2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1238134 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

eğer Mert Müldürü getirebilirsek sol beki yabancı da koyabiliriz ya da sağ stoperi yabancı yapacaklar ozaman dediğin olabilir.
Yönetimin o kadar para vereceğini düşünmüyorum. Yoksa sağ stoper için tam aranan adam mert müldür.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı can1903

Rosiere revize teklif var.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi sEuL

Rosiere revize teklif var.

Bir onceki teklifin 4-5M arasi oldugu soyleniyordu, revize edilen rakam 10M civarini bulmuyorsa bence satilmamali. Zaten bize maliyeti yanlis hatirlamiyorsam 4.5M, 7M falan civarina satarsak bize 2.5M civari bir rakam kaliyor, o parayada kimseyi getiremezsin. Gecen sene rezil bir sezon gecirdi ama bu sezon beklentiler daha yuksek kendisinden.

Orta saha ve stoper icin herhangi bir gelisme var mi Can?
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2022, 21:49:10 sEuL ]

Çevrimiçi Necmi

Rosierin yerini dolduramayız solumuz sıkıntılıyken sağıda sıkıntıya sokmanın manası yok

Çevrimiçi Necmi

Bir onceki teklifin 4-5M arasi oldugu soyleniyordu, revize edilen rakam 10M civarini bulmuyorsa bence satilmamali. Zaten bize maliyeti yanlis hatirlamiyorsam 4.5M, 7M falan civarina satarsak bize 2.5M civari bir rakam kaliyor, o parayada kimseyi getiremezsin. Gecen sene rezil bir sezon gecirdi ama bu sezon beklentiler daha yuksek kendisinden.

Orta saha ve stoper icin herhangi bir gelisme var mi Can?
geçen sene rezil sezon geçirmeyen oyuncumu var son 22 yılın en kötü sezonuydu takım kötüyken bir oyuncunun iyi olma ihtimali yokki yinede kötülerin içinde az kötü olanlardan biriydi

Çevrimdışı Nazım Ar

Rosier kadar iş yapacak kanat 3 4 3 için bulamayız. Ya defansı ya ofansı sıkıntı olur gelecek adamın. Hani 10 mio üstü teklif varsa satılırsa da bir şey diyemem ama o zaman 3 4 3 sevdasını çöpe atalım direk.

Çevrimiçi sEuL

Rosier kadar iş yapacak kanat 3 4 3 için bulamayız. Ya defansı ya ofansı sıkıntı olur gelecek adamın. Hani 10 mio üstü teklif varsa satılırsa da bir şey diyemem ama o zaman 3 4 3 sevdasını çöpe atalım direk.

Katiliyorum, dedigin gibi cezbedici bir bonservis bedeli teklif edilmedigi surece gitmesine bende karsiyim. Iyi bir paraya satilirsa ama, gider yerine Mert'i alir ustunede yabanci bir sol kanat beki alirim.

Çevrimdışı worns

Rosierin yerini dolduramayız solumuz sıkıntılıyken sağıda sıkıntıya sokmanın manası yok

hiç orayı bozmaya gerek yok katılıyorum. hazır düzgün bir takım kuruyor gibi görünüyoruz, uyum sağlamış oyuncuya dokunmak büyük risk olur.

Çevrimdışı worns

Katiliyorum, dedigin gibi cezbedici bir bonservis bedeli teklif edilmedigi surece gitmesine bende karsiyim. Iyi bir paraya satilirsa ama, gider yerine Mert'i alir ustunede yabanci bir sol kanat beki alirim.

mert müldür meselesi de o kadar kolay değil. sassuolo ekonomik sorunu olmayan bir takım mert'i de kullanıyorlar tok satıcılar. 8 milyon seviyesinden aşağı bile inmediklerini bir çok yerden duydum. rosier'i kaça satacağız da hem mert'i alıp hem de kar edeceğiz? böyle 12-13 milyon gibi saçma sapan bir teklif gelmedikçe karşıyım ben rosier satışına. öyle bir teklif de beklemiyorum açıkçası 6-7 geliyordur ve değmez.

Çevrimiçi sEuL

mert müldür meselesi de o kadar kolay değil. sassuolo ekonomik sorunu olmayan bir takım mert'i de kullanıyorlar tok satıcılar. 8 milyon seviyesinden aşağı bile inmediklerini bir çok yerden duydum. rosier'i kaça satacağız da hem mert'i alıp hem de kar edeceğiz? böyle 12-13 milyon gibi saçma sapan bir teklif gelmedikçe karşıyım ben rosier satışına. öyle bir teklif de beklemiyorum açıkçası 6-7 geliyordur ve değmez.

Ayni seyi yaziyoruz, basimizi donduren bir teklif olmadigi muddetce bende gitmesine karsiyim. Bonservisine 4.5M vermisiz, 10M altindaki hicbir teklif isimize gelmez.

Çevrimdışı levitate

mert'in bu saatten sonra türkiye'ye düşeceğini düşünmüyorum, gs'den 8 milyon istediklerine de inanmıyorum

adam ocak ayından beri 11 oyuncusu, rolü arttığına göre satmak gibi niyetleri yok zaten onun da gelmek gibi bir niyeti yoktur

bence kaan'ı kitlemek için taktik kasıyorlar, mert'e 5-6 kabul etmeyiz ama bu fiyata kaan'ı veririz tarzı
bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

Maaş bütçesi. Atiba, Rıdvan, Ersin, Emirhan ve gençler yok. Onların da 1.5 milyon euro desek 21.50 milyon eurolardayız.
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2022, 23:38:28 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı levitate

rosier ile ilgilenen takım marsilya olabilir, kadroda tek sağ bekleri lirola + tudor'u getirmişler yüksek ihtimalle üçlü oynatacak uygun olabilir diye düşünmüşlerdir
bipbipbupbup

Çevrimdışı Çağrı Öz

Beyaz forma siyah şort kombinasyonu bu kulübün kimliğidir. Çok alengirli değişiklikler yapmadan ufak tefek detaylarla dümdüz beyaz bir forma her yıl random bir şekilde çıkarılmazsa, geçmişe dönüp baktığımızda kulüpten bir iz göremeyiz. Bu denli hayatı bir mevzuyu kulübün yöneticileri umarım dikkate alır bundan sonra.

Bu yılki beyaz formanın omuzlarındaki gri şeritleri beğenmemiş olsam da düz bir beyaz forma olduğu için geçer not aldı benden.

Diğer yandan şu aksa meselesinin sosyal medyada gereksiz büyütüldüğünü gördüm. Taraftarların sponsorları ürkütmekten vazgeçmesi gerekiyor. Bir şirkete kendi markasının bir parçası olan renkleri kullanma demek büyük saygısızlıktır. Sponsorluk meselesi ticari bir husustur. Parasını vermiş olan insanlara böyle gereksiz bir yaklaşım sergilemek kulübün sponsorlar gözünde albenisini düşürür.
[ Son Düzenleme: 08 Temmuz 2022, 23:49:35 Çağrı Öz ]

Çevrimiçi sEuL

mert'in bu saatten sonra türkiye'ye düşeceğini düşünmüyorum, gs'den 8 milyon istediklerine de inanmıyorum

adam ocak ayından beri 11 oyuncusu, rolü arttığına göre satmak gibi niyetleri yok zaten onun da gelmek gibi bir niyeti yoktur

bence kaan'ı kitlemek için taktik kasıyorlar, mert'e 5-6 kabul etmeyiz ama bu fiyata kaan'ı veririz tarzı
Kaan’i Turkiye’den bir takima kitlemek icin cok ugrasiyorlar. Umarim bu takim biz olmayiz. Koray olursa ne ala olmuyorsada Emrecan, Emirhan, Aytug ve Serdar ile o Turk stoper boslugunu doldururuz bence.

Saiss, Welinton, Montero ve yabanci stoper transferi ile savunmayi kapatiriz insallah.

Çevrimdışı worns

Maaş bütçesi. Atiba, Rıdvan, Ersin, Emirhan ve gençler yok. Onların da 1.5 milyon euro desek 21.50 milyon eurolardayız.

geçen seneki rakam kaçtı hakimsin gibi geldi, ciddi bir maaş bütçesi tasarrufunda bulunuyoruz sanıyorum. ekonomik denge açısından en kritik şey bu. çoğu arkadaşın takıldığı ciddi bonservisle satış yapma meselesinden bile önemli sürdürülebilirlik açısından.

Çevrimdışı worns

Kaan’i Turkiye’den bir takima kitlemek icin cok ugrasiyorlar. Umarim bu takim biz olmayiz. Koray olursa ne ala olmuyorsada Emrecan, Emirhan, Aytug ve Serdar ile o Turk stoper boslugunu doldururuz bence.

Saiss, Welinton, Montero ve yabanci stoper transferi ile savunmayi kapatiriz insallah.

kaan o paraları hayatta etmez katılıyorum. bize zaten alınacaksa direk saiss türü seviye atlatacak transfer lazım yoksa 3lüde ortalama verim verecek sürüsüyle oyuncu var.

belki o listeden montero gidebilir gibime geliyor. sol stoper rotasyonu tamamen yerlilerden kurulur orada ona şans vermek kural itibariyle zor artık. hem emrecan hem emirhan gelirse kafamız rahat olur. hoca umut meraşı da bazen deniyor sol stoper.

amartey türü bir oyuncu da gelirse amartey-saiss-welinton-necip ile diğer pozisyonları kapatırız. welinton ve necip de iyi ve yeterli yedekler. sıra gelmez ama gerek olursa atibada sağ stoper oynayabilir. verimlerinden emin olamadığımdan daha aytuğdur kamptaki genç cissedir falan saymadım. derinlikte bir problemimiz yok böyle bakınca.

Çevrimiçi sefaköykartali

Boyd, Nkoudou, Welinton ve Montero dan biri, Salih gitme ihtimali olan oyuncular. Yabancı kaliteli stoper, sol kenar, yerli stoper, tempolu 6 alsak 23m euroya falan kapatırız kadroyu.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

geçen seneki rakam kaçtı hakimsin gibi geldi, ciddi bir maaş bütçesi tasarrufunda bulunuyoruz sanıyorum. ekonomik denge açısından en kritik şey bu. çoğu arkadaşın takıldığı ciddi bonservisle satış yapma meselesinden bile önemli sürdürülebilirlik açısından.

Vida, Ljajic, Teixeira, Lens, Batshuayi, Pjanic, Douglas ve Nsakala toplamda garanti ücret olarak 18 milyon Euro civarı alıyorlardı. Larin, Oğuzhan, Gökhan Töre, Mehmet Topal ve Güven Yalçın'ı da eklersek 21-22 milyon Euro kadar düşmüştür maaş harcaması.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı mellfred

Çevrimiçi sEuL

kaan o paraları hayatta etmez katılıyorum. bize zaten alınacaksa direk saiss türü seviye atlatacak transfer lazım yoksa 3lüde ortalama verim verecek sürüsüyle oyuncu var.

belki o listeden montero gidebilir gibime geliyor. sol stoper rotasyonu tamamen yerlilerden kurulur orada ona şans vermek kural itibariyle zor artık. hem emrecan hem emirhan gelirse kafamız rahat olur. hoca umut meraşı da bazen deniyor sol stoper.

amartey türü bir oyuncu da gelirse amartey-saiss-welinton-necip ile diğer pozisyonları kapatırız. welinton ve necip de iyi ve yeterli yedekler. sıra gelmez ama gerek olursa atibada sağ stoper oynayabilir. verimlerinden emin olamadığımdan daha aytuğdur kamptaki genç cissedir falan saymadım. derinlikte bir problemimiz yok böyle bakınca.

Ermihan'in sol ayakli oldugunu bilmiyordum, dedigin gibi hem Emrecan hem Emirhan alinirsa arkalarindada iyi kotu alttan gelen Aytug var . Iyi bir teklif gelirse Montero'nun gitmesine hic kimse uzulmez zaten. Bu arada Atiba'nin sag stoper olarak degerlendirilmesi iyi fikir, zaten bize gelmeden once PSV'de sag bek olarak oynuyordu. Zorunlu olarak stoper oynayip iyi performans verdigi maclarda olmustu bizde, bu yasinda orta sahayi kaldiramayabilir ama stoper bolgesinde daha az efor sarfederek hem tecrubesiyle hem oyun kurulumunda bize daha cok katki verebilir.

Çevrimiçi Necmi

Ermihan'in sol ayakli oldugunu bilmiyordum, dedigin gibi hem Emrecan hem Emirhan alinirsa arkalarindada iyi kotu alttan gelen Aytug var . Iyi bir teklif gelirse Montero'nun gitmesine hic kimse uzulmez zaten. Bu arada Atiba'nin sag stoper olarak degerlendirilmesi iyi fikir, zaten bize gelmeden once PSV'de sag bek olarak oynuyordu. Zorunlu olarak stoper oynayip iyi performans verdigi maclarda olmustu bizde, bu yasinda orta sahayi kaldiramayabilir ama stoper bolgesinde daha az efor sarfederek hem tecrubesiyle hem oyun kurulumunda bize daha cok katki verebilir.
üçlü sistemde stoperler orta sahadan daha fazla efor sarf eder 90 dakikanın büyük bölümünü zaten orta saha gibi oynuyorlar dönen topları orta sahada toplayıp hücuma döndürmek stoperlerin görevi zaten o nedenle ayağı düzgün ve tek hamlede topu kesebilecek stoper isteniyor emrecan bu yüzden değerli tek hamlede rakibi bozabiliyor kaptığı topuda dikine oynuyor saiss de hemen hemen aynı ikiside çabuk ama hızlı değil bize bir tane hızlı stoper gerekiyor

Çevrimdışı levitate

geçen sene piyango bize çıkacaktı neredeyse

bu sene o hataya düşmediler iyi oldu
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

yayın var mı
werder bremen kendi youtube kanalında yayınlayacak dediler ama ne kadar doğrudur bilmiyorum
bipbipbupbup

Etiketler: