2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1236926 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sozkul

bence peşin hüküm vermekde yanlış kimsenin ara pasına tav olduğunu sanmam maçlarda bayağı iyiydi zaten genel düşüncede 11 değil alternatif için yeterli olacağı yönünde alanyada iyiydi bize geldi kötü ama bizde o zaman iyi olanda yoktu bu sene şans verilir kadroda tutularak yerli oyuncu yokluğunda göndermek lüks olur yerini dolduracak başka yerli yok yabancı kontenjanıda doluyor

Hep önde oynarsak ve ara paslarına koşacak 3 tane adamımız varken ve birde herkes ghezzali tutmaya konsantre olmuşken, Salihin potansiyeli ilk kez bu yıl ortaya çıkabilir. (umut iste! :))
Diyeceğim şu, ortam önemli, geçen seneki gibi kimin ne yaptığının ne olduğunu bir yıl boyunca anlamadığımız bir takım yerine, çok koşan pres yapan ve planı olan bir takımda Salih'in yavaşlığı hiç göze batmaz tam tersi yeteneklerini sergileme fırsatı bulabilir.

Yukarda yazdıklarıma karşı şunu söyleyebilirim, koşu pres herşeyi görüyorum takımda ama hiç ezberlenmiş ataklar planlar göremedim henüz.

Çevrimiçi Necmi

Altyapı güzellemesi 18 yaşında çocuğu takımın merkezine atmakla mı oluyor? ligde maçın zorluğuna, sakatlık ve ceza durumlarına göre formasını verirsin ilk 11 de de başlatırsın ama sen Beşiktaş olarak şampiyonluğa oynayacaksan ve uygulaması zor fizik gücü gerektiren sakatlık yaşanmasına müsait bir sisteme yeni geçiyorsan A planın koyarız Emirhanı oynar bütün sezon olmaz, olmamalı. Emirhan İlkhan, Delibaş, Rıdvan, Emre, Emrecan, Ersin hepsi zaten maç kadrolarında ve ilk 11 lerde sık sık olacaklar 6 tane pırıl pırıl genç demek bu ki zaten iddialı bir takımın yapabileceği maksimum budur. Artı ben Beşiktaş'ın aynı anda 12 sakat verdiği zamanları da gördüm şu kadrodan 5 kişi sakatlansa yine geçen seneki gibi 10+ sıralara düşsek ne hoca kalır ne gençler.
on tane sakat vereceğim diyemi transfer yapılır bu ne kadar gerçekci kendi hayatınızda araba alıp kaza yapar arabasız kalırım diye tedek arabamı alıyorsun yada ev yanar evsiz kalmayayım diye yedek evmi alınır bazen on sakat verirsin doğru o zaman bu sene kusmet değilmiş der geçersin kimse şampiyon olmadığımız için gelip kafamıza sıkmaz her sene olacağız diye kural yok emirhanın kulübede oturma nedeni zaten böyle durumlar için josef sakatlanır diye yerine oyuncu bakacaksak emirhan neden kulübede duruyor gitsin başka kulübe geleceğini kurtarsın şu an kulübede olan oyunculara bir kaç maç güvenemeyeceksem hiç oturmasınlar orda josefin yokluğunu necip bile doldurur

Çevrimiçi tolga1903

Hocam yedek olarak bence lüks hem kazancı hemde kalitesizliği itibariyle. Altyapıdan genç kardeşlerimiz Salihten daha iyi şekilde yedekler maşallah bu sene gümbür gümbür geliyolar.
Seyrettim ve kendisini beğenmedim faydalı olabileceğinide düşünmüyorum yattığı yerden kazanmaya devamke modunda aynı Boyd, Kenan, Umut gibi. Tez vakitte umarın kurtuluruz zira Salih yıllık 7milyon TL, Kenan 900bin euro - 16,5 milyon TL, Boyd 1.2 milyon euro - 22milyon TL, Umut 1 milyon euro - 18,4 milyon TL bonusları falan hariçtir bu rakamlar toplam 64milyon TL  107bin forma parasını yiyolar. Sizin seyrettiğiniz maçlarda bu paraları haketilermi merak ettim.

Salih'den ümitsizdim ben de kampa kadar ama hem hoca tuttu hem de merkez ikiliden biri olabileceğini gösterdi belki anlık parlamadır bahsedildiği gibi bilemeyiz ama kenan umut boyd kategorisinde de değil bence o 3'ü tamamen atıl oyuncular bana göre belki boyd sağ kanat bek falan kaleden daha fazla uzaklaşınca işe yarayabilir ancak gitse o maaşıyla kimse dur demez heralde

Çevrimdışı Talisca1903

Altyapı güzellemesi 18 yaşında çocuğu takımın merkezine atmakla mı oluyor? ligde maçın zorluğuna, sakatlık ve ceza durumlarına göre formasını verirsin ilk 11 de de başlatırsın ama sen Beşiktaş olarak şampiyonluğa oynayacaksan ve uygulaması zor fizik gücü gerektiren sakatlık yaşanmasına müsait bir sisteme yeni geçiyorsan A planın koyarız Emirhanı oynar bütün sezon olmaz, olmamalı. Emirhan İlkhan, Delibaş, Rıdvan, Emre, Emrecan, Ersin hepsi zaten maç kadrolarında ve ilk 11 lerde sık sık olacaklar 6 tane pırıl pırıl genç demek bu ki zaten iddialı bir takımın yapabileceği maksimum budur. Artı ben Beşiktaş'ın aynı anda 12 sakat verdiği zamanları da gördüm şu kadrodan 5 kişi sakatlansa yine geçen seneki gibi 10+ sıralara düşsek ne hoca kalır ne gençler.
gençler illa ki oynayacak ama orta saha transferi şart bence emirhanların delibaşı kanat zaten raşitin yedeği olacak gibi ilkkan ise ceza sahası etrafında olacak şekilde konumlanmalı gol ve asist sayısı artacaktır sistem gayet zor koşmaya fizik gücüne dayalı emirhan ilkanı böyle bir oyunda zorlamk ne derece doğru bilemedim

Çevrimiçi Necmi

Hep önde oynarsak ve ara paslarına koşacak 3 tane adamımız varken ve birde herkes ghezzali tutmaya konsantre olmuşken, Salihin potansiyeli ilk kez bu yıl ortaya çıkabilir. (umut iste! :))
Diyeceğim şu, ortam önemli, geçen seneki gibi kimin ne yaptığının ne olduğunu bir yıl boyunca anlamadığımız bir takım yerine, çok koşan pres yapan ve planı olan bir takımda Salih'in yavaşlığı hiç göze batmaz tam tersi yeteneklerini sergileme fırsatı bulabilir.

Yukarda yazdıklarıma karşı şunu söyleyebilirim, koşu pres herşeyi görüyorum takımda ama hiç ezberlenmiş ataklar planlar göremedim henüz.
ezber tekrar gerektirir hücum hattın yarım maç forma giydi savunma hattın ortada yok merkez orta sahaya biri girdi biri çıktı rosier stoper oynadı raşit bir maç oynadı bu takımda ezber görmek şu an için kaf dağında zümrütü anka kuşunu görmek gibi birşeydir birde bu sistem zaten kaos futbolu içindeki ezberi bile farkedemeyiz maç bittiğinde oyuncular kadar yorgun oluruz bizde 😂

Çevrimdışı tuncaboylu

Sonraki satışdan pay falan yazmıyor. Kapda bildirilmiyormuydu o

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şeffaflık vaadiyle geldiler, önceki yönetiminden bile az şey bildiriyorlar.

Çevrimdışı Nazım Ar

on tane sakat vereceğim diyemi transfer yapılır bu ne kadar gerçekci kendi hayatınızda araba alıp kaza yapar arabasız kalırım diye tedek arabamı alıyorsun yada ev yanar evsiz kalmayayım diye yedek evmi alınır bazen on sakat verirsin doğru o zaman bu sene kusmet değilmiş der geçersin kimse şampiyon olmadığımız için gelip kafamıza sıkmaz her sene olacağız diye kural yok emirhanın kulübede oturma nedeni zaten böyle durumlar için josef sakatlanır diye yerine oyuncu bakacaksak emirhan neden kulübede duruyor gitsin başka kulübe geleceğini kurtarsın şu an kulübede olan oyunculara bir kaç maç güvenemeyeceksem hiç oturmasınlar orda josefin yokluğunu necip bile doldurur

10 sakat demiyorum, 5 sakat diyorum, hadi 3 olsun.  Forvete lafım yok en güzelini yaptık kademeli olarak ki arkadan öne geçebilecek oyuncularımız da var,. Stopere adam alınca orası da ol olacak, tek söylediğim ortasahada o kalite ve derinlik yok, benim görüşüm.

Çevrimdışı BlackEagle16

bir senedir eleştirdiğim için bizim çocuk kavgası yapıyorum bana alt yapı savunuyorlar josef sakatlanınca alt yapıdan çıkmış en iyi oyuncuların olduğu mevkiye transfer istiyorlar buda beni haklı çıkarıyor bizim çocuklara lafta güvenmeyeceksin eylemdede güveneceksin o zaman bizim çocuk lafını eleştiren ben bile gayet yeterliler iyi bile olabilir diyorum oraya transfer sokağa para atmaktır orda alt yapıdan çıkan en iyi merkez orta saha var şimdi değil ama geleceğin en büyük oyuncusu olacak ısıtmanın zamanı işde josefin sakatlığı ciddi değil pek alada içerdeki oyuncularla idare eder
10 üzerinden 10 katılıyorum
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı tuncaboylu

10 sakat demiyorum, 5 sakat diyorum, hadi 3 olsun.  Forvete lafım yok en güzelini yaptık kademeli olarak ki arkadan öne geçebilecek oyuncularımız da var,. Stopere adam alınca orası da ol olacak, tek söylediğim ortasahada o kalite ve derinlik yok, benim görüşüm.
Çok geniş kadroya gerek yok, sadece ligde oynayacağız

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı celiker1

Bu azimle çalışan ve geçen seneye gòre çok daha güçlenmiş Emirhan İlkhan'ın,Josef sakatlanmamış bile olsa bir dakika dışarıda bırakılması olmazdı.Her şeyde vardır bir hayır!Josef'de 8. hafta Fener maçı gelmeden "Bileyip" pardon hazır olup gelir!

Bu arada dünya kupası òncesi Eylül ayında milli maç arası var mı?Milli maç arasıda olursa tahminen Josef kırmızı kart cezalısıda olduğundan 3 maç filan kaçırıŕ.
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2022, 20:51:57 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı BlackEagle16

Bu azimle çalışan ve geçen seneye gòre çok daha güçlenmiş Emirhan İlkhan'ın,Josef sakatlanmamış bile olsa bir dakika dışarıda bırakılması olmazdı.Her şeyde vardır bir hayır!Josef'de 8. hafta Fener maçı gelmeden "Bileyip" pardon hazır olup gelir!

Bu arada dünya kupası òncesi Eylül ayında milli maç arası var mı?Milli maç arasıda olursa tahminen Josef kırmızı kart cezalısıda olduğundan 3 maç filan kaçırıŕ.
Emirhan İlkhan formayı istiyor hakkediyorda he ne verir izlicez göreceğiz ama adam formayı istiyorsa hakediyorda. İnşallah üstesinden gelir ki bence herkesi çok şaşırtacak bir Emirhan çıkışına şahit olacağız. Kamp sonrası tüm futbolcular tatile dinlenmeye çekildiğinde kendi arkadaşları berkay Vardar Oğuzhan Akgün dahil tatle gittiğinde bu adam özel antrönörü ile çalışmaya devam ediyor. Allah yardımcısı  olsun emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.

Çevrimdışı XiaoHan

Salih'den ümitsizdim ben de kampa kadar ama hem hoca tuttu hem de merkez ikiliden biri olabileceğini gösterdi belki anlık parlamadır bahsedildiği gibi bilemeyiz ama kenan umut boyd kategorisinde de değil bence o 3'ü tamamen atıl oyuncular bana göre belki boyd sağ kanat bek falan kaleden daha fazla uzaklaşınca işe yarayabilir ancak gitse o maaşıyla kimse dur demez heralde

Hoca şans vermiş olabilir ama beklentisini karşıladığını pek sanmam, Gedson Salih 2lisi ile çıktığımız maçlar tenis maçı olur.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimiçi Necmi

Emirhan İlkhan formayı istiyor hakkediyorda he ne verir izlicez göreceğiz ama adam formayı istiyorsa hakediyorda. İnşallah üstesinden gelir ki bence herkesi çok şaşırtacak bir Emirhan çıkışına şahit olacağız. Kamp sonrası tüm futbolcular tatile dinlenmeye çekildiğinde kendi arkadaşları berkay Vardar Oğuzhan Akgün dahil tatle gittiğinde bu adam özel antrönörü ile çalışmaya devam ediyor. Allah yardımcısı  olsun emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.
ilk gördüğüm gün çok iyi bir oyuncu geliyor dedim sadece oda değil arkadan bir kaç tane geliyor bizim taraftar iş görmeyecek olanın peşinde koşarken alttakileri kaçıracağız korkum o takımın bir genç oyuncu kapasitesi var deneyeceksin a takımda ümit cadetmiyorsa hemen alttakine yer açacaksın a takımı hırpalamadan alt yapıyı bu şekilde korursun a takıma aynı dönemde üçden fazla oyuncu adapte edemezsin edebilmen için çok üstün meziyette olmalılar yoksa kazanacağından kat kat fazlasını kaybedersin

Çevrimiçi Necmi

ilkhan geçen sene a takıma girdi zaten ama forma için istemek yetmez hak etmekte gerekir en az iki yıl pişmesi gerekiyor sabırla beklenmeli sonra hak etme sınavı başlar

Çevrimdışı BlackEagle16

ilkhan geçen sene a takıma girdi zaten ama forma için istemek yetmez hak etmekte gerekir en az iki yıl pişmesi gerekiyor sabırla beklenmeli sonra hak etme sınavı başlar
HAzırlık kampının ilkinde hasta olduğu İçin pek şans bulamadı bence İspanya kampında herkes çok şaşıracak

Çevrimdışı DieForYou1903

merhaba arkadaşlar ziyaretçi olarak takip ediyordum aranıza katılmaya karar verdim. :bye:
Armandaki asalet, yüreğindeki cesaret!

Çevrimdışı levitate

%50 pay durumu kapda yazıyor muydu normalde

gedson'un kap bildiriminde yazıyor mesela, muleka ve emrecan da yazmıyor
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2022, 22:13:00 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

gedson'un kap bildiriminde yazıyor mesela, muleka ve emrecan da yazmıyor
O zaman yaygara koparmaya gerek yok. Güzel transfer olmuş. 3 milyona abdulkerim alacağıma 50 kere emrecana 2 milyon veririm.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

merhaba arkadaşlar ziyaretçi olarak takip ediyordum aranıza katılmaya karar verdim. :bye:
aramıza hoşgeldin

Çevrimiçi Necmi

O zaman yaygara koparmaya gerek yok. Güzel transfer olmuş. 3 milyona abdulkerim alacağıma 50 kere emrecana 2 milyon veririm.

sanırım maaşıda 150 bin euro civarı

Çevrimiçi Samet Demir

sanırım maaşıda 150 bin euro civarı
Tutmasa bile yollarken sıkıntı çekmeyeceğiz. Bu seneki transferlerin çoğunda durum bu. Birde şu yönetim oyuncu satabilme ve sözleşme uzatma işini çözerse gözüme girmeye başlayacak.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Orhan_

Stadın kapasitesinin artması ile ilgili bi olaylar vardı bi ara sanki. Sonuçlanmış mıydı o durum?

Çevrimdışı Orhan_

Hoşgeldin. Darısı diğer ziyaretçi arkadaşlara. Bir de sadece okumaya gelen üyelere kırgınım. Biraz yazın da forum neşelensin. Eski mesajlara baktım ne çok müdavim artık yazmaz olmuş. En has Beşiktaş forumunun daha canlı olmasını isterim.

Etiketler: