2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1219707 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

şu %1 var ya işde o olasılık çok büyük bir olasılık eğer anlaşmadıysan o %50 demektir %1 oyuncuyla kulüple anlaştın iş bitti ama ıslak imzayı atmadığın durumdur
İş bitti.  :money:

Savaş mavaş çıkarsa bir şey diyemem.  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Gökhan Kurt

İş bitti.  :money:

Savaş mavaş çıkarsa bir şey diyemem. 
Nasıl bitti @can1903 ? Biraz detay ver kardeşim Bombayı atıp gidiyorsun.

Çevrimiçi annoca

@can1903  kiralık mı? diğer norveçli ne alemde

Çevrimdışı can1903

%50 si alındı Sörlöthun rakam hakkında bir bilgim yok.

Joshua Kingle de facetime görüşme yapılacak adamın türkiyede yaşamak hakkında endişeleri var giderilirse o da gelecek.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Talisca1903

%50 si alındı Sörlöthun rakam hakkında bir bilgim yok.

Joshua Kingle de facetime görüşme yapılacak adamın türkiyede yaşamak hakkında endişeleri var giderilirse o da gelecek.
batshuayi de kalmalı bence bu sistemde çok iş görür tek sorloth ile lig bitmez

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Fransa'dan niye alındığını anlamadığımız Abdullah Aydın diye bir oyuncu vardı.
Menemenspor'da kiralık ve şu an 9 asist ile lider durumunda.

Bu oyuncuyu izleyen var mı?

Çevrimiçi sefaköykartali

Fransa'dan niye alındığını anlamadığımız Abdullah Aydın diye bir oyuncu vardı.
Menemenspor'da kiralık ve şu an 9 asist ile lider durumunda.

Bu oyuncuyu izleyen var mı?
Ceyhun Kazancı kampa götürülecek dedi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Samet Demir

https://twitter.com/AjansHaber1903/status/1514202925018628097
Bu adam sağ bekde oynayabiliyordu sanırım. öyleyse eğer 3 lü defansın sağ tarafına iyi olur. sola da tosic bulursak defans hattımız muazzam olur.

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ceyhun Kazancı kampa götürülecek dedi.

Zaten o kısmı duydum merak ettim.
Bu adamı hiç izleyen oldu mu?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/1Kartalhaber/status/1514257552833454082
Rıdvan'ın yerini doldurabilecek Türk oyuncu yok benim bildiğim kadarıyla giderse yabancı almak zorundasın er ya da geç 1 milyon istiyormuş versinler kalsın çocuk.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Necmi

Çevrimiçi Samet Demir

birden tüylerim ürperdi
Beşiktaştan nefret eden oyuncular listesinde ilk üçe girer
valla abi güzel bir maaş ile doğuştan beşiktaşlı olur. gerek yok gelmesin yinede

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

valla abi güzel bir maaş ile doğuştan beşiktaşlı olur. gerek yok gelmesin yinede

ondan birşey olmaz

Çevrimdışı mellfred

https://twitter.com/dedikodubjk/status/1514346628169224200
bursa’dan gelseymiş o kadar uğraştık
gelmesin ben sevmiyorum karakter olarak da sevmiyorum hatta bir golü sonrası bize küfretmişliği de var

Çevrimiçi Samet Demir

bursa’dan gelseymiş o kadar uğraştık
gelmesin ben sevmiyorum karakter olarak da sevmiyorum hatta bir golü sonrası bize küfretmişliği de var
Adamda karakter yok ki abi. Bursa da oynarkende öyleydi. Yaz kampında takımın kaldığı tesislere bok atıyordu. Bunu yaparkende daha 17-18 yaşındaydı. Para pul için babasını satabilecek tipler varya tam olarak bu çocukda onlardan. Takımda mikser görevi görür. Allah korusun.

Çevrimdışı mellfred

sezondan beklentim fikret’in ilk sezonunda yapıldığı gibi sezerler eneramolar gibi az maliyetli düşük profil tipleri yığmasınlar
anlaşılan o ki büyük sirkülasyon olacak kurban olayım halil akbunardı ozan dı atınç dı  maliyeti düşük diye seviyemiz olmayan vasatları yığmayın
5 oyuncu alın nokta atış yapın gerekirse gedikleri altyapıdan doldurun

Çevrimdışı MUSTAFA_

sezondan beklentim fikret’in ilk sezonunda yapıldığı gibi sezerler eneramolar gibi az maliyetli düşük profil tipleri yığmasınlar
anlaşılan o ki büyük sirkülasyon olacak kurban olayım halil akbunardı ozan dı atınç dı  maliyeti düşük diye seviyemiz olmayan vasatları yığmayın
5 oyuncu alın nokta atış yapın gerekirse gedikleri altyapıdan doldurun
Herkes bunun böyle olmasını istiyor da elimizdeki değerler kaçacak, haberimiz yok. Satmış olmak için oyuncu da satmayalım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Herkes bunun böyle olmasını istiyor da elimizdeki değerler kaçacak, haberimiz yok. Satmış olmak için oyuncu da satmayalım.

O konuda endişen olmasın, zaten oyuncu satabilme yetenekleri yok.

Çevrimdışı Necmi

O konuda endişen olmasın, zaten oyuncu satabilme yetenekleri yok.
hahahha

Etiketler: