2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1241922 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Nazım Ar

Abi adam kanat oyuncusu kullanmıyor sorun orda. Nkudu falan kaybolup gidiyor adamın planında ghezzal dün oyuna girdi adamı görmedik bile. Rosier ve umut meraş'a tüm çizgiyi bırakıp kalan herkesi farklı yerde konumlandırıyor mesela bu bahsi geçen arkadaş gelse şu yapının neresine koyacak çok merak ediyorum 3 4 1 2'nin 1'i mi yoksa rosier alternatifi mi nedir yani bilmiyorum. Dün cenk tosun'da söyledi 3 5 2 tarzı bir şey oynuyoruz dedi adam mutlaka biri pivot biri gezici forvet istiyor weghorst ve muleka ok bura için ama geri kalan bana göre gedson da dahil tüm mevkiler soru işareti bu takımın bu dizilişte hala.

Bence zaman varken rosier'den para kazanabiliyorsak çıkılıp yerine direk bu hocanın orada yapar diyeceği birisi alınmalı ciddiyetin farkında degiliz ama kanat bekleri en zayıf karnımız olmaya ilk aday bu sene. Umut'un da orada asla olmayacağını yavaş yavaş farketti bence, rıdvan zaten gitmeyi kafaya koymuş gözüküyor yani iki sol kanat bir sağ kanat bek transferi bile fazla gelmez gözüme şu an.

O dediğin oyunu Xavi, Iniesta, Messi, Ibrahimovic olmadan zaten oynayamazsın. Pivot forvetten faydalanmak için ya kanatlarını çalıştıracaksın ya da ortasahan deli gibi pas yapacak ve teknik olacak. Bizde ikisi de yok, hatta ideal taktik dizilişte bile sadece sağ kanat var. Ortasaha pasör değil sadece dinamik. Nasıl olacak? Defanstan topu Weghorst'a dikip (dün Rosier'in Cenke diktiği gibi) topun bizim admaım önğne düşmesini mi umacağız Ariza Makukulalı Kayserispor gibi?

Çevrimdışı worns

Alıntı
bu tartışma aklıma utku'dan bağımsız genel bir sorunumuzu getirdi. istanbul istiyorsa ümraniye-pendik-tuzla oynayabileceği bir yer bulunurdu. biz de bu kiralık işlerine kafa yormuyor efektif planlamıyoruz. utku işi gibi saçmalıkların yanında bir sürü oyuncuyu da gram ilerleme kaydedemeyeceği anadolu'nun ücra köşelerine muhtemelen uyduruk yönetici kontakları yüzünden filan kiralıyoruz. planlı ya da şans eseri ortaya çıktı bilmiyorum muhtemelen ikincisidir, ümraniye iyi bir seçenekti bizim için 1.ligdeyken. mesela hasic de orda gitti toparladı. kartal çok ciddi gelişim gösterdi. nedeni basit, oyuncu ümraniye'ye kiralandığında yaşadığı yerden, ortamından kopmuyor, sarsılmıyor. bir de üstüne ümraniye'de o lig için taktiksel yönü çok iyi recep uçar hoca vardı 1.5 yıl çalıştı. lig standartlarına göre derli toplu takımdı, bizim çocuklara da iyi geldi.

bizim şöyle bir hatta iki düzgün kiralama partnerine ihtiyacımız var. illa bizim takımımız filan olmasına gerek yok. biz işi abartıp komple kulüp alalım filan diyoruz bir gazla sonra o iş gereksiz başka bir sürü detayı da üstümüze yüklediği için ortada kalıyor vazgeçiyoruz. anlaşılabilir bir yönetimi olan, futbol takımı daha derli toplu, uzun süreli ve stratejik çıkarları nedeniyle işbirliğine gönüllü bir tane 1.lig bir tane 2.lig takımıyla anlaşmak o kadar zor değil o takımları da geliştirirsin zamanla. bir de bu iki takımın da istanbul'da olması gerekiyor. bazen görüyorum altyapı oyuncularını atıyorum artvin'e bayburt'a maraş'a kiralıyorlar. ya arkadaş biz istanbul takımıyız. ne işi var bizim oyuncularımızın istanbul dışında. sonuçta bu çocuklar gelişir ve ideallerine ulaşırlarsa yine istanbul'da yaşayacaklar. neden gidip bi de başka yere adapte olmakla filan uğraşsınlar.
yeni bir ümraniye bulup doğru düzgün bir partnerlik anlaşması imzalamak bir tane de 2.ligden muadilini bulmak bence ceyhun kazancı'nın görevleri arasında olmalıdır. ha bu iki takıma göndereceğin 7-8 oyuncu olur başka oyuncular başka yerlere yine kiralanır ama bunlar da düşünülerek ve takip ederek olmalı bir tane kiralık oyuncu sorumlusu göreve getirilebilir, takip edecek doğru personel mevcut değilse.

tam geçenlerde kiralık giden oyuncularla ilgili doğru-düzgün bir planlama yapılmalı hatta personel görevlendirilmeli diye konuşmuştuk. ceyhun kazancı'da benzer bir ihtiyaçtan ve planlamadan bahsetti, kiralık oyuncu sorumlusu olarak tanımladığım personel ise önder karaveli olacakmış. ayrıca altyapı oyuncularını gözlemek-a takıma çıkışları için raporlar hazırlamak gibi görevleri olacağından ve kiralık oyuncularımızın bulunduğu takımları takip ederken bir nevi anadolu scout'u olarak görev yapacağından bahsetti. böyle bir planlama ve personel ihtiyacımız barizdi. önder hoca doğru isim.

Çevrimdışı Nazım Ar

Mert zaten bek. Sağ stoperde de oynar ama orijinali bek. 4lünün sağ kenarında çok rahat oynar. Yüzde 50 gibi bi formülle de 4 5 milyona alınabilir bence. Hatta Tayfuru da alanyadan alırım olası bi sakatlıkta Merti stopere çekerim, sağ bek hattını da yerli yapmış olurum.

4 lü oynamıyor adam işte sıkıntı orda. Sağ kanada Merti koyunca Umut Meraş kadar iş yapacak. Arkaya her kaçan adamda da küfür yer.

Çevrimdışı worns

O dediğin oyunu Xavi, Iniesta, Messi, Ibrahimovic olmadan zaten oynayamazsın. Pivot forvetten faydalanmak için ya kanatlarını çalıştıracaksın ya da ortasahan deli gibi pas yapacak ve teknik olacak. Bizde ikisi de yok, hatta ideal taktik dizilişte bile sadece sağ kanat var. Ortasaha pasör değil sadece dinamik. Nasıl olacak? Defanstan topu Weghorst'a dikip (dün Rosier'in Cenke diktiği gibi) topun bizim admaım önğne düşmesini mi umacağız Ariza Makukulalı Kayserispor gibi?

bence asıl xavi-iniesta ile oynayamazdık. hocanın sistemini hiç anlamamışsınız bence. sezon başlayınca daha çok anlaşılır. eleştiri olabilir de doğru şeyi eleştirelim. illa geçmişten örneklerle anlamak istiyorsanız 16/17 sezonunda conte'nin chelsea'sini referans alabiliriz.  conte'ye çok daha yakın ismael'in futbol anlayışı. tikitakayla barcelona'yla filan herhangi bir ilgisi yok. çok ters futbol mantaliteleri.

Çevrimdışı tuncaboylu

7m euro çok iyi para, yeni teklif ne gelecek acaba merak ediyorum. Şimdiye kadar satmadığımız herkesten pişmanlık yaşadık, Mert Müldür çekerdim o parayla.
Bunlar kimseyi satamaz abi, boşver.

Çevrimdışı sefaköykartali

Kondisyon yüklenen bi antrenman kampında iki tane hazırlık maçı oynamış takım, ikisinde de kadronun yarısı U-19 oyuncularıyla dolu teknik taktik analiz yapılıp hocaya sallanması komik. Bu sezon bu adamın taktiğiyle oynayacağız, doğru oynandığı taktirde de ben başarılı olacağımızı düşünüyorum. Ha başarısız olursa o zaman oturup konuşulur, değerlendirilir. Hocanın sonuna kadar arkasındayım, yöntemlerini de gayet doğru buluyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/agacliyol_/status/1547139807448555524
Uzun süredir bekliyorduk zaten böyle bir şey, Serdar'ın menajerinin taktiği bu.

Yalnız bu takas kafa kafaya yapılmaz, yanında en az bir genç oyuncunun %40'ını da veririz.

Çevrimdışı worns

343e 352ye dönük garip bir takıntı var. rıdvan dilmen'e çok takılmayın. o vitor pereira'yı yemek için 3lü olmaz deyip duruyordu arkadaşlar yoksa o kadar futboldan taktikten filan anlayan bir adam değildir. kendi kulüplerinin kişisel davalarının peşindelerdi. böyle kahvehane yorumcuları türk futbol kitlesini çok etkiliyor.

ismael'in yaratmaya çalıştığı oyunun zor tarafları var ama bunun temel nedeni 3lü oynaması değil. aslında 433 ile 343 arasında sandığınız kadar büyük farklar da yok. çeşitli kaymalarla-farklı rol dağılımlarıyla hızlıca birinden birine geçilebilir. bizim hocanın zor tarafı, sürekli ve neredeyse rakip kaleciye kadar pres talep etmesi. pres hattı ilerde-boğucu bir oyun bence süper ligin içinden geçer, çok temposuz bir ligiz, öyle sandığınız gibi sıkı savunmalar falan da yok bunlar şehir efsanesi ama yaratması zor, doğru oyuncular ve doğru çalışma gerektiriyor. şu an bir yola girdik. doğru takımı toparlamaya çalışıyor gibi oyuncular iyi görünüyor. çalışmalar da yerinde. ben iyi sinyaller alıyorum.

Çevrimdışı Efe

TKımda Ghezzal hariç yaratıcı oyuncumuz bulunmayışı beni çok endişelendiriyor. Fassnatch ı da aldık diyelim, o da öyle bir profil değil. Ghezzal 'e bir şey olsa veya güzelce kilitlediklerinde takımda rakip eksiltecek, şapkadan tavşan çıkartacak diye ayağına bakacağımız tek kişi Emirhan mı olacak yani?

Bu konuda bende problemli görüyorum takımı 10 numara dediğimiz bölgeye 1 oyuncu almak özellikle iç saha maçları için çok önemli olabilir her zaman fizik ve baskı sonucu getirmez yaratıcı oyuncuda olmalı.
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

Bu konuda bende problemli görüyorum takımı 10 numara dediğimiz bölgeye 1 oyuncu almak özellikle iç saha maçları için çok önemli olabilir her zaman fizik ve baskı sonucu getirmez yaratıcı oyuncuda olmalı.
10 numara depilde ruud wormer tarzı bir 8 numara  daha iyi olur.

Çevrimdışı Nazım Ar

bence asıl xavi-iniesta ile oynayamazdık. hocanın sistemini hiç anlamamışsınız bence. sezon başlayınca daha çok anlaşılır. eleştiri olabilir de doğru şeyi eleştirelim. illa geçmişten örneklerle anlamak istiyorsanız 16/17 sezonunda conte'nin chelsea'sini referans alabiliriz.  conte'ye çok daha yakın ismael'in futbol anlayışı. tikitakayla barcelona'yla filan herhangi bir ilgisi yok. çok ters futbol mantaliteleri.

Ben sadece hücum aksiyonunu ortasahada üst düzey pasörler olmadan kanatsız götüremeyeceğimizi belirtmek istemiştim. Tiki taka oynamaya çalışmadığımızın farkındayım. Hay hay değiştireyim o zaman o futbolu Matic, Fabregas, Kante, Pedro, Hazard gibi futbolcular olmadan oynayamayız. Takımda 20 metreden öteye baskı altında pas verebilecek 2,5 futbolcu var.

Çevrimdışı worns

Ben sadece hücum aksiyonunu ortasahada üst düzey pasörler olmadan kanatsız götüremeyeceğimizi belirtmek istemiştim. Tiki taka oynamaya çalışmadığımızın farkındayım. Hay hay değiştireyim o zaman o futbolu Matic, Fabregas, Kante, Pedro, Hazard gibi futbolcular olmadan oynayamayız. Takımda 20 metreden öteye baskı altında pas verebilecek 2,5 futbolcu var.

matic-kante çok pasörlükle öne çıkan oyuncular değildi ben sadece merkez orta sahayı kastediyorum. en azından birincil özellikleri bu değildi. ama öndeki üçlüde özellikle 343 oynayacaksak wout'un arkasındaki ikilide fazlasıyla tekniğe ve yaratıcılığa ihtiyacımız var.

bu arada merkez orta sahada bence de eksiğimiz var. josef-gedson doğru oyuncular olsa da arkalarındaki rotasyon tatmin etmiyor. mesela bizim merkezi çok çok iyi kapatmamız lazım çift yönlü çalışan ve iki iç oyuncusunun da gerektiğinde üst düzey defansif reaksiyon verebildiği bir oyun görmeliyiz. conte takımlarının alameti farikası budur, biz de çok kez orada bloğu koyup rakibi çıkartmamaya çalışıyoruz. salih ne kadar uğraşasa da istediğimiz oyuncu olması çok zor.

çok kaliteli oyuncular olmadan bu oyun olmaz fikrine katılmıyorum sadece. bizim oyun çok çalışarak, doğru oyuncu profillerine giderek daha ucuz oyuncularla da oynanır ve oturturulur. ama işte bizim türkiye'de çalışma ve uyum satın almaktan bile yerine göre daha zor olduğu için belki sorunlar yaşanabilir bakalım göreceğiz.

Çevrimdışı beno1903

Beyler bu kadro şampiyon olmaz. Ghezzalın eline josefin uzaktan şutlarına kalacaz gene. Yedekten kim girip oyunu değiştiricek Cenk mi? Nkodoumu?
Sahaya nasıl dizileceğimiz belli bile değil. Defans hattı tam bir felaket. Umut ilerden dönemez bile sanki belinde ağırlıkla oynuyor hamle yapıyor kalkamıyor. Kanat alacakmıyız kanat alsak kimin yerine oynayacakTam bir fiyasko bizi bekliyor bence beyler.

Muleka-------Weg--------Ghezzal
U.Meraj----Gedson---Emirhan---Rosier
---------------Souza---------------
--———Saiss--------Montero
--------------Ersin
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2022, 18:52:30 beno1903 ]

Çevrimdışı Nazım Ar

matic-kante çok pasörlükle öne çıkan oyuncular değildi ben sadece merkez orta sahayı kastediyorum. en azından birincil özellikleri bu değildi. ama öndeki üçlüde özellikle 343 oynayacaksak wout'un arkasındaki ikilide fazlasıyla tekniğe ve yaratıcılığa ihtiyacımız var.

bu arada merkez orta sahada bence de eksiğimiz var. josef-gedson doğru oyuncular olsa da arkalarındaki rotasyon tatmin etmiyor. mesela bizim merkezi çok çok iyi kapatmamız lazım çift yönlü çalışan ve iki iç oyuncusunun da gerektiğinde üst düzey defansif reaksiyon verebildiği bir oyun görmeliyiz. conte takımlarının alameti farikası budur, biz de çok kez orada bloğu koyup rakibi çıkartmamaya çalışıyoruz. salih ne kadar uğraşasa da istediğimiz oyuncu olması çok zor.

çok kaliteli oyuncular olmadan bu oyun olmaz fikrine katılmıyorum sadece. bizim oyun çok çalışarak, doğru oyuncu profillerine giderek daha ucuz oyuncularla da oynanır ve oturturulur. ama işte bizim türkiye'de çalışma ve uyum satın almaktan bile yerine göre daha zor olduğu için belki sorunlar yaşanabilir bakalım göreceğiz.

A kalite olmasa da bizim profilimize uygun Ernst, Guinti,  6-7 sene önceki Atiba, kanat için Tello, Adriano (adriano A kaliteydi gerçi yaşını alınca alabilmiştik) farklı zamanlarda aldığımız bu oyuna uygun oyunculardı. Manuel Fernandes mesela son sezonda cıvıtana kadar Gedsonun çok ötesinde bir ortasahaydı. Bu tür oyunculardan en az 2 tane daha gerektiğini düşünüyorum.

Çevrimdışı XiaoHan

7m euro üç kuruş değil yalnız, günümüz kuruyla 123 milyon TL para yapıyor, üstelik yerli muadili de olan bi mevki, Antalyadan Bünyamin, biraz daha paraya kıyarsan Mert gibi kaliteli ve potansiyelli genç bir yerli alabilirsin. Üstelik aldığın yerli sayesinde stoperde de kaliteli yabancı bulabilirsin, veya Rıdvan gibi mevkisinde alternatifi çok az olan bir oyuncuya talip varken satıp orayı yabancı yapabilirsin. Rosier için 7m euro güzel para, şu anki kadroda 7m euroya Gedson ve Ghezzal dışında herkesi satabilirsin, yerini de çok rahat doldurursun.

Yani 5milyona aldığın adamı 7milyona satmak marifet değili, konu TL karşılığıda değil. 2milyon kazandığımızı farzedelim getirecekleri kişi Rosiere eş değerde veya daha üst performans verebilecek bu paralara kimi getirebilirsin? Aynı paraları harcayıp riske girip ne verdiği belli 2 senedir izlediğimiz takımda forma giyen biri varken + yaşıda genç ve kazanacağın rakam ile yaptığın transfer sonrası elde para kalmayacaksa tekere çomak sokmanın birilerinin cebine faydası vardır diye düşünürüm ben. 15e satarlar 5-6ya yerini doldururlar deriz ki kulüp para kazandı kimsede sesini çıkarmaz. Attığın taş ürküttüğün kurbağaya değsin.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı KadirA

Josef Gedson bu sistemde olmaz gibi. Emirhan Gedson yapıp, sag stoper Joseph mantıklı gibi. Hem cikislari iyi, hem pas kalitesi bir stopere göre yüksek.

Ersin
Joseph Saiss Emrecan
Rosier Gedson Emirhan Ridvan
Ghezzal Weghorst Muleka

Yabancı konusunda çok sorun yasayacagimizi düşünmüyorum bu durumda. Hem istediğin zaman Emrecan i yedeğe çekip Monteroyu koyabileceksin, hem de ortasahada Kartal ve Salih gibi oyunculara yer acilmiş olacak. Bu kadroda 4 yerli gözüküyor, Ridvan satılsa, yerine yabancı sol bek bile alınabilir.

Rosier de acikcasi 7-8 üstü bir rakam getiriyorsa direk satılmalı. Zaten pimi çekilmiş bomba gibi. Hazirlik maçında bile disiplin problemi çeken bir oyuncu. 2-3 milyon kar etmek de az degil, o kadar da katkisi oldu ama bu is böyle böyle yürümeli. Herkes zannediyor ki her oyuncuyu 3 4 e alacaz, 12 14 e satacaz. O zor biraz. 7 8 rakamlarına satip yerini de yine 18-24 yas arası bir oyuncuyla, 2 3 milyona doldurabilmeliyiz.

Ridvana ayni seyleri söyleyemiyorum, çünkü yerli statüsünde. O paralara sahip yerini dolduramiyorsun. Adam en iyi yerli sol bek. Ha, getirir sana 10 üstü bir bonservis, o zaman farklı çözümler üretip satabilirsin.

Çevrimdışı kaan1903

Ben yönetimin yerinde planlama yapacak olsaydım Rosier(7m) ve Rıdvan’ı (5m) satar yabancı sol bek(Callum Styles)+Tayfur Bingöl +Mert Müldürü sağ stopere alır keyfime bakardım. Ayrıca Kanatlarda ve 10 numara da oynayabilen yeri gelirse 8 numara da da oynayabilecek Geçen sezon Ads de kiralık oynayan Matias Vargas’ı zorlardım.

—————————Emre ——————-

——-MertMüldür—-Saiss—-Emrecan———

TayfurBingöl——Gedson—M.Vargas—C.Styles

—————————Ghezzal—————————-
————-Weghoust———-Muleka—————-
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2022, 09:52:28 kaan1903 ]

Çevrimdışı Nazım Ar

Rosier de acikcasi 7-8 üstü bir rakam getiriyorsa direk satılmalı. Zaten pimi çekilmiş bomba gibi. Hazirlik maçında bile disiplin problemi çeken bir oyuncu. 2-3 milyon kar etmek de az degil, o kadar da katkisi oldu ama bu is böyle böyle yürümeli. Herkes zannediyor ki her oyuncuyu 3 4 e alacaz, 12 14 e satacaz. O zor biraz. 7 8 rakamlarına satip yerini de yine 18-24 yas arası bir oyuncuyla, 2 3 milyona doldurabilmeliyiz.

Kanatta ofansif ve defansif açıdan dengeli ikamesini bulabilmek kolay değil. Rosieri satalım diyeceksek aşağıdaki soruları sormak lazım:

1. Neden kadroda sadece Rıdvan ile birlikte Rosier'e teklif geliyor?
2. Gs 10 tane sağ kanat bek aldı geçtiğimiz 5-6 senede, bir tanesi bile tutmadı. En son burada Boey çok iyi transfer deniyordu. Demek ki bazı pozisyonların ikamesini bulmak, hele ki 2-3 milyonlara o kadar da kolay olmayabilir mi?
3. Marcao ya 15 verdiler ki o kadar kayırılmasına ve beleş penaltıya, verilmeyen kırmızı kartlara rağmen ligi 13. Sırada bitiren takımın stoperi. Fenerin 1 sezonluk korelisi için 18-20 ler konuşuyor. Bizim takımın en değerli oyuncularından ikisini toplasan bir Marcao etmiyor mu yani?

Beşiktaşlıların transfermarktta organize olması lazım, renkliler kafasına göre fiyat biçiyor topçularına. Fenere bakılırsa tüm as oyuncuları dünyada mevkilerinde süperstarlardan sonra geliyorlar değer olarak.
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2022, 10:09:11 Nazım Ar ]

Çevrimdışı XiaoHan

Rosieri gönderip daha fazla parayı harcayıp yerini özellikle yerli oyuncu ile doldurulabileceğine taraftarı algı ile inandırma operasyonunuda en iyi bizim yönetim becerir zaten algıda üstlerine yok.

Yakın geçmişte Marcelo gönderdik Pepe bile arattı kendini ama Rosier sonrası Tayfuru çare görmek komedi. Rıdvan giderse oynadığımız sistem itibariyle Umuttan daha faydalı olabilir yada Rosieri gerektiğinde yedekleyebilir ama fazlasını beklemek hüsran olur Tayfurada yazık olur.

Rosieri 7ye zaten satamaz bizim yönetimde hadi sattı diyelim Merti 7ye alabilirlermi? imkansız! Sattığından fazlasını harcayacaksın ve getireceğin oyuncu mevkisinde Cafu değil o vakit tekere çomak sevdası neden be arkadaş.
Yerliymiş, defansta oynayabiliyormuş eee çokmu mühim?
Yerli hakkını henüz tamamlanmamış eksik bölgelere yapılacak takviyede kullansın yönetim.
Her oyuncu Joker 80 bölgede neden oynamak zorunda? Mevkisinde iyi olsun hakkını versin kafi.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı sefaköykartali

Yani 5milyona aldığın adamı 7milyona satmak marifet değili, konu TL karşılığıda değil. 2milyon kazandığımızı farzedelim getirecekleri kişi Rosiere eş değerde veya daha üst performans verebilecek bu paralara kimi getirebilirsin? Aynı paraları harcayıp riske girip ne verdiği belli 2 senedir izlediğimiz takımda forma giyen biri varken + yaşıda genç ve kazanacağın rakam ile yaptığın transfer sonrası elde para kalmayacaksa tekere çomak sokmanın birilerinin cebine faydası vardır diye düşünürüm ben. 15e satarlar 5-6ya yerini doldururlar deriz ki kulüp para kazandı kimsede sesini çıkarmaz. Attığın taş ürküttüğün kurbağaya değsin.
Bu ülkenin en iyisine 15 anca gelir. Rosier gibi fransa ve portekizde alternatifinin gırla olduğu bir oyuncuya 7 8 gelmişse ben satalım derim. Bu sistemde ilk sezonki gibi kendini vermiş bir Rosier in çok parlayacağını düşünüyorum ancak kendisi de bir senedir o performansından uzak. Yerini yerliyle doldurursak diğer mevkilerdeki kalite artar diyorum, illa sattığımızın üçte birine yerini kapatmak kazanç demek değil ki. Rosier yerine yerli koyarsan stoperi yabancı yapabilirsin, gidip ptt oyuncusuna 2m euro falan vermemek de kazanç sayılabilir.

Çevrimdışı XiaoHan

Bu ülkenin en iyisine 15 anca gelir. Rosier gibi fransa ve portekizde alternatifinin gırla olduğu bir oyuncuya 7 8 gelmişse ben satalım derim. Bu sistemde ilk sezonki gibi kendini vermiş bir Rosier in çok parlayacağını düşünüyorum ancak kendisi de bir senedir o performansından uzak. Yerini yerliyle doldurursak diğer mevkilerdeki kalite artar diyorum, illa sattığımızın üçte birine yerini kapatmak kazanç demek değil ki. Rosier yerine yerli koyarsan stoperi yabancı yapabilirsin, gidip ptt oyuncusuna 2m euro falan vermemek de kazanç sayılabilir.

Geçen sene performansı şampiyonluk performansını aratmayan mı vardı, takım iyi olursa Rosier kendini toparlar. 7 8e bizimkiler oyuncu satamaz %hesaplarıyla bonuslarla alamayacağımız rakamları telaffuz ederler algıyla kafa karıştırırlar yerinede 1-2ye alternatifini getiremezler. Getirebilecek iş bitirici bir yönetim olsa zaten bizim çenemizi, parmaklarımızı, kafamızı yormamıza, muhasebeci olmamıza gerek kalmaz. Ptt oyuncusunu dediğin gibi 2ye alabilecek olsalar şuana kadar zaten çoktan imzalamıştı yani 2ye bile ptt liginden oyuncu getirmeyi beceremeyen kişilerden fransadan portekizden alternatif beklemek hayalcilik. Midyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmayalım. Şampiyonluğa giderken Aboubakara 2 verselerdi ne şampiyonluk zora girerdi nede Aboubakar hain mertebesine yükselmezdi yerine inat ettilerde ne oldu? Batsmana kaç milyon verdiler + verdilerde neye yaradı. Vizyon 0 olduktan sonra eldekini korumakta büyük icraat.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimiçi murat

Gezzalı da satıp gençleri de elden kaçıralım tam olsun. Kaan ayhan mert müldür kenan karaman çıkarız maçlara.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kanatta ofansif ve defansif açıdan dengeli ikamesini bulabilmek kolay değil. Rosieri satalım diyeceksek aşağıdaki soruları sormak lazım:

1. Neden kadroda sadece Rıdvan ile birlikte Rosier'e teklif geliyor?
2. Gs 10 tane sağ kanat bek aldı geçtiğimiz 5-6 senede, bir tanesi bile tutmadı. En son burada Boey çok iyi transfer deniyordu. Demek ki bazı pozisyonların ikamesini bulmak, hele ki 2-3 milyonlara o kadar da kolay olmayabilir mi?
3. Marcao ya 15 verdiler ki o kadar kayırılmasına ve beleş penaltıya, verilmeyen kırmızı kartlara rağmen ligi 13. Sırada bitiren takımın stoperi. Fenerin 1 sezonluk korelisi için 18-20 ler konuşuyor. Bizim takımın en değerli oyuncularından ikisini toplasan bir Marcao etmiyor mu yani?

Beşiktaşlıların transfermarktta organize olması lazım, renkliler kafasına göre fiyat biçiyor topçularına. Fenere bakılırsa tüm as oyuncuları dünyada mevkilerinde süperstarlardan sonra geliyorlar değer olarak.

Beşiktaş'lıların yapacağı bir şey yok dostum, iş yönetimde bitiyor.

Çin dünyadan transfer yapmaya ilk başladığı zaman Demba Ba'yı satmıştık onlara. Taraftar mı organize oldu? Hayır, yönetim becerdi.

Bu herifler oyuncu satma konusunda beceriksiz işte. Millet arkadasını yumruklayan stoperini 15'e satıyor, öteki Kore'den aldığı adama 20 teklif bekliyor. Biz öyle seyrediyoruz, şampiyonlukta rol oynayan iki genci bile 4-5 milyona satamıyoruz.

Etiketler: