2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1235110 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Nazım Ar

Neden vermesin. Adamların kadrosunda 5-6 tane sol bek var. İlla bir kaçını ya satacak ya da kiralayacaklar.

Yani bilip bilmeden ti ye alıyorsun. Az sallamadan önce git heriflerine kadrosuna bak. Mantıklı mı değil mi öyle yorum yap.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Baktım, mantıklı değil. Bu arada Manu bu çemişkezekspor değil gidip bakmam gerekmiyor  kadrolarına takip ediyoruz.

Çevrimdışı DieForYou1903

Biz boşuna marcelo,telles yazmayalım gelecek olan isim Tayfur Bingöl olur.Bu kadar transfer yeter denir kapatırız transferi.
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı Talisca1903

Biz boşuna marcelo,telles yazmayalım gelecek olan isim Tayfur Bingöl olur.Bu kadar transfer yeter denir kapatırız transferi.
pepe gomez almış takımız istediğimizi alırız bırakın küçük düşünmeyi

Çevrimiçi Samet Demir

1 tane yıldız isim de alacaklarını düşünüyorum. Tabi yönetim Weghorst'u yıldız transferi olarak saymıyorsa.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı DieForYou1903

pepe gomez almış takımız istediğimizi alırız bırakın küçük düşünmeyi

İlgilendiğimiz oyuncu Tayfur Bingöl başından beri o yüzden.
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2022, 18:39:41 DieForYou1903 ]
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı Talisca1903

1 tane yıldız isim de alacaklarını düşünüyorum. Tabi yönetim Weghorst'u yıldız transferi olarak saymıyorsa.

Talisca

Çevrimdışı Nazım Ar

Talisca

Taliscayı unutalım artık o maaşı veremeyiz verebilsek de istemem takımı dinamitlemiş oluruz.

Ben de severim onu ama canı futbol oynamak ister de kariyerinin sonuna doğru gelirse gelir anca artık.

Marcelo da yıldız statüsü sayılmaz artık 35 yaşında adam ama sadece sol ayağına tavan maaş verilir dünyanın belki de gelmiş geçmiş en iyi sol bekiydi adam.

Çevrimdışı sefaköykartali

ManU da Hazırda milli takımın sol beki Shaw(geçen sene formsuz olsa da kalitesi ve değeri hala yüksek)var, onun dışında da Tyrell Malacia getirdi Ten Hag. Telles de gönderilmesi beklenenlerden biri. İzlemeden ezbere yorum yapıyorsunuz olur olmaz olması çok zor o ayrı. Kwadwo Asamoah diyor Pes 13te miyiz?

Çevrimdışı Talisca1903

İlgilendiğimiz oyuncu Tayfur Bingöl başından beri o yüzden.
km diyor bunu Avrupada yokken Weghorst aldık EPL den istediğimizi alırız tayfur felan bunlar eşantiyon başkan istese Taliscada alır başka bir yıldız oyunccuda TR nin Bayerni biziz

Çevrimdışı Nazım Ar

ManU da Hazırda milli takımın sol beki Shaw(geçen sene formsuz olsa da kalitesi ve değeri hala yüksek)var, onun dışında da Tyrell Malacia getirdi Ten Hag. Telles de gönderilmesi beklenenlerden biri. İzlemeden ezbere yorum yapıyorsunuz olur olmaz olması çok zor o ayrı. Kwadwo Asamoah diyor Pes 13te miyiz?

Yahu ben zaten adam manudan ayrılamaz demedim sana neden kiralık versin dedim, dediğimin de arkasındayım. Keşke gelse demek başka adamın nöbetine girmek başka. Bizim çıkabileceğimiz maliyetlere 50 tane başaltı takım kiralar bizden önce.

Çevrimdışı Talisca1903

Taliscayı unutalım artık o maaşı veremeyiz verebilsek de istemem takımı dinamitlemiş oluruz.

Ben de severim onu ama canı futbol oynamak ister de kariyerinin sonuna doğru gelirse gelir anca artık.

Marcelo da yıldız statüsü sayılmaz artık 35 yaşında adam ama sadece sol ayağına tavan maaş verilir dünyanın belki de gelmiş geçmiş en iyi sol bekiydi adam.
neyi dinamitleyeceğiz maaş konusu başka oyuncunun kalitelisi neden takımı dinamitlesin maaş içinde bir formül bulunur başkan istese alır küçük düşünmeyi bırakın.takımiçi maaş dengesi saçmalığına da katılmıyorum bir işyerinde herkes eşit maaş mı alıyor

Çevrimiçi Samet Demir

Ertan Süzgün: Emirhan Topçu transferi iptal oldu
Ertan Süzgün: Beşiktaş 2 transfer yapmayı planlıyor sol bek + 1 tane de hücum oyuncusu
Ertan Süzgün: Önümüzdeki günlerde Hasic kiralık olarak takımdan ayrılabilir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Nazım Ar

neyi dinamitleyeceğiz maaş konusu başka oyuncunun kalitelisi neden takımı dinamitlesin maaş içinde bir formül bulunur başkan istese alır küçük düşünmeyi bırakın.takımiçi maaş dengesi saçmalığına da katılmıyorum bir işyerinde herkes eşit maaş mı alıyor

Bugün muhabirlerden biri söyledi Weghorst dahil kadronun maaş toplamı 20 milyon euro imiş. Talisca 6,5 milyon euro alıyor ve free değil bonservisi de var. Başka sözüm yok.

Çevrimiçi Necmi

Ertan Süzgün: Emirhan Topçu transferi iptal oldu
Ertan Süzgün: Beşiktaş 2 transfer yapmayı planlıyor sol bek + 1 tane de hücum oyuncusu
Ertan Süzgün: Önümüzdeki günlerde Hasic kiralık olarak takımdan ayrılabilir

5 hoca geçti hiç biride takımda istemedi bu hasiç olmayacak sanırım

Çevrimiçi Samet Demir

5 hoca geçti hiç biride takımda istemedi bu hasiç olmayacak sanırım
Çok umutluydum hasicden

Çevrimdışı Nazım Ar

Çok umutluydum hasicden

Ben de öyle. Ne kendini gösterebileceği bir kiralık sezon geçirebildi ne de takımın perfprmansı yüksekken denk gelip rahat maçlarda kendini gösterebildi. Yabancı sınırına takılmadığı sezonda da gönderilecekse daha olmaz gibi.

Çevrimdışı KadirA

Hasicin oynamaya ihtiyacı var. Besiktasin seviyesinde degil henüz, ben de iki senedir umutluydum ama Kartal gibi sürekli oynayabileceği bir takıma gitmeli, ayni takimdaydilar, Kartal gösterdi kendini, Hasic gösteremedi. Seneye son hali belli olur, insallah ufak da olsa bir cikis gösterir.

Çevrimiçi Necmi

Kartal müthiş yetenek ama temaslı oyunu oynayamazsa geleceği pek iyi olmaz sadece iyi pas atarak büyük takımda oynayamaz

Çevrimdışı BlackEagle16

Kartal müthiş yetenek ama temaslı oyunu oynayamazsa geleceği pek iyi olmaz sadece iyi pas atarak büyük takımda oynayamaz
Kartal’ı transferde bir yere kiralasak ortalık yangın yeri olurdu. Sorsan o yangını çıkaracaklar şimdi orta sahaya takviye isteyenler. Hani gençlere şans tanıma hani alt yapı. Temaslı oyuna uyum sağlayamayacağına tam kani değiliz izleyip görecek o şansı fazlasıyla hakketti.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Bence hasicte bu sene takımda kalmalı. Kalmalıki gerektiğinde ghezalın yerinde yokluğunda Emirhan delibaşla beraber o formayı sırtlasınlar

Çevrimdışı KadirA

Ridvan'dan gelen 6 milyon Mert Müldür transferinde kullanılırsa, sizce nasıl olur? Sag stoper olarak oranın tam oyuncusu olabilir mi? Muleka gibi, 3 4 milyona 21-22 li yaslarda bir tane de sol bek bulsak keske.

Rosier - Mert - Saiss - Emrecan - Yabanci Sol

Mert hem Rosieri yedekler, hem sol beki yedekler, belki Umut'a bile yol görünür. Stoper alternatifleri de hazır zaten, Necip-Weli-Berkay-Montero yeter.

Çevrimdışı BlackEagle16

Bize tek gerekli olan sağ stoper mümkünse yerli. Ve Orta dörtlünün soluna rıdvanın yerine transfer. Gönül isterdiki bugün Rıdvanın bıraktığı formayı alt yapı hazırda bekleyen pırıl pırıl 18 ki yaşlarda bi genç alsın ama olmadı bunu başaramadığımız sürece transferden kar etme durumu söz konusu olamaz.

Çevrimdışı KadirA

Her ortasaha temaslı kemik kemiğe oynayacak diye bir durum yok bence. Her orta sahanın kendine has özellikleri var. Tek topla çıkan, uzun pasları iyi olan, dribling yeteneği fena olmayan, oyun cevre görüsü çok iyi olan bir oyuncu.

Ama, temaslı oyuna gelecek olursak, bir çok analizde, pas arası ve defansif aksiyonlarda ilk 3teydi bölgesindeki diğer oyunculara kıyasla 2.ligde.

Kampta hafif sakatligi mi vardi Kartal'ın? Sadece son maçta görebildik. Önümüzdeki hazırlık maçları belki daha çok fikir verir, çok erken konuşmak icin henüz.

Çevrimdışı BlackEagle16

Ridvan'dan gelen 6 milyon Mert Müldür transferinde kullanılırsa, sizce nasıl olur? Sag stoper olarak oranın tam oyuncusu olabilir mi? Muleka gibi, 3 4 milyona 21-22 li yaslarda bir tane de sol bek bulsak keske.

Rosier - Mert - Saiss - Emrecan - Yabanci Sol

Mert hem Rosieri yedekler, hem sol beki yedekler, belki Umut'a bile yol görünür. Stoper alternatifleri de hazır zaten, Necip-Weli-Berkay-Montero yeter.
Mert çok mantıklı hamle olur ama 6 milyon ederim tartışılır Zeki’nin bile 7 milyona Roma yaptığı ortamda ?

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Rangers 23 milyona sattığı oyuncunun yerini 6 milyona doldurdu.

Biz 6 milyona sattığımız oyuncunun yerini doldurmak için bakalım ne kadar harcayacağız.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Etiketler: