2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1235143 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı BJKTÜRK23

----------------------Mert---------------------
--------Saiss--------Rakitsky-------Emrehan
------------------Josef------------------------
Rosier--------------------Gedson------Umut
-------------Ghezzal--------------------------
-----------------------------Talisca-----------
---------------------Brobbey------------------

Ersin-Rıdvan satıp Nkodou-Boyd-Teixeria maaşlarına karşılık verilip en az 5 m Talisca parası çıkartmaları şart. Golcü ve Talisca olmazsa olmaz.

Ha şampiyonluk hedef koyulmayacaksa hiç masraf etmeye de gerek yok.  Sol kanat bek Umut Emirhan dönüşümlü idare edilir. Weghourst meghourst a da gerek yok. Özkaynak da en bol mevkimiz u19 da sol açık Azad/Avdantil ve Besar oynar. Cenk iyileşirse Muleka sol kenara geçer.  Muleka/Cenk/Semih/Koray hücum hattı da 5.6. yapar nasılsa.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Necmi

şu videoda play offlardaki performansı derlenmiş

bir kaç videosunu izledim bu çocukta stoperde aradığım bütün özellikler var çok soğukkanlı ne olursa olsun ayakta kalıyor zor hamleden sonra ikinci hamleyide yapabiliyor kaptığı topları dikine oynuyor pasları çok iyi driplink yapıyor çabuk bir oyuncu birde hatalarının videosunu izleseydik iyi olurdu ama tam lider stoper 2 m eder tutar tutmaz bilemem ama yatırım yapacaksan böyle oyunculara yapacaksın 3.4.3 ün sol stoperi net
Bu seneki transferlerin hiç biri menajer transferi değil kağıt üzerinde oynayacağımız oyuna uygun isimler birleşim nasıl olur göreceğiz

Çevrimiçi Necmi

----------------------Mert---------------------
--------Saiss--------Rakitsky-------Emrehan
------------------Josef------------------------
Rosier--------------------Gedson------Umut
-------------Ghezzal--------------------------
-----------------------------Talisca-----------
---------------------Brobbey------------------

Ersin-Rıdvan satıp Nkodou-Boyd-Teixeria maaşlarına karşılık verilip en az 5 m Talisca parası çıkartmaları şart. Golcü ve Talisca olmazsa olmaz.

Ha şampiyonluk hedef koyulmayacaksa hiç masraf etmeye de gerek yok.  Sol kanat bek Umut Emirhan dönüşümlü idare edilir. Weghourst meghourst a da gerek yok. Özkaynak da en bol mevkimiz u19 da sol açık Azad/Avdantil ve Besar oynar. Cenk iyileşirse Muleka sol kenara geçer.  Muleka/Cenk/Semih/Koray hücum hattı da 5.6. yapar nasılsa.
ersin rıdvan almak için de kapıda kuyruk oldular zaten

Çevrimdışı BJKTÜRK23

bir kaç videosunu izledim bu çocukta stoperde aradığım bütün özellikler var çok soğukkanlı ne olursa olsun ayakta kalıyor zor hamleden sonra ikinci hamleyide yapabiliyor kaptığı topları dikine oynuyor pasları çok iyi driplink yapıyor çabuk bir oyuncu birde hatalarının videosunu izleseydik iyi olurdu ama tam lider stoper 2 m eder tutar tutmaz bilemem ama yatırım yapacaksan böyle oyunculara yapacaksın 3.4.3 ün sol stoperi net
Bu seneki transferlerin hiç biri menajer transferi değil kağıt üzerinde oynayacağımız oyuna uygun isimler birleşim nasıl olur göreceğiz

Bandırma final maçını izlemiştim. Bizde koy sırıtmaz demiştim. Bonservisine fazla ödemişiz. Onun haricinde olumlu transfer Abdulkerim de sol stoper 3 m euro bonservis maaşı da daha yüksek olacaktı. Onun yerine tercih edildiğini düşünürsek daha mantıklı. Talisca için 1 m daha açmış olduk. Rakip sahada oynarken ilk bu çocuk karşılaycaktır. Seri ve pas arası iyi tek hamlelik pozisyonlarda zamanlaması iyi topu yere düşürmüyor (benim için en önemli kriter) fizik iyi ama tecrübesiz daha ve en büyük sıkıntısı top uzaktayken gol arayan santrafor gibi izliyor maçı kendi ceza sahasında sonradan pozisyon alıyor yorumcu deyimiyle konsantrasyon problemi var  :evillol:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

ersin rıdvan almak için de kapıda kuyruk oldular zaten

Bizimkiler girecek abi zaten kuyruğa hazır müşteri bekleyecek konumda değil dükkan  :D Avrupa yok bir şey yok 14-16 iyi topçu yeter. Kadro şişikliği yapılacak sezon değil. Bir Talisca bir golcü yeter havaya girmeye. Talisca ve golcü gelmez Weghourst gelirse sürpriz yerli sol kenar kaçınılmaz olur en sevdiğin futbolcu  :evillol: 2017-2018 sezonuna dönecek iş transferler iyi gidiyor ama yine asıl sorunu halletmeyip yolda kalırız.

Çevrimiçi Necmi

Adam hayatı boyunca 20 maça çıkabilmiş zaten, kaç maçını izlemiş olabiliriz ki?

Ayrıca konu satmak/satmamak değil.

Çocuk Rıdvan'dan daha yaşlı.

Biz 1.5 sezon oynattığımız Rıdvan'ın tamamını 4'e satamıyoruz, ondan daha büyük ve hayatı boyunca alt ligde yarım sezon oynamış adamın yarısına 2 milyon veriyoruz.
rıdvanla aynı yaştalar üç ay büyük bunu mu sorun ediyorsun 😳
20 maç oynayınca kötümü oluyor mecburiyetten oynatmasak rıdvan kaç maç oynayacaktı kaldıki neden mukayese ediyorsun biri sol bek diğeri stoper onun yerine düşünülmüyorki
Aynı yaştaki iki oyuncu biri alt yapından çıktığı içinmi değerli oluyor anlamadım 20 maç oynamış gerçi 25 maç oynamış neyse
Sanırım hiç bakmadın oyuncuya o attığı pasların tekini bile iki katı süre aldığı halde rıdvan atabilmişmi rıdvan daha atak yapan hücum oyuncusunun neresinde koşacağını bilmiyor kaldıki zaten gözümde yoktu ama şu takımla start yapmadı ya gözümde iyice hiç oldu otuz dakikada pili bitiyor kendini güçlendireceğine tatil yapıyor ondan birşey olmaz emirhana bakıp biraz feyz alsın

Çevrimdışı Nazım Ar

Rosier 1 ay sonra 26, sezon sonu 27 olacak. 5 milyon haberi gerçek mi bilmiyorum o kadar ödüyorlarsa hemen satılır, önümüzdeki sene bu rakamları göremeyiz. Satamazsak kontratı bittiğinde 29 olacak. O yaştan sonra atsan atılmaz satsan satılmaz. 23 lük M.Müldür varken 26 lık Rosier için bir dakika bile düşünmez satarım.
.

İyi de Mert Rosier'den daha iyi değil ki. Kanat beklerin kilit adam olduğu bir sistemde oynamaya kalkarken Ghezzal ile bu kadar uyumlu, takım ile bütünleşmiş, Mert'in 2 katı gol katkısı veren Rosier'i yollayıp yerine Mert'i koyunca zayıflamış olacaksın. Ne anladım bu işten? Ghezzal'i gönderip Emre Mor'u almak istemekten farkı yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi sana göre iyi transfere bir tane örnek verebilir misin? Aldığımız adamlardan ya da Tr liginden olabilir.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muleka'yı o paraya alıyorlarsa, iyi transfer.

Weghorst'un opsiyonu 5-6 milyon civarındaysa, iyi transfer.

Renkliler Kazımcan'a 24 milyon lira verdi diye dalga geçip, Emrecan'ın yarısına 40 milyon lira vermek, bence soru işaretleriyle dolu bir transfer.

Çevrimdışı tuncaboylu

rıdvanla aynı yaştalar üç ay büyük bunu mu sorun ediyorsun
20 maç oynayınca kötümü oluyor mecburiyetten oynatmasak rıdvan kaç maç oynayacaktı kaldıki neden mukayese ediyorsun biri sol bek diğeri stoper onun yerine düşünülmüyorki
Aynı yaştaki iki oyuncu biri alt yapından çıktığı içinmi değerli oluyor anlamadım 20 maç oynamış gerçi 25 maç oynamış neyse
Sanırım hiç bakmadın oyuncuya o attığı pasların tekini bile iki katı süre aldığı halde rıdvan atabilmişmi rıdvan daha atak yapan hücum oyuncusunun neresinde koşacağını bilmiyor kaldıki zaten gözümde yoktu ama şu takımla start yapmadı ya gözümde iyice hiç oldu otuz dakikada pili bitiyor kendini güçlendireceğine tatil yapıyor ondan birşey olmaz emirhana bakıp biraz feyz alsın
Yemin ediyorum, kendi elindekini bu kadar yerin dibine sokup, komşunun tavuğuna imrenen başka bir taraftar grubu olamaz.

Senin elinde o çocukla aynı yaşta iki oyuncu var. Seninle şampiyon stresi ve şampiyonluk yaşamışlar, şampiyonlar Ligi'nde oynamışlar ve 2 senedir ilk 11'de defalarca forma giymişler.

Soruyorsun, biri kaleci değil. Bizde oynamak için para vermesi lazım.

Öteki sol bek, ama halı sahaya çağırmazsın.

Diğer tarafta İstanbulspor'da yarım sezon top oynamış çocuğun 2 videosuna tav oluyor, 4 milyon Euro değer biçilmesini yadırgamıyorsun.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bizden giden;

Vida boşta,
Ozzie boşta,
Güven boşta,
Nskala boşta,
Ljajic boşta,
Töre boşta,
Topal boşta,
Lens boşta,
Douglas boşta,

Larin EPL derken bizim önerdiğimizin yarısına ancak Belçika'ya kapak attı.

Ulan ne safra taşımız be. Resmen yüklerimizden kurtulduk.

Çevrimdışı KadirA

UEFA şampiyonu Frankfurt beğenmiş Rıdvan’ı, ama biz beğenmiyoruz. İlginç gerçekten.

Çevrimdışı sefaköykartali

Buna ilave josefe yedek genç bir orta saha alırsak kar yağarken şampiyon oluruz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bayağı genç oyuncu kamp kadrosunda

Çevrimdışı sozkul

Rıdvan mevzusu kötüye gidiyor, çocuk istemeye istemeye bir yıl daha kalırsa hiç işimize yaramaz.
Yönetim sınıfta kaldı, 3.5 taksitli diye kamuoyu baskısı oluşunca korktular pazarlıkta el yükselttiler gibi bir görüntü var.
Uzatsınlar bari.

Çevrimiçi Necmi

Yemin ediyorum, kendi elindekini bu kadar yerin dibine sokup, komşunun tavuğuna imrenen başka bir taraftar grubu olamaz.

Senin elinde o çocukla aynı yaşta iki oyuncu var. Seninle şampiyon stresi ve şampiyonluk yaşamışlar, şampiyonlar Ligi'nde oynamışlar ve 2 senedir ilk 11'de defalarca forma giymişler.

Soruyorsun, biri kaleci değil. Bizde oynamak için para vermesi lazım.

Öteki sol bek, ama halı sahaya çağırmazsın.

Diğer tarafta İstanbulspor'da yarım sezon top oynamış çocuğun 2 videosuna tav oluyor, 4 milyon Euro değer biçilmesini yadırgamıyorsun.
bak hala oyuncu diyorsun seninle anlaşamayacağız benimde sırtıma beşiktaş forması giydirip sahaya sürseler o dediklerini bende yapmış olurdum ama bu beni oyuncu yapmazdı yarım sezon oynamış ama iki videosu çıkmış kaç yıldıt bizde oynayan rıdvana öyle video yapabilirmisin ersinin kurtarışlarından video yapsan dünyanın en kısa videosu olur benim için genç olmaları bir şey ifade etmiyor çok daha farklı şeyler söylerimde beşiktaşın oyuncusular ne kadar vasat sevici oldunuz sırf genç alt yapı diye sırtımızdamı taşımamız lazım alt yapıda çok oyuncu var bunlar kötüyse gider yerine onlar gelir emirhana birşey dediğimi duydunmu kartala semihe dediğim birşey varmı siz beşiktaş maçlarını izlemiyormusunuz anlamıyorumki bir riske gireceksem ersin yerine emreyle girerim toy belki ama en azından kaleci gömleği var ersinde benim görmediğim neyi görüyorsun halı sahada izlediğim çocuklar bile ersinden iyi kaleci rıdvanda o boyla o fizikle beşiktaşın beki olamaz gram savunma bilgisi yok kale ile rakibin arasında durması gerekirken sayısını bile hatırlamadığım kadar kaleyle arasına rakip aldı temaslı oynamıyor sürekli pozisyon kaybediyor sıçrayamayan savunmacımı olur boy dezavantajını kapatacak çabukluğuda yok kondisyonu sıfır ben eleştirmeye devam edeceğim yaşları beni ilgilendirmiyor beşiktaşı onları sevdiğimden daha çok seviyorum bir oyuncu ya iyidir yada kötü ümit varsa yaşı genç olduğu için katlanırsın emirhanda hata yapacak çok kötü maçlarıda olacak ama ona katlanılır bunu hak ediyor alt yapıda yetenekli çocuklar var sırf genç diye vasat sevici olmam beşiktaşa kötülük etmem

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimiçi Necmi

Rıdvan mevzusu kötüye gidiyor, çocuk istemeye istemeye bir yıl daha kalırsa hiç işimize yaramaz.
Yönetim sınıfta kaldı, 3.5 taksitli diye kamuoyu baskısı oluşunca korktular pazarlıkta el yükselttiler gibi bir görüntü var.
Uzatsınlar bari.
kamuoyu baskısı olmasada yapıyorlar pazarlık bittikten sonra imzada tekrar pazarlık yapmak huyları bu güne kadar tek oyuncu satamamaları rastlantımı bütün oyunculara tazminat ödeyerek göndermemiz bunların şansızlığımı kimseyle pazarlık bittikten sonra tekrar pazarlık edemezsin çok istedikleri bir şey değilse herkes masadan kalkar

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı tuncaboylu

bak hala oyuncu diyorsun seninle anlaşamayacağız benimde sırtıma beşiktaş forması giydirip sahaya sürseler o dediklerini bende yapmış olurdum ama bu beni oyuncu yapmazdı yarım sezon oynamış ama iki videosu çıkmış kaç yıldıt bizde oynayan rıdvana öyle video yapabilirmisin ersinin kurtarışlarından video yapsan dünyanın en kısa videosu olur benim için genç olmaları bir şey ifade etmiyor çok daha farklı şeyler söylerimde beşiktaşın oyuncusular ne kadar vasat sevici oldunuz sırf genç alt yapı diye sırtımızdamı taşımamız lazım alt yapıda çok oyuncu var bunlar kötüyse gider yerine onlar gelir emirhana birşey dediğimi duydunmu kartala semihe dediğim birşey varmı siz beşiktaş maçlarını izlemiyormusunuz anlamıyorumki bir riske gireceksem ersin yerine emreyle girerim toy belki ama en azından kaleci gömleği var ersinde benim görmediğim neyi görüyorsun halı sahada izlediğim çocuklar bile ersinden iyi kaleci rıdvanda o boyla o fizikle beşiktaşın beki olamaz gram savunma bilgisi yok kale ile rakibin arasında durması gerekirken sayısını bile hatırlamadığım kadar kaleyle arasına rakip aldı temaslı oynamıyor sürekli pozisyon kaybediyor sıçrayamayan savunmacımı olur boy dezavantajını kapatacak çabukluğuda yok kondisyonu sıfır ben eleştirmeye devam edeceğim yaşları beni ilgilendirmiyor beşiktaşı onları sevdiğimden daha çok seviyorum bir oyuncu ya iyidir yada kötü ümit varsa yaşı genç olduğu için katlanırsın emirhanda hata yapacak çok kötü maçlarıda olacak ama ona katlanılır bunu hak ediyor alt yapıda yetenekli çocuklar var sırf genç diye vasat sevici olmam beşiktaşa kötülük etmem

Ersin'in sırf Ajax deplasmanındaki performansından 10 dakika video çıkar, 50 milyon Euro'luk kaleci dersin.

Beşiktaş'ın sol beki olamayacak Rıdvan'ı Avrupa Ligi şampiyonu Eintracht Frankfurt istiyor. Adamlar Rıdvan'ın o fizikle Bundesliga'da oynayabileceğini düşünüyor, sen uyduruk Türkiye Ligi'ne yakıştıramıyorsun.

Bu adamların yaşındaki adamlar alt ligde yarım sezon şans bulabiliyor ve 2 milyona yarısını alıyorsun.

Buradaki çelişkiyi göremiyor musunuz gerçekten?

Çevrimdışı Orhan_

Mesela Muleka'yı alabiliyorsan alırsın, onu kaçırma. Adam sana gelmese, oraya gidecek zaten.

Alacağın adamları boyle seçmelisin, bunda anlaşılması zor bir şey yok
Benim sorum kac tane boyle adam alabilecegin? Kac tanesi bu ligi tercih eder? Kac tanesine gucumuz yeter?

Çevrimdışı Orhan_

ne yapsınlar kalede ersin var 😂

Abi bos tartismalardan birisi de ersinin kaleciligi. Ersin kaleci degil demeyelim ama kotu kaleci. Biz ismaille de sampiyon olduk, sayesinde olmadik. Ersinle de sampiyon olduk ama sayesinde degil. Yedigi goller, pozisyon hatalari, hiz problemi, kazma ayagi vs. gibi konular hic olmamis gibi konusulmasi komik. Buyuk takimlarda guven vermeyen kaleci diye bir sey olmaz. Ersin dosta korku dusmana guven veriyor.

Çevrimdışı Talisca1903

Abi bos tartismalardan birisi de ersinin kaleciligi. Ersin kaleci degil demeyelim ama kotu kaleci. Biz ismaille de sampiyon olduk, sayesinde olmadik. Ersinle de sampiyon olduk ama sayesinde degil. Yedigi goller, pozisyon hatalari, hiz problemi, kazma ayagi vs. gibi konular hic olmamis gibi konusulmasi komik. Buyuk takimlarda guven vermeyen kaleci diye bir sey olmaz. Ersin dosta korku dusmana guven veriyor.
yan toplar bomba aslında bir kaleci hiçmi yan top alamaz her korner her orta gol pozisyonu oluyor çıkıp alamıyorsun bari vuracak adamı boz o da yok çizgide bekleyip duruyor tamam altyapı oyuncumuz kendi evladımız sahip çıkalım da birazda onlar bize sahip çıksın

o menajerle çalışan hiçbir oyuncunun affı olmaz adam aleni Başkan ve takıma küfrediyor biz vefa gösterelim de bunlar ne gösteriyor bize.Bizim için bu saatten sonra en hayırlısı Rıdvanın satışı olur buradan kafasını toparlayabilir mi bilmiyorum
Kendisi de yeni bir kariyer planı çizer yolu açık olsun kırmadan dökmeden ayrılmak en iyisi  belli ki sözleşmede uzatmayacak beni düşünmeyeni ben neden düşüneyim

Çevrimdışı doganay

Bayağı genç oyuncu kamp kadrosunda

Besar Gudjufi diye Makedonya dan genç almıştık ona ne oldu ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: