8. Hafta Beşiktaş 2-1 Sivasspor
8. Hafta Beşiktaş 2-1 Sivasspor

Beşiktaş Forum|8. Hafta Beşiktaş 2-1 Sivasspor Tarih : 02.10.2021 Saat : 19:00 Stadyum : Vodafone Park Hakemler : Yaşar Kemal Uğurlu - Ali Saygın Ögel - Serkan Çimen - Yasin Kol VAR : Arda

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

8. Hafta Beşiktaş 2-1 Sivasspor  [Okunma sayısı 23862 defa] 8. Hafta Beşiktaş 2-1 Sivasspor
Anket
Beşiktaş, Sivasspor maçından kaç puan alır?
3 puan
14 [%60.9]
1 puan
1 [%4.3]
0 puan
8 [%34.8]

Toplam Oy Verenler: 23

Çevrimdışı Mehmet57

Vida’nin konsantraysonu cok dusuk bu macta. Sakatligina veriyorum.

Çevrimdışı levent14

Böyle tribünmu olur allah aşkına ya...Maça zerre katkıları yok oyle laylamloy kendi halinde takılıyorlar

Çevrimdışı Mehmet57

Çevrimdışı levent14

Çevrimdışı ferdi1903

allah korudu vallah 1000% golü atamadilar

Çevrimdışı worns

Larin patlama yapmadan önce de yazmıştım açıp bakabilir isteyen. Paok maçından önceydi. Larin yerine Güven oynasın istiyordum hep. Larin'in attıklarını Güven hayli hayli atar. Larin'e kıyasla eksiği olduğu gibi daha iyi olduğu yönleri de var. Neyse ki Sergen hocam futbolcudan anlıyor.

e anlıyor da larin'in yerine güven'i mi oynatıyor. güven mecbur kalınmadıkça süre mi alıyor? geçen sene de gol attı, ondan önceki sene de. çocuğun yetenekli olduğunu, şutlarının filan çok iyi olduğunu zaten biliyoruz. ama yetiyor mu? belki de sezonun kendi adına en iyi maçı olacak şu maçta bile dünya kadar saha içi arızası var.

Çevrimdışı GreenBook

Nasıl oynuyoruz anlamadım ben

Çevrimdışı Mehmet57

Yirttik. Vida ve Josef kotu bu macta.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı AigleBordeaux

Niye kapanıyoruz arkadaş Adana maçını unuttunuz galiba
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı 38life

Güven basit oynayınca pasları falan da iyi mental sorun var bu çocukta

Kendini geliştirememesinin sebebi de mental zaten. Zekası çok iyi değil. Ama Allah vergisi yetenek var.

Çevrimiçi levitate

josef kendini kart için zorluyor gerek yok be reyiz
bipbipbupbup

Çevrimdışı Mehmet57

Yine Adana maci gibi “gelip atin” diyoruz

Çevrimiçi levitate

puhahaha telden taktik harika
bipbipbupbup

Çevrimdışı Eray_Steiermark

e anlıyor da larin'in yerine güven'i mi oynatıyor. güven mecbur kalınmadıkça süre mi alıyor? geçen sene de gol attı, ondan önceki sene de. çocuğun yetenekli olduğunu, şutlarının filan çok iyi olduğunu zaten biliyoruz. ama yetiyor mu? belki de sezonun kendi adına en iyi maçı olacak şu maçta bile dünya kadar saha içi arızası var.
Ben zaten Güven Larin'den daha iyi oyuncu demiyorum. Benim sorunum bu adam futbolcu değil diyenlerle :)

Çevrimdışı worns

ya şu maçı kazansak çok güzel bi +3 olacak. 2-1den sonrayı oynamayı da beceremiyoruz

Çevrimiçi tolga1903

Josef ve batshuayi'yi hiç beğenmedim bugün. Ajax gibi bir takımdan sonra yorgunlar ama anlayabiliyorum

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı GreenBook

Batshuayi hiçbirşey yapamıyorsun

Çevrimdışı mellfred

amatörce hücum ediyoruz top tutmuyoruz

Çevrimiçi levitate

yani eksiğiz anladım ama bu kadar kapanmanın manası yok cidden
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

serdar sıvadı sonra topladı helal
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Gol yiyeceğimiz o kadar belli ki.

Çevrimdışı worns

fizik olarak bittik, bütün ikili mücadeleleri rakip kazanıyor. orta sahalar iki metre depar atamıyor. umarım bitiririz maçı

Çevrimdışı GreenBook

Rosier sözleşmeyi Kapınca Ghezzal gibi yokları oynamaya başladın sahada yürüyor adeta

Etiketler: