11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş
11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş

Beşiktaş Forum|11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş Skor : Kardemir Karabükspor: 1 (Goller Dk. 83 Musa Çağıran) - Beşiktaş: 2 (Goller Dk. 53 Demba Ba, Dk.55 Demba Ba) Tarih : 01.12.2014

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş  [Okunma sayısı 102183 defa] 11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

Ya artık ben anlamıyorum ve burada Bilic'i suçlayacağım. Ersan'ın aptallığı da olsa fatura Bilic'in.

Yeter artık ya yeter. 1.5 yıl oldu takım hala maç tutmayı öğrenemedi.

Ortasaha ihtiyacım yok diyorsun ön liberoların iki pas yapamıyor oyunu kontrol etmek için.

Ondan sonra başını önüne eğiyor olmaz bu kadar da.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

bu sorunun çözümü kazanmayı bilen adamları almakla düzelir.çaylak dolu takım ama kimse kusura bakmasın bilic te haftalardır devam eden bu soruna hala çözüm bulamadıysa bundan sonra da bulamaz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

93 teki pozisyon girse ne yapacaktik?yetti artik her mac ayni
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı quentine83

ite kaka liderliğe geldik.her hafta maçın son dakikaları aciz duruma düşüyoruz.insan galibiyetine sevinemiyor...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Tolga

ve şunu da söyliyeyim aldığımız 3 puana şuan sevinemiyorum bile ve bu psikolojik hastalıkla baş edemediğimiz müddetçe de bu takım biraz zor şampiyon olur.

Çevrimiçi Samet Ç

Yalnız haftaya yine böyle öen geçip yatarsak trabzon bizi harcar demedi demeyin

Çevrimdışı quentine83

2-1 oldu korkudan kapattım tv yi.bütün internet araçlarını .bana gol sesi çıkarabilecek herşeyi kapattım...kalbim dayanmıyor ...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Tolga

Yalnız haftaya yine böyle öen geçip yatarsak trabzon bizi harcar demedi demeyin
zaten bugünkü takımı gördükten sonra o maçtan hiç ümidim kalmadı.dakika 80 de 2-0 önde olsak 90 da tabelada 3-2 yazabilir.

Haftaya trabzonu yeneceğimize inanan var mı ?

Çevrimdışı asi_kartal

Bu takıma sadece sağ bek değil, kaleci-sol bek-yırtıcı bir stoper-daha iyi bir önlibaro lazım.. Yoksa bu arka 5 li ile avrupa da başarı sağlanamaz..

Takım golden sonra en az 3 4 %100 net pozisyon harcadı. 2-0 öne geçmişsin forvet değişikliği yerinde sosa-ozi değişikliği yerinde hocanın zaman zaman hataları var ama bugün kimse kusura bakmasın böyle bir arka 5 li ile şuan lider olduysak herkes bir düşünsün derim.. Cenk son dakikalarda iyi kurtarışlar yapmış olabilir ama benim düşüncem şuan ki arka 5 li ile ileriye dönük bir başarı sağlanamaz..

Kaçırdıklarımıza ve yediğimiz gole bakınca hocaya çok fazla yüklenmek abest olur diyorum..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Yakup

Sosa ve demba ba gibi winner oyuncular olmazsa bizden bir cacık olmaz.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Türkay

Trabzona karşı napcaz acaba? Sosa - Ozzie ile başlayabiliriz sonra veli necip bile girebilir
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Bu takım şampiyon olmak istiyorsa devre arası 4 tane transfer lazım abartmıyorum. Kaleci,sağ bek , stoper , ön libero

Çevrimdışı Deniz

Haftaya trabzonu yeneceğimize inanan var mı ?
85 e kadar yeneriz de sonrasini bilemiyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

bir de şöyle bir durum var demba ba ile sosa sahadayken rakipler biraz daha temkinli oluyor.takımın en kaliteli iki ismi olduğu için sahada ağırlıkları da oluyor rakipler korkuyorlar ama onlar da bir çıktı mı oyundan takım ne yapacağını şaşırıyor.

Çevrimdışı Çağrı

Trabzona karşı napcaz acaba? Sosa - Ozzie ile başlayabiliriz sonra veli necip bile girebilir

Trabzon'a da aynı kadro ile çıkarız o maçı çok rahat alacağız hissediyorum Trabzon'un ortasahası bizim çeyreğimiz kadar iyi değil
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Mümkünse sosayı çıkarmasın artık bir kere yap bakalım sosa ozi oyunu tutabiliyor musun tutamıyorsan kafanın dikine gitmeye devam et

Çevrimdışı Tolga

Bu takım şampiyon olmak istiyorsa devre arası 4 tane transfer lazım abartmıyorum. Kaleci,sağ bek , stoper , ön libero

aynen öyle hatta ben sol bek transferi bile gerekiyor diyorum tabi devre arası değil.

Çevrimiçi Samet Ç

Trabzon'a da aynı kadro ile çıkarız o maçı çok rahat alacağız hissediyorum Trabzon'un ortasahası bizim çeyreğimiz kadar iyi değil
Abi bende yeneceğimizi düşünüyorum ama bizim maçlar rahat geçmez partizan maçı gibi 40 yılda bir olur

Çevrimdışı Geovani

Ömürden ömür yiyoruz 3 atmamaya yemin etmişiz heralde..güzel bi söz var bi insan bi hatayı bikere yaparsa normal ama aynı hatayı iki kere yaparsa salaktır biz bunu 4 5 keredir yapıyoruz...istikarara devam kesinlikle ama biliç uyarılmalı....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Tolga

karabük ün orta sahası da bizim çeyreğimiz değildi ya da asterasın ki de.

Şu piyasadaki zehirli ayakkabılar gibi BEŞİKTAŞ kanserojen madde var resmen.. :akuma:

Çevrimdışı Çağrı

93 teki pozisyon girse ne yapacaktik?yetti artik her mac ayni

İşte benim de dediğim buydu @Deniz önce kendimizi halledeceğiz bu şekilde hakemler filan hikaye biz hazır değiliz
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

karabük ün orta sahası da bizim çeyreğimiz değildi ya da asterasın ki de.

Biraz farklı durum.

Bu iki takımda savunma yapan takımlar. Biz atınca üstümüze geliyorlar.

Trabzon böyle oynayamaz oynayamayacağı için kaybedecekler. Bize yeter ki Paşa gibi trabzon gibi oynayan takım gelsin.

Paşa maçının benzeri olacak Trabzon maçı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Etiketler: