8.Hafta / Beşiktaş - Fenerbahçe
8.Hafta / Beşiktaş - Fenerbahçe

Beşiktaş Forum|8.Hafta / Beşiktaş - Fenerbahçe Skor : Beşiktaş 0-2 Fenerbahçe Tarih : 02 / 11 / 2014 Saat : 19:00 Stadyum : Atatürk Olimpiyat Hakem : Bülent Yıldırım Yayın : Lig TV

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

8.Hafta / Beşiktaş - Fenerbahçe  [Okunma sayısı 89321 defa] 8.Hafta / Beşiktaş - Fenerbahçe

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Kasım 2014, 20:01:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bir tek maç öncesinde sivok hamlesinin mantıklı olabileceğini düşünmüştüm ama yanılmışım bu takımda ilk sıraya franco yazılır bugün belli oldu.

Maç öncesi dedim malesef de haklı çıktım. Bu kadar pozisyon alma özürlü iki stoperle oynayamazsın.

Biz 10 yıldır toraman sivok yüzünden Alex'ten 20 tane gol yedik. Ersan Sivok da aynı hesap. Franco'yu asla ama asla kesemezsin takımdan asla.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sağduyu

Beşiktaşın yapması gereken şey, sadece sağbeki çözmek değil, takıma katacağı oyuncularla takımın IQ seviyesini yükseltmek zorunda.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı sallapati

Fenerin arkası bomboş .. 2 sefer 3 e 3 yakaladık.. oğuzhan iş yapamadı.. ama artık geçmiş olsun.. 10 kişi kaldık.. adamlar zaten 11 e 11 pas manyağı yaptılar.. şimdi iyice yayarlar

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaşın yapması gereken şey, sadece sağbeki çözmek değil, takıma katacağı oyuncularla takımın IQ seviyesini yükseltmek zorunda.
biz ona şöyle diyelim winner oyuncular alınmazsa her sene böyle derbileri şampiyonlukları kaybederiz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Kirmizida Necip sayesinde geldi. Ordek kafali Emenike'nin onunde olmasina ragmen tokezleyip dustu topu kaptirdi.

Olcay'in Caner'e yaptigi ilk sari kartlik faulde Necip'in acigini kapatirken oldu.

Çevrimdışı sallapati

hakem rezalet.. emenikeye yapılan faulu es geçiyorsun.. sonra olcay bekliyor, ondan sonra olcayı atıyorsun.. bizi mi kayırıyorsun.. bizi ömi s..yorsun belli değil.. rezil herif..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Kasım 2014, 20:05:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Fenerin arkası bomboş .. 2 sefer 3 e 3 yakaladık.. oğuzhan iş yapamadı.. ama artık geçmiş olsun.. 10 kişi kaldık.. adamlar zaten 11 e 11 pas manyağı yaptılar.. şimdi iyice yayarlar

Oğzuhan değil malesef kerim yüzünden Töre olsa o 3 pozisyonda gol pozisyonu olurdu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

75-80lere kadar 1-0 ı korumak lazım!

daha sonrasında 1 gol atarsan ne ala.. atamazsan ikili averaj olayı var.. dikkat etmek lazım

Çevrimdışı Tolga

maçtan önce şöyle demiştim oyunu soğutarak başlarsak düşük tempoda devam eden maçta özellikle 2.yarı da biraz vites arttırıp 1-0la falan maçı kazanabilme ihtimalimiz olabilirdi ama daha maçın 3. dakikasında gol yersen böyle bir planı uygulayamazsın tabi.

Çevrimdışı sallapati

Oğzuhan değil malesef kerim yüzünden Töre olsa o 3 pozisyonda gol pozisyonu olurdu.

ozzie veremedi ikisinde

Çevrimiçi Samet Ç

Emre fuck off diyor 3 kere hakemin yanında atmıyor hakem geçen hafta Töre atılmıştı.

Çevrimdışı megiddo

necip tek tabanca oyuncu bir müdahalesi var dönüp arkasına bakana kadar da rakibi kale önünde oluyor, yada adamın arkasından koşabiliyor, necipin bırakın sağ bekte bu takımda olması bile hata her zaman da söylerim bu maç için değil kesinlikle, ismail köybaşı bile kat be kat daha iyi olurdu sağ bekte önünde pektemek olacaktı ikisi de savaşçı fener o zaman bizim sağımıza yönelmezdi bile.

Çevrimdışı scape_bjk

aynen ismailde olsaydı farketmezdi herkes orjini olduğu yerde oynarsa maksimumunu verir bugün kötü serdar bile hiç yoktan orada idare edebilirdi bir tane sağ bek alınmazsa geçen hafta ve bu haftada ki gibi böyle puanları kaybedersin.
Hocam kötü dediğin serdar şu anda bizim takımın dani alvesi ayrıca tek hata necipin oynamamsı değil sosa veya pektemek oynamalıydı kerimin yerine

Çevrimdışı aa.aslan

maç daha bitmedi beyler
Gerçekten bitmedi , sosa, pektemek girsin necip dışarı ismail içeri.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimiçi Samet Ç

Atiba sağ bek oldu sosa girdi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Kasım 2014, 20:10:48
  • Beşiktaş / Bodrum
ozzie veremedi ikisinde

Önemli olan sonuç değil neden veremediği koşacağı yeri bilmiyor Kerim
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Hocam kötü dediğin serdar şu anda bizim takımın dani alvesi ayrıca tek hata necipin oynamamsı değil sosa veya pektemek oynamalıydı kerimin yerine
son dönemde iyi oynuyordu da ben genelden bahsediyorum hani hepimiz eleştiriyoruz falan ama bugün oynasaydı en azından orjin bir sağ bek olarak nasıl adamı karşılayacağını falan iyi bilirdi necip ne anlar çizgide oynamaktan ona da çok kızmamak gerek.

Çevrimdışı doctore

10 kişide yeneriz. yeterki doğru hamleler yapılsın. sosa ve ismail şart bence. 4-4-1 oynamalıyız.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı megiddo

Çevrimdışı Tolga

keşke atiba sağ bek necip ön libero başlasaydı

Çevrimdışı doctore

ya atiba yı sağa çekti yada 3-5-1 oynayacağız.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Kasım 2014, 20:14:51
  • Beşiktaş / Bodrum
ya atiba yı sağa çekti yada 3-5-1 oynayacağız.

3 lü oynayamayız 4-4-1 olduk
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

şuanki dizilimimiz

tolga
atiba-ersan-sivok-motta
sosa-oğuzhan-veli-frei
demba ba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Kasım 2014, 20:23:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Üstüste 5 faul oldu kimseye kart yok
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

6 duran topu Volkan'in kucagina kullandi Oguzhan. Beynini kullnamiyor bu adamlar.

Etiketler: