2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1240616 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı worns

avusturya'daki maçlar bizim için daha çok kadroyu yapılandırırken değerlendirmek istediğimiz isimlere yönelik. oyunculara kendilerini göstermek için fırsat. avrupa'da olmadığımız için halen erken bir dönemde sayılabiliriz. bu maçta emirhan d.-cenk-boyd şeklinde kurulmuş olan ileri üçlüyü merak ediyorum.

ispanya'daki maçlarda ve dönüşteki sampdoria maçında ise yeni sezona yönelik sinyalleri görürüz.
[ Son Düzenleme: 12 Temmuz 2022, 16:54:09 worns ]

Çevrimdışı worns

Hasiç ve Boyd'u düşersek 3 yabancı transfer hakkımız var..
Boyd kalırsa hasic için +3 kuralı var.
Bu durumda 2 boşluk var.

Romain Saïss
Francisco Montero
Welinton
Valentin Rosier
Souza
Gedson Fernandes
Atiba Hutchinson
Georges-Kevin N'Koudou
Tyler Boyd
Rachid Ghezzal
Ajdin Hasic
Wout Weghorst
Jackson Muleka

eğer haberlerde söylenildiği gibi bir yerli stoper ve bir yabancı sağ stoper alacaksak montero ve welinton'dan birine de yol görünür diye düşünüyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

eğer haberlerde söylenildiği gibi bir yerli stoper ve bir yabancı sağ stoper alacaksak montero ve welinton'dan birine de yol görünür diye düşünüyorum.
Yol görünmemesi hata olur. Yedek olarak iyi olsa da yabancı kuralına hiç uymayan bir oyuncu  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi tolga1903

Allah rızası için şu sol kanat beke yabancı bulun stoperi yerliden kurarız.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Zemini kötü sahayı özellikle mi seçtik acaba hazırlık maçı için  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

umut meraş tam bir iki yönlü bek. oyununun iki yönünü de 10 üzerinden 2lik oynuyor adam.

Çevrimdışı levitate

ulan rosier anca git gta online oyna
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

umut meraş tam bir iki yönlü bek. oyununun iki yönünü de 10 üzerinden 2lik oynuyor adam.
2 baya bol keseden bir not olmuş. Bazen rakip oyuncu sanıyorum maç içerisinde  :ebebe:

https://twitter.com/nocontextjk/status/1546868195667181569

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi tolga1903

8 maç lig 2 hazırlık maçı şunu gösterdi bu takım ne stoperlerden ne de kanat beklerden adam akıllı hücum katkısı alamıyor. Merkez orta saha ikilisi de tabela yapamayınca son derece kısır sıkıcı bir takıma dönüyoruz. Ya arkadaki beş oyuncunun hadi rosier'i saymazsak dördü bu oyuna uygun oyunculardan kurulacak ya da çoğu maç 95 dakika kapalı anadolu savunmasına bol bol stoperlerin icerdeki tek adamımıza kenar ortalarını izleyeceğiz. Büyük kumar oynadık hala oynuyoruz ben açıkçası nefret ettim bu 3 4 1 2 denen şeyden olacağına dair en ufak emare de yok bana göre beklentisi olana saygı duyarım.

Çevrimdışı Orhan_

Umut Meras tip olarak tam rotasyon oyuncularina benziyor.

Çevrimdışı worns

hoca da umut konusunda benzer fikirde olacak ki rosier'i sola koyarım daha iyi demiş.

Çevrimdışı worns

cenk iyiydi, çıkınca öndeki üçlü fizik olarak iyice zayıf kalmış.

şu an sahada baya yedekler+u21 tadında bir takım var. karşıda da beş gün sonra şampiyonlar ligi elemesine çıkacak hiç de fena durumda olmayan plzen var. ben ilk yarıda fizik mücadeleyi beğenmiştim. normalde sezonun bu anında fizik olarak yanıt vermekte zorlanacağımız takımlarla oynuyoruz. bence atletik olarak fena bi tablo yok.

Çevrimdışı XiaoHan

Boyd, Salih, Meraş, Kenan oynayacağına hazırlık olarak altyapıdan gençler oynasın sisteme takıma hazırlansın bunların takıma oyuna katacağından çok daha fazlasını katarlar.

Sayın A.N.Ç. ve yönetim zaten kimseyi satabilme kulübe para kazandırabilme potansiyeline sahip değilsiniz en azından bu arkadaşlarla anlaşmalı feshedin yazık günah aldıkları paralara.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimiçi Necmi

Boyd, Salih, Meraş, Kenan oynayacağına hazırlık olarak altyapıdan gençler oynasın sisteme takıma hazırlansın bunların takıma oyuna katacağından çok daha fazlasını katarlar.

Sayın A.N.Ç. ve yönetim zaten kimseyi satabilme kulübe para kazandırabilme potansiyeline sahip değilsiniz en azından bu arkadaşlarla anlaşmalı feshedin yazık günah aldıkları paralara.
salihe haksızlık etmedinmi 🤔

Çevrimdışı worns

serdar saatçi ilk kez izlediğim berkayı da içine katarak söylüyorum kadrodaki en kötü stoper.

Çevrimiçi Necmi

Uzun yıllardır ilk defa alt yapıdan gelen çocukların a takım için çabaladıklarını görüyorum

Çevrimiçi Necmi

serdar saatçi ilk kez izlediğim berkayı da içine katarak söylüyorum kadrodaki en kötü stoper.
ben bunları söylediğimde genç düşmanı oluyorum 🤔

Çevrimdışı worns

hoca serdar'a 5-6 dakika katlanabildi  :D

Çevrimdışı levitate

hoca serdarı 10 dkda çıkardı
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

ben bunları söylediğimde genç düşmanı oluyorum 🤔

gencimiz bol ya abi. doğru söylüyorsun sırf genç diye umut vaat etmeyeni şişirmenin bir faydası yok. iki maç hasbelkader şans buldu diye kendini wonderkid sananlarla uğraşmaya hiç gerek yok. şu maçta 30 yaşındaki adamlar bile iyi kötü takımda kalırız belki diye çalıştı çabaladı. bu girdi, bir isteksizlik bir boş boş gezmeler, sağından solundan haberi yok. hiç bir gelecek görmüyorum bu adamda. zaten temel stoper yetenekleri de çok zayıf.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Yaaa Serdar boyle alirlar boyunun olcusunu. Yaptigin isi ciddiye almazsan kimse de seni ciddiye almaz, kapi pencere tekmelersin en fazla.

Etiketler: