2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu
2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2022/23 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 1208761 defa] 2022/23 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi annoca

bu kafayla olmaz. hocayı getirmedik oyuncu bakıyoruz. patlıcan domates pırasa bezelye ve tavuk olacak elimizde sonra şefi getirip bize bunlarla dünyanın en güzel yemeğini hazırla dicez. önce şef gelir isteklerini söyler sende ona göre gidersin pazara. yazık 

Çevrimiçi Samet Ç

bu kafayla olmaz. hocayı getirmedik oyuncu bakıyoruz. patlıcan domates pırasa bezelye ve tavuk olacak elimizde sonra şefi getirip bize bunlarla dünyanın en güzel yemeğini hazırla dicez. önce şef gelir isteklerini söyler sende ona göre gidersin pazara. yazık
Şenol gelecek

Çevrimiçi Samet Ç

timothee biraz daha maliyetsiz olur. daha istikrarlı ve daha derli toplu bir oyuncu bence aynı zamanda. 1.2-1.3'ü çok aşmayacak yıllık ücretlerle değerlendirilebilir.

yalnız stoper olarak düşünüldüğünde yine belli oyunlara özgü bir rolle başarılı olabilir. önce hocayı bulsunlar da sonra stoper stiline filan bakarlar. erkenden hocanın mesaiye başlamasını biraz da ihtiyaçları bugünden belirlemiş olması için ve bu tür oyuncular mı artık kime gidilecekse bugünden gidilmesi için istiyordum halen de istiyorum.
Yıllardır bunların ismi bizimle anılıyor zaten bende Timothee'yi isterim normalde ama hocamız Şenol Jesus'ı ister yanınada Serdar Aziz alır.

Çevrimdışı tuncaboylu

Dedikodudan fazlası var birebir görüşme yapıldı 2-3 gün önce, oradan fesih çıkarsa bence yolu burası ama Fener - Ts de istekli.

Biz 3 versek onlar 4 verse yine bize gelir diye düşünüyorum.
Biz 3, onlar 3.1 verse; onlara gider.

Çevrimdışı worns

berke özer'i belçika'dan filan bi yerle imzalamadıysa bi soruştursunlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

berke özer'i belçika'dan filan bi yerle imzalamadıysa bi soruştursunlar.
Trabzon'a gidecek diyorlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

https://twitter.com/AjansHaber1903/status/1504530044554817540

"savunmada sıkça yaşanan sakatlıklar nedeniyle gündemine umtiti'yi almak"

başlı başına tarihe geçeçek, daha cümleyi okurken beyinde hafif bir absürtlük tonu bırakan, sonra kahkaha attıran bir eylem bence  :)

bizim savunma hattımız sıkça sakatlık yaşar, geleneğimiz budur, umtiti'yi alalım, uyum sıkıntısı çekmez diye de düşünülmüş olabilir, bilemedim.

Çevrimdışı worns

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mart 2022, 15:39:39
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Beşiktaş'a dönmeye sıcak bakan Anderson Talisca, yıllık 4.5 milyon euro ücret istedi. (Ajansspor)

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'a dönmeye sıcak bakan Anderson Talisca, yıllık 4.5 milyon euro ücret istedi. (Ajansspor)
3.5 biter o zaman

M2007J3SY cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı worns

https://www.transfermarkt.com.tr/julien-stephan/profil/trainer/61003

valla ben yerinde olsam gayet saygı gören bir hocası olduğum ligue 1'i bırakıp gelmem. daha büyük potansiyeli olan fransız takımları da çalıştıracaktır. zaten bizimkilerin de aklına gelmez o ayrı mesele.

Çevrimiçi levitate

https://www.transfermarkt.com.tr/julien-stephan/profil/trainer/61003
her fm kariyerimde bi şekilde bi şampiyonluk koparıyordu bu adam niye bilmiyorum :D

boşta kalmaz L1'den birileri kapar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

valla ben yerinde olsam gayet saygı gören bir hocası olduğum ligue 1'i bırakıp gelmem. daha büyük potansiyeli olan fransız takımları da çalıştıracaktır. zaten bizimkilerin de aklına gelmez o ayrı mesele.
Lyon yapar yakında.

[ Son Düzenleme: 19 Mart 2022, 23:56:55 Samet Ç ]

Çevrimdışı Talisca1903

valeria ismael gelecek diye yazmış sercan dikme

Çevrimiçi levitate

valerien ismael almışız diyolar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Gideceklermiş görüşmeye ama ikna edebileceklerini düşünmüyorum.
Doğru diyorlar dün Murat Özen şifreli yazmış

https://twitter.com/Muratozen1903/status/1505286448173527044

Çevrimdışı Talisca1903

Çevrimiçi levitate

kim bu ya
eski bayern topçusu bi ara lask linz falan yönetiyordu

en son west bromdaydı naptı bilmiyorum
bipbipbupbup

Etiketler: