2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1218294 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Leeds United ve Everton, Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Chelsea’nin forvet oyuncusu Michy Batshuayi’yi transfer edebilmek için yarışa girdiler.(Teamtalk)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Erbatur Ergenekon:

"Ozan Tufan'ın Beşiktaş'a transfer olasılığı yüksek. Ozan'ın da Beşiktaş'a sıcak baktığını biliyoruz."

(TRT Spor)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Rosier, vitor pereiranın transfer listesindeymiş
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi annoca

https://twitter.com/Kubienough/status/1517944952533266439
güvenilir kaynak mı? gitmişse hayırlısı olsun. yerli statüsü kalkacak anladığım kadarıyla.  sol bek yerli yabancı farketmeksizin zor bölge. yeri doldurulur inş. seneye 3-4-3 oynayacaksak zirvesi olabilirdi, hücum özelliği ağır basıyordu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/Kubienough/status/1517944952533266439
Bu rakamlara gittiyse yazık. Yerini ancak bu rakamlara doldururuz zaten. Satmış olmak için oyuncu satacaklar. Acaba yine hangi menajere para kazandıracağız?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sEuL

Bu rakamlara gittiyse yazık. Yerini ancak bu rakamlara doldururuz zaten. Satmış olmak için oyuncu satacaklar. Acaba yine hangi menajere para kazandıracağız?
Umarim uydurma haberdir, Ridvan’in en az bir iki sene daha bizde olmasini isterim. 5M’da komik rakam gercekten, yerinide buyuk ihtimalle dolduramayip Umut ile sac bas yolmaya devam ederiz.

Çevrimdışı Akil Emre

Yabancı sınırı olmaz ise ben Ersin ve Rıdvanın ortalama 7’şer civarı satılacağını düşünüyorum, yönetimin en önemli senesi bu sezon elleri çok rahatlıyacak , umarım başarıya aç A class nokta transferler yapabilirler.

Çevrimiçi tolga1903

Şu lanet sınır kalksın da rıdvan ersin emirhan nakde çevrilecek kim varsa satılabilir. Bu yönetim kaç yıldır burda daha elindeki atıl futbolcuları çıkaramadı adem ljajic gibi oyuncu 1 yıldır kadro dışı bir tane kulübe gönderemediler o yüzden satış konusunda 5 milyon bile bu yönetim için büyük para gittiyse hayırlı olsun yönetim şu yabancı sınırı salaklığı için bastırsın yoksa umut meraş falan güvenip de çıkarıyorsa rıdvan'ı elden artık bu akıl yoksunluğu karşısında dibi boylamamız kesindir

Çevrimiçi murat

Umut meraş iş görür de önemli olan extra katkı vermesi gereken oyuncuları tutturabilmekte.rıdvanda 5 milyona gönderilecekse kontrat uzatılıp kalsın. Yerine ya sakatlıktan çıkmış formsuz biri gelir ya da ya tutarsa transferi. Tutmazsa zaten aldığından fazlasını harcarsın.

Çevrimiçi Necmi

rosieri kaça aldık rıdvanmı rosiermi daha değerli
Ozide bu rakama saymayalım şu rakama satmayalım dedik yıllarca maaş ödeyip servet sahibi yaptık rıdvan bulunmaz hint kumaşı değil alt ligleri tara ondan daha iyi en az onun ayarında onlarca oyuncu bulunur bu mükemmel rakam gerçekse tabi hemen versinler zaten büyük ihtimal kontrat yenilemez bedava gider

Çevrimiçi Necmi

Umarim uydurma haberdir, Ridvan’in en az bir iki sene daha bizde olmasini isterim. 5M’da komik rakam gercekten, yerinide buyuk ihtimalle dolduramayip Umut ile sac bas yolmaya devam ederiz.
umut ne zaman saç baş yoldurdu gerçekten maç izlemiyormusunuz rıdvan otuzuncu dakikadan sonra koşamıyor atmışta tam bitiyor görmüyormusunuz bunları 20 yaşında bir saat koşamayan adam saç baş yoldurmuyorda umutmu yolduruyor ben oynadığı maçlarda bu gün kötü oynuyor dediğim maçını görmedim fazla sakatlanıyor desen anlarım saç baş yolduruyor demeni anlamam kaldıki bu oyun sisteminde bir beke ihtiyacımızda yok onun yerine çift yönlü orta saha takıma büyük katkı sağlar

Çevrimdışı sEuL

umut ne zaman saç baş yoldurdu gerçekten maç izlemiyormusunuz rıdvan otuzuncu dakikadan sonra koşamıyor atmışta tam bitiyor görmüyormusunuz bunları 20 yaşında bir saat koşamayan adam saç baş yoldurmuyorda umutmu yolduruyor ben oynadığı maçlarda bu gün kötü oynuyor dediğim maçını görmedim fazla sakatlanıyor desen anlarım saç baş yolduruyor demeni anlamam kaldıki bu oyun sisteminde bir beke ihtiyacımızda yok onun yerine çift yönlü orta saha takıma büyük katkı sağlar
Valla ayni seyi ben sana soyleyecektim agabey, mac falan izlemiyorsun sende. Umut Ridvan’in yapabildiklerinin yarisini yapamiyor. Biraz baski gordugu her macta topu rakibe yolluyor - Umut en fazla vasat bir yedek olabilir bu takimda.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Akil Emre

Çevrimiçi Necmi

Yerli stoper şarttı, sanırım 3 yerli zorunluluğu devam edecek. Serdar ve güven ile uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum.
zaten onlarda uzatmıyor 😀

Çevrimdışı Akil Emre

zaten onlarda uzatmıyor
Gayet iyi abi kaliteli ve görece dar kadronun daha başarılı olacağına inanıyorum. Umarım kaliteli isimler takıma katılır, stoper , sol ön ve forvet kısmında baya kalitemiz düşük, kalemiz ise orta seviyede.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Altay'ın sol açığı Rodriguez çok beğendim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Talisca1903

umut meraş niye beğenilmiyor anlayamıyorum Welinton gibi oda ne yapsa yaranamıyor şu takımda.ikiside gayet yeterli bence geçen maç Weilnton oynamayınca rosierin bile performansı düştü

inşallah takasla felan verilmez Konyaya ver işte salih kenan felan bal yapmayanları

Etiketler: