2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1230957 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Lewa 10
Haaland 10
Sörloth 8.5
Weghorst 8

Bunlar hep aynı tip santraforlar. Kalitelerine göre sıraladım.
sörloth dahamı kaliteli oynayabildiği tek takım ts gerisi muamma ben gelse bizde başarılı olacağını hiç düşünmüyordum

Çevrimdışı mrred

Bu sene 10 gol 20 asist yaptı bizde nankörlük edip beğenmiyoruz.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bak şunu deseniz anlarım adam çok maaş istiyor Larine o paralar verilmez.

Ama Larine kötü topçu diyen futboldan anlamıyor kusura bakmasın. Adam bir kere sporcu kim ne derse desin

Ljajic gibi göbeği salmamış kendine bakıyor ve unutmayın ki şampiyonluk maçında PENALTIYI O GÜCÜ VE İNATÇILIĞI

SAYESİNDE ALDI.

Çabuk unutuyorsunuz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı ardiles

80-90 ların istatistiğinin, şu dönem futbolu ile yakından uzaktan alakası yok. Drogba, mario gomez, sorloth profilindeki oyuncular golün dışında, topu rakip sahada tutar ve takımına alan açar top oynatır. Son vuruşuda iyi olanlar zaten efsane olur.

Umut Bozok 1.78 gol kralı oldu.

Çevrimdışı mrred

sörloth dahamı kaliteli oynayabildiği tek takım ts gerisi muamma ben gelse bizde başarılı olacağını hiç düşünmüyordum
Tipoloji olarak sıraladım.

Vedat Muriqide aynı tip santrafor

Yine Ademi de aynı şekilde ama Weghorst bunlardan iyi.

The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Umut Bozok 1.78 gol kralı oldu.

Avrupanın 5 büyük ligindeki başa oynayan santraforlara bakalım

185 altı kaç tane santrafor var ?
premier ligden başlayalım ben sonucu bildiğim için tek tek yazmıcam şimdi.
Merak eden açıp baksın.
The great gig in the sky

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Abi sörloth tam bir balon, sadece bizim insan begenir böyle kazmalari, iyiki şansa bala iyi bir sezon gecirdi ts'de, baska hicbir yerde faliyet gösteremedi hemde hic, tr' ligine geri gelse birdaha hic öyle bir sezon geciremez. Attigi goller iyi izlensin yüzde 50'si kalecilere carparak giriyor, rastgele kaleye cekiyor, genelde kalecilerin üstüne hemde, ve cogu o sekilde gol oldu, bu balın yarisi batshuayi'de olsaydi bu sezon hem gol krali hem sampiyon olurduk. iyi bir cenk tosun sörlotha yüz basar hatta bin basar.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Samet Demir

Bak şunu deseniz anlarım adam çok maaş istiyor Larine o paralar verilmez.

Ama Larine kötü topçu diyen futboldan anlamıyor kusura bakmasın. Adam bir kere sporcu kim ne derse desin

Ljajic gibi göbeği salmamış kendine bakıyor ve unutmayın ki şampiyonluk maçında PENALTIYI O GÜCÜ VE İNATÇILIĞI

SAYESİNDE ALDI.

Çabuk unutuyorsunuz.

Bende diyorum ki geçen sene herkes muazzam katkı sağladı. Geçen sene G.töre bile katkı sağladı. Kıstasın bu olamaz.

Bu sene golcü problemimiz oldu sürekli bu sene neredeydi?

Larine super topçu diyen futboldan anlamıyor asıl.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ardiles

Pivotun yanına, arkasına koyacağın adam önemli, pırpır, takipçi, iyi şut atan, indirilen topu kontrol edip şut açısı bulabilecek kadar kabiliyetli. Elimizde bu işi iyi kötü yapabilecek Alex ve Güven vardı ikisi de gitti, muleka olmadı bakalım kim olacak?

Üst düzey golcüler olmadıkça N.Kahveci Kovacevic modeli hiç çekilmez.

Çevrimdışı Nazım Ar

Her boyu uzun olana da aynı tip santrafor diyemeyiz. Kimisi 1.80 boyla pivot santrafor olur, kimisi 2 metredir ama arkaya atılacak top kovalar. Haaland ile Sörloth benziyor ama Weghorst'un mesela alakası yok.

Çevrimdışı can1903

Wego için duyduğum opsiyon 10 milyon, teyit yok. Söylenen opisyonlarındda doğru olacağını düşünmüyorum.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mrred

Her boyu uzun olana da aynı tip santrafor diyemeyiz. Kimisi 1.80 boyla pivot santrafor olur, kimisi 2 metredir ama arkaya atılacak top kovalar. Haaland ile Sörloth benziyor ama Weghorst'un mesela alakası yok.
Forumda herkes weghorsta karşı çıktığına göre en az 20 gol atar :D

Yine tek başıma kaldım . Tıpkı geçen sene olduğu gibi

Net fikrim Weghorst çok iyi oyuncu ve bizde iş yapar. Sadece oynayacağımız oyuna uygunluğu ve fiyatı karşı çıktığım hususlar.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ersin
Wellinton - Saiss - XXXXX
Rosier - Gedson - Josef - Rıdvan
Emirhan
Wego - XXXXX (Cenk)

Çevrimdışı mrred

Ersin
Wellinton - Saiss - XXXXX
Rosier - Gedson - Josef - Rıdvan
Emirhan
Wego - XXXXX (Cenk)
Ghezzal nerde
The great gig in the sky

Çevrimiçi Samet Demir

Net fikrim Weghorst çok iyi oyuncu ve bizde iş yapar. Sadece oynayacağımız oyuna uygunluğu ve fiyatı karşı çıktığım hususlar.

Yanlışın var abi. Weghorst konusunda sosyal medya dahil bütün herkes bu transfer için olumlu düşünüyor. Tam bizim ihtiyacımız olan bir golcü. Hocanın da seveceği tipte. Pres gücü yüksek. Hava toplarında iyi. Bu sayede ilerde top tutabileceğiz. İnşallah alırız

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ghezzal nerde

Doğru diyorsun onu unuttum.
Kadromuz çok geniş  :lol:

Çevrimdışı mrred

Bende diyorum ki geçen sene herkes muazzam katkı sağladı. Geçen sene G.töre bile katkı sağladı. Kıstasın bu olamaz.

Bu sene golcü problemimiz oldu sürekli bu sene neredeydi?

Larine super topçu diyen futboldan anlamıyor asıl.

Süper diyen yok iyi sporcu ve bitirici atletik kafacı son vuruşları ortalama üstü oyun bilgisi var sadece çalım atamıyor.

Ki uzun mesafede Larini Türkiyede yakayabilecek savunma yok. Göztepe maçındaki deparını hatırlayın. O deparları

başka maçlarda da atmıştı. 40 50 metrede arayı çabuk açıyor.

Alex iyi top sürdü de ne oldu ? Adamı çiğ çiğ yediler işte. Bu çalım sevdası hep halı saha kültüründen geliyor. Çalım

atamayan her topçuyu kötü topçu sanıyorsunuz. Alakası yok.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Nazım Ar

Geçen sene kim ne derse desin Kenanın tam bir joker olduğunu ve bizde çok iş yapacağını da söylemiştin ama sen bilirsin :D

Çevrimdışı mrred

Yanlışın var abi. Weghorst konusunda sosyal medya dahil bütün herkes bu transfer için olumlu düşünüyor. Tam bizim ihtiyacımız olan bir golcü. Hocanın da seveceği tipte. Pres gücü yüksek. Hava toplarında iyi. Bu sayede ilerde top tutabileceğiz. İnşallah alırız

Sosyal medyada daha önce çok gol attığı için iyi topçu diyorlar. Ona bakarsan Batsmane de iyi topçu diyorlardı. Feyyaz

sene başında Batsmane Beşiktaş tarihine gelen en iyi santrafor olabilir diyordu. Seviyeyi anlayın işte. Cahiliz arkadaşlar.

Zerre anlıyorlarsa ne olayım. Transfermarkete gir geçmişine bak oynadığı takımlara bak ona göre karar ver.

Onu benim 5 yaşındaki yeğenim bile yapar. Weghorst bundesligada gol krallığına yaklaşmasaydı direkt Burnleyden

gelseydi o zaman yeminle 197 lik kazma falan derlerdi.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Wego çok iş yapar. Hem atar hem de attırır.
Bitirici vuruşları ortalama üstü, hava hakimiyeti ve pozisyon alma ise bu ligin çok üzerinde.
Eğer oyuncu kafa olarak burada olur ve takımı benimserse yeni efsanelerden biri olur ve giderken çok ağlarız.

Çevrimdışı mrred

Geçen sene kim ne derse desin Kenanın tam bir joker olduğunu ve bizde çok iş yapacağını da söylemiştin ama sen bilirsin :D

Kenan kaç para alıyor ? 700 bin

Batsman kaç para aldı açıklanan 3.5 belki 4

şimdi tekrar söylüyorum KENAN MÜKEMMEL TRANSFER. Hem Türk hem ucuz.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rıdvan'ı bir şekilde ikna etsinler.
Yıllık 1 m eurodan sözleşme yapıp, oyuncunun da gönlü olması için 10 m euro çıkış maddesi koyarsın.
Oyuncu zaten bu sene düzenli oynarsa çok rahat o paraları verirler.

Çevrimdışı mrred

Rıdvan'ı bir şekilde ikna etsinler.
Yıllık 1 m eurodan sözleşme yapıp, oyuncunun da gönlü olması için 10 m euro çıkış maddesi koyarsın.
Oyuncu zaten bu sene düzenli oynarsa çok rahat o paraları verirler.
Rıdvan kesinlikle satılmalı para lazım kulübe o profilde oyuncu çıkarmak çok zor değil inan bana.

The great gig in the sky

Çevrimiçi murat

Kenan kaç para alıyor ? 700 bin

Batsman kaç para aldı açıklanan 3.5 belki 4

şimdi tekrar söylüyorum KENAN MÜKEMMEL TRANSFER. Hem Türk hem ucuz.
ben oynasaydım kenandan daha fazla katkı verirdim ,oynamayarak.

Çevrimdışı ardiles

Avrupanın 5 büyük ligindeki başa oynayan santraforlara bakalım

185 altı kaç tane santrafor var ?
premier ligden başlayalım ben sonucu bildiğim için tek tek yazmıcam şimdi.
Merak eden açıp baksın.

Almanyada pivotlar kullanılıyor. Münih etkisi. Diğer 4 ligin gol krallığı için yarışan ilk iki sıradaki oyuncudan sadece 1 tanesi 1.85 üzeri  :)

Çevrimdışı kahyaoglueren

Kenan 900'e oynadı. Daha doğrusu oynamadı.

Etiketler: