2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1233632 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı levitate

yabancı sol bek düşünülüyormuş diye haberler var, bana ya kostic tarzı birisi gelir ya da hoca riske girmez callum styles ister gibi geliyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Bu bonus maddeleri hangi taraf akıl etti acaba? Bizimkiler akıl ettiyse 4m'e razı gelip üstüne ne kadar yontabilirsek diye düşünmüşlerdir. Karşı taraf akıl ettiyse bu çocuğun ederi 6m ama 2m'i bonus diye kakalayalım demişlerdir.

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1550422116230627330
bipbipbupbup

Çevrimdışı BlackEagle16

Hiç birinde yok bu zaten, bir oyuncunun menajerinin yolu Türkiye'ye düşünce bütün 3 büyükler devreye giriyor.

Cagliari'nin 10 numarasına bok sineği gibi iki renkli yapıştı mesela, 30 yaşındaki adama dünya para ödediler.
Sorma abi ya. Gs de orta sahadaki adama bir o kadar gömdü nasıl maliyetler bunlar o yaştaki adamlara hala bu deli cesaretini nasıl sergiliyorlar.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı murat

Mert'i sag stoper yazanlar goruyorum, Rosieri sag stopere yazmakla ayni sey, dinatmit koymak olur oraya.

Sol kanatbekine orta saha oynamayi bilen, dengeli bir yabanci almak en mantiklisi. Turk stoper bolca var, solda oynayacak Turk yok, cok pisman oluruz.
mert bana  ne tam sağ bek ne stoper gibi geliyor.sağbek gitgeli pek yok stopere de yumuşak kalıyor sanki.

Çevrimiçi Samet Ç

Sol kanat beke Callum Styles gelir.

Çevrimdışı Nazım Ar

Durumumuzu biliyorlar şu noktada yerli için hangi takıma gitsek değerinin 5 katını isteyecekler.

Forvette Cenk ve ortasahada Salih/Emirhan rotasyonu ile gidebiliriz, tabi sol stoperde de Türk yedek lazım Emirhan Topçu belki yine yoklanabilir.

Çevrimdışı Orhan_

https://twitter.com/EvrenChicago/status/1550422116230627330

O zaman el mahkum 4m'e razı gelip bonuslarla biraz daha yontmaya çabalamışız. Rıdvan imza atmış olsaydı belki 7m-8m gibi bir paraya satabilirdik. Sağlık olsun. Artık o bölgeyi hızlıca çözmemiz gerekiyor.

Çevrimdışı Talisca1903

fanatik gsli menajeriyle beraber yürüsün gitsin Rıdvan hiç duygusal takılmaya gerek yok bunlar Beşiktaşlılığı özümseyememiş darısı Serdarın başına
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2022, 23:21:52 Talisca1903 ]

Çevrimdışı tuncaboylu

fanatik gsli menajeriyle beraber yürüsün gitsin Rıdvan hiç duygusal takılmaya gerek yok bunlar Beşiktaşlılığı özümseyememiş darısı Serdarın başına
Sormadan gitmesini bekliyordum, hangi Beşiktaş'lı oğluna Rıdvan adını koyar?

Çevrimdışı BlackEagle16

Sol kanat beke Callum Styles gelir.
Callum styles hocanın bildiği maliyet düşük 14+3 kuralına gireceği konuşulan alınabilir bir bek olarak duruyor. Beni tek korkutan boyu 1.67 . Ligimizde fizik güce dayalı olduğundan rıdvandanda kısa bir futbolcu. Hoca istiyorsa alınabilecek bir ristir. İlk defa hocaya yönelik bir yapılanma içindeyİz gibi duruyor umarım herşey çok güzel olacak.

Çevrimdışı BlackEagle16

Sormadan gitmesini bekliyordum, hangi Beşiktaş'lı oğluna Rıdvan adını koyar?
Yapmayın abi lütfen ya gencecik bir çocuk şu yorumlar hiç hoş değil. Bırakın gitsin başarılı olsun gururlanalım.

Çevrimdışı BlackEagle16

Yav ne yapacaktı özümseyip adam zar zor arasa maçlarda forma giydide buraya kadar geldi önüne bi fırsat geldi değerlendirmek istiyor bundan daha doğal ne var allah aşkına. Adam bizde düzenli oynayamadı bile be arkadaş.

Çevrimdışı DieForYou1903

yabancı sol bek düşünülüyormuş diye haberler var, bana ya kostic tarzı birisi gelir ya da hoca riske girmez callum styles ister gibi geliyor

Callum Styles istiyormuş ismael hoca.Ona uçuk fiyat biçerlerse Tayfur Bingöl olur.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimiçi Samet Demir

Mert Cetin, Tayyip Sanuc, Arda Kizildag, Cenk Özkacar. Cok iyi stoperler demiyorum bu arada ama sol beke alacagimiz Turk oyuncunun verecegi performansdan daha fazla performans verirler.
Emrecanı 2 milyona aldık. Bunlara 4-5 vereceğine çok daha potansiyelli mert müldür diyorum bende. Daha doğrusu bunlarda kabul ama yeterli kaan ayhan olmasın. Ona kanım ısınmadı hiç.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

Rıdvan alana ersin yüzde elli desek rangers yermi acaba

Çevrimdışı Talisca1903

Yav ne yapacaktı özümseyip adam zar zor arasa maçlarda forma giydide buraya kadar geldi önüne bi fırsat geldi değerlendirmek istiyor bundan daha doğal ne var allah aşkına. Adam bizde düzenli oynayamadı bile be arkadaş.
Adamın menajer diye tuttuğu adam Beşiktaşa küfür ediyor aleni profesyonellik diye bunu tutturmuşsunuz bizde profesyoneliz aldık parasını sattık devam etsin yoluna

Çevrimdışı worns

boş bir transfer olur, ayağının iyi olması dışında bir özelliğini görmedim

hele 5-6 milyon falan isteniyormuş o parayı vereceklerine ya yabancı baksınlar ya da sağ ayaklı emrecan benzeri bir eleman alsınlar

kaan ayhan'a ismi ne zaman geçse soğuk baktım. hemen her şeyden biraz olan ama hiç bir şeyi tam olmayan bir oyuncu.

ha şunu da söylemek lazım. oyuncunun maksimum performans vereceği sistem 3'lüdür ve sağ stoper pozisyonudur. 4lüde ne stoperde ne sağ bekte güvenilir bir oyuncu oluyor. o ortalamaya yaklaşan yarım yamalak özellikleri sağ stoperde fena bir oyuncu olmamasını sağlayabiliyor.

almayız. sassuolo kaan'ı dahi ucuza bırakmayacaktır. ben gündemimizde olduğunu sanmıyorum. oyuncuyu herkesle yazıyorlar boş sayfa doldurmaca.

Çevrimdışı worns

direk callum gelecek, maliyeti de uygun türü haberler görüyorum. muhtemelen parayı fassnacht için harcamak, sola ekonomik seçeneğe gitmek istiyoruz. callum'a hoca oksa pek de yorumlanacak bir şey yok açıkçası. daha önce beraber çalıştığı, yükselttiği oyuncusu. ben biraz göz attım olumlu bir izlenim aldım. genç yaşına rağmen merkeze kırılarak oynamayı da öğrenmiş, orta saha özellikleri olan bir oyuncu gördüm. sağda rosier'in oynadığı durumda solda rıdvandansa orta saha özellikleri baskın bir oyuncu görmek kötü olmazdı.
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2022, 00:18:05 worns ]

Çevrimdışı worns

Rıdvan alana ersin yüzde elli desek rangers yermi acaba

ersin salzburg'a 10-12 milyon civarına gidiyordu geçen hafta. forumda yazdıklarımız yüzünden adamlar tekliflerini geri çekti. bence transfer dönemi bitene kadar konuyu açmayalım.  :)

Çevrimdışı Nazım Ar

direk callum gelecek, maliyeti de uygun türü haberler görüyorum. muhtemelen parayı fassnacht için harcamak, sola ekonomik seçeneğe gitmek istiyoruz. callum'a hoca oksa pek de yorumlanacak bir şey yok açıkçası. daha önce beraber çalıştığı, yükselttiği oyuncusu. ben biraz göz attım olumlu bir izlenim aldım. genç yaşına rağmen merkeze kırılarak oynamayı da öğrenmiş, orta saha özellikleri olan bir oyuncu gördüm. sağda rosier'in oynadığı durumda solda rıdvandansa orta saha özellikleri baskın bir oyuncu görmek kötü olmazdı.

Callum Styles ı tanımıyorum hiç izlemedim o yüzden temkinliydim ancak şu scout raporu beni ikna etti. Özellikli ve çok pozisyonlu oyuncu, hoca da kefilse iş görür. Ancak maliyetinin uygun olacağına emin değilim oralardan genç yetenekli oyuncu çıkarmak kolay değil, kiralık makul opsiyonlu çözebilirsek olur gibi.

https://allstatsarentwe.medium.com/summer-scouting-callum-styles-4f403b056d5c

Çevrimdışı KadirA

Bu bahsedilen cocuk olursa, iste o zaman bir transfer basarisi, planlaması vardır diyebiliriz. Evet bugüne kadar gelen oyuncular nokta atisi, sisteme uygun oyuncular. Bunu yapabildi yönetim. Ama simdi başka bir şey öğrenecekler; Sattığın oyuncunun yerini doldurabilmek. Eğer bu McCallum gelirse, 22 yaşında, potansiyeli olan, tam hocanın sol tarafına uygun, maliyeti kabul edilebilir seviyelerde bir is basarmış oluruz.

Hatta bugün satıldı Rıdvan, eğer bir sistem varsa, yarin ya da pazartesi günü yeni sol oyuncumuz açıklanabiliyor olmalı, basarili bir transfer süreci diyebilmemiz icin. Sonuçta Rıdvanın gidisi, 3 gündür konuşulmuyor.

Çevrimdışı Necmi

ersin salzburg'a 10-12 milyon civarına gidiyordu geçen hafta. forumda yazdıklarımız yüzünden adamlar tekliflerini geri çekti. bence transfer dönemi bitene kadar konuyu açmayalım.  :)
😳 bileydim ağzımı açmazdım

Çevrimdışı worns

Callum Styles ı tanımıyorum hiç izlemedim o yüzden temkinliydim ancak şu scout raporu beni ikna etti. Özellikli ve çok pozisyonlu oyuncu, hoca da kefilse iş görür. Ancak maliyetinin uygun olacağına emin değilim oralardan genç yetenekli oyuncu çıkarmak kolay değil, kiralık makul opsiyonlu çözebilirsek olur gibi.

https://allstatsarentwe.medium.com/summer-scouting-callum-styles-4f403b056d5c

normalde bence de satmazlardı ama takımı küme düşmüş. belki çıkış maddesi olabilir ya da oyuncu kalmak istemediğini bildirmiş kulübü de açayım önünü demiş olabilir. 1 sene de kontratı kalmış.

Çevrimdışı worns

aslında geriye kalan transferler içinde en hızlı çözmemiz gereken konu da sol kenar bek. direk 11'e oyuncu alacağız. taktiğe ve takıma uyum sağlaması açısından çalışmalara bir an önce katılması gerekir. taktiksel yükü çok fazla olan bir pozisyon. orada oynatabileceğimiz bir oyuncu yok. umut meraş yedek olarak bile içimize sinmiyor ve ona rolü öğretmek fiziksel ve teknik yetersizlikleri nedeniyle boş çaba gibi görünüyor.

callum'un taktiği-hocayı, rolünden beklentileri anlamak, adapte olmak açısından avantajlı yönleri olabilir.

Çevrimdışı sEuL

Ridvan’in takimdan ayrilacagini sagir sultan bile biliyordu, 1 senedir konusuluyor Ridvan transferi. Bakalim yonetimin bir plani var mi yoksa 2 ay yerine oyuncu mu bakacagiz.

Etiketler: