11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş
11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş

Beşiktaş Forum|11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş Skor : Kardemir Karabükspor: 1 (Goller Dk. 83 Musa Çağıran) - Beşiktaş: 2 (Goller Dk. 53 Demba Ba, Dk.55 Demba Ba) Tarih : 01.12.2014

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş  [Okunma sayısı 102361 defa] 11.Hafta / Kardemir Karabükspor - Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

Sol bekin altyapıda öğrenmesi gerekn hava topu asla içeri vurulmaz dışa dopru vuracaksın eğitimini bilmez.

Stoper vuracağı topa adam gelene kadar bekler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

abi 1 kez de son dakikaları rahat geçirelim yeter valla  :s20:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

@anilt  neden bu ladar karamsarsin anlayamadim  :alala: :alala: onemli olan 3 puan.. her 3 puan iyi ounla gelecek diye bir kaide yok iyi oyunda 4 puan yazmiyorlar
İşte bu yüzden @ZEKI abi 2 değişiklikten sonra topu rakibe verdik ve hemen yedik. Umarım 2. golü de yemeyiz...

Çevrimdışı Emre şahin

Çevrimdışı Tolga

demba ba ve sosa çıkınca takımın üretkenliği ciddi derecede düşüyor oyunu direk rakibe veriyoruz

Çevrimdışı Çağrı

5 yapacağın maçta atamazsan buralara gelir olayı da değil bu.

Senin stoperin bu hatayı YAPAMAZ.

Alındığı günden beri diyorum 3.sınıf stoper diye yetti artık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Şimdi tamamen Karabük'ün yükleneceği bir 7-8 dakika umarım 2-1 bitirebiliriz maçı.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bu Ersan arkadasimiz takima zarar. Her mac golluk hata yapiyor. Bu kadar hata yapan stoper olmaz.

Çevrimdışı Emre şahin

Çevrimdışı Tolga

son dakikaları izlemeyeceğim şu maçı 5-0 falan kazanamayıp bir de üstüne böyle son dakikalarda stres yaşamak gerçekten sinir bozucu

Çevrimiçi Samet Ç

Bilic'in bu korkak hali beni benden alıyor bir maçta da Ba'yı çıkarma al Mustafa'yı çift forvet yap rakip kolay gelemesin üstüne.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bu takim sampiyon olamaz. Takim resmen 3.5 atiyor her macin son dakikalarinda.

Çevrimdışı Çağrı

Çok çaylak takım  çok fazla.

Atiba be Veli oyunu kontrol etmesi  gerek normalde topun üstüne yatıp ama nerde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Ersan inanılmaz hatalar yapıyor şuan oyuncan çıksa bu kadar zarar görmeyiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bu kadar olmaz ya serbest vurusu salak gibi disari atiyoruz adamlar auttan kalemize insin diye.

Çevrimdışı Emre şahin

Çevrimdışı Çağrı

Biz bu maçı aldık saymayalım hiç bu maç berabere bitti. Tek kelimeyle Rezalet şu son 15 dakika. Ben bir daha Ersan'ı görmek istemiyorum Sivok ölmediği sürece.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Biz bu maçı aldık saymayalım hiç bu maç berabere bitti. Tek kelimeyle Rezalet şu son 15 dakika. Ben bir daha Ersan'ı görmek istemiyorum Sivok ölmediği sürece.
Aynen abi

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bilic kredisini yitirmeye basladi benim icin. Kac hafta gecti her mac ayni sorunu yasiyoruz.

Çevrimdışı Emre şahin

keşke maçlar 75 dakika olsa rahat rahat oynarız

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

###### boyle maca. Hic sevinemiyorum bile 3 puana.

Mesajiniz duzenlenmistir lutfen kufurlu ifadeler kullanmayiniz.mac icin hepimiz gerginiz ama sakinligimizi korumaliyiz..
[ Son Düzenleme: 01 Aralık 2014, 20:02:38 Deniz ]

Çevrimiçi Samet Ç

Bilic böyle oynatacaksa kaybolup gitsin sezon sonunda isterse şampiyon yapsın takımı ama böyle oyuna devam ederse kaybolup gitsin iyi adam hoş adam ama.  :bandit:

Etiketler: