2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1214966 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı doganay

Texeria aslında sezon öncesi kampı görünce önümüzdeki sezon başarılı olabilir. İyi teklif gelirse satılabilir ama bedavaya gönderilmemeli.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Sinan23

Yedek forvet olarak nzola düşünelim

Çevrimiçi Samet Demir

Llajic le iyi anlaşırlar.
Ljajic diye bir futbolcumuz yok artık.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sefaköykartali

https://twitter.com/HaberKartali/status/1538494897044566018
Weghorst olmuyorsa Jovic, Belotti vs. Sörloth' tan daha iyi olur ama bana Weghorst' a biz de başka forvetlerle görüşüyoruz seni bekleyemeyiz vibe ı vermek için bu haberler çıkartılıyormuş gibi geliyor.

Çevrimdışı XiaoHan

40 yaşına gelmiş 90dk sahada kalamayacağı garanti, max 15-20dk performans verebilecek biri ismi Sergen, Maradona, Pele, Ronaldo, Messi olmadıktan sonra neyi değiştirebileceğini umarak sözleşme yapılır çok garip sanırsın asgari ücretle oynayacak birde üstüne üstlük TL karşılığı korkunç rakam verecekler + kısıtlı yabancı kontenjanını dolduracaklar vay arkadaş.

🦅🤍🖤🦅

Çevrimdışı Nazım Ar

40 yaşına gelmiş 90dk sahada kalamayacağı garanti, max 15-20dk performans verebilecek biri ismi Sergen, Maradona, Pele, Ronaldo, Messi olmadıktan sonra neyi değiştirebileceğini umarak sözleşme yapılır çok garip sanırsın asgari ücretle oynayacak birde üstüne üstlük TL karşılığı korkunç rakam verecekler + kısıtlı yabancı kontenjanını dolduracaklar vay arkadaş.

Atiba'nın antrenör maaşı alarak antrenör oyuncu gibi kadroda tutulması düşünülebilir. Gerçekten kredisi azalmadan hatta taraftardan tepki görmeden yavaştan bırakması lazım. Heykelini dikelim, başımızın üstünde yeri var ama oynadığı mevki ve oyun tarzı bu yaşta hataya zorlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Demir

Başkan tavrını koydu.
Helal olsun.

Denayer konusunda gelişme var mı? Ekşi de anlaştığımızı yazmış bir kaç kişi.

Birde genel bir özet geçebilir misin kardeşim

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı can1903

Helal olsun.

Denayeri istersek alırız ama maliyet düşündürüyor, Muleka olacak gibi.

Sorloth+Dike olma ihtimali de yükseldi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi sefaköykartali

Helal olsun.

Bugün gs yöneticisiyle görüştüğü çıktı, Denayer gs olacak gibi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abdulkerim işi ne oldu ? Yerli konusu beni daha çok düşündürüyor.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi sefaköykartali

Jovic kiralık falan çözülemez mi ya? Sörloth iş yapmayacak, hocanin oynattıgı oyuna göre çok hantal.

Çevrimiçi tolga1903

Jovic kiralık falan çözülemez mi ya? Sörloth iş yapmayacak, hocanin oynattıgı oyuna göre çok hantal.

Bizim defansı sırtına alıp gol atmışlığı var diye hatırlıyorum bizim stadyumda. Ha keza fener'e de öyle golü var. Bize seri olmasından ziyade bağlantı oyunu güçlü hava toplarında etkili ve bitiriciliği iyi biri lazım bence, bu tanıma da uyduğunu düşünüyorum hele geçtiğimiz sene o pozisyonu işgal eden karadelikten hemen her özelliği daha iyidir sörloth'un. Bu hollandalı arkadaş oyalayıp duruyor ve gelmeyecek belli şu sörloth işinde ciddiysek bir an önce bitirip kampa çeksek fena olmayacak.

Çevrimdışı Nazım Ar

Denayeri aslında bir şekilde alsak geçen seneden sonra bu sene de gs moral olarak bitik başlar. Başlarını çok güzel ezmiştik.Ayrıca oyuncu da kaliteli ve çok yönlü, defansın istediğin yerine koyarsın.

Forvet için arka plana atılsa da benim gönlüm hala Sörlothtan yana. Gomez sonrası ligde gördüğüm en dominant santrafordu. Weghorst falan kariyerli de bana o ışığı vermedi.

Çevrimiçi sefaköykartali

Bizim defansı sırtına alıp gol atmışlığı var diye hatırlıyorum bizim stadyumda. Ha keza fener'e de öyle golü var. Bize seri olmasından ziyade bağlantı oyunu güçlü hava toplarında etkili ve bitiriciliği iyi biri lazım bence, bu tanıma da uyduğunu düşünüyorum hele geçtiğimiz sene o pozisyonu işgal eden karadelikten hemen her özelliği daha iyidir sörloth'un. Bu hollandalı arkadaş oyalayıp duruyor ve gelmeyecek belli şu sörloth işinde ciddiysek bir an önce bitirip kampa çeksek fena olmayacak.
4231de tek santrafor olmanın gereklilikleri başka, 343te ortadaki santrafor olmanın gereklilikleri başka. Weghorst bu oyuna çok uygun isimlerden biri, ama yaptığı profesyonelliğe sığmaz, eylule kadar kimseyi beklemez Beşiktaş. Sörloth ceza sahası içinde sırtına adam alıp gol atma işini en son 2 sezon önce yaptı. Ama önde baskı, 90 dk sırtı dönük oyun vs bu kısımlar bende soru işareti. Bi de hem yüksek maaş hem de bonservis ödeyecek olmamız beni daha da çekindiriyor.

Çevrimiçi annoca

sörloth trabzondan sonra gelseydi mükemmeldi ama 2 yıldır ne almanya ne de ispanya bir şey yapamadı. kafada büyük soru işareti. maaşı kiralama bedeli vs bence daha net isimlere yönelinmeli.

Etiketler: