2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1240945 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı XiaoHan

salihe haksızlık etmedinmi 🤔

Hırs, arzu, istek, 0. Mevkisi için çok yumuşak, ha oldu olacak diye 5 seneyi Oğuzhan bekleyerek olmadığını tecrübe ettik zaten. Olmuyorsa olmuyor vakit kaybına gerek yok. Beklentiyi yenilere saklayalım. Salih te daha fazla kendine haksızlık etmesin oynayabileceği ayarda bir kulüple görüşsün.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı Nazım Ar

https://twitter.com/agacliyol_/status/1546870203086168067

@can1903?

Amartey ve Emrecana fitim. İngiltere görmüş siyahi futbolcu hem de çok yönlü her türlü oynar burda. Fassnatch sadece bedava ise olur. Müller diyorlar, bizim oyunun neeesinde Müllerlik durum olacak bilemedim. Muleka da zaten o tipte bir oyuncu.

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/buzzspor/status/1546886885724889096
Daha sıçtığın vodofone dan dışarıya çıkmadı Serdarın hemen oldum havasına girmiş. Böyle alırsın boyunun ölçüsünü. Oynamayacaksa u21 e bile yollamasınlar. Tek başına antrenman yapsın körelsin gitsin. Seneye de siirt jetpa ya transfer olur.

Diğer yaşıtlarından utan. Hepsi a takım için kendini parçalıyor.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Efe

Serdarda geçen sezonun 2.yarısından sonra bu umursamazlık başladı istemiyorsa göndersinler tutmanın bi manası yok hoca doğru bir söylemde bulunmuş.
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı worns

valla serdar'ı üç dakika izledim, öfkelendim. buraya da yazdım. baktım iki dakika sonra oyundan çıkıyor. valerien hocayı da kutlarım hem oyuncuya hem tüm gençlere iyi bir mesaj oldu. bütün takıma saygısızlık yapmaya kalkıyor 19 yaşında adam. zaten ben karakterinden bağımsız oyununu da bir şeye benzetemezdim ama bu hareketler görüntüyü tamamen umutsuz vakaya dönüştürüyor. yeni sözleşme filan önermeye de gerek yok bence buna.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Profesyonel sözleşme imzalamak istiyorsan profesyonel olacaksın. Bazıları hocaya yüklenmiş kaybetmeyelim genç oyuncuyu falan diye. Valla artık hoca nefretleri Beşiktaş'ın menfaatlerinin önüne geçmiş bazı arkadaşların. Gidin Şenol Güneş'i tutun. Bırakın artık bu saçma işleri...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

Profesyonel sözleşme imzalamak istiyorsan profesyonel olacaksın. Bazıları hocaya yüklenmiş kaybetmeyelim genç oyuncuyu falan diye. Valla artık hoca nefretleri Beşiktaş'ın menfaatlerinin önüne geçmiş bazı arkadaşların. Gidin Şenol Güneş'i tutun. Bırakın artık bu saçma işleri...

şu olayda hocaya sallamaya kalkan adamın niyeti bellidir kimse kusura bakmasın. tartışması bile olacak konu değil.

Çevrimiçi Samet Demir

İstedikleri herifde saf kan trabzonlu. Sinsi paragözün teki.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Serdarı kamptan geri göndersinler. Her süre bulduğu maçta aynı umursamazlık. Geçen gün ekstra koşu antremanında da Nkoudu ve Atiba yüksek tempo koşarken bu jog atıyordu.

Bu gidişle 3. lige doğru süzülür.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Daha sıçtığın vodofone dan dışarıya çıkmadı Serdarın hemen oldum havasına girmiş. Böyle alırsın boyunun ölçüsünü. Oynamayacaksa u21 e bile yollamasınlar. Tek başına antrenman yapsın körelsin gitsin. Seneye de siirt jetpa ya transfer olur.

Diğer yaşıtlarından utan. Hepsi a takım için kendini parçalıyor.

o sırada emirhan necati hasic aytuğ kendilerini yırtıyor yazık valla
bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

Ne olursa olsun hocamiza 1 sene sahip cikmamiz lazim, yuksek tempolu antreman yaptiran, tempo isteyen hocalarin hepsi ligimizde ne yazikki tutunamiyor cunku oyuncular hocalarin ayagini kaydiriyor. Sonra medyada orda burda lobi yapip hocayi kovduruyorlar.

Serdar konusundaki tavri cok hosuma gitti, o genclerin yerinde olmak isteyen milyonlar var kendini parcalayacak.

Mis gibi avusturyada daglarin arasinda hotelinde kaliyor, yemegi icmesi bedava, basarili olursa hayatinin sonuna kadar milyonlar kazanacak
efendi sanki halisahada forvetten cikmayan artist adamlar gibi saga sola fake kosu atiyor.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

Serdarı kamptan geri göndersinler. Her süre bulduğu maçta aynı umursamazlık. Geçen gün ekstra koşu antremanında da Nkoudu ve Atiba yüksek tempo koşarken bu jog atıyordu.

Bu gidişle 3. lige doğru süzülür.
Istanbula yolluyorlar. Doğru karar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

adam bir de maçtan sonra hocasından ve takımdan özür dileyeceği yerde kapı filan tekmelemiş, şaka gibi.  :) istanbul'a postalanması yerinde olmuş. fazla üstünde durmaya değecek bir oyuncu değil zaten kadroyu konuşurken bile aklımıza gelmiyordu bir şey beklemiyorduk.

Çevrimdışı sEuL

adam bir de maçtan sonra hocasından ve takımdan özür dileyeceği yerde kapı filan tekmelemiş, şaka gibi.  :) istanbul'a postalanması yerinde olmuş. fazla üstünde durmaya değecek bir oyuncu değil zaten kadroyu konuşurken bile aklımıza gelmiyordu bir şey beklemiyorduk.

Gecen sene oynamaya basladiktan sonra sahadaki vurdumduymaz tavir ve hareketleri cok konusulmustu forumda. Anlasilan beyefendi saha disindada ayni mentalitede ve bu arkadas sadece 19 yasinda. Daha bu yasta bu tavir ve disiplinsizlik ile bir yere varamaz, ustelik performansi pek birsey de vaat etmiyor. Iyi olmus Avusturya kampindan kovulmasi, gitsin artik menajerinden mi kimden akil aliyorsa onlarla takilsin.

Çevrimdışı tuncaboylu

Serdar'ın menajerinin ne b.k olduğu belliyken, çok vakit kaybedildi. Geçen sene başında def edilmeliydi.

Etiketler: