yaşla alakalı gençliğimiz çalınan şampiyonlukları izlemek Biliç gibi loser hocalarda derby kaybetmekle geçti.Ts olmamız yakındı böyle ezici hocayı zor gördü bu gözler neden aynı sıkıntılı süreçleri yaşamak isteyeyim.Beşiktaş her sene Şampiyonluğa oynar ona göre kadro kurar ona göre büyük takım hocası getirir.Anadolu klübümü burası.Sizleri de anlıyorum her maç derbylerde sarışın tokatlamaya alıştırdı hoca sizleri hep aynısı olacak sanıyorsunuz.Yeni maceralardan sonra bir 5 yıl daha beklersek görürüm ben bakış açısının genişliğini
Futbol değişti ve değişiyor, hemde çok hızlı. Ben de 31 yaşındayım ve Şenol Güneş gelene kadar Lucescu ve Mustafa Denizli şampiyonlukları dışında şampiyonluk görmemiştim. Ama bu hocaları istemem artık, her şey çok hızlı değişiyor futbolda. Guardiola bile güncelliğini koruyamamakla ilgili çekincelerini dile getiriyor, böyle bir dönemdeyiz. 3 büyüklerin durumunu görüyoruz. Oyun değişiyor, kurallar değişiyor, Ben Şenol Güneşi gayet severim, çok da güzel bir yeri vardır Beşiktaş tarihinde. Bırakalım öyle kalsın, çünkü son sezonunda oynattığı futbol hala hatırladıkça midemi bulandırıyor. 1 sezon daha kalsa aklımdaki, kalbimdeki yeri çok daha negatif olurdu.
Başımızı cesurca ileri çevirmeliyiz.