2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1234648 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı DieForYou1903

rıdvan kap geldi.4 milyon € çerez parasına gitti çocuk.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı BlackEagle16

Rangers 23 milyona sattığı oyuncunun yerini 6 milyona doldurdu.

Biz 6 milyona sattığımız oyuncunun yerini doldurmak için bakalım ne kadar harcayacağız.
6 milyona sattığımız oyuncuyu beğenmeyende çoktu. Ki nitekim benim şahsımıda korkutuyor ve endişelendiriyordu bu oyun Sistemi 90 dakikalık full kanat koridoru. İyi oldu onun İçin güzel bir basamak bizim için güzel bir gurur inşallah başarılı olur alt yapımıza ışık bize kıvanç olur
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Biz 6 milyona sattığımız oyuncunun yerini doldurmak için bakalım ne kadar harcayacağız.
4 milyona doldurdu.

2 milyon bonusun şartları neler, bilen var mı.

Çevrimdışı BlackEagle16

4 milyona doldurdu.

2 milyon bonusun şartları neler, bilen var mı.
Muhtemelen 1 milyondan fazlası alamayacağımı bonuslardır

Çevrimdışı tuncaboylu

Rıdvan için de, bizim için de hayırlı olsun.

Eğer orada kendini gösterirse, bir sonraki durağı Premier League olur. Hem kendi kazanır, hem bize kazandırır.

Çevrimdışı BlackEagle16

İlk adımlar zordur bu yönetim oyuncu satışı diye birşey olduğunuda öğrenmiş oldu :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Tabii canım, kolay bonuslar olsa çarşaf çarşaf yayınlarlardı.

Çevrimdışı BlackEagle16

Rıdvan için de, bizim için de hayırlı olsun.

Eğer orada kendini gösterirse, bir sonraki durağı Premier League olur. Hem kendi kazanır, hem bize kazandırır.
Rıdvanın başarılı olmasını herkesten çok isteyenlerdenim ama premier Liege ona göre biraz uç bir hedef Hollanda Ligi veya İspanya ligi ona daha yakın gibi inşallah en tepeleri görür kariyeri için güzel bir ilk adım oldu basamak basamak ayağını yere basa basa çıksın en tepeye

Çevrimdışı KadirA

Bunu görüp elestirdigimize göre, islerin nasıl dönmesi gerektiğini aslında anlamış oluruz. Yeri gelir altyapı, yeri gelir aldigin genc oyuncularla örnegin Muleka gibi vs.

Sen de 6 milyona giden oyuncunun yerine ya altyapıdan koyacaksın koyabilirsen, ya da 23-24 yasini geçmemiş, bonservisi 3-4 seviyelerinde, 300-500 bin euro maaşlı bir oyuncu bulacaksın.

Çevrimdışı BlackEagle16

Tabii canım, kolay bonuslar olsa çarşaf çarşaf yayınlarlardı.
Yarın sağlık testlerinden sonra bekliyorum açıklamayı detay vereceklerini düşünüyorum. U M U Y O R U M.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

6 milyona sattığımız oyuncuyu beğenmeyende çoktu. Ki nitekim benim şahsımıda korkutuyor ve endişelendiriyordu bu oyun Sistemi 90 dakikalık full kanat koridoru. İyi oldu onun İçin güzel bir basamak bizim için güzel bir gurur inşallah başarılı olur alt yapımıza ışık bize kıvanç olur

Satılması zaten doğrusuydu bence. Seneye bedavaya gidecek, muhtemelen kafası Avrupa'da olduğu için doğru düzgün faydasını da göremeyeceğimiz oyuncudan iyi kötü bir para kazanmış olduk.

Beni düşündüren Rıdvan'ın yerine getireceğimiz oyuncuya ne kadar vereceğiz. 4+2 milyona 21 yaşındaki Rıdvan'ı gönderip 2 milyona 30'una gelmiş Tayfur'u alacaksak sıkıntı. Ya da 3 milyon sadece kiralama ücreti verip Telles'i getireceksek sıkıntı.

Muhtemelen hem Rıdvan potansiyelinde bir oyuncu getiremeyeceğiz, hem de kazandığımızdan fazlasını harcayacağız...

Umarım ben yanılıyorumdur.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı BlackEagle16

Bunu görüp elestirdigimize göre, islerin nasıl dönmesi gerektiğini aslında anlamış oluruz. Yeri gelir altyapı, yeri gelir aldigin genc oyuncularla örnegin Muleka gibi vs.

Sen de 6 milyona giden oyuncunun yerine ya altyapıdan koyacaksın koyabilirsen, ya da 23-24 yasini geçmemiş, bonservisi 3-4 seviyelerinde, 300-500 bin euro maaşlı bir oyuncu bulacaksın.
Heh işte burada tamda schout çalışması giriyor devreye ki oda bizim ülkede maalesef yok. O mulekayı Kasımpaşa’ya gelmeden bonservisiyle almak mesele yada opsiyonlu kiralamak. Virgin o günlerde gelir keşke alt yapımızda hali hazırda yerini dolduracak bir gencimiz olsaydı. Rezerv lig konusuna çok sıcak bakıyorum bu yüzden umarım sıkı bir çalışma olur o alandada önder Karaveliden gerekli atılımları bekliyorum.

Çevrimiçi blackeagle35

Kaan Ayhan 3lüye uygun olmaz mı? Twitterda biri yüzde 80 bitti demiş. Neye gore bu oran veriyorlarsa o da ayrı hikaye.

Çevrimdışı BlackEagle16

Satılması zaten doğrusuydu bence. Seneye bedavaya gidecek, muhtemelen kafası Avrupa'da olduğu için doğru düzgün faydasını da göremeyeceğimiz oyuncudan iyi kötü bir para kazanmış olduk.

Beni düşündüren Rıdvan'ın yerine getireceğimiz oyuncuya ne kadar vereceğiz. 4+2 milyona 21 yaşındaki Rıdvan'ı gönderip 2 milyona 30'una gelmiş Tayfur'u alacaksak sıkıntı. Ya da 3 milyon sadece kiralama ücreti verip Telles'i getireceksek sıkıntı.

Muhtemelen hem Rıdvan potansiyelinde bir oyuncu getiremeyeceğiz, hem de kazandığımızdan fazlasını harcayacağız...

Umarım ben yanılıyorumdur.
Rıdvanda yoktu 2 sene öncesine kadar. Bir Rıdvan gider diğeri gelir yeterki bu gençlere güveçlerim şans verelim. İnşallah öyle bir hata yapmazlar gelen paralar çar çur edilmez düşük maliyet düşük maaş olursa Tayfur günü kurtarmak ardına ben fitim. Ama esas gaye günü değil geleceği kurtarmak olmalı. Umarım yatırımlık yerine bakılmış daha önceden kararı verilmiş genç potansiyelli bir futbolcuyu uygun maliyete getiririz.

Çevrimdışı BlackEagle16

Kaan Ayhan 3lüye uygun olmaz mı? Twitterda biri yüzde 80 bitti demiş. Neye gore bu oran veriyorlarsa o da ayrı hikaye.
Beşiktaş bir sağ stoper alacak ve büyük ihtimal öncelik yerli oyuncuda olunca e haliyle Kaan’da geçen sene bizzat Başkan tarafından dillendirildiği için 80 ler 90 lar havada uçuşur. Ben Kaan Ayhan’ a çok sıcak değilim açıkçası o maliyetlere girmektense yabancı tam tadından gerçek mevkisinde bir stoper alınmasından yanayım.

Çevrimiçi mayguntr

Mert'i sag stoper yazanlar goruyorum, Rosieri sag stopere yazmakla ayni sey, dinatmit koymak olur oraya.

Sol kanatbekine orta saha oynamayi bilen, dengeli bir yabanci almak en mantiklisi. Turk stoper bolca var, solda oynayacak Turk yok, cok pisman oluruz.

Çevrimiçi Samet Demir

Mert'i sag stoper yazanlar goruyorum, Rosieri sag stopere yazmakla ayni sey, dinatmit koymak olur oraya.

Sol kanatbekine orta saha oynamayi bilen, dengeli bir yabanci almak en mantiklisi. Turk stoper bolca var, solda oynayacak Turk yok, cok pisman oluruz.
Kim var mesela Turk stoper? Savunmada 2 stoper olsa haklısın mert olmaz. Fakat 3 lü savunmada uzun boyu nedeniyle gayet iyi adam. 3 lünün sağı ve soluna ayağı düzgün adam gerekiyor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

boş bir transfer olur, ayağının iyi olması dışında bir özelliğini görmedim

hele 5-6 milyon falan isteniyormuş o parayı vereceklerine ya yabancı baksınlar ya da sağ ayaklı emrecan benzeri bir eleman alsınlar
bipbipbupbup

Çevrimdışı TURKahvesi

Ridvan'dan gelen 6 milyon Mert Müldür transferinde kullanılırsa, sizce nasıl olur? Sag stoper olarak oranın tam oyuncusu olabilir mi? Muleka gibi, 3 4 milyona 21-22 li yaslarda bir tane de sol bek bulsak keske.

Rosier - Mert - Saiss - Emrecan - Yabanci Sol

Mert hem Rosieri yedekler, hem sol beki yedekler, belki Umut'a bile yol görünür. Stoper alternatifleri de hazır zaten, Necip-Weli-Berkay-Montero yeter.

Sassuolo'yu anlayamamışsın sen tok satıcılığın suyunu (nahoş kelimesi de var da neyse) çıkaran cins bir kulüp
K.Ayhan transferi için uğraş verilirken ki büyük ihtimal bu olacak M.Müldür'ü unut derim (keşke olsa diyenlerdenim fakat kulüp 10 m. avrodan aşağı satmaya kalkmaz)

Çevrimdışı tuncaboylu

Heh işte burada tamda schout çalışması giriyor devreye ki oda bizim ülkede maalesef yok. O mulekayı Kasımpaşa’ya gelmeden bonservisiyle almak mesele yada opsiyonlu kiralamak. Virgin o günlerde gelir keşke alt yapımızda hali hazırda yerini dolduracak bir gencimiz olsaydı. Rezerv lig konusuna çok sıcak bakıyorum bu yüzden umarım sıkı bir çalışma olur o alandada önder Karaveliden gerekli atılımları bekliyorum.
Hiç birinde yok bu zaten, bir oyuncunun menajerinin yolu Türkiye'ye düşünce bütün 3 büyükler devreye giriyor.

Cagliari'nin 10 numarasına bok sineği gibi iki renkli yapıştı mesela, 30 yaşındaki adama dünya para ödediler.

Çevrimiçi levitate

önceki mesajlarda altyapıdakilerin menajerleri hakkında tartışma dönmüş, adamları ne kadar sevmesekte bu oyuncuları alt yaş gruplarında bulup kulüp ceplerine beş kuruş para vermiyorken bunların oyunculara kramponlarını bile aldığını, okul işlerini halledip yol paralarını verdiğini, hatta dışarı çıkacağı zaman ceplerine harçlık bile koyduğunu defalarca okumuştum. e böyle olunca oyuncu da kendini borçlu hissedip ne derse tamam diyor. bu konuda kulüplerin bir şey yapması lazım, oyuncularına sahip çıksın veya menajer ile çalışıyor ise aralarındaki ilişkiye dikkat etsin

AMA bu dediklerimden serdar saatçı ve ahmet gülay'ı ayrı tutuyorum, onlar menajerleri ile 2020 mart ayında anlaşmışlar. orada net bir şekilde ''sizi merih abiniz gibi avrupa'ya yollayacağım'' diye kafalanmışlar, bunlara inandılarsa kendi sorunları
bipbipbupbup

Çevrimdışı Orhan_

Kaan Ayhan olmasın, amin. Şu sistemler konusunda bir fikrim olsa sistemi değiştirip bir şeyler düşüneceğim ama o bilgi de bende yok :D.

Çevrimiçi mayguntr

Kim var mesela Turk stoper? Savunmada 2 stoper olsa haklısın mert olmaz. Fakat 3 lü savunmada uzun boyu nedeniyle gayet iyi adam. 3 lünün sağı ve soluna ayağı düzgün adam gerekiyor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mert Cetin, Tayyip Sanuc, Arda Kizildag, Cenk Özkacar. Cok iyi stoperler demiyorum bu arada ama sol beke alacagimiz Turk oyuncunun verecegi performansdan daha fazla performans verirler.

Çevrimdışı Orhan_

Bu bonus maddeleri hangi taraf akıl etti acaba? Bizimkiler akıl ettiyse 4m'e razı gelip üstüne ne kadar yontabilirsek diye düşünmüşlerdir. Karşı taraf akıl ettiyse bu çocuğun ederi 6m ama 2m'i bonus diye kakalayalım demişlerdir.

Etiketler: