2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1212720 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Talisca1903

Nedir bu 3'lü fantezisi anlamış değilim. 1 sezonu daha çöpe atmak üzereler.
kim kaldı 3 lü oynayan conte oynatıyordu galiba

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2022, 01:25:49
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Elimizde sağlam bir kadro kurabilme şansı varken, Talisca ve sağlam bir forvet alıp eşeği saglam kazığa bağlayıp , ligi ve dimanikleri bilen bir adam olan Şenol Güneş 'i getirmek varken yabancı adamlarla uğraşmak şahsi fikrim boşa vakit ve para kaybı.

Şenol Güneş ile anlaşamadın mi bütçe vb konularda sorun mu oldu? Tut getir Okan 'ı.
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2022, 01:29:49 Gökhan Kurt ]

Çevrimdışı Talisca1903

https://www.transfermarkt.com.tr/valerien-ismael/profil/trainer/12871

adamın 1 seneyi tamamlamışlığı yok çalıştırdığı kluplerde dalgamı geçiyorsunuz abi koskoca Beşiktaş' a bu hocamı gelecek
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2022, 01:36:14 Talisca1903 ]

Çevrimdışı levitate

lask linz'de normal sezonu 1. tamamlamış, en yakın rakibi salzburg'a 6 puan fark atmış ve depte yenmeyi başarmış. (o dönem salzburg'un hocası jesse marsch, kadrolarında haaland, minamino, hee-chan, patson daka, szoboszlai, berisha, pongracic falan var bu arada.) ama nedense playofflarda ağır sıvamış, -6 puan cezası derken 4. bitirmişler. şl'de playoff'a kalıp brugge'e elenmiş, uel'de sporting ve psv'li gruptan lider çıkıp son 16'ya kadar kalmışlar ama manu ezip geçmiş

barnsley'i 23. sıradan alıp 5. yaparak playoffa sokmuş ama swansea'ye elenmişler, yaz dönemi 2 milyon euroya west bromwich'e gitmiş. bu sezon barnsley 22. sırada, ismael dönemindeki çoğu oyuncuyu koruyabilmişler ama mowatt ile avusturyalı bi stoperleri gitmiş

wba'da güzel başlamış ama kasım-aralık gibi puan kayıpları başlamış, ocak ayını bayağı kötü geçirmiş. istediği transflerleri falan yapmışlar ama dönem bitince bir anda kovmuşlar. kovulma açıklamasının altındaki yorumlar karışıktı, bazıları hocayı suçlarken bazıları yönetime kızmış. bir kaç kişi alternatif planlarının olmadığını söylemiş bazıları çok övmüş falan arası yok
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

lask linz'de normal sezonu 1. tamamlamış, en yakın rakibi salzburg'a 6 puan fark atmış ve depte yenmeyi başarmış. (o dönem salzburg'un hocası jesse marsch, kadrolarında haaland, minamino, hee-chan, patson daka, szoboszlai, berisha, pongracic falan var bu arada.) ama nedense playofflarda ağır sıvamış, -6 puan cezası derken 4. bitirmişler. şl'de playoff'a kalıp brugge'e elenmiş, uel'de sporting ve psv'li gruptan lider çıkıp son 16'ya kadar kalmışlar ama manu ezip geçmiş

barnsley'i 23. sıradan alıp 5. yaparak playoffa sokmuş ama swansea'ye elenmişler, yaz dönemi 2 milyon euroya west bromwich'e gitmiş. bu sezon barnsley 22. sırada, ismael dönemindeki çoğu oyuncuyu koruyabilmişler ama mowatt ile avusturyalı bi stoperleri gitmiş

wba'da güzel başlamış ama kasım-aralık gibi puan kayıpları başlamış, ocak ayını bayağı kötü geçirmiş. istediği transflerleri falan yapmışlar ama dönem bitince bir anda kovmuşlar. kovulma açıklamasının altındaki yorumlar karışıktı, bazıları hocayı suçlarken bazıları yönetime kızmış. bir kaç kişi alternatif planlarının olmadığını söylemiş bazıları çok övmüş falan arası yok

bu arada wolfsburg kariyeri önder hocanın aynısı :D 16-17'de hecking kovulunca idareten başa geçmiş biraz skor alınca tutmuşlar, kış dönemi batırınca kovmuşlar. o dönem çalıştığı oyuncular bizim gomez, luiz gustavo, draxler, yunus mallı falan
bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

Gittiler Fransiz Carlos Carvahal'i getirdiler ne zaman kurtulucaz bu yonetimden? :s20: :s20:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı levitate

https://totalfootballanalysis.com/article/lask-linz-201920-first-real-challengers-rb-salzburg-years-scout-report-tactical-analysis-tactics

https://totalfootballanalysis.com/team-analysis/barnsley-valerien-ismael-scout-report-tactical-analysis-tactics

linz'de biraz topa hakim olurken barnsley'de dan dun oynamayı seçmiş, bekleri çok seviyomuş, bir de bayağı baskılı ve agresif (çift dalmalı falan) oynatıyormuş - ki ligdeki hakemleri düşünürsek sıkıntı çekmemiz olası
bipbipbupbup

Çevrimdışı joseph35

Sırf Talisca +10 puan yemin ediyorum maaşların ödendiği bir Beşiktaş'ta. Şenol Güneş gelmesin diye Taliscayı da harcayacaklar. Talisca bize getirilmezse Gs almazsa bir şey bilmiyorum ben. Ghezzal ve Rosier'i unutturmak öncesindeki averajla şampiyonluğu unutturmak için Talisca bizim kapımızda yatıyorken gidip alacak Gs.

Çevrimdışı worns

valerien ismael işi henüz kesin değil galiba fakat ceyhun kazancı'nın bir çabası olduğu görünüyor. yeniden yapılanma arefesinde olduğumuz bir dönemde genç, hırslı, belli bir oyun aklı gösterebilmiş birine gitmelerini tercih ederim. kadro önemli ölçüde değişecek. bu arkadaş en ideal seçenek olmasa da bana kötü gözükmedi. vaatkar tarafları var. hiç bir yerde başarılı olamamış vs diyenler olmuş biraz dikkatli incelesinler. lask ve barnsley dönemleri çok başarılı, takımların seviyelerine, beklentilere vs. göre. henüz genç de bir hoca sayılır. oyunculuk döneminde de sevdiğim bi oyuncuydu ben sıcağım. bir an önce gelmesine daha çok sevinirim öyle bi opsiyon varsa. gelsin takımda kalacak bir grup oyuncuyu olsun şimdiden görsün. belli planlamalar yapsın ihtiyaçları tespit etsin, ortama uyum sağlasın. sezona dair bir puan beklentim olduğundan değil zaten gecikmiş olduğumuz hazırlıklara başlama adına gelmesini istiyorum.

Çevrimdışı worns

bu arada wolfsburg kariyeri önder hocanın aynısı :D 16-17'de hecking kovulunca idareten başa geçmiş biraz skor alınca tutmuşlar, kış dönemi batırınca kovmuşlar. o dönem çalıştığı oyuncular bizim gomez, luiz gustavo, draxler, yunus mallı falan

o biraz toyluk dönemi gibi. sonra belli bir futbol anlayışı oturtmuş ve hakkında yazılanlar hırslı, adam yönetimi açısından da olumlu doneler veren biri olduğu yönünde. işin taktiksel yönüne kafa yorduğu belli, fransız olması üstünden yorumlamaya filan çalışılmış ama esasen daha çok bundesliga'da işin eğitimini almış bir tip. zaten oyunculuğunda da top dönemi almanya'daydı. hocalıkta da eğitim almanya, üstüne koyduğu yer avusturya vs. bunun yetiştiği dönem almanya'nın akademik açıdan en donanımlı hocaları yetiştirdiği dönem. taktiksek birikimi olan bir adam bekleyebiliriz.

Çevrimdışı worns

takım yeni bir yapılanmaya gidecek. uzun vadeli proje geliştirecek bir zemin bulmak lazım. ismael'in iyi ve kötü yönleri var ama yine de üstüne düşünülmüş bir adama benziyor. şenol güneş döneminde başarılı olmuş bir hoca ben kendisine asla soğuk değilim ama takımın içinde bulunduğu şartlar bence yapılanma işine hiç bulaşmayıp yönetimin eline bırakacak ve 70 yaşında bir teknik adamı çağırmıyor. aslında bir biçimde taktiksel açıdan daha donanımlı gözüken yabancı birini getirmek isteyen kişiler daha fazla kafa yoruyorlar takıma dair, klasik ve kolaycı davranmak istemiyorlar. bunun doğrudan eleştiri konusu yapılmasını anlamak güç. bir çıkarı olanlar, o gidecek diye endişelenenler ya da daha da kötüsü çıkarı olanların gazına gelip maşası olanlar olabilir yoksa akılla söylenecek sözler değil tanımadan etmeden. benzerleri pinheiro'ya da yapıldı. saçmaydı saçmadır ne olduklarını dümdüz söylemek lazım nezakete hiç gerek yok.

Çevrimdışı levitate

Sırf Talisca +10 puan yemin ediyorum maaşların ödendiği bir Beşiktaş'ta. Şenol Güneş gelmesin diye Taliscayı da harcayacaklar. Talisca bize getirilmezse Gs almazsa bir şey bilmiyorum ben. Ghezzal ve Rosier'i unutturmak öncesindeki averajla şampiyonluğu unutturmak için Talisca bizim kapımızda yatıyorken gidip alacak Gs.
rosier/ghezzal'den çok gedson işinden dolayı bende öyle bir şey bekliyorum

bayağı içerlenmişler, hatta barca'ya elenmeyi gedson'un alınmamasına bağlayanlar vardı
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

o biraz toyluk dönemi gibi. sonra belli bir futbol anlayışı oturtmuş ve hakkında yazılanlar hırslı, adam yönetimi açısından da olumlu doneler veren biri olduğu yönünde. işin taktiksel yönüne kafa yorduğu belli, fransız olması üstünden yorumlamaya filan çalışılmış ama esasen daha çok bundesliga'da işin eğitimini almış bir tip. zaten oyunculuğunda da top dönemi almanya'daydı. hocalıkta da eğitim almanya, üstüne koyduğu yer avusturya vs. bunun yetiştiği dönem almanya'nın akademik açıdan en donanımlı hocaları yetiştirdiği dönem. taktiksek birikimi olan bir adam bekleyebiliriz.

hırslı birisi net ama bazı yerlerde biraz şova döküyor demişler, göreceğiz. biraz sert birisine benziyor, bence camianın böyle bir tipe ihtiyacı var

ek olarak lask linz'de hem td hem sportif direktörlüğü beraber yürütmüş, hatta aldığı adamların bazıları hala lask'ın on bir oyuncusu

edit: wba'da yaz transferlerinin hepsi beleş, devre arasında dike diye mls'den bi elemana 8.5 vermişler sadece ama geldiği gibi sakatlanmış
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2022, 04:08:47 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

hırslı birisi net ama bazı yerlerde biraz şova döküyor demişler, göreceğiz. biraz sert birisine benziyor, bence camianın böyle bir tipe ihtiyacı var

ek olarak lask linz'de hem td hem sportif direktörlüğü beraber yürütmüş, hatta aldığı adamların bazıları hala lask'ın on bir oyuncusu

edit: wba'da yaz transferlerinin hepsi beleş, devre arasında dike diye mls'den bi elemana 8.5 vermişler sadece ama geldiği gibi sakatlanmış
Dike Barnsley'den oyuncusu o dönem kiralamışlardı West Brom'a geçince aldı.

Çevrimdışı levitate

Dike Barnsley'den oyuncusu o dönem kiralamışlardı West Brom'a geçince aldı.
22 maç 9 gol ama çoğu boş rakiplere

kendisinden fena bi larin havası aldım
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

valerien ismael işi henüz kesin değil galiba fakat ceyhun kazancı'nın bir çabası olduğu görünüyor. yeniden yapılanma arefesinde olduğumuz bir dönemde genç, hırslı, belli bir oyun aklı gösterebilmiş birine gitmelerini tercih ederim. kadro önemli ölçüde değişecek. bu arkadaş en ideal seçenek olmasa da bana kötü gözükmedi. vaatkar tarafları var. hiç bir yerde başarılı olamamış vs diyenler olmuş biraz dikkatli incelesinler. lask ve barnsley dönemleri çok başarılı, takımların seviyelerine, beklentilere vs. göre. henüz genç de bir hoca sayılır. oyunculuk döneminde de sevdiğim bi oyuncuydu ben sıcağım. bir an önce gelmesine daha çok sevinirim öyle bi opsiyon varsa. gelsin takımda kalacak bir grup oyuncuyu olsun şimdiden görsün. belli planlamalar yapsın ihtiyaçları tespit etsin, ortama uyum sağlasın. sezona dair bir puan beklentim olduğundan değil zaten gecikmiş olduğumuz hazırlıklara başlama adına gelmesini istiyorum.
Lask'ta kanatta şu anda bizim alt ligde Adana'da oynayan Samuel Tetteh stoperinde bir dönem Konya'da oynayan Filipovic falan oynuyordu. Hücum hattındaki en kaliteli ve fayda aldıkları adamlar Klaus, Tetteh ve Frieser'di. Frieser bugün Cesena'da oynuyor Klaus Belçika'da Truidense'de oynuyor elindeki kadro kalitesi buydu adamın ve Avrupa liginde Psv, Lisbon ve Rosenborg'lu gruptan lider çıktı bu kadroyla ligde de normal sezonu Szoboszlai'li Daka'lı Minamino'lu Haaland'lı Salzburg'un önünde lider bitirdiler.
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2022, 05:08:23 Samet Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

22 maç 9 gol ama çoğu boş rakiplere

kendisinden fena bi larin havası aldım
Mls'ten çıkma oyuncuların bitiricilik sorunu çok oluyor ama bu Larin'den daha iyi santrafor sırtı dönük oyunda kaybolmuyor topla ilişkisi iyi bizimki gibi sadece arka direk kovalamıyor.
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2022, 04:58:45 Samet Ç ]

Çevrimdışı sefaköykartali

Hocanın profilini beğendim şahsen, tek dezavantajı alternatif oyun planı konusunda çok kısıtlı gözüküyor. Trpisovsky gibi düşük profilli oyuncularla iş yapmış birisi. Salzburg hegemonyasını bitirmesi de Championship kariyeri de dikkat çekici.
İşler kötü giderken oyunu değiştirebilecek mi bakalım göreceğiz.

Eldeki takım üçlü oynamaz ama iki tane kaliteli stoper alırsak orta sahamız gayet kuvvetli. 3412 yapıp Ghezzal ı ortadaki yaratıcı serbest 1 de oynatabilir, sağ kenarda da oynatabilir. Şahsen Talisca nın istediği paralara alınabileceğini hiç düşünmesem de gelirse Ghezzal ın önünde iki forvetten biri rolünü de çok iyi oynayabilir.

Çevrimdışı Talisca1903

Yapılanacaksan kralı orada işte Lucescu boşta oğlu Razvanla gelsin Bomboş işlerle uğraşıyoruz yerler bu adamı 2 Ayda ondan sonra uğraş dur

Benim fikrim sabit talisca ve golcu yap Ver Şenol Hocanın eline ezsin geçsin

Çevrimdışı Talisca1903

Burada arkadaşlar gayet iyi niyetli analiz yapmışLr hocayı tanıtmak içinde İsmail&Pinerio bunların neyini analiz edeceğim

Bir de biz eski kafalıyııZ gençler gibi düşünemiyoruz galiba

CV olmayan no name hocalara benim bakış açım 2 günlük seyislikle 40 yıllık Karataş gibi davranılması

İnşallah iyi olur ama olmayacak deneyimle sabit sonra yine biz üzüleceğiz taraftar olarak

Alsınlar abi talisca adam gibi golcü kaçmasınlar işin kolayına ben bir sene daha Hamsi şampiyonluğuna tahammül edemem

Çevrimiçi Samet Ç

Burada arkadaşlar gayet iyi niyetli analiz yapmışLr hocayı tanıtmak içinde İsmail&Pinerio bunların neyini analiz edeceğim

Bir de biz eski kafalıyııZ gençler gibi düşünemiyoruz galiba

CV olmayan no name hocalara benim bakış açım 2 günlük seyislikle 40 yıllık Karataş gibi davranılması

İnşallah iyi olur ama olmayacak deneyimle sabit sonra yine biz üzüleceğiz taraftar olarak

Alsınlar abi talisca adam gibi golcü kaçmasınlar işin kolayına ben bir sene daha Hamsi şampiyonluğuna tahammül edemem
Cv'si olan yabancı hocanın Tr'de başarılı olma ihtimali 0. Onlar belli bir seviyeyi aşmış zaten senin takımını küçük görüyorlar para için buraya gelip yapamazsam tazminatımı
alırım giderim kafasındalar.

Çevrimdışı Talisca1903

Cv'si olan yabancı hocanın Tr'de başarılı olma ihtimali 0. Onlar belli bir seviyeyi aşmış zaten senin takımını küçük görüyorlar para için buraya gelip yapamazsam tazminatımı
alırım giderim kafasındalar.
Tmm kardeşim haklısında koskoca camianın futbol operasyonu  tek kişide olur mu daha önce hangi takımı yapılandırmış bu akıl örneği yok benzeri yok neyine nasıl güveneceğiz.X takıma getirdiği hocalarla x oyunu oynatmış X oyuncuları kazanmış parlatmış satış gerçekleştirmiş var mı diyebileceğiniz bir tane örneği var mı?  Koskoca Beşiktaş oyuncak mı deneme tahtası mı milyonlarca taraftarı olan klüp burası Türkiyenin en büyüğü.

Yapılanmak için transfer, transfer içinde  para gerek hem de sağlam para var mı öyle bir bütçe? yıldız adayı diye tanımladığımız Wonderkid bir oyuncuya çıkarıp 15 milyon bonservis verebilecek miyiz?
Ne kadar bekleyecek bu klüp camianın buna sabrı var mı? 3 kupalı Sergene sabredemedik ki bence doğruydu Başarı şart tabela şart Larin ıslıklanıyor stadda geçen sene en çok gol atan oyuncun

Hiç maceraya girmeye gerek yok öyle bakınca;

Kalen tamam,solbek tamam.sağbek tamam,
2 stoper alırsın
orta sahanda Josef gedson tamam yedekten atiban var bir yerli bir yabancı (talisca) alırsın olur
sağ açık ghezzal tamma yedeklersin
sol kanatta kevin var boupendza knuşuluyor
bir sağlam golcü ve yedeğini al çık yola
Vallahi Şampiyonluk çok yakın yeni maceralara mecali yok bu camianın

Çevrimiçi Samet Ç

Tmm kardeşim haklısında koskoca camianın futbol operasyonu  tek kişide olur mu daha önce hangi takımı yapılandırmış bu akıl örneği yok benzeri yok neyine nasıl güveneceğiz.X takıma getirdiği hocalarla x oyunu oynatmış X oyuncuları kazanmış parlatmış satış gerçekleştirmiş var mı diyebileceğiniz bir tane örneği var mı?  Koskoca Beşiktaş oyuncak mı deneme tahtası mı milyonlarca taraftarı olan klüp burası Türkiyenin en büyüğü.

Yapılanmak için transfer, transfer içinde  para gerek hem de sağlam para var mı öyle bir bütçe? yıldız adayı diye tanımladığımız Wonderkid bir oyuncuya çıkarıp 15 milyon bonservis verebilecek miyiz?
Ne kadar bekleyecek bu klüp camianın buna sabrı var mı? 3 kupalı Sergene sabredemedik ki bence doğruydu Başarı şart tabela şart Larin ıslıklanıyor stadda geçen sene en çok gol atan oyuncun

Hiç maceraya girmeye gerek yok öyle bakınca;

Kalen tamam,solbek tamam.sağbek tamam,
2 stoper alırsın
orta sahanda Josef gedson tamam yedekten atiban var bir yerli bir yabancı (talisca) alırsın olur
sağ açık ghezzal tamma yedeklersin
sol kanatta kevin var boupendza knuşuluyor
bir sağlam golcü ve yedeğini al çık yola
Vallahi Şampiyonluk çok yakın yeni maceralara mecali yok bu camianın
Wonderkidlerin hepsi 15 milyon değil ayrıca Gedson'un yarısına 6 milyon veren kulüp Talisca'ya 15-16 milyon bağlamayı düşünen kulüp param yok demesin bir zahmet.
Dediğin gibi şampiyonluk o kadar yakın değil hele Şenol ile hiç değil aç bir bak bakalım Şenol bizden sonra ne kadar saçmalamış Avrupa şampiyonasında elindeki kadrodan ancak savunma takımı olurdu o da onu yapmaya çalıştı onu bile eline yüzüne bulaştırdı artık kazanabileceği bir başarı kalmayan emeklilik dönemine gelmiş adama takım emanet edersen Terim'in gsyi düşürdüğü duruma düşersin.

Çevrimdışı levent14

Kimdir abi bu adamlar nereden buluyorlar bunları? Burası deneme tahtasimi yada hoca yetiştirme yerimi ? Ibrahim uzilmesinde bu kadar kariyeri var en azından varını yoğunu koyar ortaya o gelsin madem bu kafa olacaksa neyi eksik onun ??? Bırak allah aşkına ya inşallah Şenol hoca gelir o duruma düştük vallahi

Çevrimdışı can1903

Bizim taraftarı mutlu edecek isim Pep Guardiola-Nagelsman ikilisinden biri.

Farke diyolar düştü kalktı, İsmael kısa vade çalışabilmiş hep, Trpisovski orda yapmış burda yapabilir mi acaba? Nuno Santo menajer hocası, Şenol kimisine hain kimisine kahraman, Rıza çalımbay yetersiz, İlhan palut gereksiz.

Böyle böyle gidiyor allah kolaylık versin.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Etiketler: