2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1214875 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Sinan23

Bouanga net bizlik oyuncu. Tekniği dışında tam arka direk kafacı. Kariyer zirvesi yapabilir bizde.

Çevrimdışı can1903

Jacob Ondrejka işi de yattı o zaman  :tabe:
onun anasıyla başkan 5 dakika otursa esra erolluk olurlar.  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı can1903

Neden Can?
sürekli süre kazanmaya çalışıyor görüşme normalde bu akşam olacaktı, bakalım.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

onun anasıyla başkan 5 dakika otursa esra erolluk olurlar.  :lol:
Muleka tek başına yeterli olur mu? Aradığımız profil mi? Ben o konuda çekinceliyim  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sEuL

Muleka %99.
Fazla abartildigini dusunuyorum, sahsen begenmiyorum kendisini ama hayirlisi bakalim.

Stoper icin kimler dusunuluyor Can, var mi ciddi ilerleme kaydettigimiz oyuncular?

Çevrimiçi levitate

2 tane sol kanat olabilir ama bence 1 olma ihtimali daha yüksek. Mulekanın önünde bir isim var o olmazsa mulekayı alacağız.
openda değil mi işte sol kanat :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

sürekli süre kazanmaya çalışıyor görüşme normalde bu akşam olacaktı, bakalım.
o frankfurtu bekliyor ya belli
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

Fazla abartildigini dusunuyorum, sahsen begenmiyorum kendisini ama hayirlisi bakalim.

Stoper icin kimler dusunuluyor Can, var mi ciddi ilerleme kaydettigimiz oyuncular?

muleka bence de çok toy bir oyuncu. potansiyelli bir adam ama 3-4-2-1'de sol taraftan bekleyeceğimiz becerilerin önemli bir kısmından yoksun olduğunu düşünüyorum.

muleka'yı hoca mı istiyor acaba?

Çevrimdışı worns

o frankfurtu bekliyor ya belli

aynen ya frankfurt ok derse her türlü oraya gidecek malesef. umarım iyi bir b planımız vardır, bakalım.

Çevrimiçi levitate

aynen ya frankfurt ok derse her türlü oraya gidecek malesef. umarım iyi bir b planımız vardır, bakalım.
b planı sörloth işte :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı ardiles

bilemem içimden bir ses beşiktaşta çok başarılı olacağını söylüyor parlatıp çok iyi fiyata satabiliriz riske gireceksen böyle oyuncularla gireceksin

Mulekanın 22 yaşında olduğuna kimse inanmaz. Afrika doğumlu +5 yaş ilave etsen 27 yaşında olur, Ekim ayında 28 olur. Bu parlamış hali.

Çevrimdışı ardiles

olmama ihtimali daha ağır basmaya başladı.  :iblush:
Hadi İnşallah... Bizim Kenan varken Hollanda Kenanı hiç çekilmez.

Çevrimdışı ardiles

23 TEMMUZ 2021, 00:55:53
Kulübün yok boştasın ama aklında futbol var;  Sezon öncesi kampı kaçırmamak için hemen bir kulüple anlaşırsın.

Kulübün yok, aklında futbol da yok; Tesis tesis ülke ülke gezersin. Teixeira gibi

Transfer komitesi için turnusol olsun. Boşta gezen adamla vakit harcamayın. Sahada da gezecek

*** Konu başlığı kapalı olduğu için bu yorumu alıntılayamadım. Geçen sene yazmıştım****

Transferi sanki biz yapıyormuşuz gibi Başkandan fırça yemişiz. Teixeira nın geçen sene alınması hataydı. Bu sene ise gönderilmesi hata olur.
1 yıl sonra 2023 Haziran ayında bu mesajı alıntalayacağım. 2022-23 Teixeira videosuyla birlikte.

Çevrimdışı sEuL

muleka bence de çok toy bir oyuncu. potansiyelli bir adam ama 3-4-2-1'de sol taraftan bekleyeceğimiz becerilerin önemli bir kısmından yoksun olduğunu düşünüyorum.

muleka'yı hoca mı istiyor acaba?

Sahsi fikrim hocanin oyuncuyu tanimadigi yonunde, Belcika liginde vasat bir sezon baslangicindan sonra Kasimpasa'ya geliyor Muleka. Ismael hocada bize geldiginde daha bizim takimi dogru duzgun tanima sansi olmadi onun icin ligdeki diger oyunculari cok fazla takip ettigini dusunmuyorum. Buyuk ihtimalle menajerler tarafindan oyuncu bize onerildi ve bizde ilgileniyoruzdur. Hayirlisi olur insallah bizim icin

Çevrimdışı MaDJeR

olmama ihtimali daha ağır basmaya başladı.  :iblush:

Frankfurt elimizden alırsa Weghorst'u ve biz Rıdvan'ı  o takıma verirsek yazıklar olsun yönetime.   :s20:

Çevrimdışı ferdi1903

Yeni formalarin görüntüsü yokmu halen ????

Çevrimiçi annoca

Frankfurt elimizden alırsa Weghorst'u ve biz Rıdvan'ı  o takıma verirsek yazıklar olsun yönetime.   :s20:
seneye bedava veririz o zaman.

Çevrimiçi Necmi

Sahsi fikrim hocanin oyuncuyu tanimadigi yonunde, Belcika liginde vasat bir sezon baslangicindan sonra Kasimpasa'ya geliyor Muleka. Ismael hocada bize geldiginde daha bizim takimi dogru duzgun tanima sansi olmadi onun icin ligdeki diger oyunculari cok fazla takip ettigini dusunmuyorum. Buyuk ihtimalle menajerler tarafindan oyuncu bize onerildi ve bizde ilgileniyoruzdur. Hayirlisi olur insallah bizim icin
3.4.3 için yaratılmış kanat forvet o yüzden hocanın en çok istediği oyuncu hoca oyuncunun genel verilerine bakıyor menejerle alakası yok bunu anlamak için çok yüksek futbol bilgisine gerek yok insanlar oyuncu bakarken kafasında hep eski oynadığımız sisteme göre düşünüp oyuncu seçiyor kimse seneye 3.4.3 oynayacağımızı hesap etmiyor hala sol kanat sol bek konuşuluyor bizim sol bekle sol kanatla ne işimiz var bize sol ayaklı oyunun iki yönünüde iyi oynayacak orta saha oyuncusuna ihtiyaç var ve vuruş kalitesi iyi ama pres özelliğinin daha iyi olması gereken vede savunma yönüde iyi olan dinamik bir kanat forvete ihtiyacımız var bu özelliklerin hepsi ortalamanın üstünde mulekada var ghezzal bile hocanın isteklerini karşılamıyor ama sağda ghezzal olduğu için sol ve merkez forvetin kafa hakimiyetide iyi olmalı hem çok iyi hemde çok kötü bir sistem hocanın isteği dışında oyuncu alırsan bu sistem fena batırır ama uygun oyuncularla sistem oturursa rakiplere kabus olur

Çevrimiçi Necmi

alırsa zaten rıdvanı vererek ceza kesmiş oluyoruz 😂

Çevrimiçi Necmi

satmazsak seneye 5-6 maç sonra taraftardan küfür yer takımla işi biter frankfurtu geçtim süperligde bile kendine takım bulamaz

Çevrimdışı MaDJeR

Yönetim yönetim olacak elinde tutup sözleşme uzatacak o zaman. Beceremiyorsa bıraksınlar. 

Çevrimdışı Nazım Ar

23 TEMMUZ 2021, 00:55:53
Kulübün yok boştasın ama aklında futbol var;  Sezon öncesi kampı kaçırmamak için hemen bir kulüple anlaşırsın.

Kulübün yok, aklında futbol da yok; Tesis tesis ülke ülke gezersin. Teixeira gibi

Transfer komitesi için turnusol olsun. Boşta gezen adamla vakit harcamayın. Sahada da gezecek

*** Konu başlığı kapalı olduğu için bu yorumu alıntılayamadım. Geçen sene yazmıştım****

Transferi sanki biz yapıyormuşuz gibi Başkandan fırça yemişiz. Teixeira nın geçen sene alınması hataydı. Bu sene ise gönderilmesi hata olur.
1 yıl sonra 2023 Haziran ayında bu mesajı alıntalayacağım. 2022-23 Teixeira videosuyla birlikte.

Katılıyorum, boş adam değil bizim ligde düzenli oynayabilirse her türlü iş yapar. Oynatmak da hoca ve yönetimin işi. Sol bekte altyapı oyuncusu ile de şampiyon olursun ama sezon içinde pozisyon bulamadığın maçlarda 25 metreden bir şut atıp gol yapabilen adamın yoksa olamazsın.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: