2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1237246 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı sEuL

Honda nereye gelecekmiş? İyice Güney Amerika takımlarının aşırı reklamlı formalarına döndüreceğiz  formamızı herhalde.
Parayi veren dudugu calar
Ulkenin ve klubun icinde bulundugu ekonomik sartlari dusununce hic kizamiyorum, isterlerse formanin her tarafini sponsorla doldursunlar, bu noktada kabulum.

Bu arada reklam panolari ve tribun isimleri icin yapmis oldugumuz anlasmalar ne zaman bitiyor acaba, oralarida yuklu anlasmalarla baglamak dilegi ile

Çevrimdışı Mehmet57

Kouyate’nin ismi yogun olarak TS ile geciyor. Cok kez yazdim; agresifligi, fizigi, hizi ile sag stopper icin ideal oyuncu. Josef’i de yedekler, hatta orta ikiliyi Gedson-Kouyate bile yapabilirsin. Free oyuncu su an

Amartey’de o profile uygun. Ikisinden biri gelirse cok ama cok isimize yarar.

Çevrimdışı XiaoHan

Abi Rıdvanın menejeri aynı zamanda Dorukhanın da menejeri. Onu da bedavaya göndermek zorunda kaldık. Bence bu iki durumda da yönetimden çok oyuncuları suçlarım ben. Yani insan çalıştığı menejerine bir bakmalı.

Özellikle Rıdvan için bu durum söz konusu. Öz kaynaktan çıkma bir oyuncusun sen. Küçük yaşlarda bir sürü röportajını dinledik ve gurur duyduk seninle. Bu menejerle ne işin var senin.

Ayrıca yönetim ve rıdvan arasında geçen diyaloglarıda bilmiyoruz şuan. Elimizde az veri varken kim haklı kim haksız söylemek zor. Zamanla göreceğiz bunu.

Gönül isterki sözleşme uzatsın en az 1 sene daha bizimle devam etsin. İyi performans gösterip hem güzel para kazandırsın hemde daha iyi yerlere gelsin.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umarız yetiştiği kulübe faydasını sağlar gittiği takımda kendini dahada geliştirir birçok ayrılıp tekrar dönen futbolcu gibi ileride dönecek bir yüzü olur, gitmez kalırsada para pul olaylarından sıyrılıp başta kondisyonunu arttırıp takımda rekabeti ve başarıyı düşünür.

Yönetim maalesef bu menajer ilişkilerinin tamamında sınıfta kalıyor olaysız problemsiz giden kimse yok bu durumu sızdıran algı ile kendilerini mağdur ve haklı göstermeye çalışıp sürekli ama sürekli Beşiktaşı maddi sıkıntıya sokuyorlar. Son zamanlarda iyi ayrıldığımız kaç kişi var sürekli itibarsızlaştırıp taraftara yem edip düşman yaratmayla bu işler yürümez.

Sadece menajerde değil spor yazarlarıda dahil kim Beşiktaşın menfaatlerine ters icraatlarda bulunuyorsa ambargo koyarsın çok değil 1-2sene içerisinde böyle Beşiktaşa kazık atmayı kendine iş bellemiş kimse kapıdan içeri giremez.
🦅🤍🖤🦅

Çevrimiçi Necmi

Stadın zemini stadyum ilk açıldığında yapıldığı gibi ilk kez mi rulo çim serilip hibrit ekiliyor?O saha zeminine hiç bir zaman ulaşamayıp tüm sezon başlarında sorun yaşamıştık.Bu sene herhalde tekrar o zemine sahip olacağız
evet hibriti söktüler serme çim yapıp tekrar hibrit çakacaklar doğru olanda bu ekme çim hiç yetişmedi her sene sorun yaşadık

Çevrimiçi Necmi

Parayi veren dudugu calar
Ulkenin ve klubun icinde bulundugu ekonomik sartlari dusununce hic kizamiyorum, isterlerse formanin her tarafini sponsorla doldursunlar, bu noktada kabulum.

Bu arada reklam panolari ve tribun isimleri icin yapmis oldugumuz anlasmalar ne zaman bitiyor acaba, oralarida yuklu anlasmalarla baglamak dilegi ile
aksa hariç 🤮

Çevrimdışı Mehmet57

Umarim Nkoudou’dan kurtuluruz ve yerine katki sagyalabilecek biri gelir. Ghezzal-Nkoudou karisimi, hizli ama ayaklarina hakim ve orta acabilen biri.

Gollerine ragmen Larin denen el freninden kurtuldugumuza sevindim. Top ayagina geldiginde ezip, yavas davranarak topu sagina cekip iceriye pas denemelerini asla ozlemeyecegim. Umarim orta dortlunun soluna tum kanadi kullanabilen, suratli bir isim gelir.

Çevrimdışı sEuL

aksa hariç
O yesil mavi renkleri konusmustuk gecen hafta, gercekten inanilmaz cirkin duruyor. Elimizden birsey gelmiyor maslesef

Çevrimdışı umutow

Umarım bu ağır sezon başı kampı ikinci yarıyı etkilemez. İnşallah devre arasına kadar iyi puan farkı açarız yoksa sıkıntı olabilir.

Çevrimdışı Orhan_

Honda nereye gelecekmiş? İyice Güney Amerika takımlarının aşırı reklamlı formalarına döndüreceğiz  formamızı herhalde.

Bol bol para versinler de gerekirse formayı göremez hale gelelim.

Çevrimdışı Orhan_

aksa hariç 🤮

Ordunun dereleri aksa yukarı aksa. Halbuki siyah beyaz içine yedirseler güzel bir sonuç olur... Ama onlar logonun göze batmasından memnundurlar diye düşünüyorum.

Çevrimdışı annoca

Umarim Nkoudou’dan kurtuluruz ve yerine katki sagyalabilecek biri gelir. Ghezzal-Nkoudou karisimi, hizli ama ayaklarina hakim ve orta acabilen biri.

Gollerine ragmen Larin denen el freninden kurtuldugumuza sevindim. Top ayagina geldiginde ezip, yavas davranarak topu sagina cekip iceriye pas denemelerini asla ozlemeyecegim. Umarim orta dortlunun soluna tum kanadi kullanabilen, suratli bir isim gelir.
ghezzal-nkoudou karışımı bildiğim mahrez var.  biraz zor gibi  :D

bouanga ismi çıkmıştı eğer o işte olursa hücum hattımız on numara beş yıldız olur.

larin attığı gollerin 8'ini 6-0 ve 7-0 yendiğimiz maçlarda atmıştı. o yıl averajla şampiyon olduk belki ama berabere veya bir farkla yenildiğimiz maçlardan birinde atsaydı son maça kadar kalmazdı şampiyonluk. kaleciyle karşı karşıya kaldığında bir yolunu bulup kalecinin üzerine nişan alırdı. larinin başarılı olabilmesi için tek yol var o da ghezzal gibi birisi mükemmel orta yapacak pas atacak abou gibi bir forvetin defansı ve kaleciyi kendine çekecek arka direkte paşam boş kaleye yollıcak. geçen yaz buna benzer bir şey dendiğinde taşlayan çok oluyordu. keşke 7 milyon teklif geldiğinde satılsaydı.

rıdvan-ersin-serdarın durumları larin ve dorukhandan ders alınarak gerekli işlemler bir an önce yapılmalı.

Çevrimiçi Necmi

ghezzal-nkoudou karışımı bildiğim mahrez var.  biraz zor gibi  :D

bouanga ismi çıkmıştı eğer o işte olursa hücum hattımız on numara beş yıldız olur.

larin attığı gollerin 8'ini 6-0 ve 7-0 yendiğimiz maçlarda atmıştı. o yıl averajla şampiyon olduk belki ama berabere veya bir farkla yenildiğimiz maçlardan birinde atsaydı son maça kadar kalmazdı şampiyonluk. kaleciyle karşı karşıya kaldığında bir yolunu bulup kalecinin üzerine nişan alırdı. larinin başarılı olabilmesi için tek yol var o da ghezzal gibi birisi mükemmel orta yapacak pas atacak abou gibi bir forvetin defansı ve kaleciyi kendine çekecek arka direkte paşam boş kaleye yollıcak. geçen yaz buna benzer bir şey dendiğinde taşlayan çok oluyordu. keşke 7 milyon teklif geldiğinde satılsaydı.

rıdvan-ersin-serdarın durumları larin ve dorukhandan ders alınarak gerekli işlemler bir an önce yapılmalı.
biz bu kadar dominant hücumcuyu nasıl idare edeceğiz 🤔
Hücum hattı bu kadar zenginken orta saha iki isime bakıyor cezası var sakatlığı var savunma hattıda öyle
Ben transfer yapacaklarsa hücum hattına olmamalı bu diye düşünüyorum zaten herkes kanat diyor biz kanatsız oynayacağız kanat oyuncusunu ne yapalım 3.4.1.2   3.4.2.1  3.4.3  oynayacağımız oyun bu kadro buna göre kuruluyor kanat bunun neresinde oynayacak

Çevrimiçi Necmi

O yesil mavi renkleri konusmustuk gecen hafta, gercekten inanilmaz cirkin duruyor. Elimizden birsey gelmiyor maslesef
rengide geçtim estetik diye birşey yok

Çevrimiçi Necmi

sözleşmesi bitince ancak dünyada bu kadar sakatlanan bir oyuncuyu alacak kadar dünyadan habersiz bir kulüp ve yönetici bulamayızki

Çevrimdışı annoca

biz bu kadar dominant hücumcuyu nasıl idare edeceğiz 🤔
Hücum hattı bu kadar zenginken orta saha iki isime bakıyor cezası var sakatlığı var savunma hattıda öyle
Ben transfer yapacaklarsa hücum hattına olmamalı bu diye düşünüyorum zaten herkes kanat diyor biz kanatsız oynayacağız kanat oyuncusunu ne yapalım 3.4.1.2   3.4.2.1  3.4.3  oynayacağımız oyun bu kadro buna göre kuruluyor kanat bunun neresinde oynayacak
antalyadan fernando. 1 milyona serbest kalır deniliyordu doğru bilmem ama bize cuk oturur. @can1903  dediği çileği merak ediyorum ne çıkacak acaba ordan.

Çevrimiçi Samet Demir

biz bu kadar dominant hücumcuyu nasıl idare edeceğiz
Rıdvan gidecekse sol bek, bir orta saha, bir stoper lazım şuan. Bu 3 mevkide en önemlisi orta saha. Hiç konuşulmuyorda. Josef ve gedson gidince kim oynayacak. Hadi gedson yerine emirhan oynar josef yerine kim oynayacak.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Rıdvan gidecekse sol bek, bir orta saha, bir stoper lazım şuan. Bu 3 mevkide en önemlisi orta saha. Hiç konuşulmuyorda. Josef ve gedson gidince kim oynayacak. Hadi gedson yerine emirhan oynar josef yerine kim oynayacak.

iki yerli stoper lazım sonrada imkan olursa orta saha lazım rıdvan kalırsa iki oyuncuyla transferi kapatacaklar büyük ihtimal

Çevrimiçi Samet Demir

iki yerli stoper lazım sonrada imkan olursa orta saha lazım rıdvan kalırsa iki oyuncuyla transferi kapatacaklar büyük ihtimal
Rıdvanın kalması maddi yönden kulubü baya rahatlatır. Stoperede emrecan gelecek diye varsayıyorum. Daha sonra sıralama olarak önce orta saha sonra da isterlerse sol kanat almamız gerekiyor.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Bazoer kulüpsüz olarak gözüküyor

Çevrimdışı murat

Güzel bir 11 çıkarıyoruz ama kaliteli yedeklere ihtiyackımız var. Sakatlık ceza formsuzluk ve beklenen performansı alamama durumunda grçen seneki duruma düşeriz. Tayfuru alarak sağ ve sol kanadı hatta orta sahayı yedekleyebiliriz +yerli olması avantaj.ortasahada sayı çok eksik atibayı var olarak kabul etmemek lazım.
Geçen seneye göre kıyaslarsak kalede bir fark yok. Stoperde sais geldi vida gitti. Sağ sol bek aynı. Sağ kanat forvet larin yerine muleka güven yerine cenk batsu yerine
Weghorst ve ozi, salih, atiba, mehmettopal yerine gedson geldi. Biraz kalite yükselmiş olsada uzun maraton için yetersiz.
Çeçen sene kalabalık ama geniş olmayan bir kadro kurulmuştu. Bu sene daha nitelikli oyuncular ile tamamlamalıyız kadroyu.

Çevrimdışı sozkul

hiç alıcı gözle izlemedim beşiktaş maçında oynamadı galiba bu kadar isteyen gelirse formanın hakkını verir bence

Nasıl izlemedin bizim kanadı otoban yaptı o maçta..

Çevrimdışı Nazım Ar

Güzel bir 11 çıkarıyoruz ama kaliteli yedeklere ihtiyackımız var. Sakatlık ceza formsuzluk ve beklenen performansı alamama durumunda grçen seneki duruma düşeriz. Tayfuru alarak sağ ve sol kanadı hatta orta sahayı yedekleyebiliriz +yerli olması avantaj.ortasahada sayı çok eksik atibayı var olarak kabul etmemek lazım.
Geçen seneye göre kıyaslarsak kalede bir fark yok. Stoperde sais geldi vida gitti. Sağ sol bek aynı. Sağ kanat forvet larin yerine muleka güven yerine cenk batsu yerine
Weghorst ve ozi, salih, atiba, mehmettopal yerine gedson geldi. Biraz kalite yükselmiş olsada uzun maraton için yetersiz.
Çeçen sene kalabalık ama geniş olmayan bir kadro kurulmuştu. Bu sene daha nitelikli oyuncular ile tamamlamalıyız kadroyu.

Salih'i 4akasta kullanamıyorsak veya bonservis alamayacaksak tutma taraftarıyım. Öyle toparlayamayacak yaşta değil nicelik olarak en kötü kupa maçları için kalabilir. Atiba nın da zorluk derecesi düşük maçlarda forma bulacağını ve sırıtmayacağını düşünüyorum. Sezon başı kamp yemiş bir Atiba için yaş önemli değildir :)

Çevrimdışı celiker1

Evet ve bu sene serilen çimler ülkemizde üretilmiş.

Yerli ve milli muhabbetinden değil, iklim olarak aynı bölgede yetişmiş olması çimin sağlığı için daha iyi olur. (Fuat çimenin yöneticilerinden bir tanesi bu işin uzmanı, bir anlatım yapmıştı çimlerle ilgili)

İnşallah Beşiktaş’a yaraşır kaliteli sahaya geri döneriz
Teşekkür ederim
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

İlk hazırlık maçımız ne zamandı
Yarın Werder Bremen ile oynuyoruz.

Etiketler: