11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş
11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş

Beşiktaş Forum|11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş Skor : Kardemir Karabükspor: 1 (Goller Dk. 83 Musa Çağıran) - Beşiktaş: 2 (Goller Dk. 53 Demba Ba, Dk.55 Demba Ba) Tarih : 01.12.2014

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş  [Okunma sayısı 102219 defa] 11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş

Çevrimdışı Türkay

O değil de sarı kart görmesin diye oyundan alınan Demba Ba'nın yerine giren Pektemek kırmızı gördü, komik  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Biraz farklı durum.

Bu iki takımda savunma yapan takımlar. Biz atınca üstümüze geliyorlar.

Trabzon böyle oynayamaz oynayamayacağı için kaybedecekler. Bize yeter ki Paşa gibi trabzon gibi oynayan takım gelsin.

Paşa maçının benzeri olacak Trabzon maçı.
ben çok zor ve kafa kafaya bir maç bekliyorum ersun yanal gelmemiş olsaydı kazanırız derdim ama o bu tarz maçları bilic ten çok daha iyi biliyor oynamasını hoca farkı da çıkabilir bu maçta.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ardau

Mustafa bu kadar ucuz kırmızı nasıl görüyor anlamış değilim.  Sosa demba çıktı oyunu tutamadık
Ağaçlı Yollarında Dolmabahçe'de
Söylediğim Besteler Yine Seninle

Çevrimdışı f_madida

Takım golden sonra en az 3 4 %100 net pozisyon harcadı. 2-0 öne geçmişsin forvet değişikliği yerinde sosa-ozi değişikliği yerinde hocanın zaman zaman hataları var ama bugün kimse kusura bakmasın böyle bir arka 5 li ile şuan lider olduysak herkes bir düşünsün derim.. Cenk son dakikalarda iyi kurtarışlar yapmış olabilir ama benim düşüncem şuan ki arka 5 li ile ileriye dönük bir başarı sağlanamaz..

Kaçırdıklarımıza ve yediğimiz gole bakınca hocaya çok fazla yüklenmek abest olur diyorum..

hocaya yuklenecek bir durum yok. ben olsam 2-0 oldugu an demba ba'yi alirdim oyundan, yedekte oturan 2 tane forvetin var koy oynasinlar biraz...oguzhan'i almasi da bir nevi riskti aslinda..Hocanin elinde sadece 2 tane ust duzey oyuncu var, bu iki oyuncudan her mac maksimum randiman almak icin takimi avrupa, lig ve kupa arasi bolusturerek oynatiyor...sen 3 olsun diye beklerken hakem alakasiz bir sari cikartir haftaya cenk tosun'la cikarsin trabzon macina, bilic'in elinde 10 tane alternatif var da o mu kullanmiyor sanki...benim asil sinirimi bozan oyuncular listesinin basinda Oguzhan var. Son 20 dkda oyuna girmis, ne bir kosusu var, ne presi ne top kapmasi, nerede duracagini dahi bilmiyor, 90 dk oynayan Kerim Frei cok daha diri ve akilli pres yapip rakibin rahat cikmasini engelliyor, Mustafa yine bir iki top tutuyor. Oguzhan ise lunaparkta kaybolmus cocuk misali bir o yana bir bu yana suursuzca yuruyor, sorsan alan savunmasi der.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Samet Ç

ben çok zor ve kafa kafaya bir maç bekliyorum ersun yanal gelmemiş olsaydı kazanırız derdim ama o bu tarz maçları bilic ten çok daha iyi biliyor oynamasını hoca farkı da çıkabilir bu maçta.
Dediğin gibi hoca farkı çıkabilme ihtimali %60

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Dediğin gibi hoca farkı çıkabilme ihtimali %60
ben çıkacağından emin gibiyim de yine de söylemek istemedim.

Çevrimdışı TURKahvesi

ne yalan söyleyeyim sezon başında bonservisi elinde olarak gelecek iken şimdi mumla arıyoruz Yalçın Ayhan'ı

yani 32 yaşında ama dayanıklı ve en önemlisi tecrübeliydi

şimdi Pedro-Yalçın ikilisi defans tandemi çok iyi olacaktı

her zaman tecrübeli defans oyuncusu gereklidir takıma

Ersan bildiğiniz saatli bomba gibi

bir defans oyuncusunun göstereceği meziyetleri sergilemekte zorlanıyor (kafası olmayan tavuk misali gibi koşusturup durmakta)

yani nerede durması gerektiğini nerede müdahale etmesi gerektiğini bir türlü öğrenemedi

var yaaa çok sinirleniyorum takımın kazandığına dair bakmadan bile

rahat alacağımız maçı zora sokmasını biliyoruz becerebiliyoruz nasıl oluyorsa artık

5-0 net bir skor istiyorum tuttuğum takımdan ben lig maçında ne zaman gördük bu skoru hatırlamıyorum ben.

Çevrimdışı Togay_1981

"Konuşsam tesiri yok sussam gönül razı değil"

2 - 0 öne geçmişsin sosa ozzy yap top yap arkadaş.Adam çekinsin korksun ileri çıkarsam bunlar bana cezayı keser desin. Kim yahu karşında ki Barcelona mı ? . Güya savunmayı güçlendiriyorsun adamlar kalenin ağzının içinde son 15 dk. Korkuyorum böyle böyle seneyede kalacak yepyeni stadı da korkularına kurban edecek. Yazık olacak umudumuza. 1,5 yıldır takımını geliştiremeyen adamdan bahsediyoruz burada. Son saniyede gol olsa ne olacak diyen arkadaşlarımız var. Ne olacak . Burada yazışacağız Aziz Yıldırım , MHK federasyon iki büyüklü düzen v.s. kendimizi rahatlatacağız.

Çevrimdışı Tolga

ne yalan söyleyeyim sezon başında bonservisi elinde olarak gelecek iken şimdi mumla arıyoruz Yalçın Ayhan'ı

yani 32 yaşında ama dayanıklı ve en önemlisi tecrübeliydi

şimdi Pedro-Yalçın ikilisi defans tandemi çok iyi olacaktı

her zaman tecrübeli defans oyuncusu gereklidir takıma

Ersan bildiğiniz saatli bomba gibi

bir defans oyuncusunun göstereceği meziyetleri sergilemekte zorlanıyor (kafası olmayan tavuk misali gibi koşusturup durmakta)

yani nerede durması gerektiğini nerede müdahale etmesi gerektiğini bir türlü öğrenemedi

var yaaa çok sinirleniyorum takımın kazandığına dair bakmadan bile

rahat alacağımız maçı zora sokmasını biliyoruz becerebiliyoruz nasıl oluyorsa artık

5-0 net bir skor istiyorum tuttuğum takımdan ben lig maçında ne zaman gördük bu skoru hatırlamıyorum ben.
bugün normal şartlarda 5 çok rahat olurdu sen o golleri atacaksın kardeşim atamıyorsan da oyunu tutacaksın ama biz 2sini de yapamıyoruz böyle son dakikalarda ızdırap çekiyoruz.yani o kadar sinirliyim ki lider olmuşuz kazanmışız şuan cidden umrumda değil yani

Çevrimdışı Factatum

Ersan ve Serdar'ın vasat altı olmasının yanı sıra, takımın psikolojisinde de sıkıntı var. Ajax'ta top oynamış Atiba bile ceza sahasında ayağına gelen topu, savuşturmak için dandun vuruyor. Tüm toplar rakibe, sonra tekrar bizim kaleye. Şampiyon olmak istiyorsak, Bilic bu meseleyi çözmeli.   

Bu arada Pektemek'in artık kredisi bitmiştir. Fenerbahçe istiyorsa, buyursun alsın devre arasında.  :akuma:

Çevrimdışı Çağrı

Tam ters düşünüyoruz bu maç :)

Ben de Vahid olsaydı çok zor kazanırdık diyorum çünkü açamayacaktık Ersun beklemez vurmak isteyecek ve bundan kaybedecek bence :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Tam ters düşünüyoruz bu maç :)

Ben de Vahid olsaydı çok zor kazanırdık diyorum çünkü açamayacaktık Ersun beklemez vurmak isteyecek ve bundan kaybedecek bence :)
umarım senin dediğin gibi olur

Çevrimdışı Çağrı

umarım senin dediğin gibi olur

Umarım bugün de kazanırlar bugün de kazanırlarsa rahatlayacaklar
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Umarım bugün de kazanırlar bugün de kazanırlarsa rahatlayacaklar
bugün ts kazanır puan kaybedeceklerini sanmıyorum

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

ben artık hiç şaşırmıyorum çünkü oyuncu yapısı bu malesef. Önce yabancı kısıtı kalkacak sonra 1 stopere 1 önliberoya Ba-Sosa kalibresinde 1 de sag beke Linnes kalibresinde yabancılar alınacak. Başka yolu yok. Ersan-İsmail-Veli-Oguzhan-Serdar-Olcay-Mustafa vs. seni bir noktaya kadar getirebilir. O eşiği aşamazsın bu adamlarla.

Çevrimdışı ahmet türker

har maç son 20 dakika 3. liğ takımı oluyoruz ben buna çare bulamayan hocayı suçluyorum .maçın ilk 70 dakikasını oynayan defans aynı defans .

Çevrimdışı Tolga

Ba 17 maç 15 gol 2 asist olmuş  :ebebe:
zaten demba ve sosa olmasa heralde bugün liderlik koltuğuna oturamazdık.özellikle demba ba müthiş işler yaptı bu haftaya kadar :)

Çevrimdışı Deniz

Ridvan cok guzel konustu.at 3 u bitir sen 2-0 a yatamiyorsun takim olarak boyle bir psikolojin yok 20 mac oynadin bu sezon ogrenmelisin diyor.cok da dogru.93 teki top ditege carpmasa ve girse hepimiz burada cildirmistik..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı WarrChief

Çok çaylak takım  çok fazla.

Atiba be Veli oyunu kontrol etmesi  gerek normalde topun üstüne yatıp ama nerde.

kabiliyet meselesi bunu yapacak adam yokki takımda diyorum ortasaha ve defans komple değişmeli orta derken ortanın rotası

biz eskiden bir dark varken macı verirdik en son geliştirdik 2 farktan macı verir olduk bugunde aynısı oluyordu o golu verse hakem bittik

yani geriliceğine hatalar gelişiyor boyle bir seyi kim saglar?? bilic denen GQ lere pozlar veren westham bana teklif yapıyor diye haberler yaptrıran "karizmatik" hoca

bu arada koca takımda ba dısında gol atacak adam yok:((
[ Son Düzenleme: 01 Aralık 2014, 20:28:15 WarrChief ]

Çevrimdışı Togay_1981

Ba 17 maç 15 gol 2 asist olmuş  :ebebe:

Zaten trajikomik olan da bu :) Elinde böyle bir güç var ama hiçbir maçı bitiremiyor. Artık mazeret üretmek felan da mümkün değil. 1 değil 2 değil arkadaş....

Çevrimdışı f_madida

Iyi demissiniz de Sosa, Demba Ba ve Atiba disinda kafasiyla top oynayan kac oyuncu var takimda...Oguzhan'in ne yaptigini gorduk, Sosa'nin oyunun yarisini degil dortte birini bile oynamadi, onu da alsa ekstradan, bu sefer takim toptan oyundan dusecek. Bu takimda 2010 model Fernandes tarzi bir oyuncu olmali, ihtiyacimiz olan aslinda o, yoksa cift hucumcu, cift forvet vs degil bence.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Tolga

Ridvan cok guzel konustu.at 3 u bitir sen 2-0 a yatamiyorsun takim olarak boyle bir psikolojin yok 20 mac oynadin bu sezon ogrenmelisin diyor.cok da dogru.93 teki top ditege carpmasa ve girse hepimiz burada cildirmistik..
işte rakipler bazen atıyor bunları puan kaybediyoruz bazen atamıyorlar 3 puan alıyoruz.her maçımız pamuk ipliğine bağlı ya kıl payı kazanıyoruz ya da puan kaybediyoruz.

Çevrimiçi blackeagle35

Trabzon maçında en büyük tehlike duran toplar ve yan toplar..Hiçbir gelişme yok duran toplarda sezon başından beri..Medjani,Belkalem,Cardozo bu topları kullanan Mehmet Ekici..İşimiz zor bu açıdan..

Etiketler: