2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1234613 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Gittiği takım geçen senenin avrupa ligi finalisti abi çok da iyi bir takım. Profesyonel futbolda aidiyet duygusu diye bir şey olamaz bizim altyapımızdan çıktı ve bize para kazandırarak gidiyor. Ha dersen ki sözleşme uzatma konusu neden bir tek bizde problem onun cevabı başka yerde bak. Önümüzde iki örnek var birincisi Beşiktaşlı olduğunu beyan eden ve hayalim diyen tayfur bingöl, bizim takım belki tasarrufta bulunmadı ancak boşa çıkma ve elden kaçma tehlikesiyle kulübü anında sözleşme uzattı. Diğeri daha enteresan bu sene istanbul yapacağı yüzde yüz olan abdulkerim de sözleşme uzatarak kulübüne 3 milyon euro kazandırdı bak konya ondan gelen parayla ne iyi futbolcular getirdi bate gibi takımı 3'ledi deplasmanda.

Yani demek istediğim şey şu; bu oyuncuların sözleşme bitiş tarihleri belli ve siz oyuncuyla doğru iletişim kurarak uzatıp elinizi güçlendirmek yerine 6 ay kala haraç mezat satıyorsanız sorun oyuncuda değil kulübü yönetenlerdedir. Emirhan mesela bu yaşta bir oyuncuyla 3 sene sözleşme uzatabildiler ve fesih bedeli komik rakamlar diye söylenti çıktı. Beşiktaş'ın yönetim kurulu oyuncu satma, kiralama ve sözleşme yenileme konusunda gerçekten rezil bir halde oyuncunun suçu varsa da böyle yönetim herkesi kaçırmaya mahkum.
uzatmaya gerek yok menejerlere para kaptırmıyorlar ondan sonrada çıkıp beşiktaşın tek kuruşunu sokağa atmayız diyorlar gerçi doğru artık sokağa atmıyoruz direk başka kulüplerin kasasına koyuyoruz

Çevrimiçi mayguntr

Inisleri cikislari oldu ama para kazandirarak gidecek gibi duruyor en azindan Ridvan. Ama kendi kariyeri icin cok yanlis tercih yapti bence, iki sene sonra kiralariz.

Çevrimdışı Necmi

O dönemin en önemli mevzularından 1.si bu, 2.si stattı. Bu iki problem de artık gündemde yok. Avrupa'da en başarılı olduğumuz dönemleri de F. Orman döneminde yaşadık. 3. şampiyonluğun da nasıl elimizden alındığı herkesin malumu. Hatalı işleri herkes yapar. Konu milyon eurolar olunca tepkinin büyük olması da normal ama burada paralar nerede diye itham ederek bağırmak, adını tokatçıya çıkarmak insafsızlıktır.
ANÇ önceki yönetimden sadece borç devralmadı. Aynı zamanda büyüklüğünü tekrar hatırlamış bir taraftar-kulüp ve sağlam bir altyapı aldı. Ruh sağlığı yerine dönmüş bir takım aldı.
Bence ANÇ de yetersiz bir adam değil bizim için. Onun problemi bir önceki yönetimdeki bazı sivrilerdi ki onlar da yoklar artık. Bu seneye de iyi başladıklarını düşünüyorum. Zaman ne gösterecek bilemiyoruz ama biraz el insaf demek lazım.
her satırına katılıyorum dün büyüklüğünü kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olan kulüp bu gün ne durumda bakmak lazım gençlere sözüm yok yirmili yaşlarının başında olanlar onlar fo öncesini yorumlayamaz bütün bakış açıları fo sonrasına odaklı bilmezler taraftarın beşiktaş formasıyla sokakta dolaşmaya utandığını dışarda beşiktaş formalı kimseye rastlamadığımızı

Çevrimiçi Samet Demir

Aksine kendini daha iyi gösterebilecği bir sistemde oynayacaktı.. sözleşmesini uztsaydı sne sonu daha iyi fiyata daha iyi bir klübe giderdi benc...

Gelen para yerli takviyesi için harcanacaktır hiç şüphesiz.. Ve bu yönde çok da alternatifi yok yönetimin... 4-5 civarı Kaan yerine 7-8 civarı bi bonservis ile Mert müldür tercihim olur...
Bence Mert olmuyorsa Koray Günter alınsın. Kaan içime sinmiyor benim. Onun vereceği katkıyı Necipte verir. Solada iyi bir yabancı bek alırsak çoğu eksiğimi kapanmış olur.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

uzatmaya gerek yok menejerlere para kaptırmıyorlar ondan sonrada çıkıp beşiktaşın tek kuruşunu sokağa atmayız diyorlar gerçi doğru artık sokağa atmıyoruz direk başka kulüplerin kasasına koyuyoruz

Neyse bunlar için bu da büyük başarı 4 milyon euro çünkü gidişat oyuncunun bedavaya ocak ayında elden kaçmasıydı.

Çevrimdışı Necmi

Bir insan borca girdi diye yok olmaz girdiğimiz gibi günü geldiğinde öderiz bu hiç önemli değil önemli olan itibarını kaybetmektir büyüklük borçsuz olmakla olmuyor çebiden örnek vereyim büyük olmal senin elinden rosier ve ghezzalı kapmak istediklerinde kaptırmamak üstelik gedsonu kapmaktır bunun için borca girdilerse canları sağ olsun aksi halde borcumuz belki daha az olacaktı ama itibarımızı kaybetmiş olacaktık büyük olmanın gereği budur lafla büyük olunmaz bu gün almak istedikleri oyunculara beşiktaş salça olmasın diye dua ediyorlarsa bunu yaratan çebiyse gider elini öperim

Çevrimdışı sEuL

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1550444359543300098?t=MUhOQiGWjJ8fYk2vtZlVEw&s=19

Bu fiyatlar nedir yaaa...

Market degeri bu demek ki, herkes sallayip duruyor Ridvani 7.5M Euro'y satar Mert'i alip blah blah. Kimse'nin Ridvan'a 4'ten fazla verdigi yok iste, ne Torino, ne Frankfurt nede Rangers. Sozde kendisi buyuk Besiktas'li, daha iki sene once cocukluk fotolarini paylasip ben boyle buyuk Besiktas'liyim falan filan. Daha dogru duzgun soyle full bir sezon geciremeden iki talibi cikti diye beyefendinin bi yerlerini yere indiremiyoruz. Ridvan'in illa gidicem tavrininda tabi ki bonservis fiyatina etkisi var, sozlesmesinin son yilinada gelmis zaten. Hani Avrupa'ya giden Mustafa Kapi yada Omer Faruk Beyaz gibi durumu olsa anlayacagim, o cocuklar kendi takimlarinda dogru duzgun hic sans bulamadilar ve gitmek istediler. Ridvan'in oyle bir durumu yok ama, duzenli olarak lig - sampiyonlar ligi - kupa ve bu sene kalmak isteseydi ilk 11'deki yeri garantiydi. En kisa zamanda menajerinide alip ....... olup gitmesi dilegi ile. Iki sprint'ten sonra kalcasini tutup yedek klubesine beni cikarin dedikten sonra biraz zor sans bulur orada bu boy ve fizikle ama neyse, birkac seneye bedavaya geri gelir buyuk ihtimalle.

Çevrimdışı Necmi

Neyse bunlar için bu da büyük başarı 4 milyon euro çünkü gidişat oyuncunun bedavaya ocak ayında elden kaçmasıydı.
sadece bunlar için değil bu şartlarda rıdvanı satabilmek herkes için başarı kabul edilir

Çevrimdışı Necmi

Market degeri bu demek ki, herkes sallayip duruyor Ridvani 7.5M Euro'y satar Mert'i alip blah blah. Kimse'nin Ridvan'a 4'ten fazla verdigi yok iste, ne Torino, ne Frankfurt nede Rangers. Sozde kendisi buyuk Besiktas'li, daha iki sene once cocukluk fotolarini paylasip ben boyle buyuk Besiktas'liyim falan filan. Daha dogru duzgun soyle full bir sezon geciremeden iki talibi cikti diye beyefendinin bi yerlerini yere indiremiyoruz. Ridvan'in illa gidicem tavrininda tabi ki bonservis fiyatina etkisi var, sozlesmesinin son yilinada gelmis zaten. Hani Avrupa'ya giden Mustafa Kapi yada Omer Faruk Beyaz gibi durumu olsa anlayacagim, o cocuklar kendi takimlarinda dogru duzgun hic sans bulamadilar ve gitmek istediler. Ridvan'in oyle bir durumu yok ama, duzenli olarak lig - sampiyonlar ligi - kupa ve bu sene kalmak isteseydi ilk 11'deki yeri garantiydi. En kisa zamanda menajerinide alip ....... olup gitmesi dilegi ile. Iki sprint'ten sonra kalcasini tutup yedek klubesine beni cikarin dedikten sonra biraz zor sans bulur orada bu boy ve fizikle ama neyse, birkac seneye bedavaya geri gelir buyuk ihtimalle.
ben bunları söylediğimde genç düşmanı oldum 😂

Çevrimdışı sEuL

ben bunları söylediğimde genç düşmanı oldum 😂

:D

Aynen yaziyordun bunlari agabey, ben umitliydim sahsen ozellikle yeni gelen teknik ekibin Ridvan'in zayif yonlerini gelistirebilecegini ve cok daha derli topu bir hale getirebilecegini dusunuyordum. Ama nerden bilelim Gs dusmani (Hakaret Yasak)₅ menajer olarak alacagini ve gitmek istiyorum diye aglayacagini. Neyse, herkes icin hayirlisi olsun - resmilessinde su Ridvan tartismasi bitse artik.

Çevrimdışı KadirA

Rıdvan a teşekkür ederiz, sonuçta beğenilmediği haliyle para kazandırıp gitti. Yolu açık olsun, Rangers da Avrupa’da güzel bir şekilde boy gösteren bir takım. Ara basamak olarak kariyeri için güzel oldu.

Şu saatten sonra, stoperi yerli sol beki yabancı yapmak şart oldu. Kaan Ayhan hem hızıyla hem de ileri çıkışlarıyla en ideal yerli stoper adayı. Mert Müldür piyasası çok yüksek, keşke olsa.

Çevrimdışı alimm

Beşiktaş'ın yerli topçuya bu kadar ihtiyacı varken gideceğim diye tutturan adam yarın öbür gün ben Beşiktaşlıyım diyerek geri dönmek isteyecek...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı sEuL

Rıdvan a teşekkür ederiz, sonuçta beğenilmediği haliyle para kazandırıp gitti. Yolu açık olsun, Rangers da Avrupa’da güzel bir şekilde boy gösteren bir takım. Ara basamak olarak kariyeri için güzel oldu.

Şu saatten sonra, stoperi yerli sol beki yabancı yapmak şart oldu. Kaan Ayhan hem hızıyla hem de ileri çıkışlarıyla en ideal yerli stoper adayı. Mert Müldür piyasası çok yüksek, keşke olsa.

Kaan'in menajeri Kaan'i bir yere itelemek icin az ugrasmadi bu sezon, umarim itelenen takim biz olmayiz. Koray Gunter, Mert Cetin yada Lyon'a giden genc cocuk vardi o olsun ama su Kaan umarim olmaz.

Çevrimiçi Samet Demir

Kaan'in menajeri Kaan'i bir yere itelemek icin az ugrasmadi bu sezon, umarim itelenen takim biz olmayiz. Koray Gunter, Mert Cetin yada Lyon'a giden genc cocuk vardi o olsun ama su Kaan umarim olmaz.
Kesinlikle. Şu kaan bizden uzak dursun. Şöyle özellikle defansda pozisyonu olmayan adamları sevmiyorum.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı BlackEagle16

Beşiktaş'ın yerli topçuya bu kadar ihtiyacı varken gideceğim diye tutturan adam yarın öbür gün ben Beşiktaşlıyım diyerek geri dönmek isteyecek...
Ya bırakın kardeşim bu işler gencecik çocuk var bir kariyer hayali alt yapısında oynadığı takımın şampiyonluğunu yaşadı bırakın gitsin açın önünü kalsaydı yerliyede takımada katkısı olurmuydu olurdu eyvallah. Ama adam gitsin kime teklif gelirse ederi olan gitsin sen kulüp olarak yerine yine alt yapıdan birini yetiştirdinmi ona bak. Yolun açık olsun Rıdvan inşallah birilerinin düşündüğü gibi iki seneye kiralayacağımkz geri döneceğin değil ulaştığın hedefte bizi gururlandıracağım yerlere gel iki senede çocuk. Yolun açık olsun Rıdvanım.
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı gorilla

valla geçen sene alıcaz diye ödüm kopuyordu. adam milli takımda oynuyor, bi kaç kafa golü atıyor diye izlemeden iyi sanıyorlardı. rezalet bir adam. bize uzak dursun

Çevrimdışı alimm

Ya bırakın kardeşim bu işler gencecik çocuk var bir kariyer hayali alt yapısında oynadığı takımın şampiyonluğunu yaşadı bırakın gitsin açın önünü kalsaydı yerliyede takımada katkısı olurmuydu olurdu eyvallah. Ama adam gitsin kime teklif gelirse ederi olan gitsin sen kulüp olarak yerine yine alt yapıdan birini yetiştirdinmi ona bak. Yolun açık olsun Rıdvan inşallah birilerinin düşündüğü gibi iki seneye kiralayacağımkz geri döneceğin değil ulaştığın hedefte bizi gururlandıracağım yerlere gel iki senede çocuk. Yolun açık olsun Rıdvanım.
Önünü kesmek gibi bi niyetim yok aksine ben d gitsin isterim Avrupada bizi temsil etsin, göğsümüzü kabartsın...
Diğer taraftan 26 yaşında sözleşmesinin son 4 ayında Konyaspor ile sözleşme uzatıp İstanbul'a transfer olurken kulübünün para kazanmasını sağlayan Abdulkerim aidiyetinden görmek isterdim Beşiktaşımın alt yapısından yetişen öz evladından!
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Talisca1903

rıdvan ersin serdar olayları ders olsun hepimize ve yönetime yeni yetme çocuklar .... menajerleriyle beraber koca klube kafa tutuyorlar.Bundan sonra altyapıdan çıkanın önüne 5 yıllık sözleşmeyi koyacaksın izmalamazsa A takımda 1 dk süre vermeyeceksin.Hem yetiştireyim oynatıp olgunlaştırayım hem de bana kafa tut yok öyle profesyonel dünya diyorsan git başka klüpte profesyonel ol.
bak gönderdik korayı hataya iyi de olsa sorun yok oynamadı çünkü hiç semih emirhanlar istisnasız hepsine aynı şartları sunacaksın taviz vermyceksin

FO Sosa yı son senesinde süründürdü bunlar kim

5.11 den sonrasını iyi dinleyin
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2022, 16:25:44 Talisca1903 ]

Çevrimdışı DieForYou1903

Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı XiaoHan

Bakalım Rıdvan yerini doldurmak için kaç para harcanacak kazanılan rakam yeterli olacakmı. İyi kötü kondisyonsuz mondisyonsuz banko 11e yazılıyordu.  Merti zaten satılan rakama alamazlarda Mert diyenler milli takımda Rıdvan yerine oynatıldığında kızıyordu. Hayırlısı olsun madem satılmış Rıdvan mutlu olduysa inşallah bizde mutlu olur sol bek sorunu yaşamayız zira Umut bek falan değil.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimiçi Samet Demir

Telles, M. Müldür, Fassnacht

Nöbetindeyim.

Çevrimdışı sefaköykartali

Telles, M. Müldür, Fassnacht

Nöbetindeyim.

+1903

Çevrimdışı Nazım Ar

Telles az olmamış mı Davies veya Robertson'u bekleyelim.

Adam neden kiralasın Tellesi daha yeni aldı oynatıyor.

Free Marcelo alalım bize gençler yaranamıyor.

Jordan Lukaku, K. Asamoah gibi atanamamış ünlüler de free gözüküyor.
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2022, 17:39:02 Nazım Ar ]

Çevrimiçi Samet Demir

Telles az olmamış mı Davies veya Robertson'u bekleyelim.

Adam neden kiralasın Tellesi daha yeni aldı oynatıyor.

Free Marcelo alalım bize gençler yaranamıyor.
Neden vermesin. Adamların kadrosunda 5-6 tane sol bek var. İlla bir kaçını ya satacak ya da kiralayacaklar.

Yani bilip bilmeden ti ye alıyorsun. Az sallamadan önce git heriflerine kadrosuna bak. Mantıklı mı değil mi öyle yorum yap.

[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2022, 17:41:32 Samet Demir ]

Çevrimdışı Nazım Ar

Neden vermesin. Adamların kadrosunda 5-6 tane sol bek var. İlla bir kaçını ya satacak ya da kiralayacaklar.

Yani bilip bilmeden ti ye alıyorsun. Az sallamadan önce git heriflerine kadrosuna bak. Mantıklı mı değil mi öyle yorum yap.

Telles en değerlileri o 4 sol bek arasında kiralık listesine koysalar bile buraya düşmez daha o adam. Clde olsak belki.

Etiketler: