2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1231076 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

Kenan 900'e oynadı. Daha doğrusu oynamadı.
900 bin euro karşılığı 9 milyon tl ye anlaşılmış.menejeri arıza çıkarmış.sonrası ne olmuş bilmiyorum.imza 9 milyon tl bir değişiklik olmadıysa.

Çevrimdışı mrred

Almanyada pivotlar kullanılıyor. Münih etkisi. Diğer 4 ligin gol krallığı için yarışan ilk iki sıradaki oyuncudan sadece 1 tanesi 1.85 üzeri  :)
Benzama
Haaland
Lewa
Kane
Richarlason
Rushford

Başarısızlar
Lacazette
Timo Werner
Depay (barça takım olarak başarısız yoksa beğenirim)
Bunların hepsi kısa

Daha vardır ilk aklıma gelenler bunlar.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rıdvan kesinlikle satılmalı para lazım kulübe o profilde oyuncu çıkarmak çok zor değil inan bana.

Mesele o profilde oyuncu bulmak değil ki.
Şu lanet yerli kuralı yüzünden adam bulamıyoruz. Rıdvan'ı söylediğim şekilde bağlarsak maliyeti emin ol yeni bulacağımız yerli oyuncudan düşük olacaktır.

Çevrimdışı mrred

900 bin euro karşılığı 9 milyon tl ye anlaşılmış.menejeri arıza çıkarmış.sonrası ne olmuş bilmiyorum.imza 9 milyon tl bir değişiklik olmadıysa.
Türk parası olarak mı anlaşmışız ? Öyleyse gayet iyi transfer . En fazla 30 milyon TL zarar edebilriz ama bu sene iyi oynarsa satabiliriz ya da kiralayabiliriz.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Forumda herkes weghorsta karşı çıktığına göre en az 20 gol atar :D

Yine tek başıma kaldım . Tıpkı geçen sene olduğu gibi

Net fikrim Weghorst çok iyi oyuncu ve bizde iş yapar. Sadece oynayacağımız oyuna uygunluğu ve fiyatı karşı çıktığım hususlar.
weghorst a kim karşı ben gelmesin diyeni görmedim tersine ghazelle şov yapar pahalı diyende yok

Çevrimiçi murat

Benzama
Haaland
Lewa
Kane
Richarlason
Rushford

Başarısızlar
Lacazette
Timo Werner
Depay (barça takım olarak başarısız yoksa beğenirim)
Bunların hepsi kısa

Daha vardır ilk aklıma gelenler bunlar.
insigne yaz tam olsun.

Çevrimiçi murat

Türk parası olarak mı anlaşmışız ? Öyleyse gayet iyi transfer . En fazla 30 milyon TL zarar edebilriz ama bu sene iyi oynarsa satabiliriz ya da kiralayabiliriz.
gazete haberi böyle ve türk oyuncularla tl anlaşma muhabbeti vardı.doğru olabilir.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

golcüde boy pos konusuna çok girmek istemiyorum ama bu gözlerin izlediği en özel golcü Romario' ydu.

Çevrimdışı Nazım Ar

Kenan kaç para alıyor ? 700 bin

Batsman kaç para aldı açıklanan 3.5 belki 4

şimdi tekrar söylüyorum KENAN MÜKEMMEL TRANSFER. Hem Türk hem ucuz.

Bats parayı aldı gitti Kenan daha bizde tıkır tıkır alacak her sene parasını. Gittiği zaman konuşuruz toplam maliyetini. Verdiği sportif zarar da tartışılır ama bence Batshuayi'den de fazla Pjanic'den de. Ben ömrü hayatımda takımımda bu kadar kötü bir hücumcu performansı görmedim. 33 maç oynamış, bunların 20 sinde puan kaybetmişiz. Çoğunda yenilmişiz hatta 2 gol 2 asisti var.

Çevrimdışı mrred

weghorst a kim karşı ben gelmesin diyeni görmedim tersine ghazelle şov yapar pahalı diyende yok
Saffete falan benzetenler olunca öyle sandım
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Demir

Saffete falan benzetenler olunca öyle sandım
Bir kişinin söylediğini topluma mal etme yahu :)

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mrred

Bats parayı aldı gitti Kenan daha bizde tıkır tıkır alacak her sene parasını. Gittiği zaman konuşuruz toplam maliyetini. Verdiği sportif zarar da tartışılır ama bence Batshuayi'den de fazla Pjanic'den de. Ben ömrü hayatımda takımımda bu kadar kötü bir hücumcu performansı görmedim. 33 maç oynamış, bunların 20 sinde puan kaybetmişiz. Çoğunda yenilmişiz hatta 2 gol 2 asisti var.
Böyle istatistik okuması mı yapılır bu istatistiğe göre Kenan ile birlikte oynayan diğer 10 oyuncu da kötü.

Takım bu sene berbattı zaten genel olarak herkes kötüydü ben Kenan fanı değilim mevcut yabancı kuralı ve aldığı maaşa

bakarsak enkaz bir transfer denilmez. Kaldı ki Larin Alex ve Nkoudou ayrılıyor. Bu sene bu sistemde tekrar bir izlemek lazım bakalım
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bir kişinin söylediğini topluma mal etme yahu :)

İyi bari :)

The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

golcüde boy pos konusuna çok girmek istemiyorum ama bu gözlerin izlediği en özel golcü Romario' ydu.
bence futbol tarihinin en iyi golcüsü orjinal ronaldodu iki numarada ronaldinho romario bunların ayakkabısının bağcığı olamaz

Çevrimiçi murat

Böyle istatistik okuması mı yapılır bu istatistiğe göre Kenan ile birlikte oynayan diğer 10 oyuncu da kötü.

Takım bu sene berbattı zaten genel olarak herkes kötüydü ben Kenan fanı değilim mevcut yabancı kuralı ve aldığı maaşa

bakarsak enkaz bir transfer denilmez. Kaldı ki Larin Alex ve Nkoudou ayrılıyor. Bu sene bu sistemde tekrar bir izlemek lazım bakalım
istediğin kadar izle sonuç değişmez.gol atamıyorsan golcü değilsin.pas atamıyorsan ortasaha olamazsın.2. ligde oynuyor olsaydı dönüp kimse kenan diye bir oyuncu var bir bakalım demezdi.

Çevrimiçi murat

bence futbol tarihinin en iyi golcüsü orjinal ronaldodu iki numarada ronaldinho romario bunların ayakkabısının bağcığı olamaz
interde adriano vardı futbolu kafasında bırakmasaydı ölümüne kapışırdı.kariyer çarpışmasında pek boy ölçülesi olmasada bence idel santrafor örneğidir.tabi hulku da unutmamak gerekir.hücumun her tarafında oynayabilmesi ve her bölgede çok efektif olmasıyla o da ilginç bir oyuncu.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

olur görürsem iletirim kendisine.

Çevrimiçi Samet Demir

İyi bari :)
Çok güzel istatistik paylaşıyordun geçen sene. Werghost ve İstanbulspor daki Emrecan Uzunhan için de paylaşabilir misin

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Umut Bozok 1.78 gol kralı oldu.
ama şampiyon yapmadı. 1.92 cornelius, 1.86 gomis, 1.89 gomez, 1.89 demba ba, 1.88 drogba şampiyon yaptı. Bu tip adamlar bu ligde şampiyon yapar. Yeterki yan ve arkadan iyi desteklensin. Bu alışkanlığı bozan biri oldu oda abubakar’dı ki oda en az pivot kadar güçlüydü zaten. Yani argumanın çok hatalı. Anadolu takımları üzerinden golcü analizi yapmak büyük hata. Ne rakipler kasımpaşaya oynadığı gibi beşiktaş’a oynuyor, nede rakipleri et duvar olup ölümüne motive oluyor. Alman 2.lig pivot golcüsü serdar dursun’un bile iş yapabildiği bir lig bu.
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2022, 23:07:24 gokhans ]
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Nazım Ar

Ronaldo tamam da Ronaldinho olmadı abi mevkisi farklı bir kere. Benim canlı izlediğim o seviyeye en yakın golcüler Henry ve Zlatan'dı. Özelllikle Henry bambaşka adamdı bugün oynasa herhalde Haalandcılar ile Mbappeciler birleşir kendisine tapardı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı kahyaoglueren

O haberi ben de hatırlıyorum sanki. Büyük ihtimalle güncelleme gelmiştir.
[ Son Düzenleme: 02 Temmuz 2022, 23:33:04 kahyaoglueren ]

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/kulisbesiktas/status/1543328985018515456
Çöp kutusu karıştırmaya devam.

Ha gayret, belki 1 milyon Euro'dan ucuz yerli bir stoper buluruz diplerde bir yerlerde.

Etiketler: