2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1213932 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2022, 22:39:54 Samet Ç ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Dün yazdım buraya olursa taş gibi transfer
8 M market değeri var. Baya hızlı, dinamik bir arkadaşa benziyor.

Çevrimdışı sefaköykartali

Kaleci
Denayer - Saiss - Cenk
Rosier - Gedson - Emirhan - Callum Styles
Ghezzal - Weghorst - Bouanga

Hayalim var, beklentim yok.

Çevrimiçi Samet Ç

8 M market değeri var. Baya hızlı, dinamik bir arkadaşa benziyor.
Çok iyi oyuncu Larin'den sonra bambaşka şeyler izlettirir bize.

Çevrimdışı Necmi

11 e yazarken 3 yerli içinde mi olacak bu adamlar dışında mı.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
🤔

Çevrimdışı Necmi

Kaleci
Denayer - Saiss - Cenk
Rosier - Gedson - Emirhan - Callum Styles
Ghezzal - Weghorst - Bouanga

Hayalim var, beklentim yok.
josefi silmişsiniz kafadan 🤔

Çevrimdışı sefaköykartali

josefi silmişsiniz kafadan 🤔
Yerliye yer açamıyorum, Josef oynayacaksa sola Kazımcan vs. gibi birini alıcaz, bu da oyunu olumsuz etkiler. İkinci stoper desen o da yerli olmaz, hücumda da hep yabancı isimleri çıkıyor. Sıkıntılı durum cidden.

Çevrimdışı worns

11 e yazarken 3 yerli içinde mi olacak bu adamlar dışında mı.

yerli meselesiyle ilgisi yok sanırım. 14 yabancının dışında olacaklardır. bu üçlüyle beraber 17 yabancıyla sözleşme imzalamak mümkün olur.

Çevrimdışı Necmi

Yerliye yer açamıyorum, Josef oynayacaksa sola Kazımcan vs. gibi birini alıcaz, bu da oyunu olumsuz etkiler. İkinci stoper desen o da yerli olmaz, hücumda da hep yabancı isimleri çıkıyor. Sıkıntılı durum cidden.
üçlü savunmada en önemli yer merkez orta saha gedson ve emirhanla orayı tutamazsın 11 e josefi yazarsın gerisini ona göre kurarsın

Çevrimdışı worns

şu an 14 yabancı durumu

welinton, montero, saiss, rosier, gedson, josef, teixeira, n'kodou, ghezzal- 9 kontrat var
sağ stoper, sol kanat, sol forvet, santrafor ve atiba'yla imzalanırsa 14 oluyor.

total yabancı sayısıyla ilgili bir sıkıntımız gözükmüyor. hasic, gudjufi ek kontenjanda.

yalnız bence merkez orta saha ve ikinci santraforla ilgili de yabancı hamleler gerekir. stoperlerin biri ve teixeira vedalaşılacak ideal oyuncular gibi.

ben olsam açıkçası bu yapıda atiba'nın oynayacağı bir yer bulamadığım için onla da imzalamazdım ama imzalanacaksa sağ stoper yedeği gibi kullanıp welinton'a baybay demek mantıklı olur. teixiera'yı alan çıkmazsa yedek santrafor için yerliye mahkum kalınır.

Çevrimdışı worns

hesaba katmadığım kontratı süren bir adet tyler boyd da mevcut.

aslında hocanın bu oyuncuyu sevebileceğini düşünüyorum. belki kampa götürür bilemiyorum.

Çevrimdışı Necmi

şu an 14 yabancı durumu

welinton, montero, saiss, rosier, gedson, josef, teixeira, n'kodou, ghezzal- 9 kontrat var
sağ stoper, sol kanat, sol forvet, santrafor ve atiba'yla imzalanırsa 14 oluyor.

total yabancı sayısıyla ilgili bir sıkıntımız gözükmüyor. hasic, gudjufi ek kontenjanda.

yalnız bence merkez orta saha ve ikinci santraforla ilgili de yabancı hamleler gerekir. stoperlerin biri ve teixeira vedalaşılacak ideal oyuncular gibi.

ben olsam açıkçası bu yapıda atiba'nın oynayacağı bir yer bulamadığım için onla da imzalamazdım ama imzalanacaksa sağ stoper yedeği gibi kullanıp welinton'a baybay demek mantıklı olur. teixiera'yı alan çıkmazsa yedek santrafor için yerliye mahkum kalınır.
zaten yedek forvet olarak cenki alacaklar benim korkum as forvet olarak almaları

Çevrimiçi Samet Demir

yerli meselesiyle ilgisi yok sanırım. 14 yabancının dışında olacaklardır. bu üçlüyle beraber 17 yabancıyla sözleşme imzalamak mümkün olur.
En azından sağa sola gönderme derdimiz olmaz

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çok iyi oyuncu Larin'den sonra bambaşka şeyler izlettirir bize.
Sağda ghezzal solda bu eleman iyi olur gibi. İkiside ters ayaklı

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Muleka %99.
Peki Denis Bouanga da olacak mı? Yoksa sadece Muleka mı?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı can1903

Peki Denis Bouanga da olacak mı? Yoksa sadece Muleka mı?
2 tane sol kanat olabilir ama bence 1 olma ihtimali daha yüksek. Mulekanın önünde bir isim var o olmazsa mulekayı alacağız.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Weghorst ne durumda dostum  :money:
olmama ihtimali daha ağır basmaya başladı.  :iblush:

Çevrimdışı MUSTAFA_

2 tane sol kanat olabilir ama bence 1 olma ihtimali daha yüksek. Mulekanın önünde bir isim var o olmazsa mulekayı alacağız.
Jacob Ondrejka işi de yattı o zaman  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: