2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1237253 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sozkul

josef'e büyük geçmiş olsun. bence güvenilir bir üçüncü orta saha oyuncusu almamız gerekiyordu. şimdi şart oldu. bu pozisyondaki kadro derinliğinden biraz endişeliyim.

Josef'in sakatlığı bana Veli Kavlak'ın sakatlığını hatırlattı. Mecburi dönüşüm işimize yaramıştı o dönem. Bana Gedson onun rolünü üstlenebilir gibi geliyor, iyi bir stoper transferi daha lazım ama..

Çevrimdışı Nartallo

İki sezondur Salih Uçan'ı güzelliyoruz da Salih'e güvenilip yola çıkılmaz.

Geçen sene içerdeki Ajax maçında sonradan oyuna girdi, son dakikalar oynanıyor, topu kaptırdı, dönüp hamle yapmadı topa... Salih'i gördükçe o pozisyon gözümün önüne geliyor...

Böyle gamsız, konsantrasyonu düşük adam Beşiktaş orta sahasında oynayamaz.

Orta sahada Gedson - Emirhan oynar, Atiba da sonradan girip top yaptırır takıma...

Çevrimiçi Samet Demir

Emrecanı kapa bildirdik sonunda

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sEuL

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1549357587921096704
En gereksiz transfer olur, gecen sene ne oynadiki yine gundeme geliyor anlam veremiyorum. Can gelecegine Salih, Kartal, Abdullah, Emirhan, Atiba, Necip yada Necati oynasin.

Çevrimiçi Samet Demir

En gereksiz transfer olur, gecen sene ne oynadiki yine gundeme geliyor anlam veremiyorum. Can gelecegine Salih, Kartal, Abdullah, Emirhan, Atiba, Necip yada Necati oynasin.
Okay yokuşluyu alsaydık keşke

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

Okay yokuşluyu alsaydık keşke

Can’i Okay’a tercih ederim. Yani Samet olumu gosterip sitmaya razi ettin

Çevrimdışı Orhan_

Okay'a da Can'a da para verilmez. Bunların oynayacağı topun daha fazlasını elimizdeki gençler zaten oynar. Kanat ve stoper transferlerini halledip kampa sokaydık iyi olacağıdı.

Çevrimdışı sEuL

Okay'a da Can'a da para verilmez. Bunların oynayacağı topun daha fazlasını elimizdeki gençler zaten oynar. Kanat ve stoper transferlerini halledip kampa sokaydık iyi olacağıdı.
Kamp yarin basliyor, keske yetistirebilsek hepsini ama cok zor gibi. Diger stoperide transfer edebilsek aslinda Transfer - Saiss - Emrecan uclusunu belkide gorme sansimiz olabilirdi, buna da sukur.

Çevrimdışı Orhan_

Kamp yarin basliyor, keske yetistirebilsek hepsini ama cok zor gibi. Diger stoperide transfer edebilsek aslinda Transfer - Saiss - Emrecan uclusunu belkide gorme sansimiz olabilirdi, buna da sukur.
Artık seneye bütün transferleri yetiştiririz kampa. Buna da şükür tabi.

Çevrimiçi Samet Demir

Can’i Okay’a tercih ederim. Yani Samet olumu gosterip sitmaya razi ettin
Bence orta sahaya hiç adam almaya gerek yok. Forumda herkes yazdığı için okay gelseydi bari dedim bende :)

Çevrimdışı sEuL

Bence orta sahaya hiç adam almaya gerek yok. Forumda herkes yazdığı için okay gelseydi bari dedim bende :)

Ayni gorusteyim, Okay ve Can’in yapabileceklerini eldeki Turk oyuncularinda yapabilecegini dusunuyorum. Onlar gelecegine transfer yapmayalim daha iyi o bolgeye.

Bazoer ismi konusuluyor ve isteyeni fazla, dedikleri gibi iyi bir oyuncu ise ve hem savunmada hem orta sahada oynayabiliyorsa iyi bir alternatif olabilir. Hayirlisi olsun bakalim, su ana kadar fena gitmiyoruz, bundan sonraki transferlerde umarim nokta transferler olur.

Çevrimiçi Samet Demir

Ayni gorusteyim, Okay ve Can’in yapabileceklerini eldeki Turk oyuncularinda yapabilecegini dusunuyorum. Onlar gelecegine transfer yapmayalim daha iyi o bolgeye.

Bazoer ismi konusuluyor ve isteyeni fazla, dedikleri gibi iyi bir oyuncu ise ve hem savunmada hem orta sahada oynayabiliyorsa iyi bir alternatif olabilir. Hayirlisi olsun bakalim, su ana kadar fena gitmiyoruz, bundan sonraki transferlerde umarim nokta transferler olur.
Bazoer tamda hocanın istediği tarzda bir oyuncu. Şahsen gelmesini çok istiyorum. 1.önceliğim tabikide Amartey.

Çevrimdışı Nazım Ar

Umarım işin sonu Necip-Atiba tandemine varmaz yıl içerisinde.

Çevrimdışı AEmre

Benfica dan Florentino çözelim, hem ucuz hem genç hem de Josef gelince yedek kalmayı sorun etmez.
Bazı sitelerde ilgilendiğimiz yazılıyor. Gedson ile ikisi Benfica formasıyla Galatasaray’a karşı çok iyi oynamışlardı.

Çevrimdışı sefaköykartali

Bazı sitelerde ilgilendiğimiz yazılıyor. Gedson ile ikisi Benfica formasıyla Galatasaray’a karşı çok iyi oynamışlardı.
Düşük bir opsiyon koydurabilirsek müthiş bi ikili olur zaten. Maaşı da nispeten uygundur.

Çevrimdışı BlackEagle16

Umarım işin sonu Necip-Atiba tandemine varmaz yıl içerisinde.
Josefin sakatlığı 2 aylık bir süreç zaten sonrasında dünya kupası var. Abartmaya gerek yok
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı murat

bu kadro şampiyon olmaya yetmez olursa teknik direktör başarısı olur.hücum rotasyonu çok dar tedek olarak değil 11 kalitesinde kanat ve 8 de kullanılabilecek en az 1 adam şart.bu kadro sakatlık ,ceza  sorunu olmazsa ve hepsinden gereken verimi alırsak yeterli.geçen seneki gibi gol atamayan golcü hiçbirşey yapamayan 9.5  ve 6.5 ile rezalet bir sezon geçirdik.

Çevrimdışı Talisca1903

mutlaka alınmalı kim oynayacak gözü kapalı güveneceğimiz adam yok josef yerine 

Çevrimdışı gorilla

Çevrimiçi Samet Demir

mutlaka alınmalı kim oynayacak gözü kapalı güveneceğimiz adam yok josef yerine
Ben josefi yazmıyordum kadroya. Gedson ve salih-emirhan yazıyordum. Bize gedson un alternatifi lazım.

Çevrimdışı sozkul

İki sezondur Salih Uçan'ı güzelliyoruz da Salih'e güvenilip yola çıkılmaz.

Geçen sene içerdeki Ajax maçında sonradan oyuna girdi, son dakikalar oynanıyor, topu kaptırdı, dönüp hamle yapmadı topa... Salih'i gördükçe o pozisyon gözümün önüne geliyor...

Böyle gamsız, konsantrasyonu düşük adam Beşiktaş orta sahasında oynayamaz.

Orta sahada Gedson - Emirhan oynar, Atiba da sonradan girip top yaptırır takıma...

Salih için twitterda tanımadığım insanların Salih hep kamp dönemlerinde iyidir sonra pili biter diye yorum yaptıklarını gördüm.
İnşallah doğru değildir. Geçen sen maçlardaki performansı çok kötüydü..

Çevrimdışı Talisca1903

Ben josefi yazmıyordum kadroya. Gedson ve salih-emirhan yazıyordum. Bize gedson un alternatifi lazım.

önce josef yazılır sonra diğerleri kardeşim josef gibi oyuncumu var tek kişilk ordu gibi adam salih felan anca kramponunu taşır emirhan zaten o bölgenin adamı değil onu ceza sahasına yaklaştırmak gerek

Çevrimdışı Talisca1903

Salih için twitterda tanımadığım insanların Salih hep kamp dönemlerinde iyidir sonra pili biter diye yorum yaptıklarını gördüm.
İnşallah doğru değildir. Geçen sen maçlardaki performansı çok kötüydü..
geçen seneki ajax maçındaki umursamaz tavrını hatırlıyorum da katlanabilir bir durum değil yanından geçen adamı tepkisizce izliyordu inşallah kamptaki formayı ister tavrı ve mücadelesi devam eder

Etiketler: