne geri Salih de sakatlandı şaka gibi ya yenilebilirsinde mücadele yok birde hocanın denemeleri futbolu yeniden yazmaya gerek Yok verimli bölgesi neresi orda oynat eksik olanında ona göre tamamla rosier sol kanat oldu vaybe bizde ne cevherler var.

Çevrimdışı sefaköykartali

Sağ stoperde kanat bek Rosier, sol stoperde Necip, ortada Welinton var, zaten eksik var, as stoper Saiss sakat, gelmişler Ersin şöyle böyle. Bu sezona girerken konsantrasyonunda bi sorun olduğu aşikar ama bu maçta eleştirilecek şey Ersin değil, arkada alakasız 3 adamın oynuyor olması. Hızlısından bir sağ stoper almalıyız, Rosier den sağ stoper falan çıkmaz. Saiss ve Emrecan ın da hızlı bir şekilde takıma tam anlamıyla katıp artık o üçlü savunmanın birbiriyle uyumu oturmalı. Savunma işi uyum işi, ne kadar birlikte oynarlarsa o kadar alışırlar. En acil mevkiler sol kenar ve stoper. Sonra Fassnacht mı gelir, 5. Forvet mi gelir bilemem.

Çevrimdışı BlackEagle16

adam gibi stoper transfer etsinler oynayalım 4 lüde  zorlanan bekler stoperlerle 3 lü oynamak istiyorsun sonra suçlu rosier umut josef oluyor yok kardeşim olmayacak işte neyin inadı bu en azından transfer gelene kadar geçiş sürecini elindekine göre oynat sonra bir bakmışsın kopmuşsun ligten
Yav kardeşim takmışsın dörtlüye adam 3 lü oynatacak dedi bu antrönörün felsefesi bu bu adamı devre arasında getirildiler ve devam ediyoruz bırak şu saçma sapan 4 lü 3lü konuşmayı bu hoca gitmeden 4 kütle dönülmez ben dedim demek için yazı yazıyorsunuz destek olmak takıma bu sistemde ne gerekli onu konuşmak yerine sırf ben dedim demek için yazı yazıyorsunuz.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

İlk yarı takımı beğendim. Wolves gibi bir takımı kendi sahasına kapatıp uzun oynamaya zorladık.
Defansif oyuncuların kalitesi maçı belirliyor ama sonuçta oraya da dokunuşlar olacak.

Ayrıca şu an hazırlık maçlarında gördüğüm kadarı ile bizim kadar fizik olarak hazır takım yok.

Çevrimdışı BlackEagle16

Zemin kötü karşımızdan pl ekini var ve defans tamamen kurgu deneme bi durun ya.

Çevrimiçi Necmi

Ersini reailin kalesine koy orta sıra takımı olur şu maçta kalecileri değiştir biz üç sıfır öndeydik bir kaleci bir takıma ne kadar zarar verirse ersin takıma o kadar zarar veriyor yeminle halı sahada takımıma kaleci olarak koymam

Çevrimdışı Orhan_

Maça iyi başlamıştık ama Ersin 1 kilit pas 1 asistle işi çözdü :D.

Çevrimdışı worns

bu yanlış seçilmiş bir rakip. ben listede gördüğümde de sevmemiştim. dandik takımlarla oynamayalım diyordum zaten ben de mainz-bremen-sampdoria filan bunlar doğru. fakat wolves biraz sıkıntı bir takım. çünkü sen önde baskı oyunu oturtmaya çalışıyorsun ve wolves'a karşı önde basmak normalde formumuz yüksekken de pek yapabileceğimiz bir iş değil. yani as 11'in olsa ve sezonun ortasında olsan yine wolves'a karşı önde basarak oynamazsın yani o presi delerler, zor durumlara düşebilirsin. sezonun bu anında daha da kötü.

Çevrimdışı BlackEagle16

İlk yarı takımı beğendim. Wolves gibi bir takımı kendi sahasına kapatıp uzun oynamaya zorladık.
Defansif oyuncuların kalitesi maçı belirliyor ama sonuçta oraya da dokunuşlar olacak.

Ayrıca şu an hazırlık maçlarında gördüğüm kadarı ile bizim kadar fizik olarak hazır takım yok.

Fizik olarak gerçekten iyi hazırlanmışız 2 kritik dış dokunuş 1 kritik iç dokunuş şart sağ stoper ve sol orta. İç dokunuş maalesef üzülerek söylüyorum kale Ersin’den çok umutluydum oysaki

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne sağ ne sol ne geri Salih de sakatlandı şaka gibi ya yenilebilirsinde mücadele yok birde hocanın denemeleri futbolu yeniden yazmaya gerek Yok verimli bölgesi neresi orda oynat eksik olanında ona göre tamamla rosier sol kanat oldu vaybe bizde ne cevherler var.
Hazırlık maçında bu denemeleri yapmayacaksak ne zaman yapacağız? Bence hazırlık maçı olarak değerlendirilmeli. Hemen 3-4-1-2 sistemi eleştirisi başlıyor saçma şekilde. Milletimizin çok saçma tabuları var. Dörtlü defansta bunlardan birisi herhalde. Ben ikinci gole kadar takımı ve oyunu beğendim. Daha sonra Ersin ben buradayım dedi ve işler kötüye gitmeye başladı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı DieForYou1903

Kaleciyi oyuna dahil edeceksek mert kaleye geçsin en azından ayakları iyi.Umut meraştan olmaz oraya sol bek lazım rosieri filan atıyor adam çaresizlikten.Ghezzal Forvet arkası kayboluyor.Boydtan olmaz.Rosierin yeri ellenmez ghezzal sağ kanat oynamalı 3-4-3 en sağda ghezzal.Stoper lazım bek sol bek lazım kanat lazım.

Mert

Stoper     Saiss     Emrecan 

Rosier      Gedson   Emirhan      Solbek

Ghezzal       Wegorst      Muleka
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2022, 21:02:42 DieForYou1903 ]
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimiçi Necmi

bu yanlış seçilmiş bir rakip. ben listede gördüğümde de sevmemiştim. dandik takımlarla oynamayalım diyordum zaten ben de mainz-bremen-sampdoria filan bunlar doğru. fakat wolves biraz sıkıntı bir takım. çünkü sen önde baskı oyunu oturtmaya çalışıyorsun ve wolves'a karşı önde basmak normalde formumuz yüksekken de pek yapabileceğimiz bir iş değil. yani as 11'in olsa ve sezonun ortasında olsan yine wolves'a karşı önde basarak oynamazsın yani o presi delerler, zor durumlara düşebilirsin. sezonun bu anında daha da kötü.
eee buda onu hazırlık için ideal takım yapıyor bence hazırlık maçları sıkıntıyı görmek için yapılmıyormu

Çevrimdışı Orhan_

muhtemelen 11'e yerleşecek. oyun kalitesini yükseltmiş görünüyor. umarım düşmez, çok ihtiyacımız olan bir pozisyon.

Bu performansla formayı da hak ediyor. Ofansif olarak baya pozitif işler yapıyor. Bu şekilde devam eder ve düşüş yaşamazsa bizi yerli konusunda da çok rahatlatacak gibi görünüyor.

Çevrimdışı Talisca1903

Yav kardeşim takmışsın dörtlüye adam 3 lü oynatacak dedi bu antrönörün felsefesi bu bu adamı devre arasında getirildiler ve devam ediyoruz bırak şu saçma sapan 4 lü 3lü konuşmayı bu hoca gitmeden 4 kütle dönülmez ben dedim demek için yazı yazıyorsunuz destek olmak takıma bu sistemde ne gerekli onu konuşmak yerine sırf ben dedim demek için yazı yazıyorsunuz.
başarısızlığa neden destek olayım başaramazsa gider yapacak olan gelir burası Beşiktaş adam kadroyu çorbaya çevirmiş kafasına göre takılacak diye bu rezaleti izlemek zorundamıyız sen saçmalama

Çevrimiçi Samet Ç

Şu sol kanat beke Alioski çekin hiç mi olmadı Styles getirin Umut çekilecek gibi değil hoca en sonunda 40'ta stopere çekti adamı Rosier'i attı sola.

Çevrimdışı worns

Hazırlık maçında bu denemeleri yapmayacaksak ne zaman yapacağız? Bence hazırlık maçı olarak değerlendirilmeli. Hemen 3-4-1-2 sistemi eleştirisi başlıyor saçma şekilde. Milletimizin çok saçma tabuları var. Dörtlü defansta bunlardan birisi herhalde. Ben ikinci gole kadar takımı ve oyunu beğendim. Daha sonra Ersin ben buradayım dedi ve işler kötüye gitmeye başladı.

ya niye öyle diyorsun bu takım iki senedir 4'lü sistemle bütün avrupa'yı dize getiriyordu. biz müthiş 4141imizle sezona paokları rio aveleri 4leyerek 5leyerek başlar, bundesliga pl takımlarını içerde dışarda yenerdik. 3lü geldi mahvolduk. bu sistemle görürsün bak içerde sporting gibi takımlardan bile fark yiyebiliriz.

Çevrimiçi Samet Demir

Ersini reailin kalesine koy orta sıra takımı olur şu maçta kalecileri değiştir biz üç sıfır öndeydik bir kaleci bir takıma ne kadar zarar verirse ersin takıma o kadar zarar veriyor yeminle halı sahada takımıma kaleci olarak koymam
Bu sene neden şampiyon olamadığımızın özetini izledik. Gol atamayan forvet, ilk şutu içeri alan kaleci. Bu nedenle takımın direnci bozuluyor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Geride ideal beşli olsa skor bizden yana olurdu adamlar bizim geri beşliye 10 dakika sağlam baskı uyguladı hepsi ne olduğunu şaşırdı onun harici takım gayet iyi bencede.

Çevrimdışı Talisca1903

ya niye öyle diyorsun bu takım iki senedir 4'lü sistemle bütün avrupa'yı dize getiriyordu. biz müthiş 4141imizle sezona paokları rio aveleri 4leyerek 5leyerek başlar, bundesliga pl takımlarını içerde dışarda yenerdik. 3lü geldi mahvolduk. bu sistemle görürsün bak içerde sporting gibi takımlardan bile fark yiyebiliriz.
bundan çok daha kötü kadroyla şampiyon oldun 4141 le ki en önemli parçası ljaiç ozzy ve mensah çalışmadığı halde

Çevrimdışı BlackEagle16

başarısızlığa neden destek olayım başaramazsa gider yapacak olan gelir burası Beşiktaş adam kadroyu çorbaya çevirmiş kafasına göre takılacak diye bu rezaleti izlemek zorundamıyız sen saçmalama
İzleme sayın abim o zaman hazırlık maçı yapıyoruz takmışsınız 3 lü 4 lü bu adam bu oyun sistemini benimsemiş ve sezona giriş yapacağız bu sistemin eksikler neler bu Sistemi oynayan takımlarda pozitifler neler bana onları söyle onlar ile ilgili yorum yap. 4 Lüde 4 lü bırakın abi bu yorumları artık bu Sistemi oynayan frankfurtta bu iş şöyle şöyle yapılması lazım de bana 4 lüyü unutun bu sene valerian gider 4 lü gelir başka türlü gelmez.

Çevrimdışı worns

eee buda onu hazırlık için ideal takım yapıyor bence hazırlık maçları sıkıntıyı görmek için yapılmıyormu

bence oturmuş halimizle bile savunma yapmak gereken bir rakip demek istedim. ben önde baskı futbolu denemek için wolves seçmezdim. yani bir şekilde resmi maçta wolves ile eşleşmiş olsak da böyle oynamamalıyız, başka bir şey denemeliyiz, geride kapanmalıyız gibi bir şey dmeek istiyorum. açık alanı her durumda cezalandırırlar.

ama sezon öncesi maçında da bizim savunma futbolu denemiyor olmamız normal. keza avrupa kupalarında yokuz, ligde de zaten böyle bir rakiple karşılaşmayacağız. haliyle wolves'a özelleşmiş bir taktiğe ihtiyacımız yok. bence onun için yanlış rakip.

ha ama hazırlık maçı tabi. o kadar da bir önemi yok skorun. seni olduğundan da kötü gösterebilecek bir rakip. fakat bunu olumlu kullanıp daha ciddi reaksiyon verirsek lehimize olur.

Çevrimiçi Necmi

oyun kalitesinimi yükseltti yoksa daha takıma alışmadan gönderdikte faydamı sağlayamadık bu tartışılır alanyada gayet iyiydi sonra aldık ordan oraya savurduk o zaman diğer oyuncular çokmu iyiydide salihi tukaka ettik

Çevrimdışı worns

bundan çok daha kötü kadroyla şampiyon oldun 4141 le ki en önemli parçası ljaiç ozzy ve mensah çalışmadığı halde

ee lig performansı hakkında çıkarım yapacak doneyi nerden buldun henüz.

Etiketler: