2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1237687 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı celiker1

Kadro derinliğini hesaplarken Valerien'in takımı sürekli diri tutmak için 60-70. dk. lar arasında 3-4 orta saha-hücum oyuncusunu sahaya attığını hesap etmeliyiz.Onun için yapılan veya yapılacak transferlerde òzellikle orta saha ve hücum hattını "Çok kalabalıklaştı" şeklinde düşünmemeliyiz.Umarim transferi yönetenler öncelikle başkandan başlayarak son günlerde gelen haklı övgülerle bir rehavete kavuşmamıştırlar.A kalite,hızlı sağ stoper,A kalite ERNST müdahili oyuncu %100 gerekli.Sol stoper ve dortlünün solu için yerli olarak Emrecan ve Tayfur Bingöl'ü alıp maksimum fayda sağlamaya çalışacağız.14+3 yabancı genç oyuncu kontenjanında 1 oyuncu hakkımız var.O kontenjanı öncelikle Rosier bölgesinde dòrtlünün soluna uygun bir oyuncu olmasını beklerim.Bu yazdıklarımda olabiirse kendi bütçe ve şartlarımızda iyi kadro kurmuş oluyoruz
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi sefaköykartali

Rıdvan kalacaksa; Tayfur, Emrecan, Amartey, Bazoer Veya Denayer den biri, Josefle rotasyona girecek tempolu potansiyelli bir 6 numara, ileriye de hem solda hem 3412de merkezde oynayabilecek yaratıcı biri lazım.

Çevrimdışı Nazım Ar

Ernst müdahili bir oyuncu 10 yılda bir gelir. Renklilere sorsan Appiah, Melo falan derler ama Ernst bu 0lkeye gelmiş en kaliteli ve profesyonel b2b oyuncu idi. Prime halinde dünyanın her takımında sırıtmazdı.

Çevrimiçi Necmi

Rıdvan kalacaksa; Tayfur, Emrecan, Amartey, Bazoer Veya Denayer den biri, Josefle rotasyona girecek tempolu potansiyelli bir 6 numara, ileriye de hem solda hem 3412de merkezde oynayabilecek yaratıcı biri lazım.
takımı tekrar yeniledin 😂
Bize lazım olan tek şey yerli kalitesini yükseltmek cenkin ne vereceğini tahmin edemiyorum onun dışında yerli kalite yok takımda 11 oynatabileceğimiz yerli oyuncu şart

Çevrimiçi sefaköykartali

takımı tekrar yeniledin 😂
Bize lazım olan tek şey yerli kalitesini yükseltmek cenkin ne vereceğini tahmin edemiyorum onun dışında yerli kalite yok takımda 11 oynatabileceğimiz yerli oyuncu şart
Niye abi zaten Emrecan bitti haberi girdiler, bek yedeği olarak Tayfur adaylardan biri, sol kenarda oynayacak birini de almaya çalışıyorlar ek olarak bir tane yabancı kaliteli stoper ve genç potansiyelli Josefle dönüşümlü oynayacak bir orta saha istedim 😂

Çevrimdışı tugozcan

Bu stoper isini fazla hafife aliyoruz bence. Orada en az 1 yerli oynatacagimiz dusunulurse, Emrecan ve Rize'deki cocugu alip birinin formayi kapmasini bekliyor olacagiz anladigim kadariyla. Bence 2 gencten ziyade bir tanesi tecrubeli olmaliydi. Bu denklemin sonunda stoperde Necip'i goruyorum ben :D hayirsli

Çevrimdışı Orhan_

Bu sabri çelik denen hakem eskisi mhk başkanı olmuş. Bu tip adamlara ne için görev verildiği bellidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

https://twitter.com/vivaspormedia/status/1545397253094907906
İyi bir stoper alınıp yedek olarak tutulabilir, zaten en zayıf bölgemiz defans ve kaleci, birde sakatlık olunca işimiz necip’e dönüyor.

Çevrimiçi Necmi

Niye abi zaten Emrecan bitti haberi girdiler, bek yedeği olarak Tayfur adaylardan biri, sol kenarda oynayacak birini de almaya çalışıyorlar ek olarak bir tane yabancı kaliteli stoper ve genç potansiyelli Josefle dönüşümlü oynayacak bir orta saha istedim 😂
evet haber girmiş
Ne yapayım yönetimin transfer hızına yetişemiyorum 😳

Çevrimdışı GreenBook

Gençlik aşısı devam etmeli güzel hamleler
Welinton’da gider umarım

Çevrimiçi Samet Demir

Welliton dan önce montero yu yollasınlar bence

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Welliton dan önce montero yu yollasınlar bence

welintondan ne isteniyor anlamıyorum katkısı bariz ortada şu an elimizdeki en hızlı stoperde o tmm bir tane stoper alınsında welinton neden gönderilsin üçlü savunma oynayıp sezona üç dört stoperlemi gireceğiz welintondan daha iyi yedek stoper olacağını sanmıyorum al işde saiss milli takımından sakat dönmüş yarın hazırlık maçı var elde montero welinton var üçlü savunma oynayacağız en az iki tane welinton ayarında yedek stoperimiz olmak zorunda bir yerli daha alırsak montero ve welinton yedek sorununu çözer

Çevrimdışı sEuL

welintondan ne isteniyor anlamıyorum katkısı bariz ortada şu an elimizdeki en hızlı stoperde o tmm bir tane stoper alınsında welinton neden gönderilsin üçlü savunma oynayıp sezona üç dört stoperlemi gireceğiz welintondan daha iyi yedek stoper olacağını sanmıyorum al işde saiss milli takımından sakat dönmüş yarın hazırlık maçı var elde montero welinton var üçlü savunma oynayacağız en az iki tane welinton ayarında yedek stoperimiz olmak zorunda bir yerli daha alırsak montero ve welinton yedek sorununu çözer

Wellinton'un bende iyi bir alternatif oldugunu dusunuyorum. Bir yabanci stoper daha alsak bile 14+3 kuralina takilmiyoruz sanirim. Montero'nun genc olusu ve Ispanya'da iyi kotu bir pazari oldugu icin belki bazi arkadaslar Montero'ya daha sicak bakip Welinton gitsin istiyorlar ama ikisininde kalmasinda pek sakinca yok gibi.

Suan eldeki yabancilar:
1) Montero
2) Welinton
3) Saiss
4) Rosier
5) Ghezzal
6) Atiba
7) Josef
8) Gedson
9) N'Koudu
10) Weghorst
11) Muleka
12) Transfer - stoper
13) Transfer - orta saha 
14) Transfer - Sag/Sol kanat 
15) Boyd - buyuk ihtimalle kiralik gonderilecek

+3
1) Hasic
2) Besar
3) Cisse yada ismi gecen diger genc oyunculardan biri

Kacirdigim var mi bilmiyorum ama yabanci kurali ozelinde gecmis senelere oranla cok daha iyi durumdayiz!

Çevrimiçi Necmi

Wellinton'un bende iyi bir alternatif oldugunu dusunuyorum. Bir yabanci stoper daha alsak bile 14+3 kuralina takilmiyoruz sanirim. Montero'nun genc olusu ve Ispanya'da iyi kotu bir pazari oldugu icin belki bazi arkadaslar Montero'ya daha sicak bakip Welinton gitsin istiyorlar ama ikisininde kalmasinda pek sakinca yok gibi.

Suan eldeki yabancilar:
1) Montero
2) Welinton
3) Saiss
4) Rosier
5) Ghezzal
6) Atiba
7) Josef
8) Gedson
9) N'Koudu
10) Weghorst
11) Muleka
12) Transfer - stoper
13) Transfer - orta saha 
14) Transfer - Sag/Sol kanat 
15) Boyd - buyuk ihtimalle kiralik gonderilecek

+3
1) Hasic
2) Besar
3) Cisse yada ismi gecen diger genc oyunculardan biri

Kacirdigim var mi bilmiyorum ama yabanci kurali ozelinde gecmis senelere oranla cok daha iyi durumdayiz!
şu listede kurtulmamız şart diyebileceğim bir yabancı yok hepsinede gerek duyulacak sadece ligde oynadığımız sezonda kulübede oturtmaya kalburüstü yabancı alamazsın sonuçta sekizini sahaya sürüyoruz değişimlerle on olur herkes ister iyi yabancı ama welintonu kulübede oturtursun aldığını oturtamazsın yeri seçeneği yüksek ihtimal stoperler olacak yada sol bek welinton olursa dengeli değişimlerle sorunsuz yürürüz

Çevrimdışı worns

welinton kalır ya. 3lünün her yerinde oynayabilir. maaşı normal. yedekte kalmayı sorun edecek tip de değil. kontratını tamamlar diye düşünüyorum.

sol stopere ismi geçen isimlerden hem emre can hem emirhan gelirse belki montero'yu gönderebiliriz, yabancı sınırı nedeniyle sol stoperde her durumda yerli oyuncu oynayacak gibi göründüğü için o da.

Çevrimdışı worns

yalnız bence kalan en ciddi eksik merkez orta saha. dünya kupası sonrası fikstür acayip sıkılaşıyor. bizim taktik zaten 2 orta sahaya büyük yük bindiriyor. josef'in yaşı malum. zaten 11'de iki yabancı var. tempolu yerli bulmak zor. yabancı alternatif almalıyız kesinlikle o bölgeye. kartal-salih bilmiyorum 3lü oynasak yedek olurlardı ama bu formasyonda biraz zor 3. oyuncu olamazlar. emirhanı da daha çok ön tarafta kullanırız.

ilk 11'imiz iyi olack gibi ama bizim sistem bence hazır durumda geniş bir rotasyon talep edecek. kanat bekler ve merkezin rotasyonu zayıf karnımız olabilir. onlara odaklansınlar. en kötü ucuz ama atlet oyuncular bulunabilir.

Çevrimiçi Samet Ç

yalnız bence kalan en ciddi eksik merkez orta saha. dünya kupası sonrası fikstür acayip sıkılaşıyor. bizim taktik zaten 2 orta sahaya büyük yük bindiriyor. josef'in yaşı malum. zaten 11'de iki yabancı var. tempolu yerli bulmak zor. yabancı alternatif almalıyız kesinlikle o bölgeye. kartal-salih bilmiyorum 3lü oynasak yedek olurlardı ama bu formasyonda biraz zor 3. oyuncu olamazlar. emirhanı da daha çok ön tarafta kullanırız.

ilk 11'imiz iyi olack gibi ama bizim sistem bence hazır durumda geniş bir rotasyon talep edecek. kanat bekler ve merkezin rotasyonu zayıf karnımız olabilir. onlara odaklansınlar. en kötü ucuz ama atlet oyuncular bulunabilir.
Alternatif değil direkt 11 oynayacak adam lazım Gedson'un yanına.

Çevrimdışı kaan1903

Rıdvan işi olursa ordan gelecek nakitle Mert Müldür’ü sağ stoper olarak çözsek iyi olurdu. Sol beki de böylelikle yabancı yapabiliriz.

Çevrimiçi Samet Demir

Rıdvan işi olursa ordan gelecek nakitle Mert Müldür’ü sağ stoper olarak çözsek iyi olurdu. Sol beki de böylelikle yabancı yapabiliriz.
Rıdvan giderse sol tarafa tayfur gelir. Tayfur-umut yaparlar orayı.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı kaan1903

Rıdvan giderse sol tarafa tayfur gelir. Tayfur-umut yaparlar orayı.

eğer Mert Müldürü getirebilirsek sol beki yabancı da koyabiliriz ya da sağ stoperi yabancı yapacaklar ozaman dediğin olabilir.

Etiketler: