2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1220132 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi sozkul

Bu ülkede her şey batar, bu renkliler batmaz. Bulurlar bir yolunu.

Bende  merak ediyorum nasıl oluyorda limitleri bizden yüzde 50 yukarda, biz bir önceki sene şampiyon olduk, biri senelerdir olamıyor, bizden çok daha fazla maaş ödüyorlar yıllardır, anlamıyorum. Biz gerçekten fakiriz galiba..

Çevrimdışı Nartallo

Weghorst iyi transfer ama Ismael Hoca konusunda pek ümitli değilim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Oha, bu ekonomik sartlarda 2.7M Euro yillik ucret biraz fazla ucuk olmus.
Santrafor piyasası bu, asıl pahalı olan Saiss.
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2022, 19:24:41 tuncaboylu ]

Çevrimiçi Mehmet57

Hala daha Weghorst’un gelecegine pek ihtimal vermiyorum. Kesinlikle bizden daha iyi Avrupa takimlarinda oynama kalitesine sahip. Bence Gomez ve Ba ile yarisacaktir.

AZ doneminden beri takip ederim. O zaman Besiktas’da cok gormek istiyordum, ama bonservisini verme ihtimalimiz yoktu. Muriqi’nin etkili oldugu ligde 20 golun altina dusmeyecek. Net. Bitiricilgi, ustun fizigi, hava hakimiyeti ligin cok ustunde. Daha 20-21 sezonunda Bundesligada 20 gol atmis bir santrofor bu.

Her seyi gectim, sirf karakteri yuzunden bizde gormek istiyordum. Rakiple ugrasan, rakiplerin sinirini bozan, kendinden cok emin biri. Ajax, PSV, bunlarin taraftarlari kendisinden nefret ederdi. Sahada Diego Costa’ya benzer tavirlari olan biri ve kesinlikle takimi da, taraftari atesleyecektir oynayacagi maclarda.
[ Son Düzenleme: 24 Haziran 2022, 19:56:26 Mehmet57 ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Abdulkerim'i biz istememişiz. Nasıl bir planımız var acaba?

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1540298308857602048
3 milyon vermek istememiş olmamız gayet doğal değil mi

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Wego, Gedson, Saiss.

Sıradaki Jackson Muleka olur.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Wego, Gedson, Saiss.

Peki Muleka sonrası kim olur :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Wego, Gedson, Saiss.

Can yerli olarak kimi alacağız. Birde şu meşhur stoper kim :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MaDJeR

Wego, Gedson, Saiss.

Wego kesin bizde mi ?  :boxin:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Peki Muleka sonrası kim olur :D
İsveçli mi isviçreli mi gündeme gelen bi çocuk vardı o olabilir, Cabral da olabilir. 1 tane orta saha transferi bekliyorum ardından.  :boxin:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi levitate

İsveçli mi isviçreli mi gündeme gelen bi çocuk vardı o olabilir, Cabral da olabilir. 1 tane orta saha transferi bekliyorum ardından.  :boxin:
o elemanın istatistikler fena ya

ondrejka işi noldu peki yattı mı yoksa son haftalarda mı çözecekler
bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

o elemanın istatistikler fena ya

ondrejka işi noldu peki yattı mı yoksa son haftalarda mı çözecekler
olmaz o iş artık

Çevrimiçi sefaköykartali

Weghorst' tan sonra yerli stoper çözmemiz lazım. Kaan, Koray, Ozan veya Cenk' ten minimum birini almalıyız. Ben olsam Koray alırım, Saiss ı da sol stoper yaparım.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Mehmet57

Ordan bi Cheikhou Kouyate lutfen. Hem stopper hem Josef’in bolgesine muthis alternatif. Mis gibi, bedava.

Çevrimdışı sEuL

Abdulkerim'i biz istememişiz. Nasıl bir planımız var acaba?

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1540298308857602048
Bos konusuyor, Cebi 2 hun once isim vererek evet ilgileniyoruz Abdulkerim listemizde diye aciklama yapti.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bos konusuyor, Cebi 2 hun once isim vererek evet ilgileniyoruz Abdulkerim listemizde diye aciklama yapti.
Boş konuşmayan mı var. Herkes farklı bir telden çalıyor. Başkanın da herşeyden anlık haberi yoktur bence. İş sona yaklaşınca haberi oluyordur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

Jörgen Strand Larsen ile Ts de ilgileniyormuş, bugün bizim adımızın geçtiğini yazmıştı birisi.

Çevrimdışı tolgakgonul

Bu Weghorst geldi mi şimdi bişey anlamadık  :D

Çevrimdışı murat baltacı

Stopere ozan kabak Kaan Ayhan yapabilsek saisle birlikte efsane defans olur iyide bir yabancı sol bek alır rakipleri aglatiriz.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Ç

Jörgen Strand Larsen ile Ts de ilgileniyormuş, bugün bizim adımızın geçtiğini yazmıştı birisi.

Zor transfer sadece maliyetini sormuşuzdur.

Etiketler: