2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1212571 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kim bu Valerien İsmael, tanıyan var mı?

Çevrimdışı Talisca1903

zar attık ya tutarsa diye

Çevrimdışı can1903

Önder.. seni öyle bir yedik ki.  :kop:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

Valerien Ismael üçlü oynatıyor benim bildiğim kadarıyla LASK dışında başarılı diyebileceğimiz sezonu yok ona da ne kadar başarılı diyebiliriz bilmiyorum insanlara kalmış. Lask'da Cl elemelerinde 3. turda iki maçtada kazanarak Basel'i geçti play offta Brugge'a elendi sonra Avrupa liginde Lisbon, Psv ve Rosenborg'lu gruptan lider çıktı son 32'de Az Alkmaar'ı eledi Son 16'da Manchester United'a elendi.
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2022, 00:21:20 Samet Ç ]

Çevrimdışı Talisca1903

3 lü oynatıyormuş 3 dil biliyormuş öyle diyorlar
3-4-1-2 3331 253

Çevrimdışı can1903

Valerien Ismael üçlü oynatıyor benim bildiğim kadarıyla LASK dışında başarılı diyebileceğimiz sezonu yok ona da ne kadar başarılı diyebiliriz bilmiyorum insanlara kalmış o sezon Cl elemelerinde 3. turda iki maçtada kazanarak Basel'i geçti play offta Brugge'a elendi sonra Avrupa liginde Lisbon, Psv ve Rosenborg'lu gruptan lider çıktı son 32'de Az Alkmaar'ı elendi Son 16'da Manchester United'a elendi.
Fena değil profili, denenecek mantıklı hamlelerden biriydi. İş %100 bitmedi ama Farke ya da bu olacak gibi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Talisca1903

Fena değil profili, denenecek mantıklı hamlelerden biriydi. İş %100 bitmedi ama Farke ya da bu olacak gibi.
şenol hocaya giderdim ben lucescu boşta al gel 2 kurt hocadan biri olsa iyiydi
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2022, 00:15:08 Talisca1903 ]

Çevrimdışı levitate

hangisi önde
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı can1903

Çevrimiçi Samet Ç

Farke'yi tercih ederim ama İsmael'in Lask sezonunu yakından takip etmiştim orada umut vaadediyordu West Brom'da da iyi başlamış aslında ligin ilk 10 maçında 6 galibiyet 4 beraberlik alarak denenir tabi söylenen sözleşme süresi doğruysa.

Çevrimdışı Talisca1903

Farke'yi tercih ederim ama İsmael'in Lask sezonunu yakından takip etmiştim orada umut vaadediyordu West Brom'da da iyi başlamış aslında ligin ilk 10 maçında 6 galibiyet 4 beraberlik alarak denenir tabi söylenen sözleşme süresi doğruysa.
bizim kadro 3 lü oynar mı?

Çevrimdışı can1903

Her yerde 3lü oynanacak hali yok bütün taktik altyapısı var adamın. Taç hocası bile var gelsin  :lol:

Çevrimdışı levitate

[ Son Düzenleme: 20 Mart 2022, 00:48:37 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

bizim kadro 3 lü oynar mı?
Bu kadronun oynama ihtimali yok denendi zaten Rize maçı dışında başarılı olmadı Rize'ninde durumu ortada ama kadro boşalacağı için üçlü oynayabilecek kadroda kurulur. Hoca imza atarsa ne oynatacağını detaylı bir şekilde anlatır ona göre daha net konuşulur.

Çevrimdışı Talisca1903

Her yerde 3lü oynanacak hali yok bütün taktik altyapısı var adamın. Taç hocası bile var gelsin  :lol:
işte şimdi korktum Vitor Pereria gelirken de böyle diyolardı drone la maç izlemeler felan

Çevrimdışı Talisca1903

Bu kadronun oynama ihtimali yok denendi zaten Rize maçı dışında başarılı olmadı Rize'ninde durumu ortada ama kadro boşalacağı için üçlü oynayabilecek kadroda kurulur. Hoca imza atarsa ne oynatacağını detaylı bir şekilde anlatır ona göre daha net konuşulur.
o maçta ghezzal yoktu defansta en iyi adam weliydi ve güven iyiydi

Çevrimdışı Talisca1903

kim olursa olsun başarılı olduğu sürece destekleyeceğiz

Çevrimdışı joseph35

Valerien İsmael gelirse Talisca'yı almaz Ceyhun Kazancı haberiniz olsun. Çünkü 3-4-3'te ancak öndeki üçlünün sağ kanadı oynayabilir  Talisca ama Ghezzal var orada. 5-4-1'de  dörtlünün kenar ikilisi sağda Ghezzal ve sol kanat, ortadaki ikili Josef ve Gedson.

Yani Talisca üçlü savunma oldu mu oynayabileceği mevkisi yok haberiniz olsun.

3-4-3'te Talisca mevkisi yok oynayamaz. Şöyle;

-------Ersin-------
---Kaan Ayhan----Vida-----Abdülkerim--

---Rosier-----Gedson----Josef----Rıdvan---

-----Ghezzal------Golcü-------Sol kanat-----

5-4-1'de Talisca mevkisi yok oynayamaz. Şöyle;

-----------Ersin-----------------

--Rosier----Kaan Ayhan----Vida----Abdülkerim----Rıdvan---

------Ghezzal----Gedson----Josef-----Boupendza------

--------------------Golcü----------------
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2022, 01:05:50 joseph35 ]

Çevrimdışı Talisca1903

Valerien İsmael gelirse Talisca'yı almaz Ceyhun Kazancı haberiniz olsun. Çünkü 3-4-3'te ancak öndeki üçlünün sağ kanadı oynayabilir  Talisca ama Ghezzal var orada. 5-4-1'de  dörtlünün kenar ikilisi sağda Ghezzal ve sol kanat, ortadaki ikili Josef ve Gedson.

Yani Talisca üçlü savunma oldu mu oynayabileceği mevkisi yok haberiniz olsun
ghezzal da oynayamaz bence tek oynayabilecek defans welinton ilerde güven başka kim bana çok mantıklı gelmiyor

Çevrimdışı autopsy

Nedir bu 3'lü fantezisi anlamış değilim. 1 sezonu daha çöpe atmak üzereler.

Etiketler: