2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1213296 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/AjansHaber1903/status/1538183671794085889
Yav ne alaka. Bu ne biçim haber. Adamlar oyuncu ile anlaşıyor. Oyuncunun kulübü ile anlaşıyor. Sonra kendi hocasına mı soruyor bu oyuncu ve kulübü ile anlaştık sen ne dersin, istiyor musun diye.

Bu olay anca Türkiyede olur.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı worns

Yav ne alaka. Bu ne biçim haber. Adamlar oyuncu ile anlaşıyor. Oyuncunun kulübü ile anlaşıyor. Sonra kendi hocasına mı soruyor bu oyuncu ve kulübü ile anlaştık sen ne dersin, istiyor musun diye.

Bu olay anca Türkiyede olur.

bir santrafor alacaklar, listelerindeki iki oyuncuyla da anlaşmış, seçimi hocaya bırakmışlardır. alario da weghorstta listelerindeydi.

frankfurt weghorst'u seçerse alır gibi bir durum var malesef. 4-5 sene önce durumlar farklıydı muhtemelen frankfurta göre biz öne çıkardık ama artık işler değişti. glasner de daha önce beraber çalıştığı bir hoca.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

yabancı kuralı olduğu gibi devam ediyormuş

atiba devam o zaman
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

orta saha için gabriel pires ile ilgilendiğimiz yazılmış. oyuncuyu tanımıyorum ama umarım bir yabancı merkez orta saha transferi ajandada vardır. gedson-josef-emirhan üçlüsüyle yola çıkılmaz yetersiz bir rotasyon. zaten sonuncunun merkeze evrilebileceğinden de emin değilim. aslında ghezzal ile forvet arkasında oynamaya daha uygun yeteneklerini daha fazla açığa çıkarır orada gibime geliyor. merkezde çok fazla defansif sorumluluğu olmak zorunda ve oyuncuyu törpüleyebilir o rolün gereksinimleri.

Ben bu ucluye kartal kayrayi da ekliyorum aslinda en azindan sans verilmesi gerekir
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

https://twitter.com/MustafaKratas/status/1538232392221134849

uuuuuu hasic'e özel kural :D
Bizim alt yapida uzun suredir oynayan Avtandil ve Cisse gibi oyuncularda var. Hasic’in alt yapi ile maca ciktigini hatirlamiyorum ama onu kapsiyorsa guzel olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı levitate

Bizim alt yapida uzun suredir oynayan Avtandil ve Cisse gibi oyuncularda var. Hasic’in alt yapi ile maca ciktigini hatirlamiyorum ama onu kapsiyorsa guzel olur.

alt yapı değil milli takım maçları

avtandil türk sayılıyormuş galiba, hasic'in geçmişi var, cisse'yi bilmiyorum

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

30 haziranda free adam kimden kiraliycaz?

o zaman kolpa tweet

elemana ilgi var ama @can1903 yazmıştı
bipbipbupbup

Çevrimdışı sefaköykartali

o zaman kolpa tweet

elemana ilgi var ama @can1903 yazmıştı
İyi oyuncu, Trabzon da ilgileniyor diye biliyorum. Benim listemde Denayer ve Bazoer den sonra Amartey geliyor.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Necmi

alt yapı demiyor 21 yaş altı olup on kez milli takımlarında oynamış genç oyuncuları 14 yabancı dışında alabilirsin yatırım transferlerinin önünü açmışlar

Çevrimiçi Samet Demir

alt yapı demiyor 21 yaş altı olup on kez milli takımlarında oynamış genç oyuncuları 14 yabancı dışında alabilirsin yatırım transferlerinin önünü açmışlar
11 e yazarken 3 yerli içinde mi olacak bu adamlar dışında mı.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sefaköykartali

3 yerli olduğu da kesinleşti, kadroya yazılabilecek tek mevki kaleci. Transferin biri stopere olacak, üçüncüyü nasıl çıkaracağız acaba, yönetim nasıl bi planlama yapıyor çok merak ediyorum.

Etiketler: