2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1213809 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı worns

boşu boşuna yönetim diye bir kavram üzerinden maaşlı personeller üzerinden vs durumu değerlendirmeye çalışmayalım en iyisi. şu süreçte gördüğüm o. idari ekip içerisinden bu dönem boyunca çalışan ve rasyonel seçenekler, yollar üretmeye çalışanlar oldu. ahmet nur çebi belli ki tek karar alıcı pozisyonunda takılıyor. kendi göreve getirdiği personelin bulduğu hocaya ikna olmuyor vs. yönetim tarzın buysa çebi, artık attığın her hamlenin günahı sevabı senin boynuna.

taraftar da bence hesabı kimden soracağını bilmeli.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/AjansHaber1903/status/1505620001625186308

konya'ya söylesinler ucuza bırakıyor çocuğu yahu. rosier ve rıdvan'ı da istesinler 7 milyonun yanında.

süper ligde performans vermiş anadolu takımı topçusuna bakmanın bi manası yok. muadilini 1 milyona alamayacağın orta-doğu avrupa ligi yok. o kadar da bir numarası olan oyuncu değil. ilk 11'e direk yazılır mı tartışırım.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

konya'ya söylesinler ucuza bırakıyor çocuğu yahu. rosier ve rıdvan'ı da istesinler 7 milyonun yanında.

süper ligde performans vermiş anadolu takımı topçusuna bakmanın bi manası yok. muadilini 1 milyona alamayacağın orta-doğu avrupa ligi yok. o kadar da bir numarası olan oyuncu değil. ilk 11'e direk yazılır mı tartışırım.

Geriye yaslanan takımda iş yapar ama o paralara değil.
Biraz öne çıkan defanslarda ise bunu patates ederler. Hiç gerek yok.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

ibrahim üzülmez yarın hocalık işi belli olacak falan demiş

iddiaya göre ibo gelip 8 maç yönetecek sonra şenol güneş

bunu yeni düşünmüşler şaka mısınız siz ne beceriksiz adamlarsınız ya

Bunu yapacak kadar düşük IQ değildirler diye düşünmek istiyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Sezon sonuna kadar Deli İbo ile devam edilecek. Yeni sezondan Şenol Güneş 'in yardımcılığı ile devam edecek ( Kartalist)
Kötü günler bitti şimdi daha kötü günler başlıyor.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2022, 00:10:52
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Gs zaten batık, Fb desen İsmail ve Koç ile bir adım ileri iki adım geri gidecekler, Ts CL ile yorulacak.

Çok güzel bir kadro kurma ve daha da güçlenme şansımız var ama görünen o ki onuda basaramayacaklar. FO'yu bile arar olduk vallahi ya.

Çevrimiçi Samet Ç

Elinde Serdar var tutamıyorsun Abdülkerim almaya çalışıyorsun ki onuda alamayacaklar en fazla getirecekleri Serdar Aziz Şenol'da sever zaten kendisini.

Çevrimiçi murat

Gs zaten batık, Fb desen İsmail ve Koç ile bir adım ileri iki adım geri gidecekler, Ts CL ile yorulacak.

Çok güzel bir kadro kurma ve daha da güçlenme şansımız var ama görünen o ki onuda basaramayacaklar. FO'yu bile arar olduk vallahi ya.
fikret ormanı arar olduk derken tek büyük Beşiktaş dönemi değil mi?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2022, 00:22:46
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
fikret ormanı arar olduk derken tek büyük Beşiktaş dönemi değil mi?
Valla sorma abi. Yanlışları vardi ama doğrulari daha ağır basardı. Ezdirmezdi.

Çevrimiçi murat

Valla sorma abi. Yanlışları vardi ama doğrulari daha ağır basardı. Ezdirmezdi.
işin bu hale gelmesi benim gözümde şöyle, fikret ormanın başarılınolmasını hazmedemeyen içerideki hainler fikret ormanın itibarını zedelemek ve alaşğı etmek için malum söylemleri yaydılar. Bir gecede fikret ormanı destekleyen hesaplar aleyhine döndü. Zaten bu yönetimin tek güçlü olduğu yer burası. Fikret ormanı iş görmez hale getirdiler.
Geçen sezonun şampiyonluk kutlamasını hatırlayın. Şampiyonluğun mimarı sergen yalçın en arkaya atıldı.Biz lampiyon yaptık havasına girildi. Ben inanıyorumki orada yönetim ile sergen arasında bağlar kopmuştu. Sergen devam etmek istemedi yönetim mecbur kaldı ayağına gitti. Sergen bence o parayı da o nedenle istemiştir. Aslında biz bu sezonu o şampiyonluk kutlamasında kaybetmiştik.bu yönetimin bundan sonra bu takımı toparlayaileceğini sanmıyorum. Tff mhk ve sosyal medya hesapları şamar oğlanına çevirdi. Hiç bir ağırlığı kalmadı.seçimde seçilmemeleri daha hayırlı olacak gibi. Lens douglas vs eleştirenler eldeki ruizin bedava kaçması üstüne para ödenmesi. Kontratı devam eden faydalanamayan oyuncuları gönderememek para edecek oyuncuları satamamak, sözleşmeleri uzatamamak vs hiçbşrşeyi başaramıyorlar.yönettikleri takım Beşiktaş olmasa futbolcu da transfer edemez bunlar.

Çevrimdışı 38life

boşu boşuna yönetim diye bir kavram üzerinden maaşlı personeller üzerinden vs durumu değerlendirmeye çalışmayalım en iyisi. şu süreçte gördüğüm o. idari ekip içerisinden bu dönem boyunca çalışan ve rasyonel seçenekler, yollar üretmeye çalışanlar oldu. ahmet nur çebi belli ki tek karar alıcı pozisyonunda takılıyor. kendi göreve getirdiği personelin bulduğu hocaya ikna olmuyor vs. yönetim tarzın buysa çebi, artık attığın her hamlenin günahı sevabı senin boynuna.

taraftar da bence hesabı kimden soracağını bilmeli.

Çebi zaten taraftar ne derse onu yapıyor. Taraftar kimseden hesap falan sormaz. Tencere - Kapak. Böyle gider Beşiktaşın bi 10 yılı.

Çevrimdışı 38life

işin bu hale gelmesi benim gözümde şöyle, fikret ormanın başarılınolmasını hazmedemeyen içerideki hainler fikret ormanın itibarını zedelemek ve alaşğı etmek için malum söylemleri yaydılar. Bir gecede fikret ormanı destekleyen hesaplar aleyhine döndü. Zaten bu yönetimin tek güçlü olduğu yer burası. Fikret ormanı iş görmez hale getirdiler.
Geçen sezonun şampiyonluk kutlamasını hatırlayın. Şampiyonluğun mimarı sergen yalçın en arkaya atıldı.Biz lampiyon yaptık havasına girildi. Ben inanıyorumki orada yönetim ile sergen arasında bağlar kopmuştu. Sergen devam etmek istemedi yönetim mecbur kaldı ayağına gitti. Sergen bence o parayı da o nedenle istemiştir. Aslında biz bu sezonu o şampiyonluk kutlamasında kaybetmiştik.bu yönetimin bundan sonra bu takımı toparlayaileceğini sanmıyorum. Tff mhk ve sosyal medya hesapları şamar oğlanına çevirdi. Hiç bir ağırlığı kalmadı.seçimde seçilmemeleri daha hayırlı olacak gibi. Lens douglas vs eleştirenler eldeki ruizin bedava kaçması üstüne para ödenmesi. Kontratı devam eden faydalanamayan oyuncuları gönderememek para edecek oyuncuları satamamak, sözleşmeleri uzatamamak vs hiçbşrşeyi başaramıyorlar.yönettikleri takım Beşiktaş olmasa futbolcu da transfer edemez bunlar.

Taraftarın içinde ufak bir kesim bu yaşananları gayet iyi biliyor, ama çok ufak bir kesim...

Çevrimdışı sEuL

Rizespor’un eski sekreterini Besiktas futbol takiminin direktoru yaptilar. Bu is bilmez yonetimle daha da kotu gunlere dogru gidiyoruz, sonumuz hicte iyi gorunmuyor.

Çevrimdışı worns

bu adı geçen hocanın lask'ta en parlak işlerinden biri. şansa alınmış bir skor olmadığını, kendilerinden 7-8 kat daha değerli bir takıma karşı çok karakterli bir oyun oynadıkları görülebilir. bu sezonları zaten çok iyiymiş ligde de. uzunca sayılır bir özet izlemek isteyen olur diye koydum.

Çevrimdışı mrred

Feneri bu kadar hafife alma bu sene en az 25 milyonluk satış yapacaklar. Esasında her sene satış yapabilirler zira transfer ettikleri profiller tam avrupaya uygunlar. Stoperlerin 2 sini en az 20 milyona okuturlar. Ali Koç yavaş yavaş işi çözüyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Orhan_

Valla abi durumu bu kadar yalın özetleyebilmek isterdim ben de. Kıskandım :D.

Fikret Orman'ın yaptığını her babayiğit yapamaz. Adam geldi ölü camiayı canlandırıp üstüne rakiplerinin kafasına kafasına vurdu. O dönemlerde bile Şenol Güneş olmasaydı şampiyon olamazdık diyen taraftarları hatırlıyorum. Şenol Güneş denen %80'i hamsiden oluşan yapı son senesindeki kadroyu ligde heba etmeseydi bugün çok başka şeyler konuşuyor olurduk. Hatalarıyla günahlarıyla kendinden önceki yönetimden de mevcut yönetimden de çok çok çok daha iyi işler çıkarmıştır. Bunun için bile saygı duyulması gerekir.

Çevrimdışı can1903

Zirveden çok farklı bir şey çıkacak gibi haydi bakalım.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

Zirveden çok farklı bir şey çıkacak gibi haydi bakalım.
İbrahim Üzülmez ile Şenol dışında bir şey çıkacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı can1903

1 futbolcuyla da son raddedeyiz, çıkacak hoca tercihine göre yazacağım.

3. aday gelirse o da geliyor.  :ok:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Orhan_

Adayların isimleri ve sıralaması nasıl peki?

Çevrimdışı can1903

Adayların isimleri ve sıralaması nasıl peki?
Bence 1 hala Şenol hoca. Söz verdi ikinciye başkan, yer mi sözünü kestiremiyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Farke - Botheim?

Çevrimdışı can1903

Çevrimiçi Samet Ç

doğru, diğeri de Ukraynadan  :money:
Farke olur olmaz bilmemde Botheim'i her türlü alırım. Ukrayna'daki de Dovbyk ise o da doğru transfer olur.

Etiketler: