7.Hafta / Kayseri Erciyesspor - Beşiktaş
7.Hafta / Kayseri Erciyesspor - Beşiktaş

Beşiktaş Forum|7.Hafta / Kayseri Erciyesspor - Beşiktaş Skor : Kayseri Erciyesspor 3-2 Beşiktaş ( Kerim Frei , Kerim Frei ) Tarih : 27 / 10 / 2014 Saat : 20:00 Stadyum : Kadir Has Hakem :  İLKER

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

7.Hafta / Kayseri Erciyesspor - Beşiktaş  [Okunma sayısı 95823 defa] 7.Hafta / Kayseri Erciyesspor - Beşiktaş

Çevrimdışı Türkay

Bu arada bu Mete Vardar hakikaten beyfendi adam ya. Oyunculara "Çocuklar" diye hitap ediyor, takımla ilgileniyor ve güzel konuşuyor.  :claps:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2014, 22:47:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Mete Vardar tek kelimeyle HARİKA Konuştu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Togay_1981

Takım olarak kötüydük falan bence bunları bir kenara koyalım..Alınan galibiyetlerin hepsi Partizan maçı gibi ya da takım olarak iyi oynanan oyunlarla gelmeyecek..Şampiyonluk böyle maçlarla gelir zaten..Geçtiğimiz sezonki Fenerbahçe'yi hatırlayın kaç defa son anlarda maçı aldılar..Bu şekilde maç verilmez çok net..Senin sağ bekin olacak kişi 2 tane gol yediriyorsa eleştirilir..Senin teknik direktörün bu takımın 2.5 yıldır kronikleşen son anlarda maç verme problemini çözemiyorsa tabiki eleştirilir kimse kusura bakmasın..Tabiki hiçbir şey bitmedi ancak bu tarz mağlubiyetlerden endişe duymamak için 2004 yılının 25 Ocak'ından sonra gelişen süreci yaşamamış olmak gerekir..Neyse haftaya artık çok kritik..Belki puan anlamında değil ama mental anlamda çok önemli..En azından yenilmemek zorundayız..

Arkadaş ne karamsarlık yapmış ne de polyanna olmuş. Çok net yazmış işte bu kadar. Ya bu işi öğrenip lig 17.sine maç vermeyeceğiz ya da iyi oynayan geleceği olan ama 3.'lükten yukarı gidemeyen bir takım olacağız yine. Herşey iyi güzelde rezil rüsva Galatasaray ile aramızda sadece 2 puan var. Haftaya oldu da yenildik adamların altındayız. Burada yönetime büyük iş düşüyor. Devre arası kaliteli nokta transfer şart. Stad v.s. mazeret olmamalı gelecek senenin takımı devre arasında yaratılmaya başlanmalı.

Çevrimdışı ilhan mansız

Oguzhan yerine %100 Ba cikmaliydi... Zaten Veli'yi cikarmissin gobekten... Oguzhan'i da cikarirsan Kayseri'ye alin ortasaha sizin olsun demek...
Aslında Sivok ortasahaya alındı ama tutmadı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2014, 22:49:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilic Necip'e çok kızmış anlaşılan ilk kez aba altından sopa gösterdi basın üzerinden.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Bilic: Fenerbahçe maçına hazırlanacağız. Bugün burada müthiş bir karakter ortaya koyduk. Mağlup olsak da bu önemliydi.”

Çevrimdışı Anil

Anıl, bence kadro derinliğimizin olmaması bizi bugün çok zorladı. Veli,Atiba,Motta,Gökhan,Olcay çok zorlandılar. Ben kesinlikle kendilerini suçlamıyorum Keşke rotasyon yapabilsydik. Takım mali durumdan dolayı eksikleri yeterince kapatamadı. Senede belki de 50 maç yapacağız. Bu oyuncular her maç aynı performansı gösteremez. İnşallah mali durum elverirse devre arası transfer yaparız. Aksi halde çok zorlaanırız. Bize aynen Çağrının yazdığı gibi aslında stoper, sağ bek ve ortasaha şart. Eğer iki oyuncu alacaksak sağbek ve ortasaha bence şart
kadro derinliğinin çok fazla olmasıda iyi değil bence.mesela kadromuz 34 kişi olsa ve bugün kerim girse bence o golleri kesinlikle atamazdı.oyuncunun kendine güvenli oynamasının ilk sebebi bence kadronun bu şekilde olması.bu arada ismailde kendini sorgulamalı artık.mottayı kesemiyorsa kimi kesecek ?

Çevrimdışı Salih A.

Bilic Necip'e çok kızmış anlaşılan ilk kez aba altından sopa gösterdi basın üzerinden.
yapsın artık ismail in sağ bek oynadığını gördük bundan defalarca iyiydi
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Çevrimdışı Türkay

Haketmedi değil yani.

Çevrimdışı manyak1903

o zaman forumda biraz geriye git forumda kerim e edilmeyen küfürn haddi hesabı yok o nasıl olacak?  arkadaş biliç cilik yapmayın beşiktaş var gerisi yalan
mesajlarına baktım , değişiklik yapmasını vesaire demişsin.haksızsın demiyorum ancak bilicle tamamen olmaz demen haksızlık.

neden bunu diyorum ,luce gelmeyeceğine göre mourinho da gelemeyeceğine göre italyan mı bulalım sonra denesin dursun.

1. değişiklik olcay zorunlu.
2. değişiklik dk 64 cenk tosun.
dk 67 10 kişi.
dk 70 10 kişi ile 1-1 bulduk.
dk 85 10 kişi ile 2-1 bulduk.
dk 88 3. ve son değişiklik.
skor  2-1.
dk 89-90 3-2.

bilic daha ne yapsın.yedek kulüben bile sınırlı.almadılar sağ beki ,yönetemeyencim sağolsun çok ileri görüşlüler,onlar stat yapıyorlar.
bugün sağ bek oynardı.necipte oğuzhanın yerine geçerdi.orta sahada keserdik adamları.bizim kadro sınırlı.3. değişiklik hep stoper oluyor.çünkü orta saha yok  :s20:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı Tolga

ben bilice kızamıyorum arkadaş bu takımın formasını giyen oyuncular son dakikaları tutabilecek seviyeye gelmelidir gelmiyorlarsa yol vereceksin bu kadar basit.bakın 1-0 ken 2-0 olsa yenildik toparlarız diyebiliriz fakat eline gelen maçı eğer basitçe kaybediyorsan psikolojik olarak şampiyonluğa hazır değilsin demektir umarım bilic bu sorunu çözer zaten o da çözemezse kimse çözemez.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Bu arada maç sonu yaşadıklarımız bana göre şanssızlık.85 den sonrasını 10 kere oynasak bence 8 tanesi böyle bitmezdi.Kesinlikle bilicin demba ba yerine sivoku alması gerekirdi ama o dakikalar zaten taktik/teknik üstü olayların geliştiği dakikalar.Haftaya gene iyi oyunla fenere üstünlük kurarız.şanslı olursakta yeneriz.
ben katılmıyorum oğuzhan değişikliği doğruydu dembaba asla oyundan çıkartılmaz adamın ne zaman gol pozisyonuna gireceği belli olmuyor beş kişinin arasına bacağını sokuyor pozisyon yaratıyor oğuzhan çok kötüydü diğer taraftan çok defans oyuncusuyla iyi defans yapılır diye bir kural yok esas orta sahanda adam bırak top tutacak adam olsun orta sahan top tutamazsa tepene çökerler bu Necip kulübede oturması bile fazla adamın yaptığı her hata pozisyon verdi bunun için ne biliç suçlanır nede oyuncular hakem zaten kırmızı göstermek için sahaya çıkmış ben töre ve Ba diyordum töreyi halletti en azından Bayı kurtardık onun yarım bıraktığını haftaya verilecek hakem tamamlar kerim güzeldi yavaş yavaş tecrübe kazanacak bu maça yol kazası diyelim geçelim sağlık olsun her maçı kazanacak değiliz yenileceksekte böyle savaşarak yenilelim

Çevrimdışı ilhan mansız

kadro derinliğinin çok fazla olmasıda iyi değil bence.mesela kadromuz 34 kişi olsa ve bugün kerim girse bence o golleri kesinlikle atamazdı.oyuncunun kendine güvenli oynamasının ilk sebebi bence kadronun bu şekilde olması.bu arada ismailde kendini sorgulamalı artık.mottayı kesemiyorsa kimi kesecek ?
Hayır, onu demek istemiyorum sadece 2 veya üç oyuncu almamız şart. Mevcut kadro 21 kişi ve gerçekten sayı çok az. Bence Bilic bu durumun farkındadır. Kerime gelince seninle daha iki gün önce savunduk ve 2 gol attı. :ok: daha iyi olacağını düşünüyorum. Yalnız şu da bir gerçek biraz daha derin bir kadro şart. üç oyuncumuz sakattı ve bu büyük sıkıntı oldu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2014, 22:53:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu Bilic işine bir nokta koyalım bence.

10 milyon euro transfer bütçesi ile , 1.5 milyon euro ortalama oyuncu maaşı ile , binbir türlü sıkıntı ile getirin bakalım Bielsa'yı neler olacak. Adam 3.gün alır bavulunu gider.

Değil göndermek 5 sene kalmalı en az artık Demirören'in yerleştirdiği şu kafa koparma işinden vazgeçmek zorundayız.

Biz bir maçta bu kadar dağılırsak takım haftaya mahvolur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2014, 22:54:59
  • Beşiktaş / Bodrum
ben bilice kızamıyorum arkadaş bu takımın formasını giyen oyuncular son dakikaları tutabilecek seviyeye gelmelidir gelmiyorlarsa yol vereceksin bu kadar basit.bakın 1-0 ken 2-0 olsa yenildik toparlarız diyebiliriz fakat eline gelen maçı eğer basitçe kaybediyorsan psikolojik olarak şampiyonluğa hazır değilsin demektir umarım bilic bu sorunu çözer zaten o da çözemezse kimse çözemez.

Hocam haklısında şu var. Necip 100'e yakın maça çıktı ve oynuyor orada değil Necip kim olursa olsun o hata yapılmamalı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Tolgayla Mottanın da artık rotasyona girmesi lazım. Kredileri sonsuz olmamalı bence hele arkalarında Cenk ve Ismail gibi adamlar varken

Çevrimiçi kahyaoglueren

Müsait olanlar Sabiha Gökçene 1.00 de gidebilirrler taraftar destek için havaalanına gidiyor

Çevrimdışı ZEKI

Hakemi gormediniz mi futbolcularin uzerine oynadi, Oguzhan sari karti var diye cikardi. Kim iyi oynadi kim kotu oynadiyi bitirmek lazim. Takim olarak kotu oynadik. Galibiyet de maglubiyetde takimca aliniyor. Birileirni suclamakla bir yere varamayiz. Ona bakarsaniz takima sahip cikmayarak bizde suclu oluruz. Zaman takima sahip cikmak zamani destekleme zamani. İmkani olanlarin havalimanina hatta umraniyeye gidip destekleme zamani. Olanla olmusa care yok. Bitti bu mac artik.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2014, 22:56:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Yoğurt yiyin ben yedim biraz sinirimi aldı hadi sakin olalım artık  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Togay_1981

B
Bu konu biraz Nasreddin Hoca'nın kızını testiyi kırmadan dövmesine benziyor. Kendisi Necip'i dövmekte geç kaldı :) Son derece iyi bir dönemde takımın havası yerinde iken hocalık sınavının ilkini bu akşam kaybetti. Şimdi daha da önemlisi gelecek haftaya. 1,5 senedir burada Türkiye'yi futbolcunun yapısını karakterini öğrendi. Karşısında daha deplasmanda maç alamamış Fener var.Bakalım takımı nasıl hazırlayacak derbiye.Bakalım geçen yıldan ne farkı var ne katacak takıma hep birlikte göreceğiz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2014, 22:58:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben derbi ile ilgili bir şey söyleyeyim kızan kızsın.

Biz eğer yenmek için çıkarsak o maça yenemeyeceğiz Fener'i.

Eğer beraberlik yeter şeklinde çıkarsak kazanacağız. Umarım kontrollü oyunu seçer Bilic.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı doctore

ben anlamıyorum ya bilen varsa söylesin. yedek kulübesindeki futbolcu yada teknik direktörlerin sahadaki rakip futbolcuya laf atması yada diyaloğa girmesi serbest mi?  :alala: :alala:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Fatih

Serdar'a yaptiginin aynisini yapmasi lazim...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Anil

Hayır, onu demek istemiyorum sadece 2 veya üç oyuncu almamız şart. Mevcut kadro 21 kişi ve gerçekten sayı çok az. Bence Bilic bu durumun farkındadır. Kerime gelince seninle daha iki gün önce savunduk ve 2 gol attı. :ok: daha iyi olacağını düşünüyorum. Yalnız şu da bir gerçek biraz daha derin bir kadro şart. üç oyuncumuz sakattı ve bu büyük sıkıntı oldu
bence sağ bek ve ortasaha almamız şart.bir transfer daha yapabilirsek oda isim olarak kim olur bilmiyorum ama yusuf şimşek gibi birisi olmalı mental açıdan..Kerime gelecek olursakta kerim bizi gururlandırmaya devam edecektir.müthiş bir potansiyel..

Çevrimdışı Türkay

Serdar'a yaptiginin aynisini yapmasi lazim...

Bence de. Serdar tam iyi oynamaya basladı derken sakatlandı. Necip de biraz kendini toparlamalı.

Etiketler: